Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

JitzeJ-WoordJELLE JITZE – ZONDER EEN WOORD

Het gevoel van liefde voor altijd bevroren..?

• ZWAAGWESTEINDE • ‘Zonder Een Woord’ is de opvolger van ‘De Liefde Van Mijn Leven’ waarmee deze 25-jarige Friese zanger begin dit jaar op vele playlisten van de Nederlandse en Vlaamse radiostations was te vinden. Zijn nieuwe single ‘Zonder Een Woord’ is zijn zevende sinds dat hij in 2014 debuteerde met het liedje ‘Nr.1’. Het betreft een midtempo en sfeerrijke ballade met wat symfonische invloeden en een licht nostalgische feel bezit. De liefde doodgebloed zonder dat je het besefte.. die ander vertrok zonder één woord! Mooi dit!

Lees meer...

HetFeestteam-WeekendHET FEESTTEAM – VIVA ’T IS WEEKEND

Boem boem met die pannekoek..!

• WIJCHEN/DRUTEN • Sinds 1999 weten Stan v.d. Dobbelsteen en Frank de Bruijn, oftewel Het Feestteam.. met vele feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. Niet voor niets dus dat awards als ‘de beste feestact van Nederland’, al vaker aan hen is uitgereikt. ‘Viva ’t Is Weekend’, hun nieuwe single, is gemaakt op ‘Viva Las Vegas’ van the king Elvis Presley. En dat levert een aanstekelijke feestplaat op dat bij de podia tot een meer dan een uitgelaten feeststemming zal leiden. Daarnaast zou deze track, welke door-de-weeks geen waarde heeft natuurlijk, wel eens hoog in menig hitlijst kunnen gaan komen.

Lees meer...

WattezD-LachtDANILO WATTEZ – ALS JE LACHT

Op z’n Grieks..!

• ELIM • Danilo (20) moest kiezen tussen de wielersport of zingen. Hij koos uiteindelijk voor de microfoon mede gevoed door blessures. “Zowel in de wielersport als in de artiestenwereld moet je meer dan 100% geven, want anders wordt het niets”, aldus Danilo, die zich nu vol overgave stort op zijn zangcarrière. Eerder dit jaar verscheen zijn debuutsingle ‘De Zon In Mij’ dat nu in ‘Als Je Lacht’ een opvolger heeft gekregen. Een feestelijke en aanstekelijke meezinger dat muzikaal gevoed is door de voor ons 'Ollanders zo bekende Griekse invloeden.

Lees meer...

GrootdD-HopDEMY DE GROOT – HOP HOP

Rotterdammer ontwikkelt zich..!

• CAPELLE A.D. IJSSEL • Demy zette op 14-jarige leeftijd zijn eerste voorzichtige stapjes in de muziekwereld. Hij groeide op met muziek want zijn vader draaide destijds bij diverse piratenzenders. Op zijn zeventiende kreeg hij de kans om een eigen single op te nemen en dat werd; ‘Want Als Je Echt Niets In Me Ziet’. Inmiddels is Demy (21) toe aan zijn achtste single. Nu zijn er al heel wat suffige titels binnen het Nederlandstalig verschenen; denk bijvoorbeeld eens aan ‘Het Lalala-lied’ of ‘Ietsie Pietsie’ om er maar een paar te noemen, met ‘Hop Hop’ kunnen we hieraan een nieuwe toevoegen…

Lees meer...

JoostenA-Tranen

ANTHONY JOOSTEN – GEEF JOUW TRANEN AAN MIJ

Het kan en 't mag..!

• ZEVENAAR • Anthony Berg is zijn hele leven lang al gek van het Nederlandstalige levenslied. Als een klein kind stond hij al te zingen op verjaardagen binnen de familie. Na succesvolle deelnames aan talentenjachten, kwamen de eerste optredens en Anthony (24) kreeg de smaak te pakken. In het dagelijkse leven is hij schilder maar bij zijn optredens zingt hij bekende nummers van Nederlandstalige artiesten. Vanaf nu brengt hij daarbij óók zijn eerste eigen single; ‘Geef Jouw Tranen Aan Mij’.

Lees meer...

WilliamsL-HuisLESLEY WILLIAMS – IK WIL NIET NAAR HUIS

Even geen Hazes..!

• ALMERE • André Hazes-imitator Lesley Williams (John William van Wijk) die ooit via de Soundmixshow nationale bekendheid verwierf, scoorde in 2016 een groot airplay- en YouTube-succes met zijn single ‘Als Ik Jou Vergeef’. Nu komt deze geboren Utrechter (49) eens niét met een Hazes-remake; ‘Ik Wil Niet Naar Huis’ dat u wellicht kent van De Deurzakkers, is een verrassend swingende productie geworden. Weliswaar ook best feestelijk maar de verrassing zit ‘m de bijna klassieke bigband-sfeer waarin het nummer nu is gestoken met hierin een voorname rol voor de saxofoon.

Lees meer...

Marlous-LiefdePietJrMARLOUS – LIEFDE VAN MIJN LEVEN (Ft. Piet Jr)

So, you think she can sing..?

• KLUSE (D) • 10 weken lang en met een 16e stek als hoogste positie, stond ‘Verlaat Me Niet’ eerder dit jaar in de HHF-TOP40. De in Assen geboren maar tegenwoordig in Duitsland woonachtige Marlous (11 juli wordt ze 30) is voor haar nieuwe single ‘Liefde Van Mijn Leven’ een samenwerking aangegaan met rapper Piet Jr. en dat zorgt voor een toch verrassende Marlous-plaat, al moet gezegd dat al haar liedjes verre van doorsnee zijn. Na deelnames aan Idols, het Nationale Songfestival en Bloed, Zweet & Tranen was de Drentse onlangs te zien in ‘So You Think You Can Sing’.

