HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

PaterR-Vertrouwen ROBERT PATER – IK KAN JOU NIET VERTROUWEN

Hij is verliefd op een mannengek..!

RAALTE - ‘Laat Mij Maar Gaan’, ‘Als Een Meeuw In De Wind’, ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Jij En Ik’, ‘Eenzaam En Alleen’ en ‘Bella Bella Señorita’, het zijn de laatste singles van de in Meppel geboren Robert Pater (30) die ondertussen alweer zo’n 10 jaar aan de weg timmert. En dat Robert een flinke stijgende lijn te pakken heeft is o.a. af te lezen aan zijn meeste recente hitlijstnoteringen. Zo reikte de Bobby Prins-cover ‘Bella Bella Señorita’ medio november jl. zelfs tot de 2e plaats van de HHF-TOP40. Zijn nieuwste plaat ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’, waarvoor Martin Sterken de Nederlandstalige tekstbewerking voor zijn rekening nam, is de voorloper van een album. Ook hieruit blijkt dat het Robert menens is een plekje te gaan bemachtigen in het circuit. ‘Ik kan jou niet vertrouwen’ is dé kreet van deze gezellige meezinger/feestplaat!

Lees meer...

KoningsC-Apartremix CORRY KONINGS – IK KRIJG EEN HEEL APART GEVOEL VAN BINNEN (REMIX)

Met dank aan Expeditie Robinson..!

BERKEL-ENSCHOT - In 1966 gaat de carrière van de toen 15-jarige Corry Konings van start. De Bredase begint bij De Mooks, scoort grote hits bij De Rekels maar kort hierna gaat ze solo. Dit is het jaar dat de zangeres 50 jaar op de podia staat met als resultaat concerten, talloze albums en (hit)singles op haar naam. Onlangs nog eindigde ze op de 14e plaats van het televisieprogramma Expeditie Robinson en bleek deze met alle respect oudgediende, de gunfactor te hebben bij zowel de kijkers als de overige deelnemers. Mede door het zingen van ‘Ik Krijg Een Heel Apart Gevoel Van Binnen’ (TOP-10 hit uit 1976) tijdens het programma is het liedje weer heel populair tijdens de optredens van Corry Konings en daarom is de single opnieuw uitgebracht in de remix-versie.

Lees meer...

VoetB-Daar BRIAN VOET – JIJ BENT DAAR

Rijk met jou aan mijn zij..!

OSS - De 1e kennismaking met Brian Voet (25) in 2017 was er toch eentje die speciaal was. ‘n Goeie stem en leuke frisse en best onderscheidende muziek in de toch al zo overvolle artiestenvijver. Echte talenten komen dan snel bovendrijven al zal zich dat ook moeten vertalen in aansprekende songs waar een breed publiek mee uit de voeten kan. Wel, ‘Alles’ (2017), ‘Vanaf Morgen’ (2017) en Jij Bent Het (2018) maakten duidelijk dat Brian het wel eens héél zou kunnen schoppen, zo schreven we meteen ook al bij zijn debuutsingle. De tot “HHF-Beste Nieuwkomer-2017” verkozen Brian, lanceert met ‘Jij Bent Daar’ alweer zijn 4e single dat uit de pen komt van Robert Dorn. Wederom een lekkere energieke en dansbare song die zorgt voor een positive vibe en die barst van de hitpotentie!

Lees meer...

DuijtsM-Vrijgezel MICHAEL DUIJTS – IK BEN WEER VRIJGEZEL

Polonaise op bekende klanken..!

VALBURG - Michael (29) is een zanger uit de bekende ‘Je Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’-familie Duijts. De in Andelst geboren zanger debuteerde vorig jaar met de single ‘Duizend Mooie Vrouwen’ welke hij opdroeg aan zijn vader en inmiddels overleden opa. Het onderwerp van zijn op 26 januari in Heteren te presenteren nieuwe single ‘Ik Ben Weer Vrijgezel’, heeft hij zelf bedacht. “Ik ben daarmee naar Jheron v.d. Heijden’ gegaan. Al snel kreeg ik een perfecte tekst toegestuurd”, aldus Michael. De melodie van deze vrolijke feestplaat gaat de liefhebber van Nederlandstalige muziek vast herkennen. Michael moet wat ons betreft echter wel aan de slag met zijn techniek om het wat vaster te laten overkomen. Zijn publiek kan nu echter wel in een lange rij door de kroegen.

Lees meer...

WitdR-Maan RUDY DE WIT – ONDER DE VOLLE MAAN

Succesvol concept van destijds weer opgepakt..!

