Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
ZK18 200x100_Klein_Master_copy 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

BruijnG-Buiten

GHIJS DE BRUIJN – BUITEN ZINNEN

Gemoderniseerde discoklassieker..!

• ‘S-HEERENBERG • Ghijs (39) is geboren en getogen in de Achterhoek. Zijn zangcarrière begon als geintje in de dorpskroeg maar reeds al in 2006 verscheen zijn debuutsingle ‘Het Maakt Niet Uit’. Inmiddels heeft hij meerdere albums en singles op zijn naam staan en deed hij in 2013 mee aan Bloed Zweet En Tranen. Zijn nieuwe single ‘Buiten Zinnen’ is gemaakt op de klanken van ‘It’s a Real Good Feeling’, een TOP40-hit van Peter Kent uit 1980. Het nummer gaat over het compleet buiten zinnen raken van een vrouw..

Lees meer...

HeesenJ-NikitaJEFFREY HEESEN - NIKITA

Over vurige vulkanen en wilde oceanen..!

• OSS • Momenteel werkt Jeffrey Heesen (27) aan de opvolger van zijn, in 2016 verschenen en zeer succesvolle album ‘Intens’. De release ervan zal naar verwachting dit jaar gaan plaatsvinden. De Brabander die in 2015 de finale van Bloed, Zweet & Tranen wist te bereiken, is sindsdien volledig doorgebroken in ons land. Elke single wordt door een groot publiek omarmd, en feitelijk scoort Jeff gewoon hit na hit. Wie dacht bij het zien van de titel ‘Nikita’, dat het een cover zou betreffen van Elton John, heeft het mis…

Lees meer...

HavermanC-MoestCHRIS HAVERMAN – JE MOEST EENS WETEN

Maar ja, zij is getrouwd..!

• RAALTE • Eind 2015 tekende deze jongeman uit het oosten voor zijn debuutsingle ‘Een glimlach van jou’ en kort hierna verscheen ook zijn eerste album ’n Goed Begin’ getiteld. Momenteel scoort Robert Pater het ene na het andere succes. Hij is getrouwd met Dora Haverman, de zus dus van Chris. Robert & Dora stonden voorheen ook als duo op de planken, kortom muziek stroomt door de aderen bij de Havermannen. Chris (24), zonder twijfel de jongste zingende trucker van ons land, lanceert nu de vrolijke en uptempo meezinger ‘Je Moest Eens Weten’ (wat ik allemaal van plan ben).

Lees meer...

HesselIneke-DeurHESSEL & INEKE – DE DEUR STAAT ALTIJD OPEN

Nieuw duo lanceert eerste single..!

• SNEEK • Hessel is beroepschauffeur geweest maar is nu al jaren presentator bij RADIONL en daarnaast zingt hij ook. Zijn eerste album ‘Cabinevitaminen’ vol truckersongs, verscheen in 2014 en werd tijdens het Truckstar Festival in Assen gepresenteerd. In 2016 scoorde hij met ‘Truckdrivers’ een behoorlijk landelijk succes, het betrof hier een duet met Tina Trucker. En ook nu wordt Hessel geflankeerd door een dame; Ineke Velting wist als klein meisje al dat ze zangeres wilde worden. Ze werkt op de vleeswarenafdeling van een supermarkt en in die hoedanigheid ontmoette ze Hessel als klant.

Lees meer...

GeelvM-DagMARIJN VAN GEEL – OP EEN DAG

Tweede single van ambitieuze Brabander..!

• STEENBERGEN • Marijn (28) is geboren in Bergen op Zoom, hij woont samen met zijn vriendin Lizanne en zingen is zijn lust en zijn leven. Nu nog naast zijn werk als beheerder van een groot kledingmagazijn, maar een bestaan als fulltime artiest is zijn grote droom. Zijn eerste single ‘Ik Laat De Boel De Boel’ verscheen in 2012 en sindsdien trad de veelzijdige zanger op bij o.a. het TROS Muziekfeest, Steenbergen Live en Bergen op Zoom NL. Zijn nieuwe single ‘Op Een Dag’ is een vlotte en feestelijke meezinger.

Lees meer...

HoogkamerM-ZomaarMART HOOGKAMER – ZOMAAR VERLIEFD

Ontkennen heeft geen zin..!

• LEIDEN • Als je allereerste single meteen een duet is met Willeke Alberti, dan weet je de aandacht meteen op je gevestigd. Het overkwam Mart Hoogkamer (22) nadat hij in 2016 de finale haalde van het televisieprogramma Holland ’s Got Talent. ‘Zomaar Verliefd’ is alweer Mart ’s vijfde single nadat hij vorig jaar zeer succesvol was met de track ‘Lekker Leven’. Zijn nieuwste plaat is een romantische ballade én meezinger waarbij de aanstekers de lucht in kunnen, en uiteraard passend in de categorie volksmuziek. Op deze elegante, rustige en gevoelige meezinger, laat Mart horen dat dit stijltje.. misschien wel helemaal zijn ding is!

Lees meer...

ChristiaanT-HuilTOMMIE CHRISTIAAN – HUIL NOU

Song van.. The Passion..!

