Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

Yosee-RitmeYOSEE – JOUW RITME

Het leven is een droom, een bubble zelfs..!?

• DEN BOSCH • Met ‘slechts’ 500 miljoen views op YouTube mogen we 'Chained To The Rhythm' van Katy Perry rekenen tot dé hits van 2017. Uiteraard zal de Bossche zangeres Yosee (48) nooit de illusie hebben gehad dat ‘Jouw Ritme’, haar Nederlandstalige uitvoering van deze wereldhit, eveneens viraal zou gaan. Maar wie weet gaat zowel ons landje als Vlaanderen deze zwoel sensuele versie van Yosee weldegelijk stevig omarmen? Een uitstekende keuze dus deze track die de komende zomermaanden in de uitgaansgelegenheden (strandtenten) waar Nederlands de voertaal is, vast wordt grijsgedraaid.

Lees meer...

HeegenM-LevensliedMONIQUE HEEGEN – MIJN LEVENSLIED

De liefde als een mooie melodie..!

• EMMEN • Monique (46) mocht als klein meisje al heel graag haar stem laten horen; voorzingen in de klas en tijdens de afscheidsmusical, ze vond het geweldig. Later gaar ze bij verschillende koren zingen en is ze actief binnen een theatergroep. Ze gaat zanglessen volgen, ze neemt demo’s op en ze krijgt haar eerste boekingen. Na de release van haar eerste- door haarzelf geschreven single ‘Geluk’, verschijnen van deze applicatiebeheerder die gek is op hardlopen, shoppen, warme vakanties en lekker eten, meerdere geluidsdragers. De zangeres zit nu 10 jaar in het vak en levert met ‘Mijn Levenslied’ een nieuwe single af…

Lees meer...

DondersR-WaarROY DONDERS – WAAR BEN JE NOU…

Over je laatste lach..!

• TILBURG • Onlangs won Roy (27) de finale van het SBS-programma “Stelletje Pottenbakkers”, waarmee de creativiteit van de stylist/zanger maar weer eens werd aangetoond. Zijn vorige single ‘Japapadada’ die vanaf medio februari in omloop kwam en enkele (waaronder in de HHF-TOP40) hitlijstnoteringen kreeg, wordt nu gevolgd door toch iets geheel anders. Zoals wellicht bekend verloor Donders binnen korte tijd twee van zijn grootouders en op die droeve gebeurtenis is ‘Waar Ben Je Nou…’ gestoeld.

Lees meer...

ArjanDorette-3ARJAN & DORETTE – NOG 3 KEER DROMEN

En daarna..?

• KERKENVELD/ZUIDWOLDE • Arjan Venemann (28) en Dorette Duurkoop (30) zijn al jaren bevriend en toen Dorette op de koffie was bij Arjan kwamen er spontaan ideeën voor een duet. “Dit kwam toevallig zo en we vonden het zelf te leuk om te wachten en te laten liggen. We zijn gaan schrijven”, aldus de zangeres die vervolgt: “We hebben er beiden heel erg enthousiast aan gewerkt en we hopen dat dit terug te horen en te zien is in beeld en muziek"! Uiteraard is de liefde hét thema van deze gezellige uptempo schlager die soms qua tekst niet helemaal lekker lijkt door te lopen. Maar vooruit, je pakt ‘m wel snel op!

Lees meer...

SwartS-JijSILVIA SWART – JIJ WIL MEER

Je voelt ’t keer op keer..!

• VALTHERMOND • Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen ongetwijfeld de Drentse zangeres Silvia Swart. Ze draait minstens al een kwart eeuw mee in de muziek en in het verleden was ze landelijk succesvol met liedjes als ‘Droom Van Werkelijkheid’, ‘Van ’s Morgens Tot ’s Avonds’, ‘De Weg Naar Geluk’ (Met Henk Wijngaard) en ’Geef Me Liefde Vannacht’. Haar nieuwe plaat ‘Jij Wil Meer’ is de opvolger van het in 2017 verschenen liedje ‘Dan Ben Je Van Mij’. Het is een wat ons betreft zeer aantrekkelijke radioplaat welke uiteraard de o zo bekende en prettig aanvoelende Silvia Swart-sfeer bezit.

Lees meer...

LeemanN-LeugenaarNELIS LEEMAN – LEUGENAAR

Jouw praatjes wis ik uit mijn geheugen..!

• MADE • 2018 moet tot nu toe een prachtjaar zijn voor de Brabantse volkszanger Nelis Leeman (29); Afgelopen januari is zijn dochter Marina geboren en onlangs was het Django Wagner die het debuutalbum ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ aan hem uitreikte. Op het 14 liedjes tellende schijfje is eveneens zijn nieuwe single ‘Leugenaar’ te vinden waarvoor collega Kobus Engels de Nederlandse tekst schreef. Een zeer aanstekelijk meezinger waarop blazers en accordeon een voorname rol spelen. Polonaises kunnen worden in gestart want dit is een verrukkelijke feestplaat met heel, héél veel potentie!

Lees meer...

Jelmer-ToekomstJELMER DE VRIES – ALS JIJ MAAR MET ME DANST

Verdienstelijk debuut Friesche zanger..!

• DOKKUM • Jelmer (leeftijd onbekend), kan omschreven worden als een feestzanger die met veel passie en liefde voor de muziek, van elke gelegenheid een gezellig feest te maken. Zijn liefde voor muziek gaat met name uit naar het Nederlandstalige lied, waarbij nummers van o.a. Jan Smit, André Hazes jr. en Nielson op zijn setlist heeft staan evenals medleys van toen. In 2018 verschijnt zijn debuutsingle ‘Als Jij Maar Met Me Danst’. De productie van deze wat ons betreft kansrijke, aanstekelijke, vrolijke en ritmische single met een dominante rol voor akoestisch gitaren, was in handen van Nico Outhuijse (drummer van De Kast).

