Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

PiggeM-DansMICHAEL PIGGE – DANS MET MIJ

Swingen op de feel van toen..!

• ALMELO • Michael (30) groeide op met de Nederlandstalige muziek. Thuis werd dit altijd gedraaid waardoor hij al vlot alle bekende hits uit volle borst wist mee te zingen. Als 16-jarige leeftijd heeft hij zijn eerste officiële optreden tijdens een bruiloftsfeest, het werd een doorslaand succes. Vanaf toen laat de muziek hem niet meer los en maakt hij van elk optreden een feest. Zijn nieuwe single ‘Dans Met Mij’ is een swingende feel good poppy track met een zeker nostalgisch gehalte op muzikaal vlak. Typisch een song dat door een iets ouder publiek gewaardeerd zou kunnen gaan worden, zo is onze inschatting.

Lees meer...

Rooijd-BesteBART DE ROOIJ – JIJ BENT HET BESTE

Brabander gooit het roer om..!

• NUENEN • Een nieuwe naam in het Nederlandstalige wereldje: Bart de Rooij. “Beter spijt van de dingen die ik heb gedaan, dan spijt van de dingen die ik niet heb gedaan'', zo verklaarde de Brabander nadat hij zijn baan opzegde en besloot te gaan voor een zangcarrière. Hij kwam in contact met Pieter van Schooten die ‘Jij Bent Het Beste’ schreef. Een gezellige en opvallende radiovriendelijke feelgood plaat, die vast veel vrolijkheid gaat brengen bij zijn optredens. “Ik ben heel blij met het resultaat en hoop dat iedereen er net zo vrolijk van wordt als wij. Het proeft naar meer dus een vervolg gaat er zeker komen”, aldus Bart.

Lees meer...

DisselH-WareHENK DISSEL – WARE LIEFDE

De bandbreedte van Dissel..!

• ZEIST • Terwijl zijn laatste single ‘Verlegen’ momenteel hartstikke goed gaat en hoog in menig lijst is te vinden, heeft Henk (27) het idee opgevat om zijn fans van een cadeautje te voorzien met de release van de ballade ‘Ware Liefde’. Het prachtige gevoelige liedje waarmee de Zeistenaar laat horen dat hij veel meer in huis heeft dan de catchy en dansbare tracks waarmee Henk gewoonlijk komt, is meteen een succes! Op de toppositie in een downloadlijst en daarnaast zingt het publiek deze ballad al massaal mee bij Henk ’s optredens. Na de out-of-the-box-plaat ‘Het Cafeetje’ toont Henk zich dus een ware allrounder!

Lees meer...

GriekM-WeetMIKE GRIEK – WEET JIJ NOG WIE IK BEN

Hoe ze heette, is hij vergeten..!

• HOENSBROEK • Mike (26) begint met zingen op een feestje tijdens karaoke. Zo kwam hij er achter dat entertainen echt iets voor hem was. Een hobby is geboren al gaat de Limburger al vlot zanglessen volgen om één en ander op een hoger niveau te tillen. Na een ontmoeting met Henk Damen verscheen in 2017 zijn debuutsingle ‘Hopeloos Verliefd Op Jou’ dat de vrachtwagenchauffeur nu laat volgen met ‘Weet Jij Nog Wie Ik Ben’. Een liedje dat klein en sfeervol begint maar uiteindelijk een lekker dansbaar tempo krijgt en dus ook vrij feestelijk wordt.

Lees meer...

MeestersM-NeverMARCO MEESTERS – NEVER NOOIT MEER

En dan komt deze, ineens weer voorbij..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Met een TOP-5 notering in de hitlijsten scoorden Gordon & Re-Play in 1999 een dikke hit. Het door Ellert Driessen (Spargo) geschreven en gecomponeerde ‘Never Nooit Meer’, al vaker gecoverd, is nu door de Bossche zanger en tekstschrijver Marco Meesters (49) opgenomen. Ofschoon de eerste klanken duiden op een 1 op 1 over komt al snel een lekker ritme in het liedje. Dergelijke top songs coveren blijft natuurlijk een uiterst gewaagde onderneming! Goed voor op de bühne maar of de (grotere) radiostations deze vrij lichte versie zonder die pure en gemeende vocale warmte/diepte gaan oppikken, is maar de vraag.

Lees meer...

NieuwenhuysenL-HeyLORENZO NIEUWENHUYSEN – HEY

Rock ’n roll-klassieker op z’n Hollands..!

• UTRECHT • De in Leiden geboren Lorenzo (23) is hard aan het werk, en vast besloten ook, om de top te gaan bereiken in ons land. Hij begint te zingen in Leidse kroegen maar betreedt ook in Amsterdam de podia van o.a. 'Café Bolle Jan' en 'Café Peter Beense'. In 2014 verschijnt zijn debuutsingle en kort hierna is hij te zien in het SBS6-programma Bloed Zweet en Tranen. Zijn nieuwe single ‘Hey’ is alkweer z’n vierde nadat hij in 2016 debuteerde met ‘Altijd Een Morgen’. Het swingende en zeker onderscheidende ‘Hey’ is gemaakt op de klassieker ‘Runaround Sue’ van Dion DiMucci (79) die er in 1961 een wereldhit mee scoorde!

Lees meer...

RossL-JijLAURA ROSS – JIJ EN IK

Wo-ho-ho.. leef je leven..!

