Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeEvertW

.

190103HeaderSingles

TanisJ-HoeftJEFFREY TANIS – HET HOEFT NIET MEER

Het tij is niet te keren..!

• VINKEVEEN • Een kleine 20.000 views op YouTube en ruim 5.000 streams leverde Jeffrey ’s vorige single ‘De Wereld Is Van Ons Allemaal’ op. De Hazes-cover welke 24 mei jl. verscheen, werd HHF-Kanjerschijf en is wat ons betreft een tot nu toe erg onderschatte plaat. De 31-jarige zanger komt nu met ‘Het Hoeft Niet Meer’. Deze compleet nieuwe productie is powerpop ballade en komt dus zowel qua tekst als muzikaal gezien, stevig binnen bij de luisteraar. Het tij is niet te keren, er is geen weg terug, genoeg van haar leugens, je hebt haar erop aangesproken maar ze wilde niet luisteren.. het is over!

Lees meer...

Berendse-DanstYVES BERENDSE – ALS ZE DANST

Dan zijn haar zorgen niet langer een probleem..!

• ZANDVOORT • De 24-jarige in Haarlem geboren Yves behoort zonder twijfel tot de nieuwe lichting talentvolle artiesten. Singles als ´Droomvrouw´, ´Zin In Jou´, en ´Ik Wil Alleen Maar Jou´ dat begin dit jaar verscheen, worden landelijk opgepikt waardoor de lange zanger nadrukkelijk in de schijnwerpers al is komen te staan. Na de ballad ‘Net Als Domino’, die traditioneel gezien helaas vaak wat minder aandacht krijgen in ons land, voert Yves nu het tempo weer op met zijn erg verrassende nieuwe single; ´Als Ze Danst´.

Lees meer...

BoesW-SteedsWESLEY BOES – ZEG NIET STEEDS

Het is over, jij kan gaan..!

• VEENENDAAL • Bij Wesley (28) is het muziek wat de klok slaat. Vanaf 2010 neemt zijn hobby steeds serieuzere vormen aan, er volgen optredens en in 2011 verschijnt zijn debuutsingle; ‘Hé Ga Je Mee’. Sindsdien zijn diverse singles van de geboren Hagenees uitgekomen waaronder nu ‘Zeg Niets Steeds’. Wesley (28) schreef zelf de tekst voor deze feestelijk getinte single dat de opvolger is van ‘Jij Zit Voor Altijd In Mijn Hart’ welke afgelopen zomer verscheen, maar kort hierop uit de handel is genomen.

Lees meer...

VerbeekB-WasBERTHA VERBEEK – JE WAS DE LIEFDE VAN M’N LEVEN

Moderne Hollandse dancetrack..!

• GOUDA • “Totaal wat nieuws en totaal wat anders!!!! Mijn eerste eigen geschreven single. Ben benieuwd wat jullie er van vinden”, zo laat Bertha Verbeek (32) op de social media weten over haar jongste single ‘Je Was De Liefde Van M’n Leven’. De Gouwse wist al heel jong dat ze zangeres zou worden. Zanglessen volgen, toetreden door de band NOA en succesvol deelnemen aan Popstars (2011), waren haar voorland waarna uiteindelijk singles van haar verschijnen. Haar temperamentvolle en energieke nieuwe single is een cover waarvoor ze dus zelf de Nederlandse tekstbewerking voor haar rekening nam.

Lees meer...

TalensD-LaatDAISY TALENS – LAAT MIJ M’N GANG MAAR GAAN

Autobiografische single van talentvolle zangeres..!

• ALKMAAR • We hebben Daisy (32) al een paar jaar op de korrel. Een opvallende verschijning, de laatste jaren behoorlijk productief met uiteenlopende stijlen maar haar prettige in het gehoor liggende sound was hetgeen vooral triggerde. Nu schuift ze qua stijl wat op richting Sieneke met haar nieuwe single ‘Laat Mij M’n Gang Maar Gaan’. Een makkelijke meezinger, prettige ambiance, lekker ritmisch.. en goed voor een gezellig feestje!. Een stijl ook waarmee de zangeres zomaar eens forse stappen zou kunnen gaan zetten, nu ze ook gekozen heeft voor een studio die perfect hierbij past. 

Lees meer...

OostromA-HeyARJON OOSTROM – HEY GA JE MEE OP STAP

Ouder en wijzer bovendien.. maar de wilde haren zitten er nog..!

• MADE • Uiteraard is een invloedrijke platenmaatschappij van belang maar het moet gezegd; de singles van Arjon Oostrom (38) worden landelijk goed opgepikt en bezitten toch vaak wel elementen waarmee hij zich best weet te onderscheiden. Zo is zijn vorige, op 26 mei jl. verschenen single ‘Zo Heb Ik Jou Nog Nooit Gezien’, een behoorlijk airplaysucces geworden. Zijn nieuwe liedje ‘Hey Ga Je Mee Op Stap’ is een slechts 2.25min. durende moderne, aparte maar erg aanstekelijke feest/party-single, die tijdens het komende feestseizoen veelvuldig op de radiostations zal gaan passeren.

Lees meer...

HavermanC-MeidCHRIS HAVERMAN – WAAR IS DIE MEID?

Zanger zet stappen..!

