Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

LipsR-EentjeRICARDO LIPS – NOG EENTJE DAN

Wie doet ’t licht uit..?

• BRIELLE • Ricardo (24) was als kind al, tijdens vakanties in de kantine van een plaatselijke camping, bezig om de gasten muzikaal te vermaken. Dat leverde veelal positieve reacties op. Het gevolg was dan ook dat hij vaker gevraagd werd voor feestjes en partijen. In 2017 verscheen zijn debuutsingle en nu is ‘Nog Eentje Dan’ verschenen. “Het nummer gaat over een app'je die naar een aantal vrienden wordt gestuurd. Uiteraard volgt er een afspraak in een kroeg en de allerlaatste is van mij. Qua sound is het vergelijkbaar met m’n eerste single ‘Mijn Stad”, aldus Ricardo.

Lees meer...

Daantje-MaarDAANTJE – MAAR IK GA DOOR

Vallen, opstaan en weer doorgaan..!

• HELLEVOETSLUIS • Al op zeer jeugdige leeftijd stond Daantje (53) aan de hand van haar vader, overal in Amsterdam op het biljart om haar zangkunsten te vertonen met het repertoire van de Zangeres Zonder Naam. Het levenslied waarvoor het leven een onuitputtelijke inspiratiebron vormt is haar op het lijf geschreven. Bij haar deelname in 2013 aan Bloed, Zweet & Tranen, de zoektocht naar de nieuwe volks- zanger of zangeres, behaalde Daantje de derde plaats, korte tijd later baarde ze opzien door openhartig de talentenjacht te bekritiseren. Na lange tijd horen we nu weer van Daantje middels….

Lees meer...

PaterR-EenzaamROBERT PATER – EENZAAM EN ALLEEN

Feesten op indringende teksten..?

• RAALTE • Het begint er meer en meer op te lijken dat Robert Pater zich dan eindelijk wat begint te vestigen in het circuit. Acht jaar geleden kregen we de Raaltenaar in de smiezen door zijn single ‘Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij’ en vermoedden we een mogelijk landelijke doorbraak op termijn. Ditmaal is gekozen om één de mooiste levensliedjes van Willem Barth te coveren; ‘Eenzaam En Alleen’. Dit is niet van risico ontbloot want hoe reëel is het om die schitterende tekst (Alie Bakker) op te pompen tot een feestplaat want volgers van het Nederlandse lied weten dat Robert altijd de gezelligheid opzoekt…

Lees meer...

KoningM-HelemaalMATTHIJS KONING – IK WIL JE HELEMAAL

Zwoele nachten in het verschiet..!

• OOSTERHOUT • Met zijn laatste singles ‘Deze Avond’ (2016-versie), ‘Ik Wil Je Kussen’, ‘Honderdduizend Woorden’ en ‘Hou Van Je Leven’, wist Matthijs Koning de aandacht op zich gevestigd door de landelijke media. De lat ligt dan ook best hoog ondertussen voor de nu 26-jarige Oosterhouter die een aantal jaren zoete pop uitbracht maar sinds bovengenoemde tracks het meer zoekt in danceachtige, catchy en eigentijdse feelgood-genre. Zo heeft de Brabander in samenspraak met zijn producer Frank Verkooyen, een herkenbare Koning-sound weten neer te zetten. Iets wat ook nadrukkelijk naar voren komt op..

Lees meer...

FlorackW-AchtbaanWIM FLORACK – ACHTBAAN

In een zee van vuur..!

• OOSTERHOUT • Wim (28) stond al vanaf zijn tiende te oefenen voor de spiegel. Hij was actief bij coverbandje Starlight Team en op 16-jarige leeftijd regelde de Brabander dat zijn eerste single gefinancierd zou worden in ruil voor werkzaamheden op de Tilburgse kermis. In de afgelopen jaren heeft de zanger tal van singles en zelfs een album uitgebracht, ontving hij een nominatie voor een BumaNL-award en eerder dit jaar was hij te zien in het SBS6 Programma; ‘Topper Gezocht’. Voor zijn nieuwe single, de moderne dancetrack ‘Achtbaan’, een cover van Helene Fischer ’s ‘Achterbahn’, schreef de zanger zelf de Nederlandse tekst.

Lees meer...

AlkmaarvF-RomeFRANS VAN ALKMAAR – EEN AVOND IN ROME

Gekozen voor swingende opvolger van ’Hey Fransie’..!

• ALKMAAR • De wieg van Frans Schouten (52) stond in Alkmaar en daar is hij nog steeds gehuisvest. Ondanks dat hij al jaren zingt en al op 13-jarige leeftijd zijn eerste televisieoptreden te pakken had (Grand Gala Des Enfants), heeft Frans pas in 2017 zijn eerste eigen single opgenomen. Jan Dulles (3JS) nam ‘Hey Fransie’ op voor de Volendamse Kermis, Frans maakte er een feestversie van. “Dit keer is gekozen voor een heerlijk swingend nummer”, aldus Frans die zeer content is met het eindresultaat van deze klassiek en nostalgisch aanvoelende track die ook nog eens een stevige saxofoonsolo voortbrengt.

Lees meer...

FrogerR-VleugelsRENÉ FROGER – VLEUGELS VAN MIJN VLUCHT (LIVE)

Live-opname van Toppers-concerten nu op single..!

