HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

RossL-JijLAURA ROSS – JIJ EN IK

Wo-ho-ho.. leef je leven..!

• OSS • Laura (27) begint met zingen bij een schoolband, gaat thuis oefenen met een gekregen karaokesetje en ze wint talentenjachten. De altijd goedlachse en spontane Brabantse werd ontdekt in 2008 waarna haar debuutsingle ‘Onze Droom’ verscheen. Ze trad op in regionale muziekprogramma’s en tijdens het Mega Piratenfestijn, en ze nam deel aan het SBS6-programma Bloed Zweet en Tranen. Al in 2010 werd de zangeres positief belicht op deze website n.a.v. ‘Zo Wil Ik Het Zien’. Inmiddels zijn we dus 8 jaar verder en komt Laura nu met de aantrekkelijke, swingende, gezellige en radiovriendelijke meezinger ‘Jij En Ik’.

Lees meer...

JoellD-ToenDONNY JOËL – TOEN KWAM JIJ VOORBIJ

Hij had de hoop al opgegeven..!

• DEN HAAG • Als je als jochie opgroeit met de klanken van o.a. André Hazes en René Froger, dan is de besmetting met de Hollandse volksmuziek een feit. Het overkomt Donny Joёll (26). Hij is nog maar net een tiener als hij de liedjes van zijn idolen feilloos weet mee te zingen waardoor hij ongemerkt zijn stem begint te ontwikkelen. Hij gaat deelnemen aan talentenjachten, een carrière als artiest lonkt en in 2017 verschijnt zijn debuutsingle ‘Jij Bent Alles’. Hieraan geeft de in Winterswijk geboren zanger nu gevolg met het swingende en vrolijke liedje ‘Toen Kwam Jij Voorbij’ dat vast snel zal blijven hangen bij het luisterpubliek.

Lees meer...

EversdijkS-MisSIMONE EVERSDIJK – IK MIS JE ZO

Brabantse debuteert met Wil Tura-cover..!

• ZEVENBERGEN • Nog geen half jaar na haar eerste optreden pakt Simone (33) in 2018 meteen door. Haar eerste release is ‘Ik Mis Je Zo’, dat de muziekliefhebber zeer waarschijnlijk kent van de populaire Vlaamse zanger Wil Tura. Na enige tijd vooral achter de schermen bezig te zijn geweest als koorzangeres en tekstschrijfster, werd het de hoogste tijd voor de in Breda geboren zangeres, om zelf met een single te komen. Frank Verkooyen en o.a. ook Rob van Daal brachten eerder hun eigen versie van deze song uit. Het luisterpubliek zal dan ook de uitvoering van Simone vrijwel meteen gaan herkennen…

Lees meer...

Sieneke-EnSIENEKE – EN TOEN KWAM JIJ

Na 4 drankjes viel ze tóch weer voor de verkeerde..!

• NIJMEGEN • Het gezinnetje Baum is compleet, zo liet Sieneke (26) begin dit jaar weten na de geboorte van haar tweede kindje (Dani). Een kleine 5 maanden geleden verraste de Nijmeegse met ‘Denk Je Nog Aan Haar’, een single in gipsystijl maar vanaf 10 augustus is haar nieuwste plaat ‘En Toen Kwam Jij’ verkrijgbaar. Een absolute vrolijkmaker, goed voor meterslange polonaises, muzikaal linkend naar de Tarantella, en dat allemaal afkomstig uit de pen van Marianne Weber. In de video is te zien dat ondanks haar voornemens ze toch weer compleet valt voor zo’n praatjesmaker wiens vrouw net even op vakantie is (was)!  

Lees meer...

SaundersD-KiesDEAN SAUNDERS – IK KIES NU VOOR MEZELF

Wereldhit ná wereldhit..!

