Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
ZK18 200x100_Klein_Master_copy 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

BoervdJ-TikkieJORDY VAN DEN BOER – TIKKIE TIKKIE

’n Tikkie irritant zomerhit..!?

• BOXTEL • Jordy scoorde hoog als 'nieuw talent' in het reeds jaren ter ziele zijnde regionale TV-programma 'Brabant Party'. Maar hij wordt sowieso gezien als een jong en veelbelovend talent die als Dj de basis legde voor zijn huidige carrière. De Brabander tekende onlangs een platencontract bij NRGY en brengt nu een nieuwe single op de markt: ‘Tikkie Tikkie’ is een tikkie irritant want die titel zit voor uren in je hoofd. Een trendy zomerse dansplaat die na één keer draaien al bevestigt dat dit in de uitgaansgelegenheden tot een heuse kreet kan gaan uitgroeien. Zij is iets meer dan een tikkie.. eigenwijs!

Lees meer...

BisschopsD-DromenDELANO BISSCHOPS – IN MIJN DROMEN

Uitermate vrolijk..!

• BREDA • Delano (20) stond als kind al graag in het middelpunt van de belangstelling. Op 16-jarige leeftijd pakte Delano spontaan de microfoon, hij stond er al om bekend dat hij altijd alles meezong. Na zijn eerste boeking wist Delano het zeker: “Ik wil zingen en mensen vermaken op feesten en partijen”. Begin 2017 verscheen zijn eerste single ‘Kom En Ga Mee’ en 12 mei jl. vond de lancering plaats van zijn nieuwste single ‘In mijn dromen’. Een pittige energieke dansplaat die louter vrolijkheid uitstraalt en daarnaast gemakkelijk is mee te zingen.

Lees meer...

DamenH-TrouwHENK DAMEN – TROUW MET MIJ

Voor altijd, is nog niet lang genoeg..!

• ZALTBOMMEL • 15 juni a.s. gaat deze volkszanger trouwen met zijn grote liefde Nathalie. Speciaal hiervoor is het gevoelige en uiteraard zeer persoonlijke ‘Trouw Met Mij’ geschreven. Henk (37) is al meer dan 15 jaar actief in ons circuit, sinds enkele jaren timmert hij ook in Duitsland goed aan de weg, daarnaast produceert en schrijft hij voor collega artiesten en presenteert hij tegenwoordig ook zijn eigen muzikale TV programma. Sinds hij haar zag, had hij maar één hartenwens, en dat is dat hij met haar trouwen mag. Over een maand van nu is het zover en vandaar deze prachtsong van de geboren Bosschenaar!

Lees meer...

Maico-MiljoenMAICO – JE BENT ER ÉÉN UIT ‘N MILJOEN

Niet uit duizenden maar uit ’n miljoen..!

• ENSCHEDE • Maico Eijlders, 22 mei wordt hij 23, was de feestzanger van familie, vrienden en kennissen. Maar als hij gaat deelnemen aan talentenjachten en er zelfs eentje wint met als hoofdprijs het opnemen van een single, dan verschijnt kort hierna ‘Liefde Is Een Virus’. Inmiddels heeft de Tukker diverse singles op zijn naam staan. “Je bent er één uit duizend”, is een gezegde maar Maico hanteert de overtreffende trap en maakt daar ‘Je Bent Er Eén Uit ’n Miljoen’ van.

Lees meer...

MeijsG-WatGINO MEIJS – WAT EEN MOOIE DAG

De zomer lonkt..!

• TILBURG • De 29-jarige uit Tilburg afkomstige Gino, groeide op met muziek en nadat hij op feesjes en partijen begon te zingen, kreeg hij al snel het predicaat ‘talent’ toebedeeld. In 2010 verschijnt zijn eerste single ‘In De Zomerzon’ gemaakt op de welbekende klanken ‘In The Summertime’ van Mungo Jerry uit 1970. “In samenwerking met Frank Verkooyen is er weer iets moois van gemaakt, ik ben dan ook super tevreden met het eindresultaat”, zo laat Gino weten over zijn nieuwe single ‘Wat Een Mooie Dag’. Het betreft een attractieve, opgewekte en moderne zomerse single van, Gino Meijs dus!

Lees meer...

SchaaikvJ-AltijdJOS VAN SCHAAIK – ALTIJD WAT

Pakkend gipsytempo..!

• UTRECHT • Bij Jos (27) is de Nederlandstalige muziek hem met de paplepel ingegoten. Hierdoor ontwikkelde zich de droomwens om zanger te worden. Tijdens een familiefeestje pakte Jos de microfoon om samen met volkszanger Martin van Doorn een duet te zingen. “Neem zangles en ga meer oefenen, dan kom je er wel”, zo liet Martin hem weten. Inmiddels gaat Jos wekelijks langs bij zijn zangcoach Ingrid Simons en verder treedt hij veelvuldig op in de Utrechtse kroegen en verscheen in 2016 de promosingle ‘Hey Jij, Kom Hier Dan’. Zijn nieuwe single ‘Altijd Wat’….

Lees meer...

Yosee-RitmeYOSEE – JOUW RITME

Het leven is een droom, een bubble zelfs..!?

• DEN BOSCH • Met ‘slechts’ 500 miljoen views op YouTube mogen we 'Chained To The Rhythm' van Katy Perry rekenen tot dé hits van 2017. Uiteraard zal de Bossche zangeres Yosee (48) nooit de illusie hebben gehad dat ‘Jouw Ritme’, haar Nederlandstalige uitvoering van deze wereldhit, eveneens viraal zou gaan. Maar wie weet gaat zowel ons landje als Vlaanderen deze zwoel sensuele versie van Yosee weldegelijk stevig omarmen? Een uitstekende keuze dus deze track die de komende zomermaanden in de uitgaansgelegenheden (strandtenten) waar Nederlands de voertaal is, vast wordt grijsgedraaid.

Lees meer...

HeegenM-LevensliedMONIQUE HEEGEN – MIJN LEVENSLIED

De liefde als een mooie melodie..!

• EMMEN • Monique (46) mocht als klein meisje al heel graag haar stem laten horen; voorzingen in de klas en tijdens de afscheidsmusical, ze vond het geweldig. Later gaar ze bij verschillende koren zingen en is ze actief binnen een theatergroep. Ze gaat zanglessen volgen, ze neemt demo’s op en ze krijgt haar eerste boekingen. Na de release van haar eerste- door haarzelf geschreven single ‘Geluk’, verschijnen van deze applicatiebeheerder die gek is op hardlopen, shoppen, warme vakanties en lekker eten, meerdere geluidsdragers. De zangeres zit nu 10 jaar in het vak en levert met ‘Mijn Levenslied’ een nieuwe single af…

Lees meer...

DondersR-WaarROY DONDERS – WAAR BEN JE NOU…

Over je laatste lach..!

• TILBURG • Onlangs won Roy (27) de finale van het SBS-programma “Stelletje Pottenbakkers”, waarmee de creativiteit van de stylist/zanger maar weer eens werd aangetoond. Zijn vorige single ‘Japapadada’ die vanaf medio februari in omloop kwam en enkele (waaronder in de HHF-TOP40) hitlijstnoteringen kreeg, wordt nu gevolgd door toch iets geheel anders. Zoals wellicht bekend verloor Donders binnen korte tijd twee van zijn grootouders en op die droeve gebeurtenis is ‘Waar Ben Je Nou…’ gestoeld.

Lees meer...

ArjanDorette-3ARJAN & DORETTE – NOG 3 KEER DROMEN

En daarna..?

• KERKENVELD/ZUIDWOLDE • Arjan Venemann (28) en Dorette Duurkoop (30) zijn al jaren bevriend en toen Dorette op de koffie was bij Arjan kwamen er spontaan ideeën voor een duet. “Dit kwam toevallig zo en we vonden het zelf te leuk om te wachten en te laten liggen. We zijn gaan schrijven”, aldus de zangeres die vervolgt: “We hebben er beiden heel erg enthousiast aan gewerkt en we hopen dat dit terug te horen en te zien is in beeld en muziek"! Uiteraard is de liefde hét thema van deze gezellige uptempo schlager die soms qua tekst niet helemaal lekker lijkt door te lopen. Maar vooruit, je pakt ‘m wel snel op!

Lees meer...

SwartS-JijSILVIA SWART – JIJ WIL MEER

Je voelt ’t keer op keer..!

• VALTHERMOND • Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen ongetwijfeld de Drentse zangeres Silvia Swart. Ze draait minstens al een kwart eeuw mee in de muziek en in het verleden was ze landelijk succesvol met liedjes als ‘Droom Van Werkelijkheid’, ‘Van ’s Morgens Tot ’s Avonds’, ‘De Weg Naar Geluk’ (Met Henk Wijngaard) en ’Geef Me Liefde Vannacht’. Haar nieuwe plaat ‘Jij Wil Meer’ is de opvolger van het in 2017 verschenen liedje ‘Dan Ben Je Van Mij’. Het is een wat ons betreft zeer aantrekkelijke radioplaat welke uiteraard de o zo bekende en prettig aanvoelende Silvia Swart-sfeer bezit.

Lees meer...

LeemanN-LeugenaarNELIS LEEMAN – LEUGENAAR

Jouw praatjes wis ik uit mijn geheugen..!

• MADE • 2018 moet tot nu toe een prachtjaar zijn voor de Brabantse volkszanger Nelis Leeman (29); Afgelopen januari is zijn dochter Marina geboren en onlangs was het Django Wagner die het debuutalbum ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’ aan hem uitreikte. Op het 14 liedjes tellende schijfje is eveneens zijn nieuwe single ‘Leugenaar’ te vinden waarvoor collega Kobus Engels de Nederlandse tekst schreef. Een zeer aanstekelijk meezinger waarop blazers en accordeon een voorname rol spelen. Polonaises kunnen worden in gestart want dit is een verrukkelijke feestplaat met heel, héél veel potentie!

Lees meer...

Jelmer-ToekomstJELMER DE VRIES – ALS JIJ MAAR MET ME DANST

Verdienstelijk debuut Friesche zanger..!

• DOKKUM • Jelmer (leeftijd onbekend), kan omschreven worden als een feestzanger die met veel passie en liefde voor de muziek, van elke gelegenheid een gezellig feest te maken. Zijn liefde voor muziek gaat met name uit naar het Nederlandstalige lied, waarbij nummers van o.a. Jan Smit, André Hazes jr. en Nielson op zijn setlist heeft staan evenals medleys van toen. In 2018 verschijnt zijn debuutsingle ‘Als Jij Maar Met Me Danst’. De productie van deze wat ons betreft kansrijke, aanstekelijke, vrolijke en ritmische single met een dominante rol voor akoestisch gitaren, was in handen van Nico Outhuijse (drummer van De Kast).

Lees meer...