Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

FalconJ-SexyJORDI FALCON – SEXY LADY

Trendy zomerse track..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • In 2012 verscheen Jordi ‘s debuutsingle ‘Laat Me Alleen M’n Schat’. Inmiddels zijn we jaren later en een flink aantal singles verder waaronder het succesvolle duet ‘Onze Kroeg’ met zijn vader (Franky Falco). Zijn laatste singles ‘Jij Liet Me Keihard Vallen’, ‘Waanzinnig’ en ‘Jij Bent Alles’ (met Lugano G. Wagner) werden allen positief belicht op HollandseHitsForum.nl waarbij ook noteringen in de HHF-TOP40 werden gescoord. Zijn nieuwe single ‘Sexy Lady’ (een cover) is een opvallende mix van stijlen gestoken in een trendy en danceachtige muzikale omgeving. Een leuke zomerse single van de 22-jarige Jordi.

Lees meer...

ZelstvJ-ColaJEROEN VAN ZELST – COLA OF SINAS

Plezier zonder kater..?!

• LOON OP ZAND • 22 Juni verschijnt ‘Cola Of Sinas’, de nieuwe single van DJ Joene oftewel Jeroen van Zelst (30). Jeroen was 11 jaar toen hij voor het eerst ging draaien op een feestje bij een bekende in de tuin. Vanaf zijn vijftiende gaat hij zelfs draaien op grotere evenementen tot zelfs in Spanje. In januari 2011 verscheen zijn debuutsingle ‘Colinda’ en sindsdien tekende hij voor minimaal twee singles per jaar. ‘Cola Of Sinas’ is een liedje over de zogenaamde eeuwige Bob. Hij is namelijk anders, geen bier of wijn en zelfs voor moeders borst trok meneer zijn neus op vroeger. Wat een leuke tekst en dito meezinger!

Lees meer...

LipsT-OgenTOMMY LIPS – ZIJN HET DIE MOOIE BLAUWE OGEN VAN JOU

Een kus van het meisje van je dromen..!

• TILBURG • Tommy (bijna 30) richtte zich destijds naast studie en werk op zijn passie; muziek! Hij begint met zingen tijdens feesten en partijen, later wordt hij de vaste feestzanger van menig kroeg. In 2012 verscheen zijn debuutsingle 'Rotzooi'. De feestelijk aangeklede cover van Andre Hazes wordt meteen landelijk opgepikt. Inmiddels heeft de in Breda geboren zanger een hele reeks eigen liedjes op zijn naam staan en daar voegt hij nu het bijzonder gezellige en feestelijke ’Zijn Het Die Mooie Blauwe Ogen Van Jou’ aan toe. Typisch zo’n feestplaat die bij elk optreden tot volop vrolijkheid zal leiden bij het publiek.

Lees meer...

EttenvF-HeupenFRANK VAN ETTEN – JOUW HEUPEN

Zij is geraffineerd in het verleiden..!

• APELDOORN • Vorig jaar tekende volkszanger Frank van Etten (36) voor de release van de albums ‘Mijn Zigeunerhart’ en ‘Nostalgie’ naast de singles ‘Jou Loslaten Dat Kan Ik Niet’ en ‘Huisje Op Wielen’. Die laatste verscheen later ook nog in een remixversie uitgevoerd met Yes-R. Daarnaast gaf deze in Stadskanaal geboren artiest ook nog een groot concert in de Americahal, kortom Frank heeft de wind in de zeilen. Zijn nieuwe single ‘Jouw Heupen’ is een radiovriendelijke ritmische meezinger vol gipsyelementen en haakt wat dat betreft dus helemaal aan bij ‘Huisje Op Wielen’. Airplaysucces lijkt gegarandeerd!

Lees meer...

FranklinI-SteedsIVO FRANKLIN – STEEDS VAKER

De breuk en het gevolg..!

• WASPIK • ‘Steeds vaker’ is de nieuwe single van Ivo (61) dat de opvolger is van 'Tweestrijd' welke vorig jaar uitkwam en de HHF-TOP40 haalde. Het is een autobiografisch vervolg waarin hij het verdriet en de pijn van een verloren liefde bezong. Deze mid-tempo toegankelijke en fraaie poppy ballade, verhaalt dus over persoonlijke belevenissen en gedachtes waarin echter velen zich kunnen gaan herkennen. Hoop houden dat de nagenoeg opgedroogde liefde toch nog zal aanwakkeren waardoor de relatiebreuk van nu, misschien slechts tijdelijk zal blijken te zijn. Een mooi indringend luisterliedje!

Lees meer...

HartkampJ-AleJOEY HARTKAMP – ALE ALE ALE

Leve de lol dus.. uit je bol deze zomer…!

• ARNHEM • Vorig jaar mocht Joey de prestigieuze Buma NL Award voor ‘Grootste Talent’ uit handen van Erik de Zwart ontvangen, werd hij eind van dat jaar door publiek op HollandseHitsForum.nl gekozen tot “Beste Opkomende Artiest 2017” en groeiden zijn singles ‘Ik Vind Je Sexy’ en ‘Hé Jij’ uit tot serieuze airplayhits. Die eerste bereikte medio augustus zelfs de eerste plaats van de HHF-TOP40. Joey heeft ‘zijn ding’ gevonden zo lijkt het want ook zijn nieuwe single ‘Ale Ale Ale’ bezit de ingrediënten van de twee voorgangers. Jeugdig, energiek, vrolijk, dansbaar, toegankelijk én..

Lees meer...

Jannes-HerkenJANNES – JOU HERKEN IK MET MIJN OGEN DICHT

Jij bent een deel van mij..!

