Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

RidderdR-LiefsteRON DE RIDDER – MIJN LIEFSTE

Discoklassieker wordt Hollandse meezinger..!

• BEUNINGEN • Ron de Ridder (55) begon in 1980 te zingen bij de band Fun. Na veel podiumervaring opgedaan te hebben bracht hij samen met deze band in 1985 een Engelstalige single uit. In 1988 bracht hij de Nederlandstalige single ‘Daar Gaat Ie Weer’ uit waarna hij tot 1998 ging zingen bij verschillende orkesten. Daarna richtte Ron zich op de countrymuziek met duo Rivers & McCoy. Uiteindelijk keert hij later toch terug bij het Nederlandstalig…

Lees meer...

Margretha-ThuisMARGRETHA – THUIS IN BRABANT

Houdoe..!

• BEST • De in 1974 in Drachten geboren Margretha (v.d. Laar) is; moeder, echtgenote, dierenvriend, danser, choreograaf, trainer coach en zangeres die vanaf 2014 liedjes op de markt brengt. Zelf heeft ze een levensbedreigende ziekte en een groot overgewicht overwonnen. Deze ervaringen gebruikt ze om anderen te motiveren en te overtuigen vanuit eigen kracht gezond en op gewicht te kunnen leven. Met ‘Thuis In Brabant’ lanceert Margretha alweer haar vijfde single…

Lees meer...

Janina-LachJANINA– LEVEN MET EEN LACH

Kerremus-track wordt debuutsingle..!

• AVENHORN • Op de ‘Kerremus CD 2017’ staat van Janina (39) het liedje ‘Leven Met Een Lach’ dat nu als haar debuutsingle wordt gereleased. Vorig jaar kwam ze in contact met Jan Koning uit Volendam. Hij heeft een eigen studio en regelt altijd de Kerremus cd in Volendam. Zijn woorden: “Jij moet een keer zelf iets maken. Jij kunt dat en dat moet je gewoon een keer doen. Ik help je met de productie en ga dat voor je maken”! Deze woorden brachten Janina op andere gedachten..

Lees meer...

HertogsM-MedleyJ-BoleroMARTHA HERTOGS & JOHN MEDLEY – RITME VAN BOLERO

“Broeken worden rokjes”, aldus de Haagse zanger..!

• DEN HAAG • John Medley staat voornamelijk bekend als een van de artiesten van ADO Den Haag. De Hagenees heeft meerdere bekende singles uitgebracht over ADO waarmee hij erg geliefd is geworden onder zijn fans. Martha Hertogs is bekend van onder andere haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 waarbij zij alle stoelen wist om te draaien met haar stem. Voor een korte periode heeft Martha een stapje terug gedaan met zingen i.v.m. haar zwangerschap. Met single ‘Ritme van Bolero’ maakt zij haar terugkeer in de muziekwereld.

Lees meer...

VeenvM-LaatMARK VAN VEEN – LAAT MAAR LEKKER WAAIEN

“Zomers en gezellig”, aldus de zanger..!

• GELDERMALSEN • Mark onderkent al op jeugdige leeftijd zijn voorliefde voor muziek. Naast als drummer zingt Mark, stond hij al op diverse podia en gaf hij een eigen theaterconcert. In 2009 stond Mark in het voorprogramma van de Tribute to the Catsband en kort hierna verscheen zijn debuutsingle ‘Geen Leven Zonder Jou’. Mark is ook leadzanger van de coverband Cristel Blue. Tijdens een optreden in Vinkeveen leerde Mark producer, componist en tekstschrijver Bram Koning kennen. Nu, ongeveer twee jaar later komt Mark met ‘Laat Maar Lekker Waaien’ op tekst en muziek van... Bram Koning.

Lees meer...

KleinWSmitM-MooierWESLEY KLEIN & MONIQUE SMIT – MOOIER DAN MOOI

Oude liefde roest niet..!

• LEIDEN/VOLENDAM • De één begon in Leiden in 2003, en 7 jaar later was er die zege bij Popstars. De ander maakte haar opwachting in de soap van haar broer. Ze zou kapster worden maar werd uiteindelijk succesvol zangeres en presentatrice. Elk jaar ontstaan er wel gelegenheidsduo’s en ditmaal zijn het dus Wesley Klein (30) en Monique Smit (29) die op 25 mei de track ‘Mooier Dan Mooi’ uitbrengen. Als je grote liefde van vroeger uit de klas ineens weer opduikt, jullie samen weer eens een keertje gaan dansen, dan blijken de vonken weer daar te zijn.

Lees meer...

GhelenE-KomERIC GHELEN – KOM BIJ MIJ

Hollands uit het zuiden..!

• SMEERMAAS (B) • Eric (45) staat sedert jaren bekend als Limburgse dialectzanger, hij is in het dagelijks leven samen met z’n vrouw Truus eigenaar van een partycentrum San in het Belgische Lanaken. Geboren in Nice, groeide hij op in Maastricht maar hij woont al jaren bij onze Zuiderburen. “Op advies van een aantal artiesten heb ik mijn repertoire uitgebreid met Nederlands- en Engelstalige liedjes”, aldus de zanger die vele albums op zijn naam heeft staan en in 2018 voor het eerst een compleet Nederlandstalige single aflevert met ‘Kom Bij Mij’.

