Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany
160000ADVtussenbalk
180510ActieTOP50wwhits

.

190103HeaderSingles

NewTimeless-MooieNEW TIMELESS – ZO’N MOOIE VROUW

New en tegelijk zo vertrouwd..!

• ROTTERDAM • Het grote publiek kent (New) Timeless ongetwijfeld nog van nummers gebracht met de klassieke Motown-sound. Vorig jaar echter verrasten de heren met het zomerhitje ‘Ik Draai Er Niet Omheen’, dat media juni zelfs de zesde plaats van de HHF-TOP40 wist te bereiken. Opvallend was dat die single niet meer die zo lekkere soulsaus herbergde. Maar de heren wisten zich met het opzwepende catchy Zuid-Amerikaanse geluid van die plaat, wel te onderscheiden in het soms zo overbevolkte wereldje van de Nederlandstalige muziek. “Never change a winning concept”, moest zijn gedacht…

Lees meer...

KreteM-BeterMARTY KRETÉ – HET IS BETER ZO

Dus pak je spullen nu maar..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Marty (42), kreeg het Nederlandstalige lied met de paplepel ingegoten. Het maakt niet uit waar je de zanger tegenkomt, zingen doet hij altijd! Marty heeft een eigen uniek stem geluid en is een veel gevraagd artiest in zijn regio. Zijn nieuwe single ‘Het Is Beter Zo’, de opvolger van het vorig jaar uitgebrachte ‘Want Een Moeder En Een Zoon’, is een uptempo radiovriendelijke en feestelijke meezinger dat wat ons betreft zou moeten mogen rekenen op airplay in het land, terwijl het in de zalen tot volop gezelligheid gaat leiden. Kortom, een zeer geslaagde single!

Lees meer...

ZuidamP-16PERRY ZUIDAM – JIJ KUNT NIET ALTIJD 16 ZIJN

Havenzangers-klassieker opgefrist..!

• ROTTERDAM • Vorig jaar verscheen van de Rotterdamse zanger Perry Zuidam, het album ‘Over Leven & Liefde’. Precies 20 jaar geleden bracht Perry zijn eerste single op de markt en dat maakt 2018 tot zijn jubileumjaar. Reden genoeg voor Perry om dit muzikale jaar te openen met een feestplaat en ditmaal eentje uit de oude doos. ‘Jij Kunt Niet Altijd 16 Zijn’ is er eentje van De Havenzangers uit 1985 dat destijds een tipnotering wist te behalen. Ondanks de nieuwe arrangementen blijft dit natuurlijk een feestelijke meezinger waarmee de iets oudere muziekliefhebber zich vast volop zal gaan vermaken.

Lees meer...

Theodoor-AllesTHEODOOR – JIJ BENT ALLES

Wereldwijde klassieker..!

• LEIDEN • Met ‘Ik Ben Van Jou (Wie Laat Me Lachen)’, ‘Hé Jij’, ‘Steeds Maar Weer’ en een remake van ‘Het Is Een Nacht’ maakte ons land 3-4 jaar geleden alweer, kennis met de Leidse zanger Theodoor (25). Een jeugdig en fris Hollandse geluid voor zowel jong als wat ouder, het leek destijds toch echt een sound met toekomst. Afgelopen september verraste hij met een kroegen meezinger ‘Hé Hallo Mooie Meid’ en ook zijn nieuwe plaat ‘Jij Bent Alles’ verrast! Hiervoor werd namelijk de wereldwijd bekende klassieker ‘This Is My Song’ van Petula Clark uit 1967 gebruikt op muziek van Charlie Chaplin.

Lees meer...

AdrichemvF-VuurFRANS VAN ADRICHEM – GA DOOR ’T VUUR VOOR JOU

In 7 sloten tegelijk..!

• EINDHOVEN • Heel vaak gebeurt het niet dat een zanger van tegen de vijftig pas zijn eerste singles op de markt brengt. Ofschoon Frans van Adrichem weldegelijk al liedjes vastlegde in het verleden, verscheen medio september vorig jaar zijn debuutsingle ‘Het Maakt Niet Uit’. Of deze vlotte Hollandse meezinger met gipsyinvloeden binnen het enorme aanbod van 100 tot 150 nieuwe maandelijkse releases binnen dit genre, is opgevallen bij publiek en media, is maar zeer de vraag. De opvolger van deze plaat is getiteld ‘Ga Door ’t Vuur Voor Jou’ en dat is er nou wél eentje om bij stil te staan vinden wij.

Lees meer...

Enrico-VerleidenENRICO – LAAT ME JOU VERLEIDEN

Zij is niet zoals al die anderen..!

• APELDOORN • Hij is nog maar net 22 jaar en toch heeft Enrico Moes al een aardig rijtje singles op zijn naam staan. Vooral de laatste, het zomerse en temperamentvolle ‘Ik Denk Na’ (Summerlove), van augustus jl. heeft velen aangesproken en zelfs even in de HHF-TOP40 vertoefde. Zijn nieuwe single ‘Laat Me Jou Verleiden’ is wederom een energieke en dansbare vrolijkmaker met zuidelijke muzikale invloeden geworden. Eentje die deze lente en zomer zeker de jeugdige muziekliefhebber gaat aanspreken en misschien zelfs wel tot op de Spaanse Costa ’s gedraaid gaat worden! Goed bezig!  

Lees meer...

VanHuysUit-GelukVAN HUYS UIT – WAT GELUK KAN ZIJN

De wereld is zo slecht nog niet..!