• NOORDESCHUT • Met zijn Ahoy-concert in 2012 kwam de helft van zijn muzikale droom uit, die andere helft werd 7 oktober 2017 gerealiseerd want Jannes (bijna 45) vierde toen zijn 15-jarig artiestenjubileum in een uitverkocht GelreDome te Arnhem. Van zijn laatst verschenen studioalbum ‘Gevoel Van Samen Zijn’ waarvan de gelijknamige single in april de eerste plaats van de HHF-TOP40 bereikte, is nu de track ‘Jou Herken Ik Met Mijn Ogen Dicht’ verschenen. Na een gevoelige en klein melancholieke start volgt een karakteristieke zomerse meezinger met muzikale invloeden uit het diepe zuiden.

Lees meer...

HardersH-BailarHENK HARDERS – BAILAR BAILAR

“Belangrijk dat ze dansen op mijn muziek..”.

• STADSKANAAL • Zomers, eigentijds en verrassend, zo mag ‘Bailar Bailar’ de nieuwe single van Henk (50) wel worden genoemd. ‘Bailar Bailar’ wat in het Spaans ‘Dans Dans’ betekent, is wat Henk belangrijk vindt, namelijk dat iedereen danst op zijn muziek. Henk is getrouwd, vader, keukenverkoper en zingt al vele jaren te beginnen in zijn eigen badkamer. Henk was als kind al bezeten van muziek. In 2009 debuteerde Harders met de single ‘Zie Ik Een Ster’. Inmiddels heeft de Groninger diverse singles op zijn naam staan en stond hij al eens op het podium van het Mega Piratenfestijn.

Lees meer...

SandbergenR-MetRAMON SANDBERGEN – MET JOU MEE

Aanstekelijke sound uit tot dansen, sjansen en meezingen..!

• HOOFDDORP • Ramon (46) is geboren op drie hoog in Amsterdam West, later verhuist hij naar het zuidoosten van de hoofdstad en nog wat later naar Vinkeveen. Zanglessen gaat hij volgen, deelnames aan talentenjachten en elk weekend zong hij wel ergens op het Rembrandtplein. Hij won de talentenjacht van Het Jordaanfestival waarna zijn debuutsingle ‘Ik Geef Wat Ik Je Kan Geven’ verscheen. Inmiddels staat Ramon ’s teller al op 5 singles inclusief zijn nieuwste. Tijdens de brainstormsessie met producers Bram Koning en Jeroen Dirksen was het onderwerp allang duidelijk..

Lees meer...

StanekeD-Wereldwonder18DANNY STANEKE – WERELDWONDER (2018)

Moombahton remix van debuutsingle..!

• BREDA • Danny Staneke (32) volgde een timmeropleiding en is nu alweer een aantal jaren dakdekker. In het uitgaansleven kwam Danny in aanraking met Nederlandstalige muziek en bezocht hij graag feestcafés alwaar het zingen voor hem begon. Na het volgen van zanglessen volgde in 2014 zijn debuutsingle ‘Wereldwonder. Vier jaar na die release en enkele vervolgsingles verder, is nu een moderne dansbare Moombahton remix verschenen van dit liedje.

Lees meer...

BosB-OndertussenBOWIE BOS – ONDERTUSSEN

Twintiger lanceert derde single..!

• AMSTERDAM • Bowie (22) is sinds 2015 actief in het kroegencircuit in en rond onze hoofdstad. Na het volgen van zanglessen treedt hij nu volop op in zijn eigen regio tot zelfs aan de Spaanse Costa's en op Gran Canaria. Medio 2017 verscheen zijn debuutsingle 'Een Knipoog' maar ondertussen heeft hij al drie singles op zijn conto. Afgelopen maart van dit jaar stuurde Bos tekstschrijver/componist Hans Louws een berichtje met het verzoek of hij iets voor hem zou kunnen betekenen. Uiteindelijk werd ‘Ondertussen’ opgenomen waarvoor een zonnige videoclip op het strand is geschoten.

Lees meer...

AndrewsN-DingNIGEL ANDREWS – IK DOE MIJN EIGEN DING

Rotterdammer debuteert met feestelijke meezinger..!

• ROTTERDAM • Toen Nigel (22) nog maar net kon lopen stond hij al op het podium tijdens playbackshows in Oostvoorne. Hoewel zingen nog niet aan de orde was, wist Nigel wel dat zijn plek in de spotlights is. Op zijn 14e ging hij aan de slag als dj op feesten en partijen en later krijgt hij zijn eigen radioprogramma bij de lokale omroep. In 2006 startte Nigel met theaterlessen en een jaar later kwamen hier dans- en zanglessen bij. Via karaoke ontdekt hij in 2012 het zingen…

Lees meer...

VoormolenR-UurtjeROGIER VOORMOLEN – UURTJE MINDER

Met ijzeren precisie tikt je klokje door..!

• ALKMAAR • Vanaf zijn 17e doet Rogier al mee aan talentenjachten en bij één ervan wordt hij ontdekt Er worden enkele nummers voor Rogier geschreven, hij wordt steeds vaker geboekt voor feesten en optredens en vanaf 2005 wordt Rogier huiszanger bij Café Peter Beense. Na 12 jaar geeft de geboren Haarlemmer in 2017 aan te stoppen met zijn zangcarrière. Niet veel later komt hij terug op zijn beslissing. Na ‘Een Vrolijk Liedje’ en ‘Zijn Het Je Ogen’ lanceert Rogier (42) nu het liedje ‘Uurtje Minder’ dat een melodieuze danceachtige meezinger is, met eigentijdse muzikale invloeden.

Lees meer...