Lees meer...

PallettieJ-DiefJETTI PALLETTIE – AFTERPARTY

Don’t stop en pak wat je pakken kan..!

• TILBURG • Al meer dan 10 jaar vermaakt deze Amstelveense Italiaanse uit Tilburg haar publiek van Groningen tot Maastricht, via Maasmechelen en Blankenberge, en over Antwerpen terug naar Brabant. Reden voor HHF om Señora Jettie onlangs eens te vragen naar haar belevenissen het afgelopen decennia. (Klik hier). Van haar laatste album ‘Pinten En Patatten’ is nu het liedje ‘Afterparty’ op single verschenen. Zo’n pintje is een genietbiertje dat lekker smaakt of zoals Jettie zelf zegt: “Het is een blond en stevig biertje.. net zoals ik”.

Lees meer...

RomeinJ-DiefJOHNNY ROMEIN – IK WIL GEEN DIEF ZIJN VAN M’N EIGEN HART

De roddels liggen op de straat..!

• SINT-ANTHONIS • Johnny Romein (John van der Ree), bekend van zijn hitsingles ‘Je Hebt Me Belazerd’ en ‘Alie-mentatie’ of wat te denken van de feestklassieker ‘De Vrolijke Koster’ (later uitgevoerd met Het Feestteam), is terug met een feestelijke kroegenplaat. ‘Ik Wil Geen Dief Zijn Van M’n Eigen Hart’ is een typische en dus herkenbare Hartkamp-productie. Opvallend, want dit is hun eerste samenwerking na het succes van de ‘Koster’ die ondertussen elke feestzanger wel meeneemt in zijn setje. Johnny kan met zijn nieuwe single het publiek gaan vermaken vanaf de bühne, welke dan vast beantwoordt gaat worden met een meterslange polonaise..!

Lees meer...

Marvin-DoetMARVIN – IK WEET NIET WAT JE DOET

‘t Nooit meer koud hebben..!

• ARNHEM • Ruim 10 jaar geleden alweer greep de in 1989 in Arnhem geboren Marvin (29) de Geest voor het eerst naar de microfoon. En niet zonder resultaat, het aanwezige publiek was meteen enthousiast en dat geldt evenzo voor Marvin zelf bij wie de smaak van optreden en entertainen direct zeer beviel. Zijn eerste single ‘Liefdesverlangen’ verscheen in 2010, heeft reeds meerdere opvolger gekregen en nu tekent de Arnhemmer voor ‘Ik Weet Niet Wat Je Doet’. “Toch weer anders dan anders”, aldus Marvin de Geest over zijn goed dansbare, gezellige en stijlvolle plaat die bol staat van de romantiek.

Lees meer...

TalensD-WijzeDAISY TALENS – WIJZE LESSEN

Zangeres klopt nadrukkelijk op de deur..!

• ALKMAAR • November vorig jaar had Daisy (33) de HHF-Kanjerschijf te pakken met haar single ‘Laat Mij M’n Gang Maar Gaan’. De Noord-Hollandse koos destijds voor een andere, meer toegankelijke volkse stijl én een kwaliteitsstudio. Die ingezette lijn trekt ze nu door met het door Pascal de Vormer geschreven en gecomponeerde liedje ‘Wijze Lessen’. Een radiovriendelijke meezinger welke klein begint maar uiteindelijk uitmondt in een gezellige en dansbare track. Met Daniël Metz (Tik’m Aan) op accordeon en Jorge Nieuwenhuis op gitaar, heeft Daisy wederom een prima single in handen.

Lees meer...

DuoNL-Zonnetje1DUONL – JIJ LAAT HET ZONNETJE WEER SCHIJNEN

Hé Yo.. op een liefdevolle zomer..!

• HELMOND • Meer dan 10 jaar samen op de bühne, dit jaar 5 jaar getrouwd en ze mochten ook weer wat afvinken van hun virtuele bucketlist; optreden op het Mega Piratenfestijn! DuoNL, voorheen optredend als Chris & Williejan, laten sinds 2016 een iets ander geluid horen. Na ‘De Wereld Wordt Veel Mooier Als Je Lacht’ en ‘Ik Klop Drie Keer Op Jouw Deur’ was de medio januari gelanceerde track ‘Alles’ duidelijk anders dan het publiek gewend was van dit Brabantse duo. “Voor een waardig opvolger hadden wij verschillende ideeën…

Lees meer...

VerkooijenC-NooitCARLO VERKOOIJEN – IK DOE HET BIJ JOU TOCH NOOIT GOED (2018)

Drie jaar na de 1e release opgefrist..!

• PRINSENBEEK • Carlo Verkooijen werd geboren als zoon van producer en songwriter Ad Verkooijen en zangeres Riki Verkooijen, samen vormden zij Duo Onbekend. Daarnaast exploiteerden zij een muziekhandel/platenzaak in hartje Breda en had Ad een eigen studio waar Carlo regelmatig nummers inspeelde op drums, zoals later ook bij de liedjes van zijn ouders. Nadat Carlo enthousiast was gemaakt ook eens te gaan zingen nam hij ‘Alisha’ op. Twintig jaar nadien scoorde Grad Damen er een dikke hit mee. In 2015 verschijnt van Carlo…

Lees meer...