170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 
180101HHFPlaylistKerst1
160000ADVtussenbalk

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerSingles

KeizerM-Griekenland

MARTIN KEIZER – MET JOU IN GRIEKENLAND

Fries schrijft zelf tekst voor nieuwe single..!

• APPELSCHA • Muziek zat altijd al in het bloed bij Martin Keizer (39). Vroeger maakte hij van oude lakens een toneel alwaar hij dan mee optrad. Op latere leeftijd is hij zelf nummers gaan schrijven en componeren. Zijn eerste single was ‘Lieve Lena’ waarna er meerderen zouden volgen. Zijn door hem zelf geschreven nieuwe single ‘Met Jou In Griekenland’ is de opvolger van ‘Dat Kleine Beetje Tederheid’ welke vorig jaar verscheen.

Lees meer...

HermanR-GevallenRAYMON HERMANS – GEVALLEN

Single-release gelijktijdig met uitkomen debuutalbum..!

• ST.WILLEBRORD • Tegelijk met de release van zijn debuutalbum ‘M’n Favoriet’ lanceert Raymon (23) nu zijn nieuwe single ‘Gevallen’. Onlangs werd Raymon genomineerd voor een Buma NL Award in de categorie “Grootste Talent” waarin uiteindelijk Joey Hartkamp zegevierde. Afkomstig dus van Raymon ’s eerste 9-tracks tellende album, is dus het nummer ‘Gevallen’ dat de zo herkenbare sound bevat waaraan Raymon samen met zijn producer Harald Queens aan heeft gesleuteld; dansbaar, catchy en vrolijk.

Lees meer...

HoogkamerM-ZonMART HOOGKAMER – ALS DE ZON EVEN SCHIJNT

Ingeslagen succesvolle weg omarmen..!

• LEIDEN • De nog maar 19-jarige Mart Hoogkamer zal over een aantal jaren terugkijken op 2017 als hét jaar waarin het allemaal gebeurde. Zijn single ‘Lekker Leven’, op 4 mei jl. uitgeroepen tot HHF-Kanjerschijf trouwens, behaalde uitstekende noteringen in praktisch alle hitlijsten van ons land (waaronder #4 in de HHF-TOP40). Eind vorig jaar was hij nog derde bij de verkiezing “Beste Nieuwkomer 2016” op HHF en onlangs was hij één van de drie genomineerden bij uitreiking van de Buma NL Awards in Utrecht.

Lees meer...

Soraya-KijkSORAYA – ALS IK ZO NAAR JE KIJK

Het leven is een feest met de liefde van je leven..!

• ROZENBURG • Meer dan 25 jaar geleden verscheen haar debuutsingle ‘Je Moeder Alleen’ dat in datzelfde jaar gevolgd werd door haar enige album tot nu toe ‘Met Hart En Ziel’. De Amsterdamse Soraya Sennecker scoorde in 2015 met haar single ‘La Mama’ en dook onlangs de studio in om daar het door haar zelf geschreven liedje ‘Als Ik Zo Naar Je Kijk’ op te nemen. Het was Bart, de liefde van haar leven, die haar aanmoedigde om haar dromen te leven. Met die wetenschap schreef ze deze pakkende foxtrot in gipsysferen, welke al vanaf augustus te streamen is.

Lees meer...

HeesenJ-LiefdeJEFFREY HEESEN – LIEFDE VOOR ALTIJD

Het lange pad van de liefde bewandeld met resultaat..!

• OSS • De 27-jarige Brabander heeft de wind nadrukkelijk in de zeilen. Zijn singles, sinds dat ie meedeed aan Bloed, Zweet & Tranen, zijn allen hits geworden binnen het circuit. ‘Mag Ik De Zon Laten Schijnen’ en ‘De Wereld Is Van Ons’ uit 2015, ‘Zijn We Uitgepraat’, ‘One Night Stand’ en ‘M’n Engel’ uit 2016 en ‘Jij’ van eerder dit jaar.. Jeffrey heeft een sound ingebracht binnen het Nederlandstalige wereldje; zijn sound dus! Dat staat als een huis, bezit volop mogelijkheden om te variëren en is toch altijd weer herkenbaar. Zijn nieuwe single ‘Liefde Voor Altijd’ is in zowel een reguliere- als in een extended versie verkrijgbaar.

Lees meer...

GebrKo-StamcafeGEBROEDERS KO – MIJN STAMCAFÉ

Gooi ze maar vol aldus de jubilarissen..!

• RAAMSDONKSVEER • Dat Ton (52) en Gerard (47) niet alleen maar een succesvolle feestact zijn maar ook voor diverse collega artiesten liedjes schrijven, komt steeds vaker bovendrijven. Nu weer scoren ze waarschijnlijk een grote hit met ‘We Zullen Allemaal Een Keer Naar Boven Gaan’ van de Echte Vrienden. De heren die momenteel hun 20-jarig jubileum vieren en onlangs bericht kregen dat ‘Schatzi schenk mir ein Foto’, de Duitse remake van ‘Schatje Mag Ik Je Foto’, op Nr7 staat van meest afgespeelde liedjes, hebben weer een nieuwe single.

Lees meer...

RichardJ-JouJUAN RICHARD – DOOR JOU

EP is onderweg..!

