Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany
160000ADVtussenbalk
180510ActieTOP50wwhits

.

190103HeaderSingles

DirkDennis-OnderwegDIRK & DENNIS – SAMEN ONDERWEG

Onderweg naar wéér een morgen..!

• HILLEGOM/OSS • Nadat Dirk Meeldijk en Dennis Jones vorig jaar als duo hun krachten bundelden voor de carnavalssingle ‘Heel De Kroeg Op Stelten’, kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. Deze is nu dan ook een feit, met als titel ‘Samen Onderweg’ dat werd opgenomen en geproduceerd door Kees Tel. Deze gezellige niets-aan-de-hand meezinger is uiteraard feestelijk maar zou waarschijnlijk ook heel goed buiten het carnavalsseizoen om, succesvol kunnen zijn/worden.

Lees meer...

WagnerD-100DJANGO WAGNER – 100 JAAR

‘Emoties’ nog even in het zonnetje..!

• NUENEN • Afgelopen jaar trad Django Wagner (47) met Peter Beense en Frans Duijts naar buiten als de “Echte Vrienden”. Hun album ‘Muziek Is Ons Leven’ werd onlangs verkozen tot “Beste Album 2017” (genre: volksmuziek) op deze website. Naast de release hiervan en twee succesvolle singles, gaven de heren in 2017 ook nog een gezamenlijk concert in Afas Live. Van zijn in 2016 verschenen album ‘Emoties’ is nu de track ‘100 Jaar’ op single verschenen van Django. Een prettige en sfeerrijke meezinger met 'n lekkere orkestsound en dat is dan toch weer vrij vernieuwend in de toch al behoorlijk imposante rij singles van Mr. Kali.

Lees meer...

DeHavenzangers-AlsDE HAVENZANGERS – ALS HET MAAR GEZELLIG IS

Het leven is een feest..!

• APELDOORN • Uiteraard ontbreken ook vader en zoon Mulder niet zodra het traditionele feestgedruis weer losbarst in de Alpenlanden en bij ons in de zuidelijke regio. En dus brengt het tweetal, dat dit jaar 10 jaar samen op de podia is te vinden, een nieuwe single op de markt; ‘Als Het Maar Gezellig Is’ komt uit de pen van Willem zelf en werd zoals gebruikelijk voor het feestduo door Harald Queens geproduceerd. Met een hoog Hooooohoooo-gehalte is het makkelijk aanpikken bij deze feestplaat die gaat over het leven ná sluitingstijd van de kroegen en dat ’t ook dan nog gezellig kan zijn!

Lees meer...

DondersRBrardP-LaatsteROY DONDERS & PATTY BRARD – WE ZULLEN DE LAATSTE ZIJN

Carnavaller met Oostenrijkse snit..!

• TILBURG/AMSTELVEEN • De stylist van het zuiden Roy Donders (26) en voormalige LUV-zangeres Patty Brard (62) hebben de smaak te pakken. Het excentrieke duo bracht vorig jaar samen ‘Wat Zijn Ze Lekker’ uit voor het carnaval en dook onlangs opnieuw de studio in voor een nieuwe caravalsingle ‘We Zullen De Laatste Zijn’. Volgens de stylist bezit de single ‘Oostenrijkse snit’ en om die reden verschijnt hij dan ook in lederhosen en Patty is een dirndl-jurk, tijdens hun gezamenlijke optreden. gehesen. “Het wordt weer een drukke, maar ook heel leuke tijd. Laat carnaval 2018 maar beginnen”, aldus het gelegenheidsduo.

Lees meer...

TolvW-AltijdWIETSE VAN TOL – ALTIJD GELOGEN

Schlager..!

• KAMPEN • Wietse (51) begon zijn muzikale passie op 9-jarige leeftijd. Als klein jongetje wist Wietse al: “Ik wil muziek maken”! Hij begon met orgellessen en op 16-jarige leeftijd speelde hij voor het eerst voor publiek tijdens een bruiloft. Er volgden meerdere optredens als toetsenist maar later begint het te kriebelen en wil hij ook gaan zingen. In 2006 nam hij de liedjes ‘Alles Zinloos’ en ‘Annemarie’ op. Het gevolg was optreden in diverse kroegen, zalen, en feesttenten. Zijn eerste officiële single ‘Monica’ verschijnt in 2016 en nu is ‘Altijd gelogen’ opgenomen en uitgebracht.

Lees meer...

EkkelSKarstR-BetergoedSTEF EKKEL EN RENÉ KARST – WE ZIJN NOG BETER ALS WE DRONKEN ZIJN

Alcohol-dieet voorgeschreven door 6 dokters..!

• KAMPEN/HOOGEVEEN • En weet u wat mijn dokter zei: “Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist! En het maakt niet uit, je hoeft ‘m zelf niet te dragen, achteraf zal je mij dan ook niet horen klagen”, aldus de tekst van het liedje. Het drukke artiestenbestaan waarin menig maaltijd bestaat uit een vluchtige vaak verre van gezonde hap, zorgt ervoor dat de gemiddelde kledingkast van een zanger(es) soms meerdere maten beslaat. Uiteindelijk zijn ze ‘slechts’ te kort voor hun gewicht! De cijfers? 8 miljoen views op YouTube en het liedje is 4 miljoen keer gestreamd op Spotify. En nu is de opvolger een feit.

Lees meer...

SoloB-HaasBENNIE SOLO – MIJN NAAM IS HAAS

Klassieker uit ’74 opgepoetst..!