• ALKMAAR • Twee weken na de release van zijn EP ‘Zoveel Liefde’ pakt Tommie Christiaan (32) meteen door en brengt maar liefst drie nieuwe singles uit: ‘Huil Nou’, ‘Ik Val’ en ‘Schouder’. Hij zong deze nummers 29 maart jl. voor een miljoenenpubliek op televisie tijdens The Passion. De track ‘Huil Nou’ is oorspronkelijk van Jurk! Het nummer ‘Ik Val’ is geschreven door Wudstik en drie jaar geleden door hemzelf uitgebracht. Jim Bakkum, die met Tommie de rol van Emilio Estefan deelt in de musical ‘On Your Feet!’, is mede verantwoordelijk voor het lied ‘Schouder’, dat afkomstig is van zijn gelijknamige EP uit 2014.

Lees meer...

PietersF-NachtDj JES & FRANCOIS PIETERS – DIE ENE NACHT

September in april..!

• DEN HAAG • François (28) begint vanaf zijn twaalfde in de muziek als hij gitaarlessen gaat volgen. Hij wilde zanger worden, besteedde menig uurtje aan het vinden van het juiste repertoire, oefende iedere dag zijn stem en klopte in het begin bij cafeetjes aan of hij daar wat liedjes mocht komen zingen. In de loop der jaren ontwikkelde François zich tot een entertainer die jaarlijks meer dan 100 optredens door het hele land tot zelfs aan de Spaanse Costa’s heeft. De Hagenees, die komende november zijn 12 ½ jarig artiestenjubileum viert lanceert nu de single ‘Die Ene Nacht’ i.s.m. Dj Jes.

Lees meer...

ZwierB-SteedsBERT ZWIER –‘K HEB LIEVER DAT JE NU GAAT

Voorloper van nieuw Zwier-album..!

• GRONINGEN • ‘Steeds maar weer’ is de nieuwe single van Bert Zwier. Een gezellige voorjaarssingle, die je de zomerkriebels al bezorgt. Meer dan 10 jaar is Bert Zwier al een graag geziene artiest, die op geheel eigen wijze zijn publiek weet te vermaken, met inmiddels al een groot eigen repertoire. ‘Steeds Maar Weer’ is de opvolger van het feestelijke ‘k Heb Liever Dat Je Nu Gaat’ en is tevens voorloper van een binnenkort nieuw te verschijnen album van de zingende visboer; Bert Zwier.

Lees meer...

HoekstraD-DoeDRIEKES HOEKSTRA – DOE DAN

Huidige TOP100-hit op z’n Hollands..!

• BREDA • Het televisieprogramma Bloed Zweet &Tranen, welke 2 jaargangen draaide, heeft ervoor gezorgd dat een aardig rijtje artiesten hierdoor uiteindelijk wist door te breken in ons land. Voor de onlangs pas 18 jaar geworden Driekes Hoektra, winnaar in 2015 tijdens de zoektocht naar een nieuwe volkszanger op SBS6, ligt dat toch ietsjes anders. Zijn vorige single ‘Als Ik Er Morgen Niet Meer Ben’ was op 23 november jl. HHF-Kanjerschijf en nu komt de jonge Bredanaar met ‘Doe Dan’ gemaakt op de klanken van ‘Dura’ van Daddy Yankee, dat momenteel halverwege de GFK-TOP100 staat.

Lees meer...

BakkerPonsen-LievelingELZ BAKKER & RINUS PONSEN – LIEVELING

Als dit geen ware liefde is..!

• DOETINCHEM/DEN HAAG • Op 25 mei van vorig jaar bereikte de duetsingle ‘Toch Blijf Ik Altijd Dromen’ de negende plaats in de HHF-TOP40 waarin het in totaal 10 weken zou vertoeven. Dit gelegenheidsduo mag je na de release van hun tweede gezamenlijke single ‘Lieveling’, inmiddels gewoon als ‘duo’ bestempelen. Na het succes van hun vorige duet besloten ze ‘Libertà’ van Al Bano & Romina Power, in het voorjaar/zomer van 1982 een aardige hit in ons land, nieuw leven in te blazen.

Lees meer...

Doenja-PlukDOENJA – PLUK DE DAG

Het leven is wat jij ervan maakt!

• STEENBERGEN • Een kleine 25 jaar geleden alweer verscheen het album ‘Dit Ben Ik’ van de Rotterdamse zangeres Dunja, zoals ze zichzelf destijds noemde. Nog vóór dat Marianne Weber er een hit mee scoorde was het Doenja die de single ‘In De Hemel’ op de markt bracht in 2006. Sinds haar negende, toen ze zingend op het biljart voor het eerst van zich liet horen, timmert de in Brabant gevestigde zangeres dus al meer dan 4 decennia aan de weg. Sinds 2016 doet ze dit weer solo en ‘Pluk De Dag’ is haar vijfde single sinds twee Engelstalige duetten met Stay-C en het Doenja & Kids-project.

Lees meer...

DeHollandios-SleutelDE HOLLANDIO’S – DE SLEUTEL VAN MIJN HART

Dat ene gevoel, je weet vast wat ze bedoelen..!

• DEN BOSCH • Liefhebbers van het pure levenslied kennen ongetwijfeld De Hollandio’s. Een Brabants duo bestaande Jack van Raamsdonk en Janske die in 2010 Het Woonwagenduo oprichtten, later overgaand in De Hollandio’s. Van het in 2016 uitgebrachte album ‘Uit Ons Hart’ is nu de single ‘De Sleutel Van Mijn Hart’ verschenen. Een levenslied met een klassiek melodielijn, eentje waarin de melancholie bijna voelbaar is en verder makkelijk mee te zingen en goed ook voor de stijldansers. Zo af en toe komen dit soort liedjes nog eens voorbij heden ten dage.. gelukkig maar!

Lees meer...