170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170701PaginaHeaderSingles

FrogerD-OmdatDANNY FROGER – OMDAT IK ZOVEEL OM JE GEEF

Alles kan en alles mag..!

• BLARICUM • Danny Froger (29) kwam in 2004 kwam voor het eerst in de schijnwerpers te staan tijdens het concert van zijn vader in de Arena. In 2012 scoorde hij zijn eerste succesjes met twee stevige Nederpop singles. In 2013 trad hij samen met Danny Nicolay en Wesley Klein als Gents op bij de Toppersconcerten. Het drietal scoort in 2014 een hit met ‘Dans en Zing’. Na de opvolger ‘Geheime Liefde’ in 2015 lijkt het er nu op alsof Gents gestopt is. Danny wordt in 2016 presentator Nederland Muziekland en ook verschijnt na een aantal jaar weer eens een single van de zanger.

Lees meer...

Ivo-liefdeIVO STUIVENBERG - LIEFDE

NL-soul uit Rotterdam..!

• ROTTERDAM • Ivo begon op 8-jarige leeftijd met muziek spelen. Ondertussen is hij pianist, zanger en entertainer die in zijn eentje een complete band vormt en zingt in diverse talen met sterk uiteenlopende repertoire. Op een cruiseschip van de Holland America Line leerde hij het vak van entertainer Met 25 jaar ervaring en een inmiddels onuitputtelijk repertoire staat deze muzikale duizendpoot garant voor een onvergetelijke avond. Ivo Stuivenberg won in 2016 de eerste prijs bij het Talent der Lage Landen.

Lees meer...

DuinvA-ZonVanHuysUitANDRÉ VAN DUIN & VAN HUYS UIT – ALS DE ZON SCHIJNT

Zomerhit uit 1982 opgefrist..!

• AMSTERDAM/ALKMAAR • De Alkmaarse nederpopformatie Van Huys Uit bestaat uit vijf vrienden; Angelo Nannings (zang), Raoul Bakker (gitaar & zang), Pim Kamp (toetsen), Pieter Bakker (bas) en Sander van Truijen (drums & zang). Eigenlijk zijn het zes vrienden, want manager Steef Nijman is gewoon één van de jongens. Een aantal jaar geleden vonden ze het tijd om iets met hun voorliefde te doen voor het Nederlandse repertoire. En dus werd Van Huys Uit geboren.

Lees meer...

Havenzangers-LeefDE HAVENZANGERS – LEEF MET EEN LACH

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd..!

• APELDOORN • Negen jaar en twee maanden geleden verscheen ‘Cheerio’ van Mulder & Mulder. Het begin van een vader/zoon-combinatie die anno 2017 staat voor feest en vermaak. Sinds 2015 en eigenlijk sinds het eerste- en tot nu toe enige album van de heren getiteld ‘Wij Gaan Er Tegenaan’, verruilden zij hun naam. Mulder & Mulder met meer dan 10 singles op hun conto, gaan vanaf dan verder als De Havenzangers. Het is dit jaar precies veertig jaar geleden dat Apeldoornse feestformatie De Havenzangers werd opgericht en zoals bekend maakte toetsenist Willem daar als scholier deel van uit.

Lees meer...

BosE-WareEDWIN BOS – DE WARE VOOR MIJ

Maar het liep net even anders allemaal..!

• SCHOONEBEEK • Edwin (48) is begin jaren negentig actief bij o.a. karaokeshows. Toch duurt het tot 2011 voordat zijn carrière pas echt van de grond komt als hij de zanginstallatie van mijn moeder overneemt. Na het opnemen van demo’s verschijnt in 2014 de debuutsingle van de Drenth dat ‘Genieten Van De Zomer’ als titel meekrijgt. Edwin combineert het zingen met zijn werk welke bestaat uit onderhoud en statische werkzaamheden in de gas- en olie-industrie in met name in het noorden van ons land.

Lees meer...

HavermanC-AllesCHRIS HAVERMAN – ALLES, IK WIL ALLES

Zomers temperament..!

• RAALTE • Chris Haverman (23) is vrachtwagenchauffeur en zanger maar niemand, noch vader Chris, noch moeder Mieke als ook niet zus Dora (bekend van duo Robert & Dora), hadden ooit gedacht dat de stem van Chris voor zoveel beroering kon zorgen. Vader Jannes zag de toekomst van zijn zoon in het familie-metaalverwerkingsbedrijf, terwijl Chris zelf voornamelijk dacht aan feesten en auto's. Een studio-opname voor de grap werd een single ‘Een glimlach van jou’ en binnen no-time was zijn debuutalbum ’n Goed Begin’ ook een feit.

Lees meer...

Antonio-AllesANTONIO – JIJ BENT ALLES WAT IK WIL

Tante Marie leert volkszanger dansen..!

