Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
ZK18 200x100_Klein_Master_copy 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

JelleB-GelovenJELLE B – NIET TE GELOVEN

Zomerse beats!

• WYTGAARD • De in Dokkum geboren Jelle Broersma (32) is in het wereldje beter bekend als Jelle B. Zijn carrière als zanger/gitarist begon op Ameland waar in één zomer de basis werd gelegd voor vele succesvolle optredens. Hij nam in 2010 zijn eerste single op: ‘Vriendinnen’. Begin augustus 2013 stond Jelle B met het nummer ‘Mooi’ op de eerste plaats van de HHF-TOP40. Hij luidt nu de zomer van 2018 in met zijn nieuwe single ‘Niet Te Geloven’. Een uptempo mix van Jelle’s akoestische gitaar en een zomerse beats, welke hij zelf schreef en waarvoor actrice en zangeres Bertrie Wierenga een rol kreeg in de videoclip.

Lees meer...

ZornR-GenietROB ZORN – GENIET ERVAN

De meest gemaakt fouten maken we allemaal..!

• HAARLEM • De kreet is misschien wat minder uitgesproken als ‘Nou En’, ‘Dat Weet Iedereen’ of ‘Dat Maak Ik Zelf Wel Uit’, maar Rob Zorn (52) verrast wel met zijn nieuwe single ‘Geniet Ervan’. De verrassing zit ‘m in het nadrukkelijk aanwezige zomerse gehalte van deze plaat, want zo hoorden we Zorn nog niet eerder. Het is een pakkende, lekkere vlotte en dus swingende feel good plaat die vrijwel meteen in het hoofd gaat zitten. Mits wij ons vergissen, zou ‘Geniet Ervan’ wel eens tot één van Rob ’s grootste successen kunnen gaan behoren de komende jaren. In de kroeg, op het plein of op het strand.. je pakt ‘m zo op!

Lees meer...

SteigerH-LiefHANS STEIGER – NIEMAND ZO LIEF

Single voorloper van gelijknamig debuutalbum..!

• HAARLEM • Vanaf begin juni ligt het eerste album van deze 46-jarige Noord-Hollandse steigerbouwer in de (digitale) winkelschappen. De schijf draagt dezelfde titel als zijn nu reeds vooruitgestuurde single namelijk; ‘Niemand Zo Lief’. Een uptempo song met een eigentijdse sound terwijl het ritme en het accordeonnetje een zomerse vibe uitstralen. De kleur van ons haar zal veranderen in de loop der tijd maar verder zal de liefde tussen ons twee tot in lengte van jaren voortduren, aldus deze dansbare ode aan de grote liefde.

Lees meer...

MolenmakerM-DanstMIKE MOLENMAKER – JIJ DANST ALS EEN ORKAAN

'n Stormachtige danspartner..?!

• ARNHEM • ‘Jij Danst Als Een Orkaan’ is de titel van de debuutsingle van Mike Molenaar (26). Hij was reeds actief in de horeca, bij de Koninklijke Luchtmacht, en als KNVB-scheidsrechter maar de Gelderse zanger stort zich nu volledig op zijn carrière als artiest. ‘Jij Danst Als Een Orkaan’ is een uptempo track waarin akoestische gitaren een zomers accent geven aan het liedje. Jammer dat echte blazers ontbreken want nu krijgt u een wat blikkerig alternatief voorgeschoteld. Dansen met een woeste storm, dat zal vast niet meevallen. En hoe die dame dat precies doet, laat de video helaas niet zien.

Lees meer...

RijkenW-StilWIM RIJKEN – WAT BEN JE STIL

‘k Heb het gevoel dat je nog zo veel zeggen wil..!

