Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

FrielingB-ZonBIANCA FRIELING – LAAT DE ZON IN JE HART

Na-na-na-na..!

• DUIVEN • Vanaf haar vijftiende laat Bianca (26) zich als zangeres gelden en meteen krijgt ze veel positieve reacties. In 2010 wordt ze tweede achter Susanna Veldmeijer in een talentenjachten waarin gezocht wordt naar ‘de prinses van het levenslied’. In 2011 tekende ze voor haar debuutsingle ‘Hey Lieve Schat’ maar pas vanaf 2016 brengt ze regelmatig nieuwe singles uit. Haar nieuwe liedje getiteld ‘Laat De Zon In Je Hart’ (nee, niet die van René Schuurmans), is een vlotte best leuke meezinger waarbij het toch wel wat jammer is dat de muziek zo overduidelijk uit een doosje komt.

Lees meer...

LeonD-GelukDÉON LÉON– JOUW GELUK

Wolter Kroes: “Déon, Nederlandse Ricky Martin”..!

• ROTTERDAM • Déon (27) lanceerde tijdens zijn eigen concert z'n zelfgeschreven solosingle ‘Jouw Geluk (Vivo Por Ti)’. Het zomerse liedje, dat gaat over zijn liefde voor zijn verloofde Rachel Kramer, is geschreven door Déon zelf en Emy Perez: “Emy komt uit Venezuela en heeft eerder geschreven voor Enrique Iglesias en Christina Aguilera. De klik met haar was zo tof, ze snapt helemaal wat ik wil. Die heerlijke zomerse klanken gemixt met mijn liefde voor het Nederlandstalige lied. Je kan er niet op stil blijven zitten en dát is nou precies wat ik wilde”, aldus Déon.

Lees meer...

BosE-DeuntjeEDWIN BOS – EEN LEKKER DEUNTJE

Vorige single basis voor nieuw liedje..!

• SCHOONEBEEK • Met zijn vorige single ‘Truckchauffeur In Hart En Nieren’ van maart jl. heeft Edwin (49) volgens eigen zeggen, behoorlijk goed gescoord wat airplay betreft. De sound van dat truckersnummer was de basis voor de opvolger ‘Een Lekker Deuntje’. Een vrolijk en aanstekelijk deuntje, uptempo en met een zeer herkenbare tekst voor jong en oud. Je herkent het vast wel, dat je ongemerkt een liedje of een melodietje in je hoofd hebt, waar je een bepaald gevoel bij hebt. Meestal gekoppeld aan een bepaalde herinnering. Soms met een lach en soms met een traan.

Lees meer...

MourikvB-ZegBERNARD VAN MOURIK – IK ZEG JOU

Gekozen voor écht levenslied..!

• ZALTBOMMMEL • Bernard (33) houdt van zingen, is getrouwd met Heidi, is vader van zoontje Ricardo en wordt gezien als de zingende interieurverzorger. In 2015 verscheen zijn debuutsingle ‘Genieten Van Het Leven’. De ambities van de zanger zijn helder; hij hoopt een plaatsje te veroveren in het Nederlandstalige muziekwereldje. Als het dus aan Bernard ligt gaan wij nog wel meer horen van hem. "Tijdens een artiestenreis van Henk Damen op Kos (afgelopen april), heb ik de knoop doorgehakt samen met mijn gezin…

Lees meer...

CantersD-BeterDANNY CANTERS – ZONDER JOU (BELLA CIAO)

Geïnspireerd door La Casa de Papel..!

• EINDHOVEN • Terwijl de meeste mensen de vakantie aan het inluiden zijn, dook Danny (35) nog snel even de studio in om een vette plaat op te nemen. ‘Beter Zonder Jou (Bella Ciao)’ is afgeleid van de muziek uit de populaire serie La Casa de Papel. Danny, als fan van de serie, bleef met dit liedje in zijn hoofd zitten. Hij besloot daarom de melodie, welke uit 1919 stamt, te gebruiken voor zijn nieuwe single. Frank Verkooyen verzorgde het arrangement en nam het geheel op in zijn studio.

Lees meer...

Jaman-LaatJAMAN – LAAT DE ZON VOOR ALTIJD SCHIJNEN

En wordt wakker met een lach..!

• OLST • ’t Is nooit een geheim geweest en ondertussen moet toch ook bekend zijn dat volkszanger Jaman (37) dol is op reggae. Eerder werden singles in deze stijl als ‘Samen Dansen Op De Reggaebeat (2014) en ‘Blijf Bij Mij De Hele Nacht (2016) leuke hitjes en nu we ons in de hoogtijdagen van de zomer bevinden, is het wéér raak. Echter dé verrassing van de zwoel zomerse meezinger ‘Laat De Zon Voor Altijd Schijnen’ is het koor dat vanaf 2.10 min. uitpakt in een setting die we kennen van gospelgezelschappen terwijl er sowieso al een orgel meeloopt tijdens deze song. In meerdere opzichten verrassend dus.. én erg hitgevoelig!

Lees meer...

PetersJ-WeetDJhenryJUDITH PETERS Ft. Dj HENRY – JA IK WEET IK WORD WAT OUDER

Klassieker opgepimpt..!

