Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

PallettieJ-Cafeetje3JETTI PALLETTIE – CAFEETJE 3.0

Jubilaris brengt haar feestklassieker nog eens uit..!

• TILBURG • In 2008 lanceerde ze ‘Ik Zit In Een Cafeetje’ en daarmee introduceerde de kleurrijk uitgedoste Jettie Pallettie, zichzelf aan het publiek destijds. Deze feest-act werd een succes dat zelfs grenzen overschrijden zou. Immers de laatste jaren is onze Jet populair geworden bij onze zuiderburen. Nu, 10 jaar na de bovengenoemde single, lanceert Jettie (47) ‘Cafeetje 3.0’ dat binnenkort gevolgd gaat worden door de release van haar jubileumalbum met toch wel een heel Vlaams klinkende titel; ‘Pinten En Patatten’. Deze Pallettie-klassieker, één van haar beste, nu dus in de remake in een ietwat stevigere feestjas.

Lees meer...

GroenendijkD-RitmeDAVE GROENENDIJK – DIT RITME

‘Bailar’ op z’n Hollands..!

• SLIEDRECHT • Dave is een zanger die naar verluidt overal een feestje kan bouwen. Hij is weliswaar klein van stuk maar groot in stem, zo zegt men in de wandelgangen. Deze geboren Amsterdammer die echter opgroeide in ’t Gooi maar thans in Zuid-Holland is gehuisvest, kan met zijn geruime ervaring op podia en in cafés, een breed repertoire aan zijn publiek voorschotelen. Zijn nieuwe single, het temperamentvolle ‘Dit Ritme’ met Zuid-Amerikaanse invloeden, is gemaakt op de klanken van ‘Bailar’ van Deorro feat. Elvis Crespo.

Lees meer...

VanVelthovenS-TrouwSAM VAN VELTHOVEN – ALS IK LATER NOG EENS TROUW

Moet ze lijken op jou..!

• ROOSENDAAL • Sam Vanvelthoven is een nieuwe naam in het Nederlandstalige volkse genre. Deze jongeman uit westelijk Brabant pikt al op hele jonge leeftijd de liedjes op die thuis gedraaid worden en zonder schroom stapt hij wat later de bühne op om met de optredende artiesten te zingen. Al vlot wordt Sam talent toegedicht, hij gaat zanglessen volgen en neemt in 2018 de John de Bever-cover ‘Als Ik Later Eens Trouw’ uit 1980 op met een vernieuwd en eigentijds arrangement. En hiermee debuteert deze jongeman in ons muzikale landschap. We gaan vast meer van Sam horen in de toekomst.

Lees meer...

Konfetti-ZomerKONFETTI – ZOMER

Vrolijk zomerse kidspop..!

• HELMOND • Het begon allemaal in 2011 met de release van hun vrolijke debuutsingle ‘Konfetti Barst Los!’ Het kidspopduo bestaande uit Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem, lanceert nu hun nieuwste liedje; ‘Zomer’. Hierop is ook een rap-passage te horen van Maurits Jager. Hij wist onder leiding van Yes-R de finale van de tv-show ‘Go With The Flow’ te halen. 4 april jl. werd de nieuwe single van KonFetTi aan het publiek voorgesteld in de CacaoFabriek in Helmond, met daarbij als speciale gasten Ralf Mackenbach en Alessandro!

Lees meer...

LeroyEnDeWitten-LachtLEROY EN DEWITTEN – MIJN MEISJE LACHT

De liefde ervaren doet elk mens goed..!

• VELP • DeWitten starten in 2012 maar sinds 2015 hebben zij hun naam veranderend in Leroy en DeWitten. Dit trio, bestaande uit Leroy Aarts, Jan de Wit en Dirkjan de Wit, bracht al een aardig rijtje singles op de markt en komt nu met de track ‘Mijn Meisje Lacht’. Wat ons betreft is dit de beste en één van hun meest toegankelijke songs waarbij de kopstem van Leroy bepalend is naast het ritmewerk en de gitaarpartijen. De fraaie melodielijn en met name de refreintjes van het liedje, zouden wel eens de redenen kunnen waarom deze single héél veel gedraaid gaat worden op de radiostations.

Lees meer...

CarreroJ-AmorJORDY CARRERO – AMOR DA MINHA VIDA

Derde single Dordtenaar..!

• DORDRECHT • Jordy (Breevaart) bracht in 2016 in samenwerking met Peter Koelewijn de single ‘Allemaal Beestjes’ op de markt waarmee hij inhaakte op de Pokémon-rage van destijds. Peter en Jordy troffen elkaar bij de Parkiesconcerten en hebben daar een goed en informatief gesprek gehad over zijn debuutsingle. Inmiddels heeft deze Dordtenaar al meerdere singles op zijn naam staan. Het zomerse en dansbare ‘Amor Da Minha Vida’ is zijn nieuwste plaat. Jordy Carrero is blij en trots op hoe zijn carrière nu verloopt en op zijn fans die achter hem staan en hem steunen in alles wat hij doet .

Lees meer...

WoeldersJ-BedanktJOY WOELDERS – BEDANKT DAT JIJ ER BENT

Dankwoord voor geboden liefde en vriendschap..!

