HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

DeDeurzakkers-Licht DE DEURZAKKERS – WIJ DOEN HET LICHT WEL UIT

Proost nooit met water..!

N.BRABANT - Zeg je carnaval, dan zeg je.. De Deurzakkers. U weet wel, die van klassiekers als ‘Het Feest Kan Beginnen’, ‘Zak Es Lekker Door’, ‘Het Is Hier Binnen Beter Dan Buiten’ of ‘Doe 'n Stapje Naar Voren’. Willem van Schijndel (64) en Clemens van Bracht (68) stonden 45 jaar geleden alweer voor het eerst op de bühne en hoewel gezondheid of weinig inspiratie ze er soms van weerhield met een nieuwe kraker te komen, praktisch elk jaar leverden ze wel weer een nieuw liedje af zodra het feestseizoen zich aandiende. En nu doen de mannen het licht uit met het door Emile Hartkamp geschreven liedje ‘Wij Doen Het Licht Wel Uit’. Een oergezellige feestplaat waarin ze weer ‘ns ouderwets ‘doorzakken’!

Lees meer...

WoltersC-Weten COR WOLTERS – LAAT HAAR WETEN

Dat je smelt wanneer zij lacht..!

EMMEN - Cor (bijna 48) groeide op met muziek, thuis werd meest Nederlandstalig gedraaid terwijl zijn vader mondharmonica en accordeon speelde. Cor volgt later gitaarles, leert óók de accordeon spelen en nog wat later gaat hij zanglessen volgen. Singles als ‘Bella Balkonia’ (notering in de HHF-TOP30 destijds) en ‘Wanneer Wanneer’ worden door diverse zenders opgepakt. In 2006 verscheen het album ‘Ik Heb Het Met Jou Gehad’ maar de afgelopen jaren was het toch stil rond de Drent. Femke Reuvers schreef- en Frank Verkooyen produceerde het gevoelige en zeer sfeervolle levenslied; ‘Laat Haar Weten’. Een aantrekkelijk stijltje dat recentelijk gelukkig weer wat vaker wordt opgenomen.

Lees meer...

VersteegM-Zien MIKE VERSTEEG – IK LIET JOU MIJN LIEFDE ZIEN

Waarom kies je niet voor mij, mij, mij..?!

HOUTEN - Bij Mike (18) zit het zingen in het bloed. In eerste instantie zingt hij alleen op school maar later ook tijdens vakanties op terrassen. Hij nam deel aan de voorrondes van The Voice Kids en Idols, en werd derde bij een plaatselijke talentenjacht in 2013. Mike is in het dagelijks leven kok maar nadat hij in 2017 wederom deelnam aan een talentenjacht kreeg hij de gelegenheid een single met videoclip op te nemen, Zo verscheen in datzelfde jaar zijn debuutsingle ‘Het Is Voorbij’. Het door Hans Louws geschreven ‘Ik Liet Jou Mijn Liefde Zien’ is inmiddels alweer zijn 3e single. Een energieke en dansbare plaat waarvan de refreintjes snel opgepikt zullen gaan worden door het publiek.

Lees meer...

Gebr GEBROEDERS KO – NOOIT MEER DOEN

Blazen op het pijpje van oom agent..!

G’BERG-R’VEER - Vorig jaar hadden de Ko’s tijdens het carnaval een duet-, of liever gezegd een triootje met, bedenk het maar.. Gerard Joling. Dat maakte die hartstikke leuke single ‘Dochter Van De Groentenboer’ in elk geval tot één van de meest opmerkelijke carnavalplaten van 2018 waarmee de heren uiteraard veel aandacht genereerden. Recentelijk staan de namen van Ton en Gerard Koopmans veelvuldig vermeld als de auteurs van diverse singles binnen het circuit. maar de grossiers van carnavalskrakers vieren Fijn-Fisje-Nie vanaf 8 februari met ‘Nooit Meer Doen’ (alleen vanavond nog). Handen in de lucht, zwaaien en meezingen, en volgende keer gewoon weer doen!

Lees meer...

HannesJunior-Vader HANNES JUNIOR – IK BEN TOCH JE VADER

Persoonlijke song..!