• HOORN • In 1984 verscheen George Michael ‘s († 25 december 2016) eerste solosingle ‘Careless Whisper’ dat een wereldhit werd. De melodie is al vaker gebruikt voor een Nederlandstalige cover maar de versie van Dean Saunders (37) is gestoken in een toch verrassend en lekker trendy arrangement, waarop het lekker dansen is. Marco Leeuwis verzorgde de opnames en productie van deze lichtzwoele laidback plaat waarop Dean laat horen dat hij ook prima overweg kan met kopstem. De opvolger van ‘Kom Maar Dichterbij’ (cover ‘Karma Chameleon’ – Culture Club) is wederom een prima radioplaat. (Release 10.08)

Lees meer...

LingvR-KussenRICHELLE VAN LING – WAAR HEB JIJ ZO KUSSEN GELEERD

“Ik moet zeggen, het voelt niet verkeerd..”!

• ZWANENBURG • Eind maart jl. verscheen de debuutsingle van de in Amsterdam geboren zangeres Richelle van Ling (20). De single werd Kanjerschijf, bereikte de zevende stek in de HHF-TOP40 en de zangeres is genomineerd voor ‘Beste Talent 2018’ op deze website. “Is het Nederlandstalige wereldje weer een echt talent rijker? De toekomst zal het uitwijzen maar deze start is in elk geval zeer veelbelovend”, schreven we destijds. Richelle, begin dit jaar was ze te zien in The Voice Of Holland, lanceert nu haar tweede single ‘Waar Heb Jij Zo Kussen Geleerd’. Ook op deze dansbare, moderne en gedragen melodieuze schlager…

Lees meer...

WoltersE-FiestaEVERT WOLTERS – FIESTA CHOCOLADE

Verrassende klank deze serenade..!

• EMMEN • Evert Wolters (27) is genomineerd voor ‘HHF-Beste Talent 2018’ en nog ruim voor het verschijnen van zijn nieuwe single ‘Fiesta Chocolade’ werd het liedje ook al voorgedragen mee te gaan meedingen voor de HHF-Zomerkanjer-2018’. 5 jaar na zijn debuut is dit alweer zijn twaalfde single. Kortom hij en het team om hem heen, nemen Evert ’s muzikale loopbaan, zoals het hoort natuurlijk, uiterst serieus! ‘Fiesta Chocolade’ is een zoetig zomerse reggaeplaat waarop de saxofoon weer een voorname rol heeft gekregen…

Lees meer...

BeenseP-GeldPETER BEENSE – ALLES DRAAIT OM GELD

Rijkdom bestaat niet uit geld..!

• AMSTERDAM • ‘Het Mooiste Deel Van Mij’, de medio april verschenen single van Peter Beense (eind deze maand wordt hij 55), was toch weer een hele bijzondere plaat waarin elke (groot) ouder zich wel herkend zal hebben. En zo’n single maakt ook de artiest Peter Beense! Voor velen de man van het feest maar ook iemand die regelmatig verrast met fraaie songs met echte inhoud en dus uit het leven gegrepen! Daarover gesproken, zijn nieuwe single ‘Alles Draait Om Geld’ heeft ook een verhaal! Ditmaal echter wél weer overgoten met die lekkere o zo herkenbare, erg aanstekelijke en smaakvolle volkse Peter Beense-feestsaus.

Lees meer...

ChaconJP-DansJOHN-PAUL CHACON – ALS IK MET JE DANS

Costa Ricaan debuteert..!

• RILLAND • John-Paul (25) woont weliswaar in Zeeland maar is geboren te San José op Costa Rica. Hij zingt zowel Spaans-, Engels- als Nederlandstalig, en treedt daarom regelmatig ook op in Spanje waar hij al in grote internationale shows stond. De zanger die ook op Curacao heeft gewoond en studeerde aan Het Goese Lyceum, lanceert nu zijn debuutsingle ‘Als Ik Met Je Dans’ (origineel ‘Oye El Boom’ van David Bisbal). Een aantrekkelijke song in Latin-achtige Ricky Martin-sferen. Qua productie wat kil, vlak en weinig dynamisch maar de zang vergoedt veel, want John-Paul beschikt over een qua aanleg uitstekend en getraind stemgeluid.

