Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

GoversD-LekkerDAVE GOVERS – LEKKER DING

Via een camping-tour naar een single..!

• DORST • Voor Dave (23) is het zingen pas in 2017 begonnen en heeft sindsdien al een aantal singles opgenomen. In de zomer van 2017 heeft hij met een team artiesten een campingtour gemaakt georganiseerd door Henk Damen. De succesvolle volkszanger wilde met deze tour nieuw talent een kans te geven. Een gesprek tussen Henk en Dave leidde tot de release van de single 'Lekker Ding'. Een feestelijke meezinger dat in de uitgaansgelegenheden tot volop gezelligheid zal kunnen gaan leiden. De single heeft een totaal andere sound dan de voorgaande, Dave wilde graag wat anders uitproberen.

Lees meer...

WoltersE-TotalEVERT WOLTERS – TOTAL LOSS GAAN

Kansrijke dansplaat van stevig aan de weg timmerende Drent..!

• EMMEN • In 2013 nam hij zijn eerste single op en drie jaar later was zijn debuutalbum ook al een feit. Evert Wolters (27), binnenkort uitgebreid belicht als genomineerde op deze website in de rubriek “HHF-Sterrentopper Beste Talent 2018” trouwens, is de laatste paar jaar geswitcht van het levenslied naar meer eigentijds en vlotter repertoire. Zijn laatste singles ‘Sexy Sax’ en ‘Hoe Ver Kan Ik Gaan’ stonden dan ook behoorlijk in de belangstelling vorig jaar. Zijn nieuwe single ‘Total Loss Gaan’, een erg leuke en originele titel trouwens, is een vlotte energieke en toegankelijke meezinger waarop prima gedanst kan worden.

Lees meer...

Hermano-ArmenHERMANO – IK SLA M’N ARMEN OM JE HEEN

Door haar je weg gevonden..!

• ‘S-GRAVENHAGE • Herman Massing (56) is al jaren actief in de muziek. Reeds op jonge leeftijd ging hij met zijn familie mee om overal muziek te maken en te zingen. Overal waar ze kwamen was het feest en dat is nog steeds zo. Hermano heeft zelfs in Amerika gezongen in een gospel groep, maar het was zijn vrouw die hem op de hedendaagse muziek wees en aangaf dit eens te gaan doen. In 2017 mocht Hermano bij de Haagse Toppers optreden en hij heeft ook diverse keren mogen optreden in Spanje.

Lees meer...

TerpD-LevenDANNY TERP – HET LEVEN IS NIET MAKKELIJK

Maar de dood evenmin..!

• AALSMEER • Nadat hij samen met Arne Jansen zijn eerste single ‘Zonder Jou’ had opgenomen, werd het een tijdje stil rond Danny (32). Er volgt een periode waarin hij bij coverbandjes actief is. Later komt met de release van zijn tweede single ‘Lief Me’, zijn solocarrière op gang. Inmiddels heeft hij al diverse singles op zijn naam staan en deed hij in 2013 mee aan Bloed Zweet & Tranen en voorts maakt hij deel uit van de succesformatie Cooldown Café. Zijn nieuwe single ‘Het Leven Is Niet Makkelijk´ begint als een ballade maar vrij vlot wordt het een stevige popplaat met Marco Borsato-achtige trekjes en diverse gevarieerde passages.

Lees meer...

Alex-MeisieALEX – MEISSIE MEISSIE (Golddiggers Remix)

2006-singlehit oppgefrist..!

• NOORDWIJK • Met ‘Adio Amore’ (Nr.7 ), Anita (Nr.21 ), Jij Bent Veel Te Mooi (Nr.2 ) en met ‘Het Begon Ooit Met Een Bossie Rooie Rozen’ (Nr.2) scoorde Alex (46), dé feestzanger van Nederland genoemd, mooie noteringen in de HHF-TOP40. Na de hits van Marco Borsato en André van Duin was ‘Meissie Meissie’ in 2006 de derde best verkochte Nederlandstalige single van dat jaar. Het nummer is nu in eigentijds 2018-feestversie gestoken door Waylon v.d. Heijden (Goldfinger) en lijkt alles te hebben om komende lente en zomer opnieuw uit te groeien tot een airplay-hit in Nederland en Vlaanderen, zo vermoeden wij.

Lees meer...

OostingT-RozenHHFTIFFANY OOSTING – DEZE ROZEN ZIJN VOOR JOU

Debuutsingle van 12-jarige Drentse..!

• EMMEN • Tiffany (12) is open, sociaal, maakt makkelijk contact, treedt graag op de voorgrond, heeft uitstraling, van podiumvrees heeft ze totaal geen last en haar liefde voor muziek moet haast wel in de genen zitten met Jannes en Bouke in de familie. Ze zingt moeiteloos de liedjes van André Hazes, Marianne Weber en Sieneke mee en hoopt ooit als levensliedzangeres te kunnen doorbreken in ons land. Wat een mooie ambities voor zo’n jong meisje. Hoewel je nooit weet hoe dingen gaan lopen, is dit misschien wel dé benodigde drive om een serieuze poging te gaan wagen.

Lees meer...

SteenwijkS-GeefSAMANTHA STEENWIJK – GEEF JE WEER AAN MIJ

Publiekslieveling en runner-up van The Voice pakt door..!