Lees meer...

Edwin-HupEDWIN VAN DER TOOLEN – HUP FALDERA

Comeback van Delftenaar..!

• SCHIEDAM • In 1996 begon het avontuur en zette Edwin van der Toolen (39) de eerste serieuze stappen op het podium middels deelname aan talentenjachten. Hier werd hij gescout voor Nederlands eerste boyband Velvet samen met o.a. Charly Luske, Jeroen Post en Robin Zijlstra. Later gaat Edwin zich richten op zijn solocarrière en belandden enkele van zijn singles in de hitlijsten. In 2012 maakte de zanger deel uit van de halftime-show bij De Toppers. Inmiddels heeft Edwin wat horecabedrijven van de hand gedaan en maakt hij in 2018 zijn comeback op single met het vrolijke maar tegelijk ook wat oubollige: ‘Hup Faldera’.

Lees meer...

KerstensM-VidagoedMITCH KERSTENS – VIDA LOCA

Spaans temperament..!

• ETTEN-LEUR • Mitch Kerstens (22) begon met zingen als één van de leadzangers van het duo de Partycaptains maar daarnaast gaat hij ook bouwen aan zijn solocarrière. In 2015 verscheen zijn debuutsingle ‘Ik Zag De Maan En De Sterren In Jouw Ogen’. Zijn nieuwe single ‘Vida Loca’, gaat over het te gekke leven wat we hebben. Je vindt een meisje helemaal te gek. Daar heb je alles voor over. Het is een uptempo nummer met een Spaans temperament”, aldus de geboren Bredanaar die over zijn carrière zegt: “Naast m’n normale baan als metaalbewerker sta ik gemiddeld ook nog eens twee keer op een podium”.

Lees meer...

SmeekensF-DroomFRANK SMEEKENS – IK DROOM ALLEEN VAN JOU

Airplayhitje..?!

• TILBURG • “Echt een leuk liedje geworden”, zo laat de bijna 44-jarige Frank Smeekens weten over zijn nieuwe single ‘Ik Droom Alleen Van Jou’ dat dit keer eens niet uit de Goldfinger-studio afkomstig is. Deze Brabantse zelfstandige ondernemer bekend van successen als ‘Ik Wil Jou’, ‘Laat De Zon Op Je Schijnen’, ‘Laat Ons Dromen’ of ‘Ik Ben Van Jou’, nam bij Manfred Jongenelis het door Gerard Koopmans (Gebr. Ko) geschreven liedje op. Een wat ons betreft zeer aantrekkelijke frisse Hollandse schlager waarvan wij verwachten dat het een echte airplayhit moet kunnen gaan worden de komende maanden.

Lees meer...

JelleB-GelovenJELLE B – NIET TE GELOVEN

Zomerse beats!

• WYTGAARD • De in Dokkum geboren Jelle Broersma (32) is in het wereldje beter bekend als Jelle B. Zijn carrière als zanger/gitarist begon op Ameland waar in één zomer de basis werd gelegd voor vele succesvolle optredens. Hij nam in 2010 zijn eerste single op: ‘Vriendinnen’. Begin augustus 2013 stond Jelle B met het nummer ‘Mooi’ op de eerste plaats van de HHF-TOP40. Hij luidt nu de zomer van 2018 in met zijn nieuwe single ‘Niet Te Geloven’. Een uptempo mix van Jelle’s akoestische gitaar en een zomerse beats, welke hij zelf schreef en waarvoor actrice en zangeres Bertrie Wierenga een rol kreeg in de videoclip.

Lees meer...

ZornR-GenietROB ZORN – GENIET ERVAN

De meest gemaakt fouten maken we allemaal..!

• HAARLEM • De kreet is misschien wat minder uitgesproken als ‘Nou En’, ‘Dat Weet Iedereen’ of ‘Dat Maak Ik Zelf Wel Uit’, maar Rob Zorn (52) verrast wel met zijn nieuwe single ‘Geniet Ervan’. De verrassing zit ‘m in het nadrukkelijk aanwezige zomerse gehalte van deze plaat, want zo hoorden we Zorn nog niet eerder. Het is een pakkende, lekkere vlotte en dus swingende feel good plaat die vrijwel meteen in het hoofd gaat zitten. Mits wij ons vergissen, zou ‘Geniet Ervan’ wel eens tot één van Rob ’s grootste successen kunnen gaan behoren de komende jaren. In de kroeg, op het plein of op het strand.. je pakt ‘m zo op!

Lees meer...

SteigerH-LiefHANS STEIGER – NIEMAND ZO LIEF

Single voorloper van gelijknamig debuutalbum..!

• HAARLEM • Vanaf begin juni ligt het eerste album van deze 46-jarige Noord-Hollandse steigerbouwer in de (digitale) winkelschappen. De schijf draagt dezelfde titel als zijn nu reeds vooruitgestuurde single namelijk; ‘Niemand Zo Lief’. Een uptempo song met een eigentijdse sound terwijl het ritme en het accordeonnetje een zomerse vibe uitstralen. De kleur van ons haar zal veranderen in de loop der tijd maar verder zal de liefde tussen ons twee tot in lengte van jaren voortduren, aldus deze dansbare ode aan de grote liefde.

Lees meer...