170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerSingles

KunzJ-stevigJIMMY KUNZ – HOU ME NOG EVEN STEVIG VAST

Aanstekelijke pop..!

• UTRECHT • Het gezin waarin Jimmy (28) opgroeit, bestaat uit zijn vader, moeder en zijn zus. Al vanaf negende jaar is deze geboren Utrechter bezig met zingen waarbij zich in eerste instantie vooral richt op het rap-repertoire. Anno 2017 staat Jimmy echter bekend als een allround zanger met een breed aanbod liedjes van Italiaans- tot Nederlandstalig. Jimmy weet met zijn stem praktisch elke zaal wel in te pakken. Medio 2017 verschijnt zijn uptempo poppy debuutsingle ‘Hou Me Nog Even Stevig Vast’ dat werd geschreven door Harry Gerritse én de producer van de song, Mario Veltman.

Lees meer...

Deon-GeefDÉON – GEEF JE OVER

‘n Sensatie..?

• ROTTERDAM • In 2008 wint Déon Leon (27), samen met twee andere deelnemers, Popstars en stapt hij in de popgroep RED. Hun single ‘Step Into The Light’ is een landelijk succes maar een vervolg komt er niet en de groep valt hierop uiteen. Vanaf 2012 wordt Déon de leadzanger van coverband Beethoven maar blijft hij ook dromen van een solocarrière. In 2017 is het zover; Met de Nederlandstalige Latinpop plaat ‘Geef Je Over’ verschijnt zijn debuutsingle. “Jarenlang heb ik naar dit moment toegewerkt en toegeleefd. Mijn eigen muziek, m'n eigen stijl, m'n eigen ideeën”, aldus Déon.

Lees meer...

3JS-Misschien3JS – MISSCHIEN NIET NU

Sensationele move van de JS..!

• VOLENDAM • Sinds de oprichting van de 3JS is de band een successtory als je dat bijvoorbeeld alleen al afmeet aan het aantal verkochten seats bij hun vele theatertoers, hun 9 uitgebrachte albums en hun naar verluidt ruim 1200 optredens. Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte hebben met hun nieuwe single ‘Misschien Niet Nu’ (tekst: Diggy Dex - Productie: Oscar Holleman) een even verrassende als dansbare track in jaren’80-stijl gelanceerd als opvolger van de vorig jaar verschenen singles ‘Dan Ben Jij Weer Hier’ en ‘Spijt’. 28 oktober zullen de heren in AFAS Live hun 10-jarig bestaan uitgebreid te vieren met een concert.

Lees meer...

NicolayD-ZweefDANNY NICOLAY – IK ZWEEF (EYO)

Almeerder pakt uit met swingende single..!

• ALMERE • Danny Nicolay (44), is sinds de jaren 80 al actief in de muziek. Vele van zijn singles bereikten hoge posities in de hitlijsten. In 2011 vierde de sympathieke zanger zijn 25-jarig jubileum met een groots feest in Harderwijk en lanceerde hij het album ’25 Jaar Danny Nicolay’. In datzelfde jaar stond hij drie avonden achtereen in een uitverkochte Arena als vijfde topper bij De Toppers-concerten. Nicolay maakte deel uit van de formatie Gents dat naast de Almeerder bestond uit Danny Froger en Wesley Klein. De singles ‘Geheime Liefde’ en zeker ‘Dans en Zing’ werden uitstekend ontvangen. 

Lees meer...

GrootheestvD-AllesDENNIE VAN GROOTHEEST – ALLES IN MIJN LEVEN

Stapje voorwaarts voor Utrechter..!

• MAARSSEN • Dennie (29) heeft een passie voor muziek wat leidde tot een eigen drive-in-show. Vanaf 2013 pakte hij de microfoon om ook te gaan zingen en in dat jaar ook had hij zijn eerste optreden in Maarssen. In 2014 bracht hij een cd uit met zes covers, het aantal optredens bleef stijgen waarna de wens kwam een eigen single op te gaan nemen. Begin 2016 verschijnt zijn debuutsingle ‘Ik Ben Blij Dat Je Gaat’. “Je kan niet voorspellen wat de toekomst gaat brengen, maar het zal zeker met muziek en optreden te maken hebben”, aldus de Utrechter.

Lees meer...

SmitJ-WereldJAN SMIT – DE WERELD ROND

Want voor je ’t weet zijn we oud en bedorven..!

• VOLENDAM • Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit, die in 1997 op Nr1 binnenkomt in de TOP40, met ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’. Vele gouden en platina awards, nummer-1 hits , concerten, een Edison, Televizier Ring, een Gouden Harp en tal van andere prijzen schreef hij sindsdien op zijn naam. In 2016 vierde de 31-jarige Volendammer zijn 20-jarig artiestenjubileum met een concerttour waarvan een DVD gaat verschijnen. In 2017 scoort Klubbb3 waar Jan deel van uit maakt, naast in Vlaanderen ook in ons land een megahit met ‘Het Leven Danst Sirtaki’.

Lees meer...

NendelsT-PolonaiseTYGO NENDELS – TIJD VOOR DE POLONAISE

Feestje..!

