Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
ZK18 200x100_Klein_Master_copy 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

KoenenA-LuchtARJAN KOENEN – ER HANGT ‘N FEESTJE IN DE LUCHT

Zanger debuteert met twee uiteenlopende liedjes..!

• WESTERVOORT • Arjan (23) zingt sinds 2016 en gaat daarbij gericht te werk. Stapje voor stapje, realistisch maar met ieder stapje proberen meters te maken. Zijn motto: “Als je het doet, doe het dan goed”, wetende dat uiteindelijk altijd het publiek bepaalt wat ze goed en leuk vinden. Arjan probeert naar een eigen sound en repertoire toe te werken, toegankelijke melodieën en teksten, maar altijd met jonge eigentijdse arrangementen, zowel bij het feestgevoel als ook bij rustige liedjes. Hij debuteert nu met zijn eerste liedjes ‘Papa’ en ‘Er Hangt ‘n Feestje In De Lucht’.

Lees meer...

TombalM-Als

MITCHEL TOMBAL – ALS IK JE VRAAG

Zomers en vrolijk..!

• HARDERWIJK • Mitchel (22) debuteerde eind 2016 met de vlot vrolijke poppy plaat ‘Hey’. De zanger wil proberen een plekje te bemachtigen in het zo drukke Hollandse muzieklandschap. En met zijn nieuwe plaat, het vrolijke en zomer ‘Als Ik Je Vraag’ geproduceerd in Roosendaal bij Sonic Solutions, hoopt de Harderwijker weer een stapje te zetten. De tweede track op de single is getiteld ‘We Gaan Los’, een liedje dat Mitchel eind december vorig jaar uitbracht.

Lees meer...

SmildaM-KwijtMELISSA SMILDA – IK BEN DE WEG WEER EVEN KWIJT

Tweede single van Groningse..!

• PEIZE • De in de stad Groningen geboren Melissa is sinds 2012 actief als zangeres zowel solo als in de band “Ideaal” waarin ook haar vader speelt. Haar vader speelt sowieso een belangrijke rol in haar muzikale carrière, want hij is ook haar manager en samen timmeren ze aan de weg in Nederland en België. Als 19-jarige brengt Melissa eind 2017 haar debuutsingle ‘De Allermooiste Ogen’ op de markt en nu is de opvolger ‘Ik Ben De Weg Weer Even Kwijt’ uit. Een feestelijke en zeker ook aanstekelijke meezinger waarmee de zangeres zeker airplay moet kunnen gaan scoren, en dat in de sfeer van een tarantella!

Lees meer...

WerrensR-OverRINUS WERRENS – IS HET OVER

Nieuwe studio, -label, -songwriter en andere muziekstijl..!

• BREDA • Met zijn eerste singles ‘Kun Jij Me Zeggen’ en ‘Kom Toch Bij Mij’ in 2011, zette de Brabander zichzelf nadrukkelijk in de schijnwerpers bij de liefhebbers van de Nederlandstalige volksmuziek. In 2014 verscheen het eerste- en tot nu toe enige album van de nu 24-jarige Bredanaar, die ondertussen wel al 11 singles op zijn naam heeft staan. En dat is inclusief zijn nieuwste, getiteld ‘Is Het Over’. Hiervoor ging de zanger die op HollandseHitsForum.nl jaren geleden al positief werd belicht, naar een voor hem nieuwe studio en bovendien is het zijn eerste plaat op een voor Rinus nieuw label.

Lees meer...

DamvD-KomeetDENNIS VAN DAM – ALS EEN KOMEET

Horecaondernemer maakt comeback..!

• HELLENDOORN • Dennis (38) zingt al sinds zijn 15de, stond o.a. op de Mega Piraten Festivals, maar hij ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Hij is echter niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar dus ook zanger. Hij werkt momenteel aan zijn comeback en doet dit door het uitbrengen van de single ‘Als Een Komeet’. U kent dit nu in een vernieuwd feestelijk jasje uitgebrachte nummer van de Groningse zanger René Becker die er 10 jaar geleden behoorlijk wat landelijk succes mee wist te scoren. Of dit nu weer zal gebeuren, zal de tijd uitwijzen, op de bühne zal dit vast wel aanslaan bij het publiek.

Lees meer...

BeckerR-VoelRENÉ BECKER – VOEL !

Ding.. dong..!

• STADSKANAAL • Een kleine 20 singles heeft René (44) op zijn naam gezet de afgelopen 10 jaar waarvan een flink aantal uitgroeiden tot landelijke successen. Denk hierbij aan ‘Als Een Komeet’, ‘Daarom Leef Ik’, ‘Eén En Al Gezelligheid’ of ‘Jij Bent Een Wonder’. Zijn nieuwe in twee versies verschenen single ‘Voel’ welke trendy en goed dansbaar is gaat op voor dé zomerhit van 2018. De tweede versie van het lied is uitgevoerd met Feest DJ Maarten en is een onvervalste feestsingle. Met deze track(s) zou René voor het eerst in lange tijd wel weer eens de hitlijsten kunnen gaan bestijgen, zo is onze verwachting althans.

Lees meer...

BerendseY-DatYVES BERENDSE – DAT IS LIEFDE

Hier schuilt een dikke hit in..!?