• ALKMAAR • De Alkmaarse nederpopformatie Van Huys Uit bestaande uit Angelo Nannings (zang), Raoul Bakker (gitaar & zang), Pim Kamp (toetsen), Pieter Bakker (bas) en Sander van Truijen (drums & zang), baarde veel opzien vorige zomer door met André van Duin een remake uit te brengen van de klassieker ‘Als De Zon Schijnt’. Nadat op 1 mei 2015 hun debuutsingle ‘Je Hoort Bij Mij’ verscheen, is ‘Wat Geluk Kan Zijn’ alweer hun tiende single! “Waar begint geluk, niemand die het weet”. Deze fraaie en ietwat melancholieke en toegankelijke popsong, vertelt je dat je geluk bijna altijd dichtbij is. Vind- en omarm het!

Lees meer...

ChristiaanT-HalfTOMMIE CHRISTIAAN – JIJ WEET NIET HALF

Voorloper van debuut EP..!

• ALKMAAR • Tommie (31), meest bekend van zijn musicalrollen en deelname aan Beste Zangers 2017, lanceert zijn nieuwe single ‘Jij Weet Niet Half’. Deze uptempo song is de tweede single van zijn debuut-EP ‘Zoveel Liefde’, die op 16 maart verschijnt. Afgelopen zomer gooide Tommie hoge ogen met zijn vertolkingen van bekende nummers van anderen in het tv-programma Beste Zangers op NPO 1. Sinds een paar maanden werkt deze geboren Amsterdammer aan nieuw, eigen repertoire. De single ‘Jij Weet Niet Half’ is de opvolger van ‘Alles Wat Ik Voor Me Zag’.

Lees meer...

BroensW-Liefde

WESLEY BROENS – MIJN LIEFDE DAT BEN JIJ

Slechts 1x in je leven komt hij/zij voorbij..!

• DEN HAAG • Zo jong als Wesley (24) was, sprong hij het podium op en zong spontaan mee met zijn opa die een graag geziene artiest was. Zo is Wesley ’s liefde voor de muziek ontstaan. Tijdens zijn studie management, toerisme en recreatie, heeft Wesley al zijn vrije tijd in optredens gestoken met meest opzwepend Nederlandstalig repertoire. In 2013 verscheen zijn debuutsingle ‘Wat Moet Ik Doen’ maar meer landelijke bekendheid kreeg hij doordat hij was te zien in de RTL-5 reality-serie “Oh Oh Daar gaan we weer”. Zijn nieuwe single ‘Mijn Liefde Dat Ben Jij’…

Lees meer...

Dario-ZegtDARIO – WAT EEN ANDER OOK ZEGT

Kroegenmeezinger met karakter..!

• PURMEREND • Sinds ‘Ik Ook Van Jou’ welke Dario precies drie jaar geleden uitbracht, heeft de Amsterdamse volkszanger bepaald niet stil gezeten. Zijn nieuwste ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ is al zijn negende in dus drie jaar tijd. U kent het liedje waarschijnlijk wel van André Hazes die ’t in 1991 op zijn album ‘Samen’ zette. Later heeft o.a. Chris de Roo (2009) het ook als single uitgebracht. De versie van Dario (54) heeft, ondanks dat de start nog wel wat gelijkenissen vertoont met het origineel, een veel meer vrolijk kroegenkarakter gekregen met een rol voor de accordeon. Dit kan wel eens een voltreffer blijken te zijn!

Lees meer...

BeverdJ-Proost1JOHN DE BEVER – PROOST OP HET LEVEN

Klassieker..!

• VLEUTEN • Track-10 van het achtste studioalbum ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ dat sinds november in de schappen ligt en aan de volkszanger werd uitgereikt door George Baker, is het door Marianne Weber geschreven ‘Proost Op Het Leven’. Deze gezellige wals op een klassieke reeds veel vaker gebruikte deun, herbergt ook een feestpassage wat met name bij John ’s optredens tot veel vrolijkheid zal leiden onder het aanwezige publiek. Voor John (52) die onlangs werd gepersifleerd door Carlo Boszhard in de TV-Kantine, is ‘Proost Op Het Leven’ de opvolger van ‘Ga Maar Terug Naar Je Eigen Land’.

Lees meer...

EshuijsR-ZingRENÉ ESHUIJS – ZING LACH DRINK (GENIET VAN HET LEVEN)

Feestelijke meezinger..!

• ALKMAAR • De in Haarlem geboren René (47) groeide op in een hele muzikale familie en dus gaat René tijdens de start van zijn zangcarrière meedoen aan diverse talentenjachten waaronder de al zo vaak hier aangehaalde Soundmix Show. In 2001 wist René van zijn hobby en passie zijn beroep te maken en sindsdien bracht de Noord-Hollandse volkszanger naast singles ook enkele albums op de markt. Zijn nieuwe single is een gezellige feest/kroegenplaat die, zoals bijna gebruikelijk met dit soort liedjes, rustig begint en zo opbouwt naar de refreintjes met feestgehalte. De clip is geschoten in Carihuela in Spanje.

Lees meer...

SmeekensF-VruugerFRANK SMEEKENS – ZE HEETTE VRUUGER BERRY!

Carnavalssingle + Hitmix..!

• TILBURG • De traditionele carnavalssingle van Frank Smeekens (43) haakt misschien wel in op hetgeen in de tweede helft van 2017 ontstond met name op de treinstations: De berichtgeving moest genderneutraal worden. Wel, Maria de prachtige dame die Frank Smeekens bezingt op zijn feestplaat met hoog polonaisegehalte, heette vroeger Berry! Ook op deze single is een hitmix van Party-DJ Rudie Jansen geplaatst met hierin alle carnavalssingles welke Frank uitbracht sinds 2013. Dus met ‘Mènne Gèle Bak’, ‘Het Is Gezellig Hier’ ‘Ik Wil Bestellen!’ en vele anderen.

Lees meer...