Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany
160000ADVtussenbalk
180510ActieTOP50wwhits

.

190103HeaderSingles

HeesbeenN-BeloofdNELIS HEESBEEN – IK HEB JOU NIKS BELOOFD

Volkszanger uit de Betuwe heeft er de pas weer in..!

• ZALTBOMMEL • Nelis (45) stond van kinds af aan al met een microfoon in zijn handen en vanaf zijn 14e gaat hij dan ook zingen op feestjes van familie en vrienden. Ondanks plankenkoorts raakte hij besmet met het artiestenvirus en sinds 2004 heeft hij diverse singles en zelfs albums op zijn naam gezet. Na enkele jaren van stilte keerde hij uiteindelijk in 2016-2017 weer terug in het circuit met o.a. een duet met dochter Richelle. Zijn nieuwe single is een karaktervolle meezinger en is getiteld; ‘Ik Heb Jou Niks Beloofd’. Op het Griekse Kos ontving hij symbolisch het eerste exemplaar uit handen van Willem Barth.

Lees meer...

Anita-RozenANITA – ROZEN VERWELKEN

Uiteraard weer uit de eigen pen..!

• SPRUNDEL • Eén van de bekendste liedjes welke Anita (56) schreef was ‘Kleine Merel’ dat nog altijd vrijwel dagelijks passeert op diverse radiostations ondanks dat het 30 jaar geleden uitkwam. Overigens schrijft Anita vanaf het begin van haar carrière al haar liedjes zelf en zoals bekend toerde zij jarenlang met De Rapsodies door zowel ons land als door Vlaanderen. ‘Rozen Verwelken’ is een klassiek levenslied waar de aloude piratenliefhebber vast veel plezier aan zal beleven zal.

Lees meer...

VoetB-BentBRIAN VOET – JIJ BENT HET

’n Dijk van een single..!

• OSS • Pas in 2016 grijpt Brian voor het eerst de microfoon, begin 2017 verschijnt zijn debuutsingle ‘Alles’ dat de zestiende plaats in de HHF-TOP40 weet te bereiken en met de opvolger ‘Vanaf Morgen’ pakt hij de HHF-Kanjerschijf. We herkennen meteen een groot aanstormend talent in de nu 24-jarige zanger. Zijn nieuwe single ‘Jij Bent Het’ is wat ons betreft opnieuw een voltreffer. De track begint als een gevoelige ballad maar een klein minuutje later ontstaat een heerlijke dansbare feel good plaat dat al na één keer draaien je stemming echt positief beïnvloedt. We vermoeden opnieuw landelijk succes voor Brian.

Lees meer...

BeeckvT-WereldTINA VAN BEECK – IK WIL MET JOU DE HELE WERELD ROND

Aanstekelijke meezinger..!

• PRINSENBEEK • Randy Watzeels, schreef, componeerde en produceerde ‘Ik Wil Met Jou De Hele Wereld Rond’, de nieuwe single van Tina van Beeck (44). Vóór dat je met iemand een wereldreis gaat maken moet je uiteraard wel 100.000% zeker zijn van je reispartner en dat lijkt het geval voor Tina!  Zoals te doen gebruikelijk is dit een vrolijke meezinger waarvan het refrein zich snel in je hoofd nestelt en dus maakt het schijfje volop kans op landelijke airplay. De tweede track op het fysieke schijfje is het liedje ‘Ik Ben Met Jou Niet Getrouwd’ dat Tina vorig jaar op single uitbracht.

Lees meer...

KandersM-DesperadoMIKE KANDERS – DESPERADO

Tweede leven voor Jannes-song..!

• HAELEN • Zingen is voor Limburger Mike (26) altijd een hobby geweest. Het begon allemaal in 2015; Django Wagner kwam in de plaatselijke kroeg een optreden geven en Mike mocht een paar nummers meezingen en zo raakte hij besmet met het artiestenvak. In 2016 werd hij eerste bij het demopanel van BumaNL én dat jaar ook won hij een Koos Alberts Award van de provincie Limburg. ‘Doe Mij Maar Een Dansje’ was zijn debuutsingle dat eveneens in 2016 verscheen. Ook 2017 was een uitstekend jaar voor de zanger..

Lees meer...

MonteiroA-HouANTJE MONTEIRO – HOU ME VAST

Ode aan die eerste grote liefde van toen..!

• UTRECHT • Antje (49) is presentatrice, musicalster en zangeres. En een zangeres van dit kaliber zou eigenlijk een platenkast moeten kunnen vullen met albums maar de muziekliefhebber moet het nog altijd doen met ‘100% Antje’, een album dat reeds in 2009 verscheen. Haar nieuwe single ‘Hou Me Vast’ is de opvolger van de vorig jaar verschenen track ‘Zuurstof’. Haar jongste product is een meeslepende en romantisch popballade. Het luisterliedje gaat uiteraard over de liefde; ditmaal eens geen relatiebreuk maar een terugblik op die eerste waarop je razend verliefd werd. Maar toen.. was toen, en nu is nu!

Lees meer...

HeesakkersJ-BarbaraJOHN HEESAKKERS – GA MET ME MEE (BARBARA)

Vrolijke schlager..!

• HEERLEN • John (51) is helaas één van de weinig zangers uit het diepe zuiden die ook landelijk aandacht weet te genereren. Hij is geboren in Hoensbroek, getrouwd en vader van een zoon die inmiddels ook zingt. Op zijn veertiende ging John plaatjes draaien op feesten en partijen en daarnaast was hij jarenlang actief op zijn eigen radiostation. Later besluit hij zich volledig te gaan richten op het zingen. De opvolger van ‘Layla’ is een cover van Chris Roberts (‘Wann Liegen Wir Uns Wieder In Der Armen, Barbara’) dat door de zanger zelf van een Nederlandse tekst is voorzien en nu ‘Ga Met Me Mee (Barbara)’ is getiteld.

Lees meer...

LucasGea-ToeLUCAS & GEA – HET KOMT JE TOE

Gun elkaar eens wat geluk..!

• OUDE-PEKELA • “Alweer de 49e single, een meeslepende melodie met een lekker tempo en een hoog meezinggehalte”, zo laten Lucas & Gea weten over een nieuwe single ‘Het Komt Je Toe’ dat dus de voorloper zal zijn van een heuse jubileumsingle. Het opvallende koorwerk markeren deze track, iets waaraan het liedje snel herkent zal gaan worden. Deze frisse ritmische toch ook weer wat poppy getinte meezinger moet in staat worden geacht op de playlist te gaan komen van de meeste landelijke zenders, zo schatten we in. Maar al maken Lucas en Gea 100 singles, het is hun sound die het altijd doet!

Lees meer...

Standaard-JijSTANDAARD – JIJ EN IK

Spargo-hit in een verrassend jasje..!

• ZAANDAM/AMSTELVEEN • “Het is de eerste Nederlandse bewerking van Spargo’s hit ‘You And Me’ uit 1980. De single is in moderne en catchy reggaeton-stijl uitgevoerd, met latin-invloeden, zomerse sound en een lekkere dansbare vibe”, aldus Rosita (40) en Philip(44) die sinds 2016 samen duo Standaard vormen. De muziek kenmerkt zich door een groovy, funky, easy-swing popsound, met invloeden vanuit de R&B en elementen uit de Disco, late 80’s en ook 90’s Club sound. De teksten zijn in het Nederlands, waarbij het leven, liefde en relaties de rode draad vormen.

Lees meer...

EstvJ-TreinJAN VAN EST – ER GAAT EEN TREIN NAAR NIEMANDSLAND

Maria, is er nog hoop..?

• DORDRECHT • De titel van de nieuwe single van Jan van Est doet bij de levensliedliefhebber belletjes rinkelen. ‘Es Fahrt Ein Zug Nach Nirgendwo’ (Christian Anders) bracht Rob Zorn in 1987 op z’n Hollands uit. De Dordtse volkszanger Jan van Est (36) heeft het nu in een (herschreven) 2018-versie gestoken. De voetjes kunnen van de vloer want het is een gezellige dansplaat geworden waar de muzikale vrolijkheid vanaf spat. En die trein van die onvergetelijke reis die gisteren nog niet eens reed, staat nu opnieuw op het rangeerterrein. Krijg je een tweede kans na die relatiebreuk?

Lees meer...

BeenseP-DeelPETER BEENSE – HET MOOISTE DEEL VAN MIJ

Bezinning..!

• AMSTERDAM • Na een zeer succesvolle en ongetwijfeld ook hele gezellige periode optreden met Django Wagner en Frans Duijts als de ‘Echte ‘Vrienden’, met als resultaat een album, 2 singles én een concert in de Afas Live, hebben de heren nu alle drie weer solo materiaal op de markt gebracht. Peter Beense doet dat nu met ‘Het Mooiste Deel Van Mij’ op single. Voor even afscheid van het feestwerk, het is tijd voor bezinning, tijd ook voor een persoonlijke noot van de volkszanger waarin iedere (groot)ouder zich vast herkennen gaat. Want voor je het weet, vliegen je kinderen uit, de weide wereld in…

Lees meer...

DamenG-AdemGRAD DAMEN – DE LANGSTE ADEM

En wat, als jij nou iemand nodig hebt..?

• HEESBEEN • De laatste paar jaar levert Grad Damen (35) weer liedjes met inhoud af en dat geldt precies zo voor zijn jongste product; ‘De Langste Adem’. Een levenslied of smartlap zo u wilt, dat gaat over hoe alleen je kan komen te staan door omstandigheden. Anderen begrijpen je dan vaak niet en laten je vallen in plaats van dat ze er voor je zijn! Maar ooit komt een moment, dat zij zelf iemand nodig hebben. En pas dan komen ze er achter hoe verkeerd zij hebben gehandeld in een eerder stadium. Eén troost; als je de crisis eenmaal hebt overwonnen en je zelf dus de langste adem had.. dan voel je je sterker dan ooit!

Lees meer...

PetersJ-MagJUDITH PETERS – MAG HET NOU WEL, MAG HET NOU NIET

Ze is er weer..! (eindelijk)

• DOESBURG • Judith (48) begint haar muzikale carrière met zingen bij diverse allround bands. Ze neemt deel aan talentenjachten waaronder Soundsmixshow en Bloed Zweet & Tranen. Ze werd ‘Vijfde Topper’ bij De Toppers-Concerten in 2011, en heeft al vele singles op haar naam staan. Hieronder bevinden zich producties met haar echtgenoot Henry Gerritsen (DJ Henry) maar ook deel uitmakend van De Meiden, die in 2014 met het liedje ‘Zomer’ op Nr1 stonden in de HHF-TOP40. Verder tekent en schildert de zangeres niet onverdienstelijk. In 2015 verschenen haar laatste singles ‘Zomercarnaval’ en ‘Hart & Ziel’. En nu…

Lees meer...