• ZANDVOORT • Liefhebbers van het Nederlandse lied kennen Yves Berendse (24) nu ongeveer drie jaar. Lange benen, looks en gewapend met een uitstekende stem, wordt de zanger gezien als één van onze grootste talenten. Vorig jaar verraste de Noord-Hollander met de single ‘Als Ze Danst’, dat een geheel andere sound bevatte dan bijvoorbeeld eerdere singles als ‘Droomvrouw’, ‘Zin In Jou’, ‘Ik Wil Alleen Maar Jou’. Die aangeboorde nieuwe sound van ‘Als Ze Danst’, wordt nu verder uitgebouwd met zijn nieuwste track ‘Dat Is Liefde’. Een krachtige, trendy en dansbare en melodieuze poppy track met..

Lees meer...

TanisJ-ZonJEFFREY TANIS – IN DE ZON

Samen voor een week of twee de oceaan in..!

• SWIFTERBANT • De in Utrecht geboren maar in Flevoland woonachtige Jeffrey (31) was in zijn jeugd al verzot op de muziek van André Hazes, Willy Alberti en Engelbert Humperdinck. Vanaf 2003 duikt Jeff het circuit in samen met zijn broer en bezingt hij kroegen in zijn regio. In 2008 verscheen zijn eerste single ‘Waarom Kan Ik Geen Afscheid Nemen’ en na zijn deelname aan Bloed Zweet & Tranen in 2015 tekent hij zijn 10-jarig jubileum in 2016 op met de release van zijn debuutalbum ‘Verloren Tijd’. Voor zijn nieuwe single ‘In De Zon’ is ‘Sweat (A-La-la-Long)’ van Inner Circle uit 1992 weer eens van stal gehaald.

Lees meer...

Dikdakkers-Vlaggen1DIKDAKKERS – ZIE JE AL DIE VLAGGEN HANGEN

Tradities in stand houden..!?

• MEPPEL • Dit lied roept nog altijd warme herinneringen op bij Hans Voogd: “Op de lagere school zongen wij dit altijd op Koninginnedag en die melodie is nooit uit mijn hoofd en hart verdwenen”, zo verwoordt Hans van de Dikdakkers, “daarom hebben we het nieuw leven ingeblazen en durven we er gerust hoge verwachtingen van te hebben”. En dat in een tijd waarin steeds meer afstand én afscheid wordt genomen van aloude tradities. “Spreken van een tegengeluid gaat misschien wat ver, maar wij vinden dat sommige tradities absoluut in stand gehouden moeten worden. Koningsdag is er daar eentje van”, aldus de Dikdakkers.

Lees meer...

BakkerH-JouwHANS BAKKER – JOUW LIEFDE IS VEEL MOOIER

Debuutsingle van Drentse twintiger..!

• HOOGEVEEN • Hans (25) groeide op in een echte volksbuurt, hij woont samen met zijn Daniëlle en hun zoontje. Hij zong altijd in het café van zijn tante maar hij besluit in 2017 om het te gaan proberen als zanger. Met een eigen geluidsetje en orkestbanden begon hij te zingen, en daarbij kreeg hij vele positieve reacties. Na zijn zege tijdens een talentenjacht van een radiozender gaat het snel waardoor in 2018 zijn debuutsingle ‘Jouw Liefde Is Veel Mooier’ verschijnt.

Lees meer...

LeonD-IneensDÉON LEON – INEENS

Tweede single maar eerste zelfgeschreven track..!

• ROTTERDAM • Déon Leon (27) lanceert zijn eerste zelfgeschreven solo single ‘Ineens’. Precies tien jaar na de winst in Popstars in 2008 is hij nu aan het werken aan zijn debuutalbum dat na de zomer uit moet komen. Voor ‘Ineens’ ging Déon terug naar zijn roots. Het heeft een zomerse latinsound. Déon is half Antilliaans en daardoor is de latin muziek met de paplepel ingegoten. Daarnaast houdt hij van de Amsterdamse gezelligheid en van die twee elementen heeft hij een combinatie gemaakt waaruit een nieuwe stijl Nederlandstalige Latinpop is ontstaan..

Lees meer...

HeesbeenN-BeloofdNELIS HEESBEEN – IK HEB JOU NIKS BELOOFD

Volkszanger uit de Betuwe heeft er de pas weer in..!

• ZALTBOMMEL • Nelis (45) stond van kinds af aan al met een microfoon in zijn handen en vanaf zijn 14e gaat hij dan ook zingen op feestjes van familie en vrienden. Ondanks plankenkoorts raakte hij besmet met het artiestenvirus en sinds 2004 heeft hij diverse singles en zelfs albums op zijn naam gezet. Na enkele jaren van stilte keerde hij uiteindelijk in 2016-2017 weer terug in het circuit met o.a. een duet met dochter Richelle. Zijn nieuwe single is een karaktervolle meezinger en is getiteld; ‘Ik Heb Jou Niks Beloofd’. Op het Griekse Kos ontving hij symbolisch het eerste exemplaar uit handen van Willem Barth.

Lees meer...

Anita-RozenANITA – ROZEN VERWELKEN

Uiteraard weer uit de eigen pen..!

• SPRUNDEL • Eén van de bekendste liedjes welke Anita (56) schreef was ‘Kleine Merel’ dat nog altijd vrijwel dagelijks passeert op diverse radiostations ondanks dat het 30 jaar geleden uitkwam. Overigens schrijft Anita vanaf het begin van haar carrière al haar liedjes zelf en zoals bekend toerde zij jarenlang met De Rapsodies door zowel ons land als door Vlaanderen. ‘Rozen Verwelken’ is een klassiek levenslied waar de aloude piratenliefhebber vast veel plezier aan zal beleven zal.

Lees meer...