• BLARICUM • 25 jaar geleden nam Paul de Leeuw het gevoelige nummer 'Vleugels Van Mijn Vlucht' op, een vertaling door Coot van Doesburgh van Bette Midler’s lied ‘The Wind Beneath My Wings'. Tijdens de Toppers-concerten van 25 en 26 mei jl. wist René Froger (57) tijdens de uitverkochte shows de bezoekers in hun ziel te raken met een prachtige live vertolking van dit nummer samen met Carel Kraayenhof op bandoneon. De reacties zijn overweldigend en vele bezoekers gaven aan geraakt te zijn door deze bijzondere uitvoering. Naar aanleiding daarvan is besloten het nummer als single te releasen.

Lees meer...

WillemseP-Blijf

PATRICK WILLEMSE – BLIJF TOCH BIJ MIJ

Dat wordt slapen onder de sterren..!

• HUIZEN • Patrick ‘s interesse voor de muziek zorgde ervoor dat hij als DJ plaatjes ging draaien op feesten en partijen. Door zijn kennis van de muziek en het aanvoelen van het publiek legde hiermee de basis voor zijn zangcarrière. Hij deed mee aan diverse talentenjachten waaronder in 1998 met de Henny Huisman Soundmixshow. Zijn vertolking van René Froger aldaar sprak bij menigeen tot de verbeelding. Vanaf dat moment heeft Patrick de smaak te pakken en zingt hij diverse soorten repertoire. In 2014 verscheen zijn debuutsingle ‘Kus Me Lieveling’.

Lees meer...

KlinkenvE-30ERIK VAN KLINKEN – 30, 40, 50 JAAR

'n beetje zilver in je haar staat je goed..!

• EMMEN • Erik (51) groeide op in een echte volksbuurt. Vanaf 2010 is hij z'n carrière in de muziek serieus gaan oppakken. Naast de release van vele singles en een album deed hij in 2012 auditie voor Bloed, Zweet en Tranen. De Drent, die tijdens het afgelopen carnaval opzoek was naar Leo, komt nu met een al vaker gecoverde track ’30, 40, 50 Jaar’, dat we bijvoorbeeld kennen van Django Wagner, de Stoempers, maar ook van Erik ’s plaatsgenoot Janneke de Roo. Een vrolijke en gezellige meezinger dat wel, maar misschien toch iets te vaak al opgenomen om het als single weer uit te brengen?

Lees meer...

EkkelS-DochterSTEF EKKEL – DE DOCHTER VAN DE KASTELEIN

Zij is goed voor de klandizie..!

• KAMPEN • 29 april jl. zat Stef Ekkel precies 20 jaar in het vak. Ditmaal echter geen concert vanwege de volle agenda van de volkszanger en bovendien verwachten hij en zijn Lisette in augustus gezinsuitbreiding, dus die plannen zijn opgeschort. Wel is er een nieuwe plaat! De opvolger van ‘Als Ze Lacht’, behoorlijk succesvol vorig jaar, gaat dus over de dochter van de kastelein. Samen met zijn vaste producer schreef Stef zelf de tekst van deze ultieme polonaiseplaat. Al die klanten dromen of liever gezegd; liggen juist wakker van die dochter van de kroegbaas. Dé vrouw van hun dromen…

Lees meer...

PlaizierJ-ExtaseJOERI PLAIZIER – EXTASE

In een oase van onbalans..!

• HANK • ‘Extase’ is de derde single op rij van Joeri waarvan de titel slechts uit één woord bestaat. Met zijn singles ‘Paradijsje’ en ‘Toveren’, beiden uitgebracht in 2017 zette Joeri (29) maar weer eens in op een nieuwe muzikale huisstijl. Eentje die in de smaak lijkt te vallen bij het publiek gezien prima noteringen in diverse hitlijsten. Maar akkoord met ‘Adem Onder Water’ haalde de toen 22-jarige Joeri in 2010 al de bovenste tien van de HHF-TOP40. Zijn nieuwe single ‘Extase’, dat op 1 juni a.s. verschijnt overigens, is een pittige Hollandse dancetrack waarmee het uitgaanspubliek zich prima gaat vermaken.

Lees meer...

BaarsD-RitmeDENNIS BAARS – HET RITME VAN DE LIEFDE

Voel jij het ook..?

• IJSSELSTEIN • De in Utrecht geboren Dennis (24) droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Hij maakte aanvankelijk solosingles voordat hij vanaf 2015 deel gaat uitmaken van de eerste (en tot nu toe enige) boyband in de categorie volksmuziek: Stad en Land. Hiervoor nam hij in 2013 solo deel aan Bloed, Zweet & Tranen en was hij in 2014 finalist bij het televisieprogramma Beat It. In het voorjaar van 2017 deed de jongensgroep Stad en Land nog mee aan de talentenjacht Hollands Got Talent waar ze..

Lees meer...

HoekstraT-WaaromTINUS HOEKSTRA – WAAROM MARIA

Een schok gaat door je heen..!

• DOETINCHEM • Met zijn performance, beheersing en controle van zijn stem, zijn 12 singles en het in 2015 uitgebrachte album ‘Blijf Bij Me Vannacht’, heeft Tinus (30) de afgelopen jaren nadrukkelijk naam gemaakt in het circuit. Dan is het wachten op een klapper en iedere Nederlandstalige muziekliefhebber kent je. ‘Waarom Maria’ zijn nieuwe single heeft, zo menen wij, de mogelijkheden om uit te groeien tot een landelijk succes. Hiervoor is wel weer Maria van stal gehaald, zonder twijfel de meest bezongen vrouwennaam in het wereldje. Los hiervan, een lekker…

Lees meer...