Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

ErnestRuby-SamenERNEST & RUBY – SAMEN ÉÉN

Romantiek, dwars door alle schaamte heen..!

• KATWIJK / ZAANSTAD • Ernest van Hartingsveldt (43) en Ruby van Urk ((42) hebben hun krachten gebundeld en namen het duet ‘Samen Eén’ op. De twee zijn door de wol geverfde artiesten; Ernest was de enige kandidaat die aan beide seizoenen meedeed van Bloed Zweet & Tranen, die al diverse geluidsdragers op de markt bracht en vorig jaar nog een groot concert gaf. Ruby is zangpedagoge en zangeres, nam diverse singles op en trad onlangs nog op bij Businessclass (RTL7). ‘Samen Eén’ is een prachtige, classy en uiterst romantische popballade die toch op nationale aandacht zou moeten mogen rekenen, menen wij.

Lees meer...

RoelvinkD-CentDRIES ROELVINK – EFFE GEEN CENT TE MAKKEN

Van de docusoap..!

• AMSTERDAM • 10 september jl. stond Dries (59) nog in een uitverkocht Paradiso die speciaal voor deze gelegenheid werd omdoopt naar Paradriso en nu is ‘Effe Geen Cent Te Makken’ op single verschenen. Het is de leader van het gelijknamige televisieprogramma (Elke woensdag 20.30 uur-SBS6) waarin de Roelvinkjes een maand lang op een houtje moeten bijten: ze moeten namelijk leven van een bijstandsuitkering.

Lees meer...

SprenkelsY-BlikYOURI SPRENKELS – ÉÉN BLIK VAN JOU

Compleet van slag..!

• ST.WILLEBRORD • Als 3-jarige jongen stond Youri (20) al met een microfoon in de hand mee te zingen met de liedjes van André Hazes. Muziek is dus altijd al zijn passie geweest. Zo begint hij op 13-jarige leeftijd muziek te draaien op feestjes en enkele jaren laten nadat hij samen met Sander Kwarten een duet had gezongen op zijn eigen verjaardag, gaat hij zanglessen volgen. Precies op zijn 18e verjaardag verschijnt vervolgens zijn debuutsingle ‘Ik Moet Me Laten Gaan’. Twee jaar nadien staat Youri ’s teller al op 4 singles. ‘Eén Blik Van Jou’ is een vrolijke, aantrekkelijke en radiovriendelijke meezinger die de dansvloeren gaat vullen!

Lees meer...

ValentinoJ-SpringJOHNNY VALENTINO – SPRING MAAR

Voetjes van de vloer..!

• HELLEVOETSLUIS • ‘Spring maar’, de nieuwe single van Johnny Valentino (54) is een moderne feelgood plaat waarbij de voetjes vanzelf van de vloer gaan. Reeds 35 jaar in het vak en na ‘Mamacita’, ‘Oh Carol’, ‘De Waka Waka’ en ‘Kom ga ervoor’, alweer single nummer-21 van Johnny Valentino. De clip is gefilmd in een eeuwenoud pakhuis in de havens van Vlaardingen en de meiden van dansschool Let's dance hebben weer een leuk dansje gemaakt. Afgelopen zomer deed Johnny meer dan 50 shows op de grote vakantieparken en stort zich nu volop op deze nieuwe single met ook weer veel shows in de planning op de Nederlandse podia.

Lees meer...

BarthW-MoeilijkWILLEM BARTH – IK VIND HET MOEILIJK

Als een boek dat eigenlijk geen bladzijden meer heeft..!

• DOETINCHEM • Met ‘Ik Vind Het Moeilijk’ keert Willem Barth (42) terug naar zijn roots; het levenslied! Even geen gedraai met heupen en andere lichaamsdelen.. tijd voor wat smart! Jeffrey Heesen schreef en componeerde ‘Ik Vind Het Moeilijk’ dat door Frank Verkooyen werd geproduceerd. Een muzikaal gezien modern levenslied neergezet op een wijze zoals Willem dat al jaren pleegt te doen. Zo horen we hem het liefst, al is een dergelijk liedje vaak moeilijk voor (sommige) zenders. Zij beseffen maar niet dat ons land gewoon vol zit met liefhebbers van dit genre! Dit boek mag gewoon nooit dicht.. het levensliedboek!

Lees meer...

SchuitmakerM-KomMARCO SCHUITMAKER – KOM LAAT JE HOREN

Single voorloper van debuutalbum..!

• ALTENA • In 2017 verscheen 'Niemand Kust Als Jij', de debuutsingle van de Groningse zanger Marco Schuitmaker (19). Voor de nuchtere noordeling was het een droom die uitkwam. Inmiddels is de agenda van de in Oude-