• BEST • Tygo Nendels (46) afkomstig uit Best lanceerde in 2010 verscheen zijn debuutsingle ‘Omdat Ik Van Je Hou’. Later in datzelfde jaar wist zijn tweede single ‘Geen Wonder Dat Ik Ween’ de TOP100 halen, de plaat kreeg veel airplay en werd volop gedraaid in het uitgaansleven. Inmiddels zijn al diverse singles verschenen van Tygo die te boek staat als een levensliedzanger met een natuurlijke snik en unieke en opvallende timbre.

Lees meer...

Jacco-VrijJACCO - VRIJ

Utopiaan was even ‘vrij’ voor optreden Dutch Valley..!

• CALLANTSOOG • Al zijn hele leven is Jacco Bosma (25) met muziek en entertainment bezig. Op jeugdige leeftijd is hij al actief bij Nederlands Kindertheater in Purmerend en volgde hij pianolessen. Als zanger voelt hij zich aangetrokken tot Engels- en Nederlandstalige repertoire en in 2014 neemt hij samen met Tom Haver de door hemzelf geschreven single ‘Je Bent Zoals Je Bent’ op. De zanger heeft inmiddels meerdere singles op zijn naam staan en krijgt nationale bekendheid door zijn deelname aan Utopia. Zijn nieuwe single ‘Vrij (Je Bent Vrij)’ is een kansrijke, eigentijdse en catchy feel good-single.

Lees meer...

FalconJ-JijWagnerJORDI FALCON & LUGANO WAGNER – JIJ BENT ALLES

Jongste Falcon switcht naar de gipsy..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Jordi (22) is de zoon van de Bossche zanger Franky (van Valkenburg) Falcon. Hij zingt al van kleins af aan maar in een café op Gran Canaria kreeg hij als 16-jarige een microfoon in zijn handen geduwd en dan gaat het hard. In 2012 verscheen zijn debuutsingle ‘Laat Me Alleen M’n Schat’. Inmiddels zijn we jaren later en een flink aantal singles verder waaronder het succesvolle duet ‘Onze Kroeg’ met zijn vader en kregen meerdere door Jordi uitgebrachte liedjes al een notering in de o.a. de HHF-TOP40.

Lees meer...

HazesR-bloedROXEANNE HAZES – IN MIJN BLOED

Liefde is bitterzoet

• MIJDRECHT • Roxeanne (24) werd geboren als dochter van de in 2004 overleden André Hazes. Thuis zong zij vaak mee met haar vader en ook schreven zij samen liedjes. Roxeanne debuteerde op tv als zangeres in het So You Wannabe a Popstar waarin ze als vierde zou eindigen. Haar debuutsingle ‘Ik Hou Van Jou’ verscheen in 2007. Samen met haar broertje André Jr brengt ze de albums ‘Van Jou, Voor Jou’ en ‘Samen Solo’ uit. In 2015 was Roxeanne gastartiest bij De Toppers in de ArenA en zat ze in de jury van de tv-programma Bloed, Zweet & Tranen. In 2017 maakt ze haar comeback met singles en een soloalbum.

Lees meer...

VisserJ-BeterJEROEN VISSER – IK HAD TOCH BETER MOETEN WETEN

Zet af die roze bril..!

• ARNHEM • 2017, is de start van Jeroen Visser (42) op weg naar een plekje in Nederland Muziekland. De podia kent ie al, nu het publiek en de grote groep fans van dit populaire genre hem laten ontdekken en kennis te maken. Jeroen heeft een aangenaam, een eigen stemgeluid met eigen timing en timbre, die vele fans van het Hollandse Lied zullen kunnen gaan raken. De Arnhemmer debuteerde in 2017 met de single ‘Toen Ik Geld Had, Had Ik Vrienden’. Na nog wat singles hoopt hij in 2018 zijn debuutalbum te kunnen uitbrengen.

Lees meer...

MarkJanina-Sweet

MARK & JANINA – SWEET RENDEZVOUS

Is nieuw leven blazen in de Palingsound wenselijk..?

• GELDERMALSEN/VOLENDAM • Het duo Mark & Janina blaast met de single ‘Sweet Rendezvous’ nieuw leven in de authentieke Volendamse Palingsound, aldus het begeleidende persbericht. Met de door Kees Plat (bekend van zijn solo materiaal en van de Tribute To The Cats Band) geschreven en geproduceerde track, levert dit duo een herkenbare debuutsingle af. Tussen Mark en Janina is sprake van een muzikale klik en de eerste optredens als duo sloegen in als een bom. De release van een duetsingle lijkt een logisch gevolg en zodoende verschijnt nu dus ‘Sweet Rendezvous’.

Lees meer...

MeijsG-DansenGINO MEIJS – WE DANSEN SAMEN

Beweeg met je heupen..!

• TILBURG • Gino (28), groeide op met muziek en begint uiteindelijk op feestjes met zingen. In zijn eigen regio krijgt hij dan al snel het predicaat “talent”. Zijn eerste single ‘In De Zomerzon’ gemaakt op ‘In The Summertime’ van Mungo Jerry uit 1970, met daarop ook het liedje ‘Mama Cita’, verscheen in juni 2010 en kreeg later een nominatie voor de HHF-Zomerkanjerverkiezing in dat jaar. Zijn nieuwe single ‘We Dansen Samen’ is een uptempo eigentijdse zomerse song, welke is geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Lees meer...