Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeLei

.

190103HeaderSingles

ZutphenG-GevondenGUIDO VAN ZUTPHEN – MAAR NU HEB IK JOU GEVONDEN

Scoren..? Hiermee..?

• ZOETERMEER • “Maar Nu Heb Ik Je Gevonden’ gaat zeker een doorbraak voor deze nieuwe zanger worden”, aldus het persbericht over de nieuwe single van Guido van Zutphen (44) die naar verluidt hiermee in zowel ons land als in Vlaanderen hoopt te gaan scoren. Na zoveel lovende woorden gaan we toch met een -extra- kritische blik zitten voor dit liedje en een eerste kennismaking met deze zanger. De uptempo song met een lekkere en pakkende orkestrale sound met diepe bas, en waarop verder de akoestische gitaar een belangrijke rol speelt, spreekt ons absoluut aan…

Lees meer...

HoekstraD-AlsDRIEKES HOEKSTRA – ALS IK ER MORGEN NIET MEER BEN

Bloed, Zweet & Tranen-winnaar komt met ballad..!

• BREDA • En ineens was ie de publiekslieveling en winnaar van de tweede- en tevens blijkbaar laatste editie van Bloed, Zweet & Tranen. Maar wat dan? Zo jong nog en dan moet je opzoek naar de juiste mensen om je heen en proberen met een eigen sound in de spotlights te blijven. Dat laatste is niet helemaal gelukt! Maar wat niet is, kan nog komen natuurlijk. De naam Driekes Hoekstra (17) is in elk geval gevestigd in het wereldje en nu is het zaak met het juiste repertoire te gaan komen.

Lees meer...

Colinda-DatCOLINDA – DAT HEB IK ALLEMAAL VOOR JOU GEDAAN

Een liedje met impact..!

• TILBURG • “Ik ga voor iedereen een andere kant van mezelf laten zien”, zo introduceerde zangeres Colinda (47) op de social media haar nieuwste single ‘Dat Heb Ik Allemaal Voor Jou Gedaan’. De opvolger van de HHF-Kanjerschijf ‘Laat Mij Vanavond’, uitgebracht op 4 september jl. is namelijk geen feest! Nee, ditmaal komen de liefhebbers van de -smartlap- aan hun trekken! Er wordt nogal eens, volkomen onterecht natuurlijk, neerbuigend gedaan over het levenslied waarin het leed van ‘t leven worden bezongen…

Lees meer...

HavermanG-AltijdGERRIT HAVERMAN – VOOR ALTIJD

Een vlam die eeuwig brandt..!

• RAALTE • De in Deventer geboren volkszanger Gerrit Haverman (32), in het dagelijkse leven werkzaam in het familiebedrijf, zette ook voor zijn nieuwste plaat koers richting Breda om in de studio bij Frank Verkooyen twee versies van het door Femke Reuvers geschreven nummer ‘Voor Altijd’ in te zingen. Een fraaie en zeer sfeervolle ballad over de altijd zp voelbare warmte welke je grote liefde je geeft. En van deze plaat, waarvan verwacht mag worden dat deze volop gedraaid gaat worden is ook nog een speciale kerstversie opgenomen en als B-track op de single geplaatst.

Lees meer...

VersluysK-KerstKEES VERSLUYS – IK WIL MET KERST NIET ALLEEN ZIJN

Mud op z’n Hollands..!

• MEERKERK • Na zijn single ‘Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil’ dat eerder dit jaar toch uitgroeide tot een airplay-succes leverde de in Hoornaar geboren zanger Kees Versluys (52) eind augustus jl. de swingende opvolger ‘Morgen Is Nog Heel Ver Weg’ af aan het muziekwereldje. Zijn nieuwe liedje ‘Ik Wil Met Kerst Niet Alleen Zijn’ is gemaakt op de klassieker ‘Lonely This Christmas’ van Mud dat in 1974 de eerste plaats wist te bereiken in de Nederlandse hitlijsten.

Lees meer...

HannesJr-VerlangenHANNES JR. – VERLANGEN NAAR JOU

Het beste van…

• HILVERSUM • Hannes Helderman Jr. is één van onze aanstormende talenten in het volkse circuit. Hij kreeg een bijzonder stemgeluid mee, die helemaal niet lijkt te passen bij een teenager. Zo’n onderscheidend instrument, daar zou je heel zuinig mee om moeten springen want anders is daar op latere leeftijd, door geneugten van het leven, misschien niet veel meer van over. Natuurlijk maakt Hannes zich daar nog niet al te druk om nu, en natuurlijk moet hij leven en het leven gaan ontdekken.. aan de andere kant, als het hem serieus is voor wat betreft zijn carrière, dan zijn er valkuilen te over.

Lees meer...

Jannes-ZwevendGelreJANNES – ZWEVEND NAAR ’T GELUK (LIVE IN GELREDOME)

Voorproefje van live CD/DVD..!

• NOORDESCHUT • Vanaf 24 november is ie verkrijgbaar; De CD/DVD ‘Jannes Live in Gelredome – 15 jaar Fans en Friends’. Zoals bekend had de lange Drenth de voetbaltempel in Arnhem tot de laatste plaats bezet. Een absoluut unicum heden ten dage voor een volkszanger. Ter promotie van het komende album kan het publiek nu alvast genieten middels, download, stream en/of videoclip van de live-uitvoering van ‘Zwevend Naar ’t Geluk’. Gemaakt op de bekende klanken van ‘El Condor Pada’ van Simon & Garfunkel uit 1970 en voor Jannes één van zijn grootste hits welke in 2009 op single verscheen.