Lees meer...

MalanC-VriendenCHRISTIAN MALAN – MET VRIENDEN

Voor de dansvloer..!

• GEERTRUIDENBERG • Christian Malan (vandaag 47 geworden) vond het als kleine jongen al heel interessant om in de schijnwerpers te staan. Zoals zo velen beginnende artiesten start ook Christian met plaatjes draaien en op een gegeven moment heeft hij zelfs een eigen drive-in-show. Later ontdekt hij dat zingen eigenlijk zijn grootste passie is. In 2009 verschijnt dan zijn debuutsingle ‘Volle Maan’ als begin van een reeks welke gaan uitkomen in de jaren die volgen. Zijn nieuwe single ‘Met Vrienden’ is een moderne foxtrot gestoken in een vlotte gipsystijl.

Lees meer...

VersluysK-DraaiKEES VERSLUYS – DRAAI JE NIET OM

Single voorloper van jubileumshow en albumrelease..!

• MEERKERK • Derde werd hij in de Soundmixshow van 1993 en ondanks dat men zo af en toe nog wat van Kees vernam, duurde het tot 2015-2016 alvorens de Zuid-Hollander weer regelmatig van zich laat horen met nieuw werk. Een kwart eeuw na het succes bij Hennie Huisman zal Kees op 29 september zijn jubileum kracht bijzetten met een show en de release van een album dat door de oud-presentator van de Soundmixshow aan hem zal worden uitgereikt. Zijn nieuwe single ‘Draai Je Niet Om’ geeft aan…

Lees meer...

TapkenL-BoerenmeidLINDA – BOERENMEID

Geen modepop maar…

• VALTHERMOND • Linda (32) groeide op in het huis waarnaast ze onlangs in de boerenschuur ter plaatse, haar nieuwe videoclip voor de single ‘Boerenmeid’ opnam. “Het zonnetje lachte ons toe en wat een stel heerlijke enthousiaste meiden waren er aanwezig, toppers!!! Nostalgische gevoelens, mooie herinneringen en dat door toeval haha. Geweldig toch”, aldus de Drentse zangeres die in 2005 voor het eerst het podium beklom en een jaar later tekende voor haar debuutsingle 'En Ik Sta Daar Verbaasd Naar Te Kijken'. Al meer dan 10 jaar dus draait ze mee en nu is haar single ‘Boerenmeid’.. een feit!

Lees meer...

SteevensL-NummerGoedLINA STEEVENS – JE BENT MEER DAN ‘N NUMMER

Gaat deze Brabantse doorbreken..?

• HELMOND • You’re More Than A Number In My Little Red Book’ zongen The Drifters in 1976 dat begin ’77 een paar weken in onze hitlijsten vertoefde. Lina Steevens (29) schreef zelf de Nederlandse tekst op de melodie van The Drifters en hierdoor is een, wat ons betreft in elk geval, hartstikke leuke en gezellige single ontstaan. Je pikt het liedje met dus een muzikaal gezien wat nostalgische inslag, razendsnel op! Dit zou voor de Brabantse misschien wel dé opstap kunnen gaan betekenen voor méér landelijke aanzien en dus wellicht ook extra boekingen. Een uiterste geslaagde single dus die 18 mei jl. is gepresenteerd.

Lees meer...

Picobello-ElkePICOBELLO – ELKE NACHT (2018-versie)

Aantrekkelijke schlager..!

• HEERDE • Aanvankelijk waren het Betsy en Sjouke die Picobello vormden maar sinds 2013 bestaat het duo uit Betsy Geertsema en Gert De Jong. In 2016 leek na o.a. bedreigingen een einde te komen aan het duo maar een doorstart volgde een jaar later al en sindsdien verschenen er alweer diverse singles. Hun nieuwste product is ‘Elke Nacht’ is een cover waarvoor Sjouke eigenhandig de Nederlandse tekst voor zijn rekening nam. De 2018-versie van dit levenslied bezit pakkende refreintjes, is gestoken in fraaie schlagersetting en zou bij menig radiozender wel eens hoog op de rotatielijsten kunnen gaan komen.

Lees meer...

BemmelvR-VertellenRONNIE VAN BEMMEL – LAAT ME JE VERTELLEN

Twee shows en single van jubilaris..!

• MAARSSEN • De in Nieuwegein geboren Ronnie van Bemmel (52), is sinds 1993 actief in de muziek. Een jaar na zijn entree verscheen al zijn debuutalbum ‘Hallo Mooie Meid’. Hij won de Tros de talentenjacht “De weg naar Thialf”, verzorgt jaarlijks een kerstshow en gaf hij al eens een groot live-concert. Dit jaar zit Ron 25 jaar in het vak en deze heugelijke gebeurtenis wordt gevierd op 25 en 26 mei in Houten middels twee artiestenshows en de release van een vrolijke, nieuwe single ‘Laat Me Je Vertellen’.

Lees meer...