HILVERSUM - Reeds in 2014-2015 trok hij onze aandacht, dit vanwege zijn enorme volwassen klinkende stem terwijl hij nog maar een teenager was (en nog steeds is). Gemiddeld 2-3 singles per jaar leverde hij vervolgens af sindsdien maar het grote talent dat hem werd toegedicht, is er eigenlijk nog steeds niet helemaal uit gekomen. Reeds vaker schreven we hier al dat hele jonge zangers en zangeressen nog fases in hun leven gaan doormaken waardoor het zingen zomaar op het tweede plan kan geraken. Vele namen verdwijnen dan spoorslags en voor altijd uit het circuit. Het voordeel van social media is dat je je ei kwijt kunt maar het nadeel is dat je je leven op straat legt…

Lees meer...

Colinda-Hou COLINDA – IK HOU ZO VAN JOU

Raak..!

TILBURG - In 2016 vierde Colinda (49) haar jubileum met het 2CD album ’30 Jaar Colinda’. Hierop staan haar successen uit de tachtiger en negentiger jaren maar vooral liedjes waarmee ze vanaf 2011, na jaren van radiostilte, ineens weer terug in de schijnwerpers stapte. Sinds die comeback verschenen vooral feestnummers van de in Breda geboren zangeres die ook regelmatig nummers in die stijl uitbrengt met haar dochter Daisy. Nu switcht Colinda naar een stijl die haar als gegoten zit én, zo vinden wij althans, recht doet aan haar stem; het levenslied! Geen 13 in een dozijnliedjes meer. ‘Ik Hou Zo Van Jou’ is er eentje die bij menigeen tot kippenvel zal leiden…

Lees meer...

PonsenD-Geluk DONNY PONSEN – DAN LACHT GELUK MIJ TOE

Verkocht sinds die eerste zoen..!

DEN HAAG - Donny (26) is de zoon van de, binnen dit circuit in elk geval, bekende Haagse volkszanger Rinus Ponsen. En dus groeide Donny op met de Hollandse volksmuziek. Als deze jongeman, die Hazes sr. als grote voorbeeld heeft trouwens, zelf de sprong waagt richting de bühne, kan hij uiteraard gebruik maken van vader ’s bagage. In maart 2017 tekende Donny voor zijn debuutsingle ‘Alles Wat je Zei’ dat sindsdien werd opgevolgd door ‘Ga Toch’ (2017) en ‘Kom Schatje Kom’, van vorig jaar. ‘Dan Lacht Geluk Mij Toe’ is zijn nieuwste plaat. Deze klassieker binnen het feestcircuit is herschreven door zijn pa en maakt alle kans op landelijke airplay, zo is onze verwachting.

Lees meer...

BruijnG-Blauw GHIJS DE BRUIJN – BLAUW

The Scene-klassieker nu in feestjas..!

‘S-HEERENBERG - Zowel in Vlaanderen als uiteraard ook in ons land, groeide in 1991 het nummer ‘Blauw’ van popgroep The Scene, afkomstig het een jaar daarvoor uitgebrachte gelijknamige album, uit tot een hit. Thé Lau († 23.06.2015) schreef het liedje dat eigenlijk niets meer inhield dan de blauwe kleur welke je doorgaans aantreft bij Griekse restaurants maar oké, als je teveel drinkt dan noemen ze je ook.. ‘Blauw’. De in Silvolde geboren Ghijs de Bruijn (40) heeft het nu gecoverd tot een gezellige en misschien zelfs wel zeer kansrijke, feestplaat. De achterhoeker debuteerde in 2006 met de single ‘Het Maakt Niet Uit’ en leverde sindsdien naast talrijke singles ook drie albums af!

Lees meer...

DeAlpenzusjes-Sirtaki DE ALPENZUSJES – WE DANSEN DE SIRTAKI

De beentjes op en neer..!

BRABANT - ‘Naar Voren, Naar Achter’, ‘Hutje Op De Hei’ (Nr.1 in de HHF-TOP40), ‘Kontebonke’, ‘Hoemparapapa’, ‘Wienie Wienie’, ‘Bergje Op Bergje af’, ‘Wil Jij De Mijne Zijn’.. een kleine greep uit het aanbod liedjes die De ‘nieuwe’ Alpenzusjes sinds 2011 op de muzikale mat hebben gelegd. In 2009 was het na bijna 30 jaar over met De Alpenzusjes in de oude bezetting. Apolonia en Chantal pikten met ‘Naar voren, naar achter’, die draad weer op en medio 2014 verving Kirsten op haar beurt Apolonia bij dit duo. De dames hebben het feestbeest van stal gehaald om het dit seizoen op z’n Grieks te doen. En ja, je kent ’t maar probeer hier maar eens op stil te blijven staan.. schier onmogelijk!