• RIJSWIJK • Met een schitterende tweede plaats achter winnaar Jim van der Zee (23) kan Samantha Steenwijk terugkijken op een zeer succesvolle deelname aan The Voice Of Holland. Ze heeft laten zien dat je óók met Nederlandstalige liedjes de harten van publiek en jury voor kan winnen. Haar nieuwe single ‘Geef Je Weer Aan Mij’ vloeit voort uit haar finaleplaats, het is een Nederlandstalige bewerking van ‘Let Me Try Again’ van Frank Sinatra.

Lees meer...

RoodJ-DenktJANNEKE DE ROO – ALS JE DENKT AAN JE LEVEN

“Soms hoor je een nummer waar je dan niet omheen kan..”.

• EMMEN • Afgelopen najaar lanceerde Janneke (61) haar 20-tracks tellende album ‘Het Mooiste Van..’ met hierop liedjes als ‘Huisje Bij De Brug’, ‘Niemand Weet’, (met Chris de Roo), ‘Blauwe Korenbloemen’, ‘Sierra Madre’, ‘Espresso Italiano’ en ‘Ga Nooit Meer Van Huis’. Nu is een nieuwe single uitgekomen van de Drentse getiteld ‘Als Je Denkt Aan Je Leven’: “Ik hou van mooie liedjes met mooie teksten en soms hoor je een nummer waar ik niet omheen kan. Zo ook dit nummer van Hein Migchelbrink (Spitfires), hij zingt het zo mooi in het dialect waar ik erg van hou”!

Lees meer...

DondersR-JapaROY DONDERS – JAPAPADADA

Single voorloper van nieuw Donders-album..!

• TILBURG • Terwijl de dampen van het net afgelopen carnaval langzaam optrekken, lanceert Roy Donders (26) na zijn tweede samenwerking met Patty Brard (‘We Zullen De Laatste Zijn’) een nieuwe single. De stylist van het zuiden moest afgelopen december de Roy Donders-Show afgelasten vanwege het overlijden van zijn oma. Maar er is ook positief nieuws; dit voorjaar komt een nieuw album uit van Roy en daarnaast is hij vanaf 4 maart te zien in, ‘Stelletje Pottenbakkers’, een nieuw televisieprogramma van SBS6. ‘Japapadada’ is de titel van zijn nieuwe single…

Lees meer...

Marlous-VerlaatMARLOUS – VERLAAT ME NIET

Vecht verdomme..!

• KLUSE (D) • Marlous had haar eigen real-life soap, nam in 2010 deel aan het Nationale Songfestival en daarvoor al was ze te zien bij Idols. Voor haar laatste single ‘Er Komt Een Andere Tijd’ moeten we bijna 2 jaar terug in de tijd want deze plaat verscheen 25 mei 2016. Deze single bereikte destijds de zeventiende plaats in de HHF-TOP40. Ook voor haar nieuwste product, ‘Verlaat Me Niet’ zakte de zangeres helemaal af naar Helmond…

Lees meer...

Marlane-WeetMARLANE – WEET JIJ WEL

Betuwse komt eraan..!

• OCHTEN • Marlane Dirksen telt nog maar 22 lentes en toch heeft ze al behoorlijk wat bekendheid opgedaan binnen het Nederlandstalige circuit. Ze behoort zonder twijfel tot het zeer selecte gezelschap talentvolle zangeressen die het in zich heeft door te gaan breken, zo menen wij. Ook Jeffrey Schenk, met wie zij in 2015 het fraaie duet ‘Heel Even’ op de markt bracht, is uitermate lovend over de mogelijkheden van Marlane. Vorig jaar juni verscheen haar laatste single ‘De Allerliefste’ dat landelijk volop gedraaid werd en medio augustus de zestiende plaats van de HHF-TOP40 wist te bereiken.

Lees meer...

ZuidemaD-TrotseDANIËL ZUIDEMA – EEN TROTSE VADER ZAL IK WEZEN

Autobiografische single..!

• ZWOLLE • Daniel is sinds begin 2016 actief als zanger van het Nederlandse lied en treedt inmiddels veelvuldig op. Ooit hoopt hij een heel album op de markt te mogen brengen. Zijn debuutsingle ‘Nergens Goed Voor’ heeft inmiddels al enkele opvolgers gekregen. Marco Luesink is de man die de tekst en muziek heeft gemaakt van ‘Een Trotse Vader Zal Ik Wezen’, de vierde single van deze 31-jarige Zwollenaar. Marco hoorde het levensverhaal aan van Daniel, schreef hierop de tekst en muziek en samen hebben zij gewerkt aan de productie van de single.

Lees meer...

BerendseY-OoitYVES BERENDSE – HEB IK JE OOIT GEZEGD DAT IK JE LIEFHEB

Valentijnskadootje..!

• ZANDVOORT • Speciaal voor Valentijnsdag heeft Yves Berendse (24) een Nederlandstalige versie opgenomen van ‘Have I Told You Lately (That I Love You)’. Het liedje dat in 1989 door Van Morrisson en in 1991 door Rod Stewart is uitgebracht, heet nu ‘Heb Ik Je Ooit Gezegd Dat Ik Je Liefheb’ en wordt Yves op prachtige wijze neergezet. Hiermee bewijst de Noord-Hollander maar weer eens waarom hij als één van onze grootste aanstormende talenten wordt gezien. Yves scoorde vanaf 2015 met singles als ‘Droomvrouw’, ‘Zin In Jou’ en ‘Ik Wil Alleen Maar Jou’ terwijl momenteel ‘Als Zij Danst’ goed wordt opgepikt in het land.

Lees meer...