170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 
180101HHFPlaylistKerst1
160000ADVtussenbalk

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerSingles

SmeekensF-LiefsteFRANK SMEEKENS - LIEFSTE

Polonaise kan worden gestart..!

• TILBURG • Ofschoon Frank Smeekens (43) misschien niet in héél ons land bekendheid geniet, zal de liefhebber van het Nederlandstalig vast wel weten dat de Tilburger staat voor vaak verrassende producties. Singles als ‘Laten We Eén Zijn’, ‘Laat Ons Dromen’ en vooral ‘Ik Ben Van Jou’ zijn schoolvoorbeelden van grote muzikale creativiteit welke in samenhang met zijn vaste producer Waylon v.d. Heijden tot stand kwamen. Hierdoor word je toch altijd weer nieuwsgierig zodra zich een nieuwe Smeekens-plaat aandient. En met zijn nieuwste single ‘Liefste’ verrast en beantwoordt hij die nieuwsgierigheid.

Lees meer...

LaatdW-DansWENDY DE LAAT – DANS HEEL JE LEVEN

’t Zijn de kleine dingen die ’t doen..!

• OOSTERHOUT • “Geluk, dat zit ‘m soms in iets heel kleins.. dus laat je lekker gaan en dans heel je leven!”, dit hoor je terug op de nieuwe single van Wendy de Laat. Het is alweer de zevende single van Wendy (40) die deze cover zelf van een Nederlandse tekst voorzag. “Het wordt nu al gezien als een écht Wendy-de-Laat’-liedje”, zo laat de zangeres glunderend weten over haar nieuwste product, dat 10 december in haar eigen woonplaats feestelijk zal worden gelanceerd.

Lees meer...

KleinW-WindWESLEY KLEIN – WIND ONDER MIJN VLEUGELS

Opvolger van ‘You’ll Raise Me Up’..!

• LEIDEN • Nadat Wesley (29) eerder dit jaar al de singles ‘Chocolate’ (lente-hit), ‘Dans Met Me’ en ‘Dit Is De Dag’ uitbracht, waarvan de laatste een fraai beeld gaf op zijn huwelijksdag van afgelopen juli, brengt de Leidse zanger nu het gevoelige ‘Wind Onder Mijn Vleugels’ op de markt. Zonder wind heb je niets aan vleugels oftewel -zij- is de motor van -zijn- bestaan. Een prachtige intense ode aan de liefde. Met deze romantische ballad, afkomstig uit de pen van Henny Thijssen én Edwin van Hoevelaak trouwens, bevestigt de Leidenaar maar weer eens dat hij niet voor niets Popstars wist te winnen in 2010.

Lees meer...

Charelle-DichtCHARELLE – DICHT BIJ JOU

Moderner, vlotter en meer onderscheidend..?

• ‘S-HERTOGENBOSCH • We gaan terug naar 2011 en de recensie van ‘Hey Jij’: “Al eerder schreven we over de fraaie sound van Charelle die wij toen al als een talent hebben aangemerkt. Natuurlijk zijn er her en der nog verbeterpuntjes maar we zijn reuze benieuwd hoe de Charelle zich verder gaat ontwikkelen de komende jaren”, zo was destijds te lezen op deze website. Inmiddels zijn we bijna 7 jaar en diverse singles verder, en zijn er ondertussen veel meer mensen die het talent van de zangeres onderkennen. Die klapper of dé grote stap richting landelijke bekendheid en dito optredens, die moet echter nog komen.

Lees meer...

WijngaardH-KerstmisHENK WIJNGAARD – KERSTMIS IS VOOR IEDEREEN

Met kinderkoor! Héél bijzonder!

• EMMEN • Tijden zijn veranderd, het aanbod enorm net als de grote versnippering van het media landschap, maar misschien is het de muziekliefhebber toch opgevallen; ‘Hoeveel Kilometer’, de single van Henk Wijngaard eerder dit jaar, was misschien wel één van zijn beste truckersongs ooit. De 71-jarige zingende trucker heeft nu, óók een beauty, een kerstplaat uitgebracht. Stevig, ritmisch maar uiterst sfeervol en met heel bijzonder koorwerk van kinderen. Het melancholieke warme stemgeluid van Wijngaard leent zich uitstekend voor kerstsongs en deze heeft alles om een kerst-traditional te worden op den duur!

Lees meer...

Do-KerstmisDO – KERSTMIS, JE BENT WELKOM HIER

Deze dagen vier je ’t liefst met je geliefde..!

• AMSTERDAM • Dit jaar verschenen van de in Valkenswaard geboren zangeres Do (36) haar eerste Nederlandstalige album ‘Momentum’ en de prachtige single ‘Nooit Meer Een Ander’ dat de HHF-TOP40 behaalde. Op het album ‘A Lady Christmas’ met voornamelijk Engelstalige kerstsongs van Maan, Sharon Doorson, Krystl, Lisa Lois, Elske DeWall e.v.a. is ook ‘Kerstmis, Je Bent Welkom Hier’, van Do te vinden. Een akoestische ritmische maar uiteraard sfeervolle song met kleine maar ook iets stevigere passages, en uiteraard gewapend met de kenmerkende en kristalheldere sound van één van onze beste zangeressen.

Lees meer...

PetersonM-KerstMIKE PETERSON – KERST VIER IK MET JOU

Hollandse Motown Sound..!