• AMSTERDAM • Wim Rijken (59) is acteur, zanger, presentator, tekstschrijver en componist. In 1988 bracht hij zijn eerste, zelf geschreven, single uit: ‘Wie Weet Wat Liefde Is’, een duet met Conny Vandenbos. In de jaren 90 was hij één van de bekendste gezichten van Veronica CallTV, het meest bekend van zijn programma's De winkel van sinkel, De droogkap en Terugkijken met Rijken. Van zijn vorig jaar uitgebrachte album ‘Zo Zijn We Samen’ wordt nu de track ‘Wat Ben Je Stil’ onder de aandacht gebracht. Een klein, gevoelig en indringend luisterliedje in een vriendelijke countryachtige setting met een hoog romantisch gehalte.

Lees meer...

DijkvM-BevaltMIKE VAN DIJK – ALS HET JE HIER NIET MEER BEVALT

Nou vertrek dan maar..!

• ENSCHEDE • Mike (42) brengt al sinds 2004 platen op de markt. Aangemoedigd door dierbaren en goede vrienden besluit de sympathieke zanger zijn eerste album ‘Verloren tijd’ op te nemen. “Liedjes met gevoel en een verhaal zijn mij op het lijf geschreven", aldus Mike die ondertussen vele singles en 4 albums op zijn conto heeft staan. Zijn nieuwe single ‘Als Het Je Hier Niet Meer Bevalt’, is een attractief, ritmisch en eigentijds levenslied waarmee de Tukker opnieuw maar weer eens bewijst dat dit soort liedjes hem helemaal op het lijf geschreven zijn. Niet voor niets dus dat hij reeds jaren lang positief belicht wordt op deze website.

Lees meer...

BasleyL-NuLEON BASLEY – NU GAAT HET WEER BETER

Persoonlijk liedje..!

• BERGEN OP ZOOM • Leon (42) leverde al op 16-jarige leeftijd zijn eerste album af en hiervoor deed hij samen met zijn maatje Frans Bauer mee aan diverse talentenjachten en playbackshows. Later deed hij mee aan het door Frans Bauer gepresenteerde Tros televisieprogramma: Duizend Sterren Stralen. Door gezondheidsperikelen is het soms jarenlang stil alvorens er weer iets nieuws van de zanger verschijnt. Ook nu is het 4 jaar geleden dat zijn single ‘Ik Ben Je Verloren’ verscheen. Op 12 mei in Prinsenbeek en 10 juni in St. Willebrord presenteert hij zijn nieuwe single ‘Nu Gaat Het Weer Beter’ waarvoor hij de tekst grotendeels zelf schreef.

Lees meer...

KroesW-SeizoenMetropoleWOLTER KROES – HET SEIZOEN VAN ONS

Vastzittend op een zinkend schip is daar ineens de redding..!

• WESTZAAN • Hij Ahoy 's, HMH 's en jaarlijks is zijn concert in Caprera uitverkocht. De Zaankanter viert in 2018 zijn 30-jarig artiestenjubileum dat zijn beslag zal krijgen tijdens een (reeds uitverkocht) concert in Carré op 4 december. Samen met 'Ik Ben Je Prooi' is 'Het Seizoen Van Ons' het meest aangevraagde liedje tijdens zijn optredens: “Met het Metropole Orkest en producer Edwin van Hoevelaak heb ik met liefde op heel veel verzoek deze remake geproduceerd”, aldus Wolter (49) over deze nieuwe ouwe song die door de atmosfeer en met name de strijkers van het Metropool, méér nog dan het origineel.. zwanger is van de romantiek!

Lees meer...

RedekerP-DansenPASCAL REDEKER – IK WIL DANSEN

Van Duitsen bloed..!