Lees meer...

KwartenS-BlijfSANDER KWARTEN – BLIJF BIJ MIJ VANNACHT

…en show me love!!!

• BREDA • Willem Barth, John West, Wesley Klein, Mike Peterson, Susanna Veldmeijer, Rob van Daal en een mystery guest; zij treden allemaal op als de 26-jarige Sander Kwarten op 20 oktober in Bergen Op Zoom een concert geeft! Zijn eerste welteverstaan en dan ook nog begeleid door de Marcel Fisser Band! Zonder twijfel een absoluut hoogtepunt in de carrière van Sander die in 2010 debuteerde met twee prima singles ‘Dromen’ en ‘Hart Van Steen’. Zijn nieuwe single ‘Blijf Bij Mij Vannacht’ is een remake van ‘Show Me Love’ waarmee RobinS in 1993, 2002 én 2008 een megahit scoorde, en dus is het dance, dance en nog 's dance!!!

Lees meer...

GebrRossig-StrijkplankGEBROEDERS ROSSIG – DE STRIJKPLANK

Nieuwe hype voor de eeneiige vierling uit 't oosten..?

• WIJCHEN • Ze waren er als de kippen bij toen ‘De Luizenmoeder’ uitgroeide tot een ware- en ook niet verwachte, tv-hit! ‘Hallo Allemaal’ werd binnen enkele uren gebakken in de studio van Kees Tel en eind maart jl. stond de single zomaar op de derde stek van de HHF-TOP40. Heel ons land bezigde zich, en nu nog, aan de kreet ‘Hallo Allemaal’. En dat is niet raar maar toch op z’n minst héél bijzonder voor de ietwat rossige heren uit de omgeving van Nijmegen. De opvolger ‘De Strijkplank’ zou volgens de mannen opnieuw een hype kunnen gaan worden. Op-en-top feest, een bekende deun en wat een kolderieke tekst. Blijft hangen!!

Lees meer...

RoodC-GelukCHRIS DE ROO – HET GELUK LACHT ONS TOE

Niets in het leven is echt zeker..!

• EMMEN • ‘Honderdduizend Stukken’, de vorige single van Chris de Roo (40) welke november vorig jaar verscheen, is een groot airplay-succes geworden. Het kan haast niet anders dan dat Chris weer helemaal terug op de muziekkaart staat. En als we luisteren naar de prachtige akoestische ballade waarmee de Drenth nu komt, dan is niet uit te sluiten dat ‘Het Geluk Lacht Ons Toe’ zomaar het succes van de voorganger gaat overstijgen. Een uiterst sfeerrijk middle-of-the-road liedje, onderscheidend, lekker live klinkend, sfeerrijk en bijzonder gevoelig. Met dit geluid moet Chris de Roo toch 's kunnen gaan doorbreken menen wij!

Lees meer...

OostraD-VastDANIËL OOSTRA – HOU ME VAST (WANT IK VAL)

Aan de vooravond van zijn jubileumconcert..!

• NOORDWOLDE • Daniël Oostra (40), gaat vanaf zijn zestiende deelnemen aan talentenjachten en daaronder zit ook de Soundmixshow. In 2007 verscheen zijn eerste single ‘Alles Voor Lief’. In 2012 vierde hij zijn 15-jarig artiestenbestaan met een concert in Noordwolde en eind 2018 herhaalt hij dit met een live concert maar dan in Wolvega vanwege zijn 20-jarig jubileum. Mede hierom heeft de Fries een 2018-versie opgenomen van de Rob de Nijs-traditional ‘Hou Me Vast’ (Want Ik Val)’. Het klinkt lekker hoor daar niet van, maar niets is beter dan het origineel natuurlijk en daarnaast is het al veel vaker gecoverd.

Lees meer...