Lees meer...

GorpvW-Lessen

WESLEY VAN GORP – ALLE LESSEN

Derde single van geboren Bosschenaar..!

• TILBURG • ‘Alle lessen’ is de derde single van de 30-jarige Wesley van Gorp. Deze door Frank van Etten geschreven en geproduceerde dansbaar slow foxtrot, linkt muzikaal gezien behoorlijk naar iets van volkszanger Jaman. Desondanks is dit een radiovriendelijk product. De zanger mag het verhaal van de song best wat steviger en met meer overtuiging neerzetten om de woorden wat meer tot leven te laten komen. Dit geldt eigenlijk ook wel voor de videoclip waarin een tegenspeelster ontbreekt en de kijker het moet doen met een voordracht voor publiek afgewisseld met wat weinig sprekende beelden van een kroeg.

Lees meer...

MulderM-WaarMARIO MULDER – WAAR MOET IK HEEN

Nieuw elan en imago voor Haagse Hazes..!

• DEN HAAG • Mario Mulder (35), onder meer bekend van het veelbesproken SBS6-programma Bloed Zweet en Tranen (uitgezonden in 2013 en 2015), laat Nederland kennismaken met de videoclip van zijn nieuwe single ‘Waar Moet Ik Heen’. Mario heeft zijn lange haren weliswaar ingeruild voor een strakker kapsel, maar is daarmee zijn rauwe randje niet kwijtgeraakt. ‘Waar Moet Ik Heen’ is gezongen met het kenmerkende doorleefde stemgeluid, dat we kennen van zijn debuut singles ‘Wat Een Geluk’ en ‘Dansen Op De Maan’....

Lees meer...

LoreeP-HouPETER LOREE – IK HOU VAN IEDEREEN

Bezeten van iedere vrouw..!

• WOONPLAATS ONBEKEND • Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende Après-Ski hut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie ‘Het Feestteam’ opgericht dat diverse hits scoorde en meermalen is uitgeroepen tot ‘Beste Feestact' van Nederland. Vanaf 2011 brengt Loree echter solosingles op de markt. Zijn nieuwe single ‘Ik Hou Van Iedereen’ (maar speciaal van jou) is een sterke feest/kroegenplaat met klassieke accordeonpartij en is uiteraard geschikt voor zowel het après-ski seizoen als het hele carnavalsgebeuren!

Lees meer...

VenemannA-DuimARJAN VENEMANN – DUIM OMHOOG

‘Vind-ik-leuk’ als inspiratiebron..!

• KERKENVELD • Net als Arjan ‘s vorige singles is ‘Duim Omhoog’ opnieuw een Schlager. Omdat hij qua muziek in dat straatje zit, kijkt de zanger regelmatig over de grens in Duitsland voor nieuwe ideeën. Hij doet in Duitsland inspiratie op qua muziek, want met de tekst redt hij zichzelf wel. De tekst heeft Arjan samen met zijn vriendin Jennifer geschreven. “Zij kwam met het idee en dat hebben we samen verder uitgewerkt”, aldus Arjan. Als idee voor de tekst heeft het setje de ‘vind ik leuks’ op Facebook gebruikt. Wellicht levert deze single straks ook vele duimen omhoog op.

Lees meer...

BischoffS-SchoorsteenSIDNEY BISCHOFF – OP DE SCHOORSTEEN STAAT EEN FOTO

Opgedoken Hazes-nummer weer eens gecoverd..!

• APELDOORN • In 2016 dook vanuit het niets een nieuw liedje van André Hazes op. Twaalf jaar na de dood van de volkszanger werd het nummer ‘Op De Schoorsteen Staat Een Foto’, op de dag dat hij 65 jaar zou zijn geworden, gelanceerd. In eerste instantie nam André het lied op voor het album ’n Vriend’, maar hij vond het toch niet geschikt. Sidney (48) was al een tijdje op zoek naar de opvolger van zijn laatste single. “Telkens als ik ergens optrad kreeg ik de vraag of ik ‘Op De Schoorsteen Staat Een Foto’ wilde zingen. Dat inspireerde mij om er een 2.0-versie van te laten maken…

Lees meer...

BauerF-KomFRANS BAUER – KOM NU MAAR IN M’N ARMEN

Single aan de vooravond van theatertoer ‘Tour de Frans’..!

• FIJNAART • ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Waarom’ en ‘Bella Italia’ zijn de singles waarmee Frans Bauer vorig jaar en dit jaar uitstekend scoorde. Dé volkszanger nummer-1 van ons land keerde met zijn album ‘Geluk, Hoop & Liefde’ weer helemaal terug naar het pure levenslied maar zorgde daarbij wel voor verbreding op muzikaal vlak waarvan de popballade met volkse touch ‘Waarom’ het beste voorbeeld is. En natuurlijk is ‘Bella Italia’ een echte zomerhit gebleken met een kleine 200.000 YouTube-views en ruim 205.000 streams op Spotify. Maar hij kondigde het al aan, hij is weer druk in de studio met…

Lees meer...