• MEDEMBLIK • Met zijn successingles ‘Twee Bruine Ogen’, ‘Lieve Mathilde’ en ‘I Love You’ zette de in Hoorn geboren Pascal Redeker (32) zich de afgelopen jaren nadrukkelijk op de Hollandse muziekkaart. Zijn deelname aan Bloed, Zweet & Tranen, zijn optredens als pauzeact bij de Toppers-concerten en goeie noteringen in de hitlijsten, geven aan dat de Noord-Hollander het prima doet. Zijn nieuwe single ‘Ik Wil Dansen’ is gemaakt op het in 2014 gelanceerde ‘D.A.N.Z.E.’ van het 5-koppige Duitse damesgroepje Funky Marys. Wie het origineel kent weet dat de track een vreselijk aanstekelijk tempo bezit…

Lees meer...

LapreM-HadMARC LAPRÉ – HAD IK JOU MAAR NOOIT GEKEND

Hagenees gaat voor in de polonaise..!

• DEN HAAG • Marc (45) is een trotse vader van drie zoons die vanaf zijn 18e zingt op verjaardagen en partijen. Vanaf 2004 komen er optredens en gaat hij deelnemen aan talentenjachten. In 2011 heeft Marc met vrienden van ADO Den Haag een benefietavond voor een ernstig ziek meisje georganiseerd en daar presenteerde hij meteen zijn debuutsingle ‘Jij’. Inmiddels staat de teller van de Hagenees op vijf singles want vanaf 4 mei ligt zijn nieuwste, de feestelijke meezinger ‘Had Ik Jou Maar Nooit Gekend’ dat goed is voor meterslange polonaises, in de digitale winkelschappen.

Lees meer...

EngelsK-ToenLeeAnnKOBUS ENGELS Ft. LEE-ANN – NET ALS TOEN

Zomerhit..!

• ARNHEM • Kobus (31) kreeg al op zijn derde verjaardag een microfoon. Twee jaar later deed hij al mee aan een playbackshow met een medley van Danny de Munk en hij won! In 2003, op 17-jarige leeftijd verscheen zijn debuutsingle ‘Bella Signorita’. Lee-Ann (47) toerde met de George Baker Selection door Duitsland, stond in voorprogramma’s van o.a. René Froger en André Hazes en in 1994 doet ze als Laura Pausini mee in de Soundmixshow. Ze is te zien in tv programma’s als ‘Wie Ben ik’, ze treedt op in diverse landen en daarnaast doet ze presentatiewerk. In 2016 verschijnt haar debuutsingle ‘Ik Doe ’t Niet’.

Lees meer...

GebrKo-GijGEBROEDERS KO – GIJ BEN AAN DE BEURT

Broertjes gaan voor dé zomerhit van het jaar..!

• RAAMSDONKSVEER • Geef toe, ook u keek verbaast op toen de single ‘Dochter Van De Groenteboer’ verscheen, een samenwerking van de Ko’s met.. Gerard Joling! De carnavalsplaat is een kleine 500.000 keer beluisterd op Spotify terwijl de clip al meer dan een miljoen kijkers trok. Missie geslaagd dus! En nu gaan de broers een poging wagen dé zomerhit van 2018 op hun naam te zetten met hun 52e plaat ‘Gij Ben Aan De Beurt’. Waar gaat ’t over? Normaal gesproken over niks maar nu is er weldegelijk enige inhoud; er zijn altijd types die zodra er besteld/afgerekend moet worden er net even tussenuit piepen… 

Lees meer...

AshtonF-BeurtFRANK ASHTON – JIJ BENT MIJN NUMMER ÉÉN

Sha-la-lay-la-la-la..!

• TILBURG • Frans Biezen (71) won in 1986 als Frank Ashton met het liedje ‘Reno Town’ van Tony Christy de Soundmixshow van Hennie Huisman. Hierna scoort hij een hit met ‘Let Your Sun Shine‘, een duet met presentatrice en musicalster Mariska van Kolck. De zanger gebruikte gedurende zijn carrière diverse artiestennamen, nam vele singles op en was verder actief bij de formaties Les Chruches en bij Hannie en de Rekels. Zijn nieuwe door Henk van Broekhoven (John Spencer) geschreven single ‘Jij Bent Mijn Nummer Eén’ is..

Lees meer...