• ALMELO • Juan (21) heeft een nieuwe single met een nieuw geluid opgenomen. Hij was een oud-student van de Podiumacademie Twente waar Ben Jansen docent muziek was. Na deze opleiding is Juan gaan studeren aan het conservatorium en is de samenwerking gebleven. Juan was de afgelopen maanden veel in de studio te vinden samen met Ben om veel songs te schrijven en produceren voor diverse artiesten. Uiteindelijk hebben ze besloten om dit liedje “Door Jou” zelf uit te brengen. Deze samenwerking bevalt zo goed dat dit een voorloper is va het EP dat binnenkort ge-released wordt.

Lees meer...

KoningM-HouMATTHIJS KONING – HOU VAN JE LEVEN

Wat een verrassing..!

• OOSTERHOUT • Op 27 september jl. vierde Matthijs Koning zijn zesentwintigste verjaardag. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft de zanger uit het Brabantse Oosterhout al zo’n 15 singles plus een album op zijn naam staan. Muziek zit gewoon in de genen van familie Koning want zowel zijn vader als zijn opa gingen hem vroeger al voor op de podia, terwijl zijn broer Koen een begenadigd liedjesschrijver is. Afgelopen weekend stonden 3 generaties Koning op de bühne in Oosterhout. Opa Cor (80), vader Jan (55) en Matthijs zongen als Trio de Koning de hit: ‘Eenmaal Kom Je Weer Bij Mij’.

Lees meer...

HaakK-VrouwenKEES HAAK – ALLE VROUWEN ZIJN DE BAAS

Opvolger HHF-Zomerkanjer..!

• SOEST • In navolging van de HHF-Zomerkanjer-2017 'Het Is Weer Zomer', heeft Kees Haak (42) een nieuwe single opgenomen. Kees heeft het wel een klein beetje aan de stok gekregen met zijn vrouw na zijn laatste single, vandaar dat Melchior Rietveldt een liedje voor hem heeft geschreven 'Alle Vrouwen Zijn De Baas’. Kees: “Ik vind vrouwen helemaal te gek, alleen kunnen ze best wel eens zeuren”. Zoals bij elk liedje van Kees krijg je toch meteen weer een glimlach op het gezicht. De single is sinds 29 september te streamen.

Lees meer...

TimmermanS-HuisSANDRA TIMMERMAN – MIJN HUIS

Daar waar geluk en liefde nog bestond..!

• OLDENZAAL • Sandra (53) is de dochter van duo Gert & Hermien, die in de zeventiger jaren succesvol waren met 'Alle Duiven Op De Dam' als één van hun bekendste hits. Zoals is te lezen in de media heeft het gezin een turbulent leven gehad. Sandra is moeder, oma en gaat na het tekenen van een platencontract bij Sony voor een carrière als zangeres naast dat ze ook lezingen wil gaan geven. Er wordt gewerkt aan een album met gezellige goed in het gehoor liggende Nederlandstalige liedjes waarmee ze mensen blij wil maken.

Lees meer...

RidderdR-VrijgezelRON DE RIDDER - VRIJGEZEL

Swingende meezinger..!

• BEUNINGEN • De in Nijmegen geboren Ron de Ridder (54) heeft in Kerkrade onder leiding van Lei de Bruyn zijn nieuwe single ‘Vrijgezel’ opgenomen. De cover is een swingende opvolger van zijn eerder dit jaar verschenen nummer ‘Kies Je Voor Mij Of Hem’. De zanger staat sinds 1980 op de podia, lang doet hij dit bij diverse bands maar vanaf 2010 brengt hij als solozanger vele singles en een album op de markt.

Lees meer...

HeuserJ-LachJOHAN HEUSER – ALS IK JOUW LACH ZIE

Volkszanger houdt stijl in leven..!

• GELDERMALSEN • Met o.a. John de Bever, De Havenzangers en Henk Damen in de line-up, viert de Betuwse volkszanger Johan Heuser op 1 oktober alweer zijn 20-jarig artiestenjubileum. Zijn nieuwe single ‘Als Ik Jouw Lach Zie’ is een vrolijke, feestelijke en volkse meezinger in schlagersetting. Een bijna klassiek aanvoelend levenslied welke je tegenwoordig niet al teveel meer hoort op de zenders! En dat terwijl we zeker weten dat hier een groot publiek voor is te vinden. Gelukkig houdt Johan Heuser deze stijl in leven, een stijl die hem (al jaren) op het lijf geschreven is natuurlijk! Gefeliciteerd!

Lees meer...

BeverdJ-LandJOHN DE BEVER – GA MAAR TERUG NAAR JE EIGEN LAND

Polygamie pakt slecht uit..!

• VLEUTEN • Onlangs is de tien miljoenste view (YouTube) van ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ gevierd met een parachutesprong door de volkszanger boven vliegveld Teuge. Daarnaast bleek tijdens het EK-vrouwenvoetbal in ons land, met uiteindelijk het kampioenschap van de Oranje Leeuwinnen, dat bovengenoemde hit het lijflied van de dames werd en dus is een aangepaste versie opgenomen. Nee, het gaat de Bever (52) duidelijk voor de wind, maar juist dan moet je waakzaam zijn. Hoofd en maaiveld.. u kent ’t wel!

Lees meer...