OSS - In 2013, ‘14 en ‘15 levert de in Bergen Op Zoom geboren Rudy de Wit (48) een reeks singles af die bijzonder goed ontvangen zijn door zowel publiek als de radiostations. Remakes van bekende hits van eigen bodem, nu met een Nederlandse tekst en muzikaal gezien gegoten in een vaak erg aanstekelijke feestjas. De laatste paar jaar is het echter vrij rustig geworden op platengebied rond de zanger nadat hij in 2014 het album ‘Ga Met Me Mee’ lanceerde. Maar aan die rust komt nu naar verluidt een einde, Rudy is voornemens er weer vol tegenaan te gaan. ‘Onder De Volle Maan’ zal zelfs één van de voorlopers zijn van een nieuw album. Ditmaal is een liedje van Jack (Jersey) de Nijs gepakt en is gekozen voor de studio van Kees Tel…

Lees meer...

CarreroJ-Alles JORDY CARRERO – ALLES

Swingende 5e single van Dordtenaar

DORDRECHT - Jordy Breevaart (22) bracht in 2016 in samenwerking met Peter Koelewijn de single ‘Allemaal Beestjes’ op de markt waarmee hij inhaakte op de Pokémon-rage van destijds, inmiddels heeft de Dordtenaar al meerdere singles uitgebracht. Jordy is blij en trots op hoe zijn carrière tot nu toe verloopt en uiteraard op zijn fans die altijd achter hem staan en hem steunen in alles wat hij doet. Zijn 5e single, het pakkende uptempo liedje ‘Alles’ gaat over vriendschap en liefde. “De tekst gaat puur over de liefde en vriendschap omdat ik vind dat de wereld wel wat liefdevoller mag worden”, aldus Jordy. We hebben stellig de indruk dat geen echte blazers zijn gebracht voor de track terwijl ze wel nadrukkelijk aanwezig zijn en dat is het enige minpunt van deze leuke single.

Lees meer...

TheDoubleDJs-Zigeunermeisje DOUBLE DJ’S – ER ZAT EEN KLEIN ZIGEUNERMEISJE

Huilend helemaal alleen..!

BEST/TILBURG - Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen al jaren feestduo The Double DJ’s die zich jaarlijks tijdens het carnaval- en après-ski seizoen laten gelden met een nieuwe single. ‘Boven Op De Berg’, ‘De Reddingsboot’, ‘Goede Vrienden’, ‘Viva (Het Leven Is Een Feest’, ‘Vluggertje’, ‘Onze Jans Heeft Nieuwe Klompen’, of van vorig jaar ‘We Zien Ze Vliegen’, zijn enkele van hun singles. Nu komen de heren met ‘Er Zat Een Klein Zigeunermeisje’ op de proppen. Adrie v.d. Berk en Waylon v.d. Heijden zijn verantwoordelijk voor de track dat zo van Kinderen Voor Kinderen had kunnen zijn. Uiteraard is het liedje wel in een moderne feestjas gestoken. “Droog je traantjes af en kies een kindje uit de kring met wie je dansen mag”! Verzin het maar als carnavalslied!

Lees meer...

DirkDennis-Wakker DIRK & DENNIS – HIER KUN JE MIJ VOOR WAKKER MAKEN

Klassieke carnavalssound..!

HILLEGOM/OSS - Voor het derde achtereenvolgende jaar zijn volkszanger Dirk ‘Ik-Hou-Van-Het-Leven’ Meeldijk en Dennis Jones de studio ingedoken voor de opnames van een carnavalssingle. ‘Heel De Kroeg Op Stelten’ en ‘Samen Onderweg’ wordt gevolgd door ‘Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken’. Daar waar de carnavalsmuziek al jaren wordt gevoed door après-ski klanken vermengd met een zekere partysound, houden Dirk & Dennis vast aan het traditionele carnavalsgeluid. In de sfeer van ‘t ‘bloemetjesgordijn’ dus terwijl de tekst gaat over de verbondenheid welke (blijkbaar) juist tijdens carnaval boven komt drijven bij de feestgangers.

Lees meer...

EkkelS-Meisje STEF EKKEL – M’N ALLERLIEFSTE MEISJE

Slapeloze nachten door haar..!

KAMPEN - Als je, nog maar een paar jaar geleden zijn naam noemde, dan riep iedereen vrijwel meteen in koor: “De Woonboot”! Tijden zijn veranderd en de (h)erkenning moet alleen maar verder zijn toegenomen na dé hit van 2016 ‘Liever Te Dik In De Kist..’ welke Stef (38) met René Karst uitbracht. Net als die woonboot zal de kist voor altijd verbonden zijn met de zanger uit Overijssel. Sinds ‘Op Een Terrasje’ in 2002-2003, bracht hij al talrijke successingles uit, naast vele albums natuurlijk. ‘M’n Allerliefste Meisje’, geschreven door de Ko ’s en Waylon v.d. Heijden, is de titel van zijn nieuwste plaat. Ja ja.. een ode aan haar én de liefde! Wél een feestplaat, geen typische carnavaller/après-ski single, maar wel een echte Ekkel-meezinger die gewoon bruist van de gezelligheid.

Lees meer...

Alex-Kus ALEX – KUS ME SNEL

Dit kan zomaar de ware zijn..!

NOORDWIJK - Twee weken achtereen, van 6 t/m 20 juni van het vorige jaar, stond zijn single ‘Ik Schreeuw Het Van De Daken’ op de eerste plaats van de HHF-TOP40 en was dus de meest populaire single van dat moment binnen het levenslied- en feestgenre. En Alex, -dé feestartiest van Nederland- zoals hij door velen wordt gezien, scoorde eerder al in 2013 een succes met ‘Kijk De Zon Eens Schijnen’ dat toen tot de HHF-ZomerKanjer van dat jaar werd uitgeroepen. Natuurlijk is en blijft ‘Een Bossie Rooie Rozen’ zijn hit maar ondertussen heeft Alex (47) dus al meerdere succesplaten op zijn naam staan. Zijn nieuwe wederom, wat ons betreft in elk geval, hitgevoelige feestsingle ‘Kus Me Snel’…

Lees meer...

Lawineboys-Kroeg LAWINEBOYS – ONZE KROEG

Met de 5 in de klok wordt het werk stil gelegd..!

BUDEL - Een optreden bijwonen van de Lawineboys staat garant voor een dampend spring- en meezingfeest en is vooral voor de nog maar schaars behaarde mannen bepaald niet ongevaarlijk. Want zelfs de verstokte hater van het Nederlandstalig kent de kreet ‘Seks met die Kale’.. inderdaad dé hit van de Lawineboys uit 2010 die ook in 2019 nog altijd scoort. Koen van Steenbergen en Addie Compen hebben eigenhandig ‘Onze Kroeg’  geschreven en samen met Waylon v.d. Heijden gebakken in de studio. En dit zou wel weer eens een echte kunnen worden voor de Lawineboys. Het verhaal is bekend; de boer, de bakker, de heftruckchauffeur, om 17:00 uur sluiten ze de werkdeuren, om hun ietwat te droge mond van vocht te laten voorzien in hun stamkroeg!

Lees meer...

RoosW-Zeg WOUTER ROOS – ZEG ME NIET

Klassiek levenslied..!

TIEL - De in Amersfoort geboren Wouter Roos (33), begon jaren geleden voor zijn plezier nummers te zingen op familiefeestjes. In 2013 deed hij mee aan de talentenjacht "Volks hart en ziel", waar hij de derde plaats bemachtigde. Eind 2016 kwam zijn debuutsingle ‘Dit Huis Is Zo Leeg’ op de markt en een jaar later verscheen ‘Als Het Even Niet Meer Gaat’, het bijzondere duet van Wouter met de alom gewaardeerde levensliedzangeres Stella Bos (83). Zijn nieuwe single ‘Zeg Me Niet’ is een klassiek levenslied zoals je die anno 2019 eigenlijk nog nauwelijks hoort. Het liedje is voortgekomen uit een talentenjacht uitgeschreven door producer, tekstschrijver en componist Martin Sterken. Wouter Roos won en mocht hierdoor begin 2018 ‘Zeg Me Niet’ opnemen in Sterken ’s studio.

Lees meer...

WatzeelsR-Dorst RANDY WATZEELS – VAN DRINKEN KRIJG JE DORST

En met bier wordt niet gemorst..!

RIJSBERGEN - Op 23 januari is van Randy (21) de single ‘Van Drinken Krijg Je Dorst’ verschenen. Randy Watzeels is vanaf zijn negende met muziek bezig via playbackshows, talentenjachten en karaokewedstrijden. Later wordt hij gevraagd voor feesten en partijen, in 2012 verschijnt zijn debuutsingle ‘Die Heerlijke Zoen’. Ondertussen valt zijn naam regelmatig als talentvolle producer maar heeft hij zelf ook al een tiental singles uitgebracht. ‘Van Drinken Krijg Je Dorst’ is door de Brabander zelf geschreven en gecomponeerd en ook sleutelde hij met Harald Queens aan de productie van de plaat. Een gezellige en kansrijke uit-je-dak-plaat dat uiteraard wordt uitgebracht voor het feestseizoen.

Lees meer...