• OSS • Laura (27) begint met zingen bij een schoolband, gaat thuis oefenen met een gekregen karaokesetje en ze wint talentenjachten. De altijd goedlachse en spontane Brabantse werd ontdekt in 2008 waarna haar debuutsingle ‘Onze Droom’ verscheen. Ze trad op in regionale muziekprogramma’s en tijdens het Mega Piratenfestijn, en ze nam deel aan het SBS6-programma Bloed Zweet en Tranen. Al in 2010 werd de zangeres positief belicht op deze website n.a.v. ‘Zo Wil Ik Het Zien’. Inmiddels zijn we dus 8 jaar verder en komt Laura nu met de aantrekkelijke, swingende, gezellige en radiovriendelijke meezinger ‘Jij En Ik’.

Lees meer...

JoellD-ToenDONNY JOËL – TOEN KWAM JIJ VOORBIJ

Hij had de hoop al opgegeven..!

• DEN HAAG • Als je als jochie opgroeit met de klanken van o.a. André Hazes en René Froger, dan is de besmetting met de Hollandse volksmuziek een feit. Het overkomt Donny Joёll (26). Hij is nog maar net een tiener als hij de liedjes van zijn idolen feilloos weet mee te zingen waardoor hij ongemerkt zijn stem begint te ontwikkelen. Hij gaat deelnemen aan talentenjachten, een carrière als artiest lonkt en in 2017 verschijnt zijn debuutsingle ‘Jij Bent Alles’. Hieraan geeft de in Winterswijk geboren zanger nu gevolg met het swingende en vrolijke liedje ‘Toen Kwam Jij Voorbij’ dat vast snel zal blijven hangen bij het luisterpubliek.

Lees meer...

EversdijkS-MisSIMONE EVERSDIJK – IK MIS JE ZO

Brabantse debuteert met Wil Tura-cover..!

• ZEVENBERGEN • Nog geen half jaar na haar eerste optreden pakt Simone (33) in 2018 meteen door. Haar eerste release is ‘Ik Mis Je Zo’, dat de muziekliefhebber zeer waarschijnlijk kent van de populaire Vlaamse zanger Wil Tura. Na enige tijd vooral achter de schermen bezig te zijn geweest als koorzangeres en tekstschrijfster, werd het de hoogste tijd voor de in Breda geboren zangeres, om zelf met een single te komen. Frank Verkooyen en o.a. ook Rob van Daal brachten eerder hun eigen versie van deze song uit. Het luisterpubliek zal dan ook de uitvoering van Simone vrijwel meteen gaan herkennen…

Lees meer...

Sieneke-EnSIENEKE – EN TOEN KWAM JIJ

Na 4 drankjes viel ze tóch weer voor de verkeerde..!

• NIJMEGEN • Het gezinnetje Baum is compleet, zo liet Sieneke (26) begin dit jaar weten na de geboorte van haar tweede kindje (Dani). Een kleine 5 maanden geleden verraste de Nijmeegse met ‘Denk Je Nog Aan Haar’, een single in gipsystijl maar vanaf 10 augustus is haar nieuwste plaat ‘En Toen Kwam Jij’ verkrijgbaar. Een absolute vrolijkmaker, goed voor meterslange polonaises, muzikaal linkend naar de Tarantella, en dat allemaal afkomstig uit de pen van Marianne Weber. In de video is te zien dat ondanks haar voornemens ze toch weer compleet valt voor zo’n praatjesmaker wiens vrouw net even op vakantie is (was)!  

Lees meer...

SaundersD-KiesDEAN SAUNDERS – IK KIES NU VOOR MEZELF

Wereldhit ná wereldhit..!

• HOORN • In 1984 verscheen George Michael ‘s († 25 december 2016) eerste solosingle ‘Careless Whisper’ dat een wereldhit werd. De melodie is al vaker gebruikt voor een Nederlandstalige cover maar de versie van Dean Saunders (37) is gestoken in een toch verrassend en lekker trendy arrangement, waarop het lekker dansen is. Marco Leeuwis verzorgde de opnames en productie van deze lichtzwoele laidback plaat waarop Dean laat horen dat hij ook prima overweg kan met kopstem. De opvolger van ‘Kom Maar Dichterbij’ (cover ‘Karma Chameleon’ – Culture Club) is wederom een prima radioplaat. (Release 10.08)

Lees meer...

LingvR-KussenRICHELLE VAN LING – WAAR HEB JIJ ZO KUSSEN GELEERD

“Ik moet zeggen, het voelt niet verkeerd..”!

• ZWANENBURG • Eind maart jl. verscheen de debuutsingle van de in Amsterdam geboren zangeres Richelle van Ling (20). De single werd Kanjerschijf, bereikte de zevende stek in de HHF-TOP40 en de zangeres is genomineerd voor ‘Beste Talent 2018’ op deze website. “Is het Nederlandstalige wereldje weer een echt talent rijker? De toekomst zal het uitwijzen maar deze start is in elk geval zeer veelbelovend”, schreven we destijds. Richelle, begin dit jaar was ze te zien in The Voice Of Holland, lanceert nu haar tweede single ‘Waar Heb Jij Zo Kussen Geleerd’. Ook op deze dansbare, moderne en gedragen melodieuze schlager…

Lees meer...

WoltersE-FiestaEVERT WOLTERS – FIESTA CHOCOLADE

Verrassende klank deze serenade..!

• EMMEN • Evert Wolters (27) is genomineerd voor ‘HHF-Beste Talent 2018’ en nog ruim voor het verschijnen van zijn nieuwe single ‘Fiesta Chocolade’ werd het liedje ook al voorgedragen mee te gaan meedingen voor de HHF-Zomerkanjer-2018’. 5 jaar na zijn debuut is dit alweer zijn twaalfde single. Kortom hij en het team om hem heen, nemen Evert ’s muzikale loopbaan, zoals het hoort natuurlijk, uiterst serieus! ‘Fiesta Chocolade’ is een zoetig zomerse reggaeplaat waarop de saxofoon weer een voorname rol heeft gekregen…

Lees meer...