• RAALTE • “Een prima stemgeluid met een volwassen sound”, zo reageerde Ronald Visch enthousiast op de komst van Chris Haverman bij zijn Rood-Hit-Blauw -label. Voor een nieuwe single werd een beroep gedaan op Jeffrey Weber als tekstschrijver en componist, die ‘Waar is die meid?’ maakte voor Chris (24). Hij heeft de bloemetjes flink buiten gezet tijdens het plotse vrijgezellenbestaan, maar nu is hij weer naarstig opzoek, aldus de tekst van deze gezellige en zeer feestelijke single. Hoorbaar is dat de zanger zich ontwikkelt en met deze plaat zal hij zeker weer meer in de schijnwerpers gaan komen.

Lees meer...

ZelstvJ-VroegerJEROEN VAN ZELST – VROEGER WAS ALLES BETER

Opa zit tegenwoordig aan de blauwe snoepjes..!

• BREDA • Volgens zijn Facebookpagina is zanger/Dj Jeroen van Zelst (29) sinds afgelopen mei verloofd. Gefeliciteerd! De Brabander die nu sinds zeven jaar ook als zanger actief is en een kleine 20 singles op zijn naam schreef sinds dat hij in 2011 ‘Colinda’ lanceerde, is razend enthousiast over zijn nieuwe plaat met de bekende kreet ‘Vroeger Was Alles Beter’. “Ik ben nog nooit zo enthousiast ben geweest over een nieuwe single. Zouden we dan voor het eerst een echte klapper in handen hebben”, zo laat de Bredanaar weten.

Lees meer...

Jaman-LievelingJAMAN – LIEVELING MOET DAT NOU

Geluk, dat zit niet in parels en juwelen..!

• OLST • De 36-jarige in Deventer geboren volkszanger Jaman, zette dit jaar zijn traditionele cap af op de bühne en lanceerde zijn vierde landelijk uitgebrachte album ‘Geloof In Jezelf’. Zijn derde single voor dit jaar is ‘Lieveling Moet Dat Nou’ geworden, dat uiteraard afkomstig is van zijn laatste album. De Overijsselaar, die eind deze maand hoort of hij in de prijzen is gevallen in de categorie ‘Populairste Party Artiest’ tijdens de uitreiking van de Party Awards in Brabant, bracht afgelopen zomer de single ‘Bella’ op de markt. Deze verrassende samenwerking met rapper Pest One krijgt nu vervolg middels…

Lees meer...

Dikdakkers-DansDIKDAKKERS – DANS! DANS! DANS!

Leef je leven met een lach en geniet van elke dag..!

• MEPPEL • Met het winterseizoen in aantocht en uitpuilende après-skihutten in het vooruitzicht, hebben de Dikdakkers met hun nieuwe single ‘Dans! Dans! Dans! weer een plaat uit die menig locatie in uitgelaten feeststemming zal kunnen gaan brengen. Net als destijds voor de clip van hun grootste succes ‘Cowboys en Indianen’ uit 2007, is voor hun nieuwste video gekozen voor een bekende discotheek in hun geboortestad Meppel. “Mocht blijken dat ‘Dans! Dans! Dans!’ dezelfde allure krijgt als ‘Cowboys en Indianen’, dan is dat natuurlijk fantastisch’, aldus Hans en Anton.

Lees meer...

HoffmanM-Masker

MICHEL HOFFMAN – WAAROM EEN MASKER OP JE GEZICHT

Tukker komt met 2e single in vijf jaar tijd..!

• HENGELO • Michel (46) heeft niet stil gezeten, optredens waren er voldoende alleen tijd voor een tweede plaat, nadat in 2012 de single ‘Een Herinnering Komt Voorbij’ verscheen, had hij niet echt gezien zijn job als internationaal chauffeur. Zijn tweede single ‘Waarom Een Masker Op Je Gezicht’ is een popschlager met flinke beat en stevige gitaarpartij. Een single met mogelijkheden zeker in oost- en noord Nederland en wellicht in Vlaanderen. De zanger heeft een fraaie warme sound en zou dus niet eens per 5 jaar met een liedje moeten komen. De clip is wel wat suffig en had wat beter moeten aansluiten bij de muziek.

Lees meer...

JitzeJ-Liefde

JELLE JITZE – DE LIEFDE VAN MIJN LEVEN

Vrolijke popschlager..!

• ZWAAGWESTEINDE • ‘De Liefde Van Mijn Leven’ is alweer de vijfde single van zanger Jelle Jitze (24) en is de opvolger van ‘Met Jou’ welke de Fries vorig jaar uitbracht. De carrière van Jelle zit goed in de lift. Iedere single die hij uitbrengt overtreft het succes van zijn voorganger en de agenda met optredens groeit gestaag, aldus het begeleidende persbericht over deze vlotte vrolijke pakkende popschlager.

Lees meer...

LeivdN-KlaarNATASJA VAN DER LEI – HET IS KLAAR

Het is genoeg dus.. verdwijn!

• ROTTERDAM • We stellen u graag een zangeres voor die in elk geval op deze plaats nooit eerder werd belicht. Natasja (33) is een in Rotterdam woonachtige Drechtstedeling die als kind en puber al graag in de schijnwerpers moet hebben gestaan. Deze moeder van twee jochies zingt wel eens op feestjes maar ze wil meer! Meer optredens, meer aanzien en ongetwijfeld ook erkenning. Logisch dus dat het uitbrengen van een single dan het perfecte visitekaartje zou kunnen zijn, en dat is dus ‘Het Is Klaar’ geworden.

Lees meer...