• NIJMEGEN • Bennie Solo (René Peters) levert knettergekke, wervelende en complete shows met muziek, licht, spelletjes, effecten en vooral tomeloze, spraakmakende humor en pret, een topentertainer, zanger, komiek, spelleider en een damesliefhebber. Naast dit alles heeft hij al een flink aantal singles op zijn naam staan. Vanaf eind 2015 treedt Bennie (35) toe tot De Sjonnies waarvan we niet veel meer vernemen trouwens. Het origineel van zijn nieuwe single ‘Mijn Naam Is Haas’ is van Chris Roberts maar in 1974 vertaalde het Lowland Trio de plaat en scoorden destijds een hit met hun Nederlandstalige bewerking.

Lees meer...

DrostA-JemineeA3AAN DROST – JEMINEE HOE KOMT DAT NOU

Verfrissend, feestelijk en dus gezellig..!

• DE BLESSE • Adriaan (43) staat solo alweer ruim 10 jaar op de planken en bracht sindsdien een kleine 30 singles en 2 albums op de markt. Successen waren er o.a. voor ‘Anita ’t Is Over’ en het bijzondere liedje ‘Ik Blijf Je Vader’ welke landelijk volop zijn gedraaid en hoog in menig hitlijst terecht kwamen. Voor zijn nieuwe single ‘Jeminee Hoe Komt Dat Nou’ reed de Fries enkele honderden kilometers want de plaat is in Helmond bij Kees Tel opgenomen. Een pakkende feestsingle met dus voor A3aan een volledige nieuwe sound. Verfrissend, energiek en wij denken met hitpotentie! Oja.. en er is ook een karaokeversie!

Lees meer...

DisselH-CafeetjeHENK DISSEL – HET CAFEETJE

Hier drinken we ons bier.. en niet zo’n beetje!

• ZEIST • De carrière van Henk (26) is één grote successtory. Via de SterrenNL-Academy, Bloed, Zweet & Tranen en zijn optredens bij De Toppers, kreeg Dissel meer en meer landelijke bekendheid. Na een aarzelende start vindt de zanger zijn sound waardoor singles als ‘Lange Nacht’, ‘Een Bom’ en ‘Rood Fruit’ van noord tot zuid worden opgepikt. Een optreden van Henk is een belevenis voor de liefhebber en zowel jong als wat ouder vermaakt zich uitstekend bij zijn uit duizenden herkenbare stemgeluid. Afgelopen zomer scoorde hij een megahit met Tim Douwsma met ´Het Gevoel´…

Lees meer...

4Party-Schatje4PARTY – SCHATJE VAN DE NACHT

Maar wat doen we overdag dan..?

• NEDERASSELT/WIJCHEN • 4Party bestaat uit Jo Dinnissen en Ferry Janssen. Tijdens een feestavond, jaren geleden ondertussen, besloten ze enkele covers op te nemen. Na een spontaan optreden die avond werden de heren al snel gevraagd om op verschillende feesten en partijen op te treden. Vanaf die tijd treedt 4Party, meer dan 10 jaar geleden ondertussen, dus op. In 2015 verscheen hun mini-album ‘Altijd Feest’. Hun manager Frans Goverde, de zoon van Jan Boezeroen (Johnny Goverde), is verantwoordelijk voor ‘Schatje van de nacht’, de nieuwe feestelijke kroegenplaat van 4Party.

Lees meer...

NijsdR-WereldROB DE NIJS – DE WERELD OP ZIJN DUIM

Echte De Nijs-boodschap..!

• BENNEKOM • Vijfenzeventig is ie, maar wie luistert naar zijn vorig jaar november uitgebrachte album met de alleszeggende titel; ‘Niet Voor Het Laatst’, zal moeten onderschrijven dat op vocaal vlak nog geen spoortje sleet is te ontwaren. Na de prachtige single ‘Morgen Komt Ze Terug’ (7 weken in de HHF-TOP40 met een zevende plaats als hoogste notering), komt Rob nu met de opvolger ‘De Wereld Op Zijn Duim’. Daniël Lohues componeerde dit vlotte, luchtige maar aanstekelijke liedje. Het ritme, een mondharmonica en voor de countrysfeer de ukelele, ze karakteriseren deze vrolijke song…

Lees meer...

ZwareJongens-KneuZWARE JONGENS – DE KNEU

Ode aan lievelingsvogel of…

• SNEEK/MAKKUM • Het tweetal, bestaande uit de 62-jarige Fokko Dam uit Sneek en de 61-jarige Arie Kuipers uit Makkum, besloten in 2000 samen te gaan optreden en gezien hun gewicht kozen zij destijds voor de Zware Jongens als artiestennaam. Voor het carnavals- en après-ski seizoen kozen de mannen, bekend van o.a. 'Anton Aus Tirol' en 'Stil Aan De Overkant', voor ‘De Kneu’ als nieuwe single dat door Arie is geschreven. Wie echter luistert naar de refreintjes van deze party-achtige stamper, zal denken dat het hier echt niet over een onschuldig vogeltje gaat, maar ja zoals u weet.. ’t is bijna carnaval he! 

Lees meer...

MezzT-HadpolonaiseTHEO MEZZ – ALS IK JOU NIET HAD GEHAD

Polonaise-versie van eerdere release..!

• WIJK BIJ DUURSTEDE • De zanger, geboren als Theo de Kruijf, nam als vierde generatie de kroeg van z’n ouders over. Theo (53) was al heel wat jaartjes als zanger in het café actief toen hij in 2005 in aanraking kwam met Dj Maurice, is de cover ‘Het is Over’ uitgebracht dat ook nu nog veel gedraaid wordt in o.a. de horeca. In 2016 presenteerde Theo zijn eerste album ‘Toen en Nu’. Met carnaval in aantocht heeft Theo Mezz besloten zijn succesvolle single uit datzelfde jaar ‘Als Ik Jou Niet Had Gehad’ (release 26 september), in een polonaise-versie op te nemen en uit te brengen.

Lees meer...