• HARDENBERG • De in Groningen geboren Joy is een rasartiest die bij elk optreden de tent op zijn kop weet te zetten. Mede door de interactie met z'n publiek en zijn inzet, maakt hij er altijd weer een groot feest van. Zijn repertoire bestaat uit eigen nummers en liedjes van o.a. André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroesen John West. Joy nam in 2011 het nummer ‘Hardenberg’ op, een ode aan zijn woonplaats. Zijn nieuwe single ‘Bedankt Dat Jij Er Bent’ is deels autobiografisch en voor velen vast herkenbaar. De videoclip vertelt het verhaal over dankbaarheid tonen voor de liefde, bijzondere vriendschappen en familie.

Lees meer...

KolenbranderA-BangARNO KOLENBRANDER – BANG VOOR HET DONKER

Kaars van de echte liefde zal nimmer uitdoven..!

• MILLINGEN A/D RIJN • Arno maakt in 1995 naam in de Soundmixshow met het nummer ‘Why God why’ uit de musical Miss Saigon. In 1996 verscheen zijn debuutalbum ‘Arno Kolenbrander’. In 2000 deed hij met de formatie One Step Behind mee aan het Nationaal Songfestival. Van 1997 tot 2004 treedt hij op bij diverse dinner-shows. Na een stille periode maakt Arno in 2009 zijn comeback met het Nederlandstalige album; ‘Terug Van Weggeweest’. In 2012 speelt hij in The Passion en in 2013 is hij te zien in The Voice of Holland. Vanaf 2015 verschijnen regelmatig weer singles van de zanger.

Lees meer...

PeekelH-SprookjesbosMHAN PEEKEL & MIRJAM TIMMER – SPROOKJESBOS

Peekel werkt aan tweede album binnen 2 jaar..!

• ROTTERDAM • Na het uitkomen van zijn album ‘Jij Droeg Mijn Naam’ in oktober vorig jaar, is Han (70) doorgegaan met liedjes opnemen. Een tweede album staat voor eind dit jaar in de planning. Vooruitlopend op dit album heeft Han een track opgenomen met Mirjam Timmer van Twarres. Het is een lied van de Belgische chansonnier en componist Lieven Tavernier. Han is altijd een grote fan geweest van Lieven en vond dit nummer bij uitstek geschikt om op te nemen. Omdat Mirjam Timmer, die een nummer één-hit scoorde met ‘Wer bisto’, in dezelfde studio opneemt als Han was de link gauw gelegd.

Lees meer...

IntHof-NiksIN ‘T HOF – HELEMAAL NIKS

Een leeg huis gevuld met spoken..!

• NIJMEGEN • Dirk-Wim in ’t Hof is gitarist, zanger, liedjesschrijver en verhalenverteller. Zijn liedjes, bewegen zich tussen alternatieve pop en kleinkunst. Liedjes over alledag met soms niet alledaagse teksten. In ’t Hof speelde o.a. bij de Nijmeegse formatie Het Kaf dat meerdere albums afleverde en in menig voorprogramma van Nederpopformaties optrad. Na enkele albums en EP’s, verschenen ook enkele singles van Dirk-Wim waaronder nu ‘Helemaal Niks’. Van deze melodieuze popplaat, door de zanger zelf geschreven en geproduceerd, verwachten we dat deze landelijk opgepikt moet kunnen gaan worden.

Lees meer...

Vester-Jij

VESTER – JIJ

Tweede officiële single van Helderse zanger..!

• DEN HELDER • Vester (48) zingt vanaf zijn zeventiende. Hij bezocht op jonge leeftijd al diverse zangwedstrijden in zijn omgeving en ontving daarop positieve reacties. Op een huwelijksfeest namen hij en zijn jeugdvriend de microfoon ter hand en vanaf dat moment start zijn muzikale carrière. In 2016 verscheen zijn debuutsingle 'Mijn Vrouw' en nu is de track ‘Jij’ verschenen dat bij Ger Oerlemans op de plank lag. Deze karaktervolle en best stevige popplaat is volgens de zanger bijna autobiografisch, is een nummer waar hij 100% achter staat en waarmee hij hoopt een stapje hoger op de ladder te kunnen komen.

Lees meer...

VeenvD-KlokkenDENNIS VAN VEEN – ZET DE KLOKKEN MAAR GELIJK

Kansrijke feestplaat..!

• HILVERSUM • Vanaf het moment dat Dennis (39) kon praten reageert hij goed op muziek. Toen hij ontdekte dat hij kon zingen is hij actief zijn stem gaan ontwikkelen. Hij koos een baan binnen de horeca en omdat hij vaak meezong met artiesten aldaar, kreeg hij al snel de bijnaam “de zingende barman”. Dennis treedt veelvuldig op en heeft in 2015 z’n eerste single uitgebracht; ‘Helene’. Zijn nieuwe single ‘Zet De Klokken Maar Gelijk’ is een feest/kroegenplaat uit de pen van Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn.

Lees meer...

DuijtsM-DuizendMICHAEL DUIJTS – DUIZEND MOOIE VROUWEN

Debuutsingle van late twintiger uit de Betuwe..!

• VALBURG • Michael (28) is een zanger van de welbekende familie Duijts uit de Betuwe. Zowel voor als achter de schermen is Michael bekend om zijn glimlach en vrolijkheid. In 2018 debuteert hij met de single ‘Duizend Mooie Vrouwen’ die hij opdraagt aan zijn grote voorbeelden; zijn vader en zijn inmiddels overleden opa. Zo is ons land een jonge artiest rijker waarvan we naar verluidt nog veel gaan horen toekomst. “Geniet van het leven, geniet van iedere dag”, aldus het motto van deze zanger. Zaterdag 31 maart jl. was de single presentatie in bar 41 te Heteren.

Lees meer...