• DEN HAAG • Sinds 2013 maar zeker sinds zijn deelname aan Bloed, Zweet & Tranen, is Mike Peterson (42) gaan behoren tot de elite van de Nederlandse muziek. Verantwoordelijk voor zijn eigen producties, is hij zeer succesvol met de door hemzelf gecreëerde Hollandse Motown-sound. ‘Telkens Als Je Naar Me Kijkt’, ‘Altijd Bij Jou Zijn’, ‘Dansen’ en zeker ook zijn huidige single ‘Mooi Zoals Je Bent’, groeien uit tot airplaysuccessen. Linda Barbee scheef de Nederlandse tekst voor Mike ‘s swingende en vrij stevige kerstplaat ‘Kerst Vier Ik Met Jou’ dat pakkend ritmisch is, fraai koorwerk bevat en waarop blazers een voorname rol spelen!

Lees meer...

KeizerJSchilderA-ChansonJAN KEIZER & ANNY SCHILDER – CHANSON D’AMOUR

BZN-hit in fris en elegant 2017-jasje gestoken..!

• VOLENDAM • In 1981 bracht BZN het 2-talige nummer Chanson d’Amour’ op de markt in zowel in zowel Nederland, Oostenrijk als in Duitsland. Het Engelstalige liedje met Franse refreintjes, zou uiteindelijk een TOP10-notering behalen in ons land en behoort anno nu tot één van de meest succesvolle singles van de Volendamse formatie. Jan en Anny hebben het liedje onlangs weer opgenomen met nieuwe arrangementen en geplaatst op het ‘Greatest Hits’ album dat kort geleden inclusief DVD is uitgebracht door het tweetal. De track is nu ook als single verkrijgbaar van de “Original Voices of BZN”.

Lees meer...

BernardH-AllesHENK BERNARD – ALLES IN HET LEVEN GAAT VOORBIJ

Ten voeten uit..!

• ST.MICHIELSGESTEL • Met Jacques Herb, Rein Mercha, Wesly Bronkhorst, Jannes en enkele duizenden aanwezigen, viert volkszanger Henk Bernard op 1 december in de Maaspoort in Den Bosch, zijn 10-jarig jubileum. In 2007 verscheen namelijk zijn eerste single ‘Wat Is Voor Mij Een Dag’ en sindsdien is het hard gegaan met de sympathieke Brabander met de release van vele singles en albums, vele hitnoteringen, enkele concerten en optredens op de grootste podia van ons land tot aan het Sterren Muziekfeest. Zijn jubileum viert hij ook met de release van het dubbelalbum ‘Allergrootste Hits’…

Lees meer...

RedekerP-Kerstfeest

PASCAL REDEKER – EEN VROLIJK KERSTFEEST

Samen uitkijken naar het nieuwe jaar..!

• MEDEMBLIK • Pascal Redeker (32) schreef in het verleden vele talentenjachten op zijn naam waarna hij zingende DJ wordt op diverse locaties in binnen- en buitenland. In 2012 was hij samen met een aantal talentvolle collega’s als pauzeact actief bij De Toppers-concerten. Inmiddels heeft de Noord-Hollander ook al diverse singles op zijn naam staan en was hij begin 2015 te zien in Bloed Zweet En Tranen bij SBS6. De nieuwe, swingende in bigbandstijl gegoten kerstplaat van Pascal ‘Een Vrolijk Kerstfeest’, is gemaakt op ‘Merry Christmas Everybody’ van Slade uit 1985.

Lees meer...

HarrenM-HappieMICK HARREN – HAPPIE EN EEN TAPPIE

Kroegenkreet..!

• PURMEREND • Precies een kwart eeuw geleden stond Jordanees Mick Harren (50) als Tom Jones in de Soundmixshow van Henny Huisman. Nadat hij redelijk succesvol was met Engelstalig repertoire, gaat hij vanaf 2006-2007 schakelen naar het Nederlandstalig en in 2007 lijkt een landelijke doorbraak zich aan te dienen als een moderne versie van Neil Diamond ‘s ‘Sweet Caroline’ uitgroeit tot een hit. Zijn uitvoering is anno nu nog steeds heel populair, ook onder de collega’s van Mick. Met de release van het album ‘Mick Harren Zingt Willy Alberti’ in 2013, toonde hij weer 'ns aan, een echte allrounder te zijn.

Lees meer...

SoomersH-BellaHANS SOOMERS – BELLA DONNA (DE ALLERMOOISTE VROUW)

Aanstaande bruidgom lanceert debuutsingle..!

• ROSMALEN • Al vanaf zijn twintigste droomt Hans Soomers (49) van een bestaan als volkszanger. in de zomer van 2014 stond Hans voor het eerst op de bühne bij “Typisch Talent”, van het Levensliedfestival in Den Bosch, en nu drie jaar later is zijn debuutsingle ‘Bella Donna (De Allermooiste Vrouw)’ een feit. Deze schlager met voor velen herkenbare en bijna klassiek aanvoelende melodielijn, zal zeker zijn weg weten te vinden richting de piratenzenders zo verwachten wij…

Lees meer...

ZutphenG-GevondenGUIDO VAN ZUTPHEN – MAAR NU HEB IK JOU GEVONDEN

Scoren..? Hiermee..?

• ZOETERMEER • “Maar Nu Heb Ik Je Gevonden’ gaat zeker een doorbraak voor deze nieuwe zanger worden”, aldus het persbericht over de nieuwe single van Guido van Zutphen (44) die naar verluidt hiermee in zowel ons land als in Vlaanderen hoopt te gaan scoren. Na zoveel lovende woorden gaan we toch met een -extra- kritische blik zitten voor dit liedje en een eerste kennismaking met deze zanger. De uptempo song met een lekkere en pakkende orkestrale sound met diepe bas, en waarop verder de akoestische gitaar een belangrijke rol speelt, spreekt ons absoluut aan…

Lees meer...