• DOESBURG • Drie jaar na haar singles ‘Hart & Ziel’ en ‘Zomercarnaval’, verraste Judith dit voorjaar met het liedje ‘Mag Het Nou Wel, Mag Het Nou Niet’ dat volop gedraaid is in het land en bijvoorbeeld de HHF-TOP40 haalde met een negende stek als hoogste positie. Zowel in Oostenrijk als aan de Costa ’s zet Judith samen met haar partner Henry Gerritsen (Dj Henry) gezellig shows neer. Nadat ze in het verleden al menig liedje samen opnamen, geschiedt dit nu wederom met de Hazes-cover ‘Ja Ik Weet Ik Word Wat Ouder’ dat u ook kent van Henk Bernard. Nu is het gestoken in een lekker trendy en dansbaar jasje!

Lees meer...

DeAlpenzusjes-MijneDE ALPENZUSJES – WIL JIJ DE MIJNE ZIJN

Wat doet jouw eendje onder water..?

• DEN DUNGEN/BERKEL ENSCHOT • Met o.a. de ‘Jungledans’ en ‘Naar De Costa’ lieten De Alpenzusjes, sinds 2014 bestaande uit Kirsten en Chantal, ook in de zomer van zich horen. En ach, heb je perse sneeuw en een après-ski hut nodig om feest te vieren? De Alpenzusjes doen het zonder die ingrediënten al jaren goed in ons land en komen nu met ‘Wil Jij De Mijne Zijn’. En die feestplaat (uiteraard), gaat over de voorliefde van de dames voor.. één of ander badeendje! Of zouden zij hier toch iets anders mee bedoelen? Oeh-la-la! Verantwoordelijk voor de tekst van dit hartstikke leuke liedje zijn de Ko ’s.

Lees meer...

WatzeelsR-ZonderRANDY WATZEELS – ZONDER JOU

Randy heeft weer eens naast het potje gepi…..!

• RIJSBERGEN • Naast als zanger staat Randy (21) ondertussen ook te boek als een talentvol producer die reeds meerdere singles vervaardigde voor collega-artiesten. Zelf debuteerde de jonge Brabander in 2012 op de plaat met ‘Die Heerlijke Zoen’ maar onderwijl staat de teller inclusief zijn nieuwe single ‘Zonder Jou’ al op negen! Samen met Harald Queens produceerde hij dit liedje dat een pakkende feestplaat is dat door de blazers en het aanstekelijke tempo, een wat tex mex-achtige feel bezit met name in de refreintjes. Deze zal erin gaan als koek in de uitgaansgelegen, zo vermoeden wij.

Lees meer...

KroesW-LachenWOLTER KROES – ALTIJD BLIJVEN LACHEN

Gaat het soms iets minder, de liefde blijft bestaan..!

• WESTZAAN • 2018 is een bijzonder jaar voor Wolter. In december hoopt de Zaankanter 50 jaar te worden en daarnaast zit hij nu 30 jaar in het vak. Dat laatste wordt gevierd met een (reeds uitverkocht) concert op 4 december a.s. in Koninklijk Theater Carré! ‘Altijd Blijven Lachen’ is alweer zijn derde single dit jaar na ‘Het Feest Kan Beginnen’ en de remake van ‘Het Seizoen Van Ons’ uitgevoerd met het Metropole Orkest. Die laatste bereikte overigens vorig maand nog een tweede positie in de HHF-TOP40. Kroes, die dit jaar zijn eigen platenlabel startte…

Lees meer...

DrielvR-WereldROX VAN DRIEL – JIJ BENT MIJN WERELD

Vrolijkmaker na ‘Topper Gezocht’..!

• KAPEL-AVEZAATH • De goedlachse zangeres Rox (29) was dit voorjaar te zien en horen in het SBS6 programma ‘Topper gezocht’ waar de jury, bestaande uit De Toppers zelf, haar stem net iets te dun vond. Haar nieuwe single ‘Jij Bent Mijn Wereld’ is een vrolijke en gezellige uptempo meezinger met een zeker feestgehalte. Overigens is volgens ons haar, volgens de hier bovengenoemde genoemde heren te dunne stemgeluid, juist haar charme en kracht. De videoclip is deels opgenomen in een hete luchtballon en in een zweefmolen.

Lees meer...

OomenM-ZomerMICHAEL OOMEN – DIT WORDT DE ZOMER

De heetste van de eeuw..!

• UTRECHT • In 2001 had Michael (43) zijn eerste optreden en sindsdien is het allemaal erg snel gegaan met naast vele optredens de release van zijn debuutalbum ‘Laat Me’ in 2010. Drie jaar later is hij te zien in Bloed, Zweet & Tranen en sinds 2015 tekent hij vrijwel jaarlijks voor een nieuwe single. Zijn nieuwe single ‘Dit Wordt De Zomer’ is gemaakt op de bekende klanken van ‘This Is The Moment’ van René Froger. De verrassing zit ‘m echter in de versnelling nadat het liedje net als de originele versie als een kleine ballad begint maar dus uiteindelijk toch een uptempo dansbare track gaat worden.

Lees meer...

EverettD-Wist

DANNY EVERETT – ALS ZIJ EENS WIST

Swingende single bevat bigband-sound..!

• BOXTEL • In 1990 begint de carrière van Herman van der Velden (57) die koos voor Danny Everett als artiestennaam. Dit vanwege de speelfilm Jailhouse Rock waarin Elvis Presley in de huid kroop van Vince ‘Everett’, terwijl Danny de voornaam is van zijn veel te jong overleden jongste broertje. Als zanger begon hij bij de Tilburgse formatie The Spectacles maar vanaf 1995 gaat hij solo met vele optredens, dito albums en hij wordt een graag geziene artiest op evenementen binnen de Indische gemeenschap zoals de Pasar Malams, dansavonden, Rock & Roll feesten en daarbij is hij zelfs ook in België en Duitsland te bewonderen.

Lees meer...