• APELDOORN • Antonio (47) kwam in de jaren 90 kwam in aanraking met Hans Mortel waarna in 1998 zijn debuutsingle ‘Dit Is De Laatste Nacht’ verscheen. Hierna verschijnen in de jaren die volgen diverse singles en albums van de zanger. Zijn nieuwe single ‘Jij Bent Alles Wat Ik Wil’ is een volkse plaat welke is geschreven door Trea Dobbs en Martinus Cortenbach terwijl Sproet Entertainment zorgde voor de opnames van het liedje. Voor de videoclip is Spakenburg als locatie genomen. De verwachting is dat later dit jaar een nieuw album gaat verschijnen van Antonio!

Lees meer...

LucasGea-NeemLUCAS & GEA – NEEM DE TIJD VOOR HET LEVEN

Ontsnap aan de drukte en de sleur..!

• OUDE-PEKELA • ‘Neem De Tijd Voor Het Leven’ is alweer de 22e single sinds het liedje ‘Zomerzon’ dat in 2010 verscheen van het befaamde piratenduo Lucas & Gea. U kent dit Groningse tweetal, sinds vorig jaar beiden vijftiger trouwens, van klassiekers als ‘Steeds Weer Huil Je’, ‘Net Dat Kleine Beetje Meer’ of ‘Ik Zal Dansen Op Je Bruiloft’. De afgelopen jaren waren zijn regelmatig te vinden in de HHF-TOP40 en dan blijkt telkens weer hoe populair zij nog altijd zijn gezien het grote aantal stemmers.

Lees meer...

BurgW-MooieWILLIAM BURG – MOOIE DINGEN

Leef je leven met lach..!

• ’S-HERTOGENBOSCH • William Burg (43) is eigenaar van een tegelzetbedrijf maar muzikaal gezien is hij begonnen met drummen en trompetspelen dat hij van zijn opa leerde. Later gaat William plaatjes draaien bij tal van gelegenheden en begint hij ook steeds vaker hierbij te zingen. Inmiddels heeft hij diverse geluidsdragers op zijn naam staan waaronder het in 2013 verschenen debuutalbum ‘Mijn Leven’. De Brabander heeft een grote fan schare achter zich staan waardoor georganiseerde fandagen praktisch altijd tot de laatste plaats zijn uitverkocht.

Lees meer...

HoekstraT-HalenTINUS HOEKSTRA FT. PIET JR. – IK KOM JE HALEN

Zomerse Dance Classic verder gemoderniseerd..!

• DOETINCHEM • Deze 29-jarige volkszanger uit Doetinchem krijgt steeds meer optredens en tegelijk ziet hij zijn naamsbekendheid in het circuit sterk toenemen. De geboren Achterhoeker nam zes jaar geleden voor het eerst plaats in The Boom! Studio in Breda om daar onder begeleiding van Frank Verkooyen zijn eerste landelijk uitgebrachte single ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op te nemen. Sindsdien gaat het crescendo met Tinus die in de loop der jaren naast vele singles ook het album ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op de markt bracht.

Lees meer...

KaljouwE-StapelgekEDWIN KALJOUW - STAPELGEK

Zeeuwse zanger lanceert 5e single..!

• OOST-SOUBURG • Edwin Kaljouw (47) is al heel zijn hele leven met muziek bezig. Zo heeft hij in zijn jeugdjaren trompet en hoorn gespeeld, later ging hij ook zanglessen volgen. Edwin werkt in de slib ontwatering/zuivering branche en heeft twee dochters. Bij het zingen gaat het voor hem om emotie. In 2013 vindt Edwin het tijd worden om er echt werk van te maken en dus verschijnt zijn debuutsingle ‘Handen Naar Boven’. Inmiddels is hij toe aan zijn vijfde single; ‘Stapelgek’ is geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Lees meer...

GorpW-OndanksWESLEY VAN GORP – ONDANKS ALLES

Swingende debuutsingle van Tilburger..!

• TILBURG • Wesley kende veel tegenslag in zijn leven. Maar ondanks alles is hij trots op wie hij nu is en waar hij nu staat. Voor het uitbrengen van zijn debuutsingle ‘Ondanks Alles’ in 2017, nam hij contact op met 7 Hills Music met als resultaat dat Wesley onlangs een platencontract ondertekende bij dit label. ‘Ondanks Alles’ is door Carlo Verkooijen (tevens compositie) op het lijf geschreven van Wesley. Het geheel is opgenomen bij en geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Lees meer...

HerwijnenvR-GaROBIN VAN HERWIJNEN – GA MET ME MEE

Tilburgse feest-Dj lanceert eerste single..!

WASPIK • De in Waalwijk geboren Robin van Herwijnen (21) is al jarenlang feest-Dj met een voorkeur voor Nederlandstalige muziek en daarnaast is hij elektromonteur. Op menig feestje grijpt hij zelf ook de microfoon om te zingen, waarop hij al veel positieve reacties kreeg. Al een tijdje kriebelt het om een eigen plaat te maken en zo verschijnt in de zomer van 2017 zijn debuutsingle ‘Ga Met Me Mee’. Hiermee hoopt Robin van Herwijnen zoveel mogelijk aandacht te krijgen bij het grote publiek om zo zijn zangcarrière verder te kunnen uitbreiden!

Lees meer...