Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

SmildaM-AmoreMELISSA SMILDA – AMORE, MIJN GROTE LIEFDE

Derde single van Gronings talent..!

• PEIZE • De in de stad Groningen geboren Melissa is sinds 2012 actief als zangeres, dit doet zij zowel solo als in de band ‘Ideaal’ waarin ook haar vader speelt. Als 19-jarige bracht de zangeres eind 2017 haar debuutsingle ‘De Allermooiste Ogen’ uit. ‘Amore, Mijn Grote Liefde’ is echter alweer haar derde eigen liedje. Vele demo`s kwamen voorbij maar Melissa, op HHF eerder al aangemerkt als een talent, wilde persé een nummer uitbrengen welke bij haar past. Het liedje ademt een beetje de sfeer uit van een klassieke piratenplaat, ’t is gezellig, hoog meezinggehalte en gewapend met de schlagerinvloeden uit vervlogen jaren. 

Lees meer...

VisserB-FijnBOB VISSER – ZO’N FIJN GEVOEL

Joh, doe eens niet zo koel..!

• DOETINCHEM • Wat begon als geintje is voor Bob Visser (38) plots serious business geworden! In een naburig café pakte hij al regelmatig de microfoon om ‘Aan Alle Mooie Meiden’ van zijn plaatsgenoot Willem Barth ten gehore te brengen. En onlangs, tijdens de presentatie van zijn 3e single ‘Zo’n Fijn Gevoel’, zongen Willem en Bob ineens samen deze hit. Frank Verkooyen heeft ‘Zo’n Fijn Gevoel’, van origine van Neil Diamond trouwens, van een Nederlandse tekst voorzien en uiteraard ook geproduceerd in The Boom! Music studio in Breda. Een track met 100% garantie op… gezelligheid!

Lees meer...

Natasja-TrotsNATASJA – TROTS OP JOU

‘Single van het Jaar 2018’ gecoverd..!

• DEURNE • In een bomvol bruidsmodehuis, heeft zangeres Natasja haar single ‘Trots Op Jou’ gepresenteerd. Dat het hier plaatsvond had een reden; bij de opening van dit bedrijf zong Natasja deze cover van Wesly Bronkhorst voor haar zus Ramona, de eigenaresse van de winkel. Het filmpje dat werd gemaakt werd op Facebook in korte tijd 160.000 keer bekeken. Met instemming van Wesly, die de single ook heeft uitgereikt, werd ‘Trots op jou’ opnieuw opgenomen door Natasja in de Rooftop Studios van Edwin van Hoevelaak...

Lees meer...

WagnerD-IedereenKerstDJANGO WAGNER – KERSTMIS IS VOOR IEDEREEN

Genieten met elkaar..!

• NUENEN • Afkomstig van zijn onlangs gelanceerde album ‘Kerst met Django’ met hierop eerder uitgebrachte kerstsingles, nieuwe stukken en twee medleys, is de single ‘Kerstmis Is Voor Iedereen’. Een cover waarvoor Pieter van Schooten de tekstbewerking voor zijn rekening nam en waarvoor Waylon v.d. Heijden de productie deed. Een gezellig en swingend liedje! Reeds bij de albumrecensie schreven we al dat bijna geen stem beter past om de juiste sfeer van de kerstdagen kracht bij te zetten, dan die van Django Wagner (48). De zanger staat 2e pinksterdag met een show in het Circus Theater te Scheveningen.

Lees meer...

SandbergenR-NachtRAMON SANDBERGEN – MAG IK EEN NACHT IN JOUW LEVEN

Zesde single voor geboren Amsterdammer..!

• HOOFDDORP • Ramon (47) is geboren op drie hoog in Amsterdam-West, later verhuist hij naar het zuidoosten van de hoofdstad en nog wat later naar Vinkeveen. Vanuit zijn achtertuin kon hij daar de plas op en met regelmaat even een hapje en drankje gaan doen bij de horecagelegenheid aldaar waar zijn buurman Andre Hazes ook altijd kwam. Na het volgen van zanglessen, deelnames aan talentenjachten en diverse optredens, verschijnt in 2015 zijn debuutsingle ‘Ik Geef Wat Ik Je Kan Geven’. Zijn 6e single inmiddels, is getiteld ‘Mag Ik Een Nacht In Jouw Leven’ dat een swingende feel good dansplaat is. 

Lees meer...

HoofvR-JijRON VAN HOOF – JIJ

Swingende countryplaat..!

• HOOGERHEIDE • Een kleine halve eeuw geleden startte de muzikale carrière van Ron (60). In zijn jeugdjaren legde hij de basis voor een loopbaan in de muziek. Hij was namelijk actief bij diverse bands en orkesten, alvorens hij in de jaren tachtig ook solo gaat. Sinds 2016 worden de singles van de Brabander landelijk onder de aandacht gebracht, zo ook zijn nieuwste plaat ‘Jij’ waarvoor de sound uit de jaren 60 als basis moest gaan dienen. De tekst heeft Ron zelf geschreven: “Die inspiratie kwam ineens naar boven. In m’n achterhoofd dacht ik aan m’n vrouw en de tekst is dan ook met een knipoog geschreven…

Lees meer...

ToberR-AllelujaRONNIE TOBER – ALLELUJA No.1

Spaans liedje 50 jaar na dato tóch op single..!

• BENNEKOM • Meer dan 50 jaar zit Ronald Edwin (Ronnie) Tober al in het vak. Een ongelofelijk aantal jaren dus, iets dat maar voor heel weinig artiesten is weggelegd. De 73-jarige zanger, wiens carrière door ’Ali B Op Volle Toeren’ in 2012 weer een boost kreeg, lanceert nu middels ‘Alleluja No.1’ een opvallende single. Met de jaarwisseling van 1967 naar 1968 werd Ronnie gevraagd om te zingen in een hotel in Marbella. Na zijn optreden kwam er een heer naar hem toe met een liedje dat hij moest beluisteren. Het nummer had wel wat, maar was in het Spaans met als titel ‘Alleluja’…

Lees meer...

HarrenM-LeerschoolMICK HARREN – HET LEVEN IS EEN LEERSCHOOL

Je rijk voelen zonder een cent op zak..!

• PURMEREND • Dat Mick Harren (51) een roerige tijd achter de rug heeft zal de meeste muziekliefhebbers niet ontgaan zijn. Een vechtscheiding, een issue met zijn gezondheid en afgelopen zomer zat hij vast vanwege vermeend wapenbezit. De Amsterdammer zingt dat nu allemaal van zich af, na te zijn vrijgesproken trouwens, middels het indringende, meeslepende en hoogstwaarschijnlijk zeer autobiografische stuk; ‘Het Leven Is Een Leerschool’. Maar u kent de uitdrukkingen van de ezel en die steen en aardje naar z’n vaartje, dus zaak voor Harren om nu eens langere tijd alleen maar positief in het nieuws te gaan komen! 

Lees meer...

BesselinkR-GaRON BESSELINK – GA DAN

Sfeerrijk levenslied..!

• DEN BOSCH • Ron (24) begon als discjockey, echter in 2006 won de in Rosmalen geboren zanger de talentenjacht van het Bossche Levensliedfestival. Inmiddels is hij nu dus zo’n 12 jaar actief met als resultaat diverse singles. Zijn jongste product is het volledig nieuwe liedje ‘Ga Dan’. De Bossche zanger heeft hiermee misschien wel voor het eerst een single in handen waarover de radiomakers, ook buiten Ron 's regio, een positief oordeel zouden kunnen gaan vellen. Dit muzikaal gezien sfeerrijk omlijste levenslied waarop gewalst kan worden, komt op ons in elk geval over als een knappe en tijdloze radioplaat. Luister eens naar elkaar!  

Lees meer...

DouwsmaT-MeerTIM DOUWSMA – IK MIS JE MEER EN MEER

De wereld draait maar door en door maar……

• DIEMEN • In 2007 maakten we voor het eerst kennis met de Fries Tim Douwsma. Hij bediende zich destijds met luchtige poppy liedjes. Later ontwikkelt hij zich als acteur en presentator en staat zijn zangcarrière regelmatig op een lager pitje. Echter sinds 2017 meldt Tim (31) zich weer met nieuwe liedjes waarvan ‘Het Gevoel’, zijn duet met Henk Dissel, landelijk héél goed wordt ontvangen. ‘Ik Mis Je Meer En Meer’, zijn nieuwste is een sfeerrijke ballade. Enerzijds een romantische song maar uiteraard gaat het wel over het gemis van een inmiddels verbroken relatie. Vindt dan je draai maar eens.. hoe en wanneer gaat eindelijk eens wennen? 

Lees meer...

SteenwijkS-MamaSAMANTHA STEENWIJK – MAMA

Single voorloper van in 2019 te verwachten debuutalbum..!

• RIJSWIJK • 16 februari 2018 was de finale van The Voice Of Holland te zien met Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven én Samantha Steenwijk. Jim won en Samantha (32) eindigde meer dan verdienstelijk als tweede. Sindsdien zijn vele deuren opengegaan voor de geboren Voorburgse, deuren ook die zeer waarschijnlijk nooit zouden open zijn gegaan zonder The Voice. Een klein jaar later, als die flow nog altijd maar voortduurt, werkt Samantha aan haar debuutalbum waaraan grote namen hebben geschreven, én nu verschijnt haar single ‘Mama’. Thomas Berge, Paul Sinha, Catali en Edwin van Hoevelaak…

Lees meer...

EversdijkS-KerstmisSIMONE EVERSDIJK – HET IS GEEN KERSTMIS ZONDER JOU

3e track al dit jaar van debuteerende zangeres..!

• ZEVENBERGEN • Dit jaar heeft het publiek kennis kunnen maken met Simone Eversdijk (33) middels het gevoelige ‘Ik Mis Je Zo’ dat medio september de 20e plaats in de HHF-TOP40) wist te bereiken. Momenteel draait haar nieuwe single ‘Leef!’ volop mee en komt ze  op veler verzoek speciaal voor de fans met haar eigen sfeervolle kerstsingle ‘Het Is Geen Kerstmis Zonder Jou’, waarvan de tekst wederom door haarzelf geschreven is. “Fijne feestdagen en geniet van de mensen om je heen”, aldus de in Breda geboren zangeres. Een topliedje, allthans zo ervaren wij deze song. 

Lees meer...

HazesA-DezeKerstANDRÉ HAZES – DEZE KERST BEN IK BIJ JOU

Geen ‘eenzame kerst’ voor de jongste Hazes…!

• ROTTERDAM • Voorloper van een kerstalbum, dat overigens verschijnt via een drogisterij, lanceert André Hazes nu de kerstsingle ‘Deze Kerst Ben Ik Bij Jou’. Afgelopen oktober stond André (24) voor het tweede achtereenvolgende jaar meermalen met een concert in Ahoy en ook de volgende staan alweer op de rol namelijk 18 en 19 oktober 2019. Momenteel is hij weer te zien op televisie met zijn realitysoep terwijl zijn onlangs gelanceerde album ‘Anders’ weer uitstekend wordt ontvangen. ‘Deze Kerst Ben Ik Bij Jou’ is een vlotte sfeerrijke meezinger met net als ‘Driving Home For Christmas’(Chris Rea), de piano als rode draad. 

Lees meer...