Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany
160000ADVtussenbalk
180510ActieTOP50wwhits

.

190103HeaderSingles

TemmingD-BekijktDANNY TEMMING – JA JIJ BEKIJKT ‘T MAAR

Een echte Danny-Temming..!

• UTRECHT • Omdat Erna haar stem eventjes rust moet geven (lees hier), grijpt Danny (44) de gelegenheid aan weer eens met een soloplaat te komen. Maar Temming & Temming komen snel weer terug, zo liet de zanger onlangs weten. Voor de Utrechter is ‘Ja Jij Bekijkt ’t Maar’ zijn eerste soloplaat in drie jaar tijd. Maar dit is wel weer letterlijk een feest der herkenning want deze feestplaat gaat weer vele polonaises in gang zetten en sluit dus naadloos aan bij succesvolle voorgangers als 'k Wist Niet Dat Je Kwaad Werd’, ‘Dat Komt Allemaal Door Jou’, ‘Ik Ben Gewoon Danny Temming’ en ‘Denk Maar Niet Dat Ik Verander’.

Lees meer...

EeltinkJ-Hou

JOHN EELTINK – HOU NOU TOCH OP

Met al je praatjes..!

• BEVERWIJK • John (50) zong als kind al graag mee met de nummers van André Hazes. Dat hij op latere leeftijd in een café in het echt stond te zingen met André had hij nooit durven dromen. Karaokewedstrijden volgden, steeds meer boekingen en hij stond o.a. op het Jordaan Gala. In 2006 verscheen zijn debuutsingle ‘Geef Mij Maar De Zon’! Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe single hoorde hij in Benidorm Max Muiderman het liedje ‘Hou Nou Toch Op’ zingen. Dit is nu in een feestversie gestoken en door John als opvolger van zijn vorig jaar verschenen single ‘Door Jou Ga Ik Leven’ uitgebracht.

Lees meer...

ZijlmansL-LeentjeLEEN ZIJLMANS – LEENTJE DOE (‘T) ER NOG EENTJE

Wat een verrassing…!

• RAAMSDONKSVEER • Hij is te herkennen aan zijn hoed en zijn baardje maar de muzikale fijnproever is vooral gecharmeerd door zijn stem! Brabantse Leen oftewel Leen Zijlmans, 62 lentes jong, weet het zeker; “Zolang het publiek mijn muziek waardeert, blijf ik zingen”, en dus is dat goed nieuws voor de muziekliefhebber. Na twee prachtige liedjes ‘Daar Zijn Opa’s Voor’ en ‘Ik Zal Je Missen’, lanceert de zanger nu het verrassende ‘Leentje Doe (‘t) Er Nog Eentje’ dat vanaf 19 april tot HHF-Kanjerschijf is gebombardeerd.

Lees meer...

WattezD-ZonDANILO WATTEZ – DE ZON IN MIJN LEVEN

Debuutsingle van bijna 20-jarige Drent..!

• ELIM • Danilo Wattez, binnenkort wordt hij 20, moest kiezen tussen de wielersport of zingen. Hij koos uiteindelijk voor de microfoon. Na zijn etappewinst in de UCI-koers van Kontich en twee zeges in de Jeugdtour Assen hakte de Drents Danilo Wattez de knoop door; hij zette een punt achter zijn wielerloopbaan, om zich volledig te kunnen storten op zijn andere passie, het zingen. “Zowel in de wielersport als in de artiestenwereld moet je meer dan 100% geven, want anders wordt het niets”, aldus Danilo. En daarin heeft hij waarschijnlijk volkomen gelijk...

Lees meer...

SchoonderwaldtR-WereldRANDY SCHOONDERWALDT – DE WERELD IS VAN ONS

Jij bent de rede van mijn bestaan..!

• TILBURG • De in de Randstad geboren Randy (27), slaat met zijn nieuwe single ‘De Wereld Is Van Ons’, een nieuwe weg in. Na karten en succesvol in de autosport te zijn geweest, werd zijn zangtalent ontdekt. En na een talentenjacht te hebben gewonnen mocht hij zijn eerste nummer op gaan nemen. Hij debuteerde in 2015 met de single ‘Dit Is Het Mooie Leven’. De zanger hoopt dat zijn droom ooit werkelijkheid zal worden; een concert! “Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen, stilstaan is achteruit gaan”, aldus de in Brabant gehuisveste zanger, die over zijn nieuwe single zegt..

Lees meer...

DerksenJ-JijJEREMY DERKSEN – JIJ HOORT ERBIJ

Oostenrijkse touch..!

• DIDAM • Voor Jeremy (25) begon zijn carrière in 2014 als zingende ober, als een grapje. Hij kwam destijds met het liedje; ‘Als Didammer Ben Ik Geboren’, dat een succes werd in zijn regio. Zijn eerste officiële single verscheen in 2016 en kreeg ‘Jij Bent Veel Te Mooi’ als titel mee. Zijn vierde single welke nu uit is kreeg ‘Jij Hoort Erbij’ als titel. ”Ik probeer de Oostenrijkse gezelligheid en warmte van over de grens naar Nederland te halen en dat in een vernieuwend hedendaags jasje”, aldus Jeremy. Best eigenaardig trouwens om tijdens deze lente met de naderende zomer, een clip in wintersferen voorgeschoteld te krijgen.

Lees meer...

LeroyR-AdemROBERT LEROY – ADEM IN, ADEM UIT

Ballade voorloper van 30-jarig jubileum en nieuw album..!

• VINKEVEEN • Onlangs was hij als gastjurylid te gast bij Jantjes Verjaardag, 1 april was hij special guest bij een paasbrunch in Amsterdam en 10 juni a.s. vindt de Robert Leroy-dinner show plaats in Studio-21. In 2015 leverde de Amsterdammer na jaren van radiostilte weer een single af ‘Terug Naar ’n Nieuw Begin’, en in de jaren hierna verschenen ‘Jouw Wil Is Wet’ en ‘Wat Een Heerlijke Dag’. Die laatste stond medio augustus vorig jaar op de achtste positie in de HHF-TOP40. De nieuwe single van de 47-jarige zanger is getiteld: ‘Adem In, Adem Uit’ en is een prachtige indringende ballade met karakter!

Lees meer...

PallettieJ-Cafeetje3JETTI PALLETTIE – CAFEETJE 3.0

Jubilaris brengt haar feestklassieker nog eens uit..!

• TILBURG • In 2008 lanceerde ze ‘Ik Zit In Een Cafeetje’ en daarmee introduceerde de kleurrijk uitgedoste Jettie Pallettie, zichzelf aan het publiek destijds. Deze feest-act werd een succes dat zelfs grenzen overschrijden zou. Immers de laatste jaren is onze Jet populair geworden bij onze zuiderburen. Nu, 10 jaar na de bovengenoemde single, lanceert Jettie (47) ‘Cafeetje 3.0’ dat binnenkort gevolgd gaat worden door de release van haar jubileumalbum met toch wel een heel Vlaams klinkende titel; ‘Pinten En Patatten’. Deze Pallettie-klassieker, één van haar beste, nu dus in de remake in een ietwat stevigere feestjas.

Lees meer...

GroenendijkD-RitmeDAVE GROENENDIJK – DIT RITME

‘Bailar’ op z’n Hollands..!

• SLIEDRECHT • Dave is een zanger die naar verluidt overal een feestje kan bouwen. Hij is weliswaar klein van stuk maar groot in stem, zo zegt men in de wandelgangen. Deze geboren Amsterdammer die echter opgroeide in ’t Gooi maar thans in Zuid-Holland is gehuisvest, kan met zijn geruime ervaring op podia en in cafés, een breed repertoire aan zijn publiek voorschotelen. Zijn nieuwe single, het temperamentvolle ‘Dit Ritme’ met Zuid-Amerikaanse invloeden, is gemaakt op de klanken van ‘Bailar’ van Deorro feat. Elvis Crespo.

Lees meer...

VanVelthovenS-TrouwSAM VAN VELTHOVEN – ALS IK LATER NOG EENS TROUW

Moet ze lijken op jou..!

• ROOSENDAAL • Sam Vanvelthoven is een nieuwe naam in het Nederlandstalige volkse genre. Deze jongeman uit westelijk Brabant pikt al op hele jonge leeftijd de liedjes op die thuis gedraaid worden en zonder schroom stapt hij wat later de bühne op om met de optredende artiesten te zingen. Al vlot wordt Sam talent toegedicht, hij gaat zanglessen volgen en neemt in 2018 de John de Bever-cover ‘Als Ik Later Eens Trouw’ uit 1980 op met een vernieuwd en eigentijds arrangement. En hiermee debuteert deze jongeman in ons muzikale landschap. We gaan vast meer van Sam horen in de toekomst.

Lees meer...

Konfetti-ZomerKONFETTI – ZOMER

Vrolijk zomerse kidspop..!

• HELMOND • Het begon allemaal in 2011 met de release van hun vrolijke debuutsingle ‘Konfetti Barst Los!’ Het kidspopduo bestaande uit Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem, lanceert nu hun nieuwste liedje; ‘Zomer’. Hierop is ook een rap-passage te horen van Maurits Jager. Hij wist onder leiding van Yes-R de finale van de tv-show ‘Go With The Flow’ te halen. 4 april jl. werd de nieuwe single van KonFetTi aan het publiek voorgesteld in de CacaoFabriek in Helmond, met daarbij als speciale gasten Ralf Mackenbach en Alessandro!

Lees meer...

LeroyEnDeWitten-LachtLEROY EN DEWITTEN – MIJN MEISJE LACHT

De liefde ervaren doet elk mens goed..!

• VELP • DeWitten starten in 2012 maar sinds 2015 hebben zij hun naam veranderend in Leroy en DeWitten. Dit trio, bestaande uit Leroy Aarts, Jan de Wit en Dirkjan de Wit, bracht al een aardig rijtje singles op de markt en komt nu met de track ‘Mijn Meisje Lacht’. Wat ons betreft is dit de beste en één van hun meest toegankelijke songs waarbij de kopstem van Leroy bepalend is naast het ritmewerk en de gitaarpartijen. De fraaie melodielijn en met name de refreintjes van het liedje, zouden wel eens de redenen kunnen waarom deze single héél veel gedraaid gaat worden op de radiostations.

Lees meer...

CarreroJ-AmorJORDY CARRERO – AMOR DA MINHA VIDA

Derde single Dordtenaar..!

• DORDRECHT • Jordy (Breevaart) bracht in 2016 in samenwerking met Peter Koelewijn de single ‘Allemaal Beestjes’ op de markt waarmee hij inhaakte op de Pokémon-rage van destijds. Peter en Jordy troffen elkaar bij de Parkiesconcerten en hebben daar een goed en informatief gesprek gehad over zijn debuutsingle. Inmiddels heeft deze Dordtenaar al meerdere singles op zijn naam staan. Het zomerse en dansbare ‘Amor Da Minha Vida’ is zijn nieuwste plaat. Jordy Carrero is blij en trots op hoe zijn carrière nu verloopt en op zijn fans die achter hem staan en hem steunen in alles wat hij doet .

Lees meer...