Lees meer...

GebroedersRossig-Exprezz GEBROEDERS ROSSIG – ALIE EXPREZZ

Je online aankopen uit China belanden eerst in de kroeg..!

WIJCHEN - Met ‘Links, Rechts, Voor, Terug’ in 2012 maakte Nederland kennis met een gezelschap heren die al snel de aandacht op zich gericht wisten. Allen hetzelfde haar, dezelfde meest roze outfit, zelfde dansje.. het kon haast niet anders, dit moest een eeneiige vierling zijn. Tonnie, Sjonnie, Ronnie en Donnie, allen geboren op de heilige carnavalsdatum de 11e van de 11e werden door moeder Rossig praktisch gedwongen om iets met hun muzikale talent te gaan doen. Met liedjes als ‘Ik Ben Moeders Mooiste Niet’, ’t Is Nooit Te Laat’, ‘Hallo Allemaal’ en de ‘De Strijkplank’ hebben zij moeder vast tevreden gesteld. En nu volgt de ‘Alie Exprezz’, geschreven dooor Kees Tel en het gaat over je online aankopen! Leuke plaat zeg!

Lees meer...

DamenG-Zuiver GRAD DAMEN – ZUIVER HART

Uit het leven gegrepen..!

HEESBEEN - Met voorsprong kozen bezoekers van HollandseHitsForum.nl ‘De Langste Adem’ van Grad Damen (36) tot “Beste Levenslied 2018”. Een kleine 20 jaar geleden lanceerde de toen 18-jarige Brabander de single ‘Alisha’, een liedje dat nu nog altijd wordt gewaardeerd en om die reden in een nieuw jasje werd gestoken voor Grad ’s laatste album ‘Klanken Van Gevoel’. Zijn nieuwe single is getiteld ‘Zuiver Hart’. Een liedje met voor een velen vast herkenbaar thema nl. ‘vertrouwen’. Opnieuw een nummer met een oprechte inhoud die menigeen zal raken. Uiteraard muzikaal gestoken bekende Grad Damen-sound. Opbouwend van klein naar uptempo en dus met ook veel gevoel terwijl de clip een dikke winterjas heeft gekregen.

Lees meer...

OffenbergB-Schatje BOB OFFENBERG – WAT IS HET TOCH EEN SCHATJE

Door de liefde wordt de winter plots zomer..!

SCHIEDAM - In 2015 pakte de toen 19-jarige Bob Offenberg de 1e plaats in de HHF-TOP40 met zijn single ‘Je Bent Te Gek’. Dit liedje is eveneens te vinden op zijn in 2017 door Frans Bauer aan hem uitgereikte album; ‘Mijn Trots’. Hierop staan overigens ook singles als ‘Toen Ik Jou Zag’, ‘Kus Me’, of ‘Ik Voel Me Super’ die eveneens landelijk zijn opgepakt. Omdat Bob (22) graag zingt over vrolijkheid en verliefdheid kreeg Frans Bauer de opdracht om een Nederlandstalige tekst te schrijven op de populaire track ‘Beijar Na Boca’ van Claudia Leitte uit 2008 dat nu ‘Wat Is Het Toch Een Schatje’ heet. De van oorsprong ska-achtige feestsong is nu een energieke en ritmisch Hollandse meezinger dat de muzikale lente lijkt aan te kondigen.

Lees meer...

VeugelinkD-Dans DJAIMY VEUGELINK – IK DANS ALLEEN MET JOU

Eerste eigen liedje voor jeugdige zangeres uit het oosten..!

DOETINCHEM - Vroeger droomde teenager Djaimy er al van om zangeres te worden. Vanaf haar 9e, als ze een karaoke-set krijgt, raakt ze verknocht aan het zingen en dansen. In 2016 eindigt ze als 2e bij een speciale Facebook-actie en mocht ze hierdoor een liedje opnemen: ‘Kleine Jongen Met Zijn Mandoline’. Het jaar erop verschijnt haar debuutsingle ‘Vissen Zijn Precies Als Jij’ (P. Kartner). Nu heeft ze meegedaan aan De Muzikale Uitdaging van TV73, waarin binnen drie uur een liedje moet worden geschreven, gecomponeerd, ingezongen en geproduceerd. En zo is ‘Ik Dans Alleen Met Jou’ ontstaan, Djaimy ’s eerste eigen single dus. Een moderne temperamentvolle meezinger met wat Spaanse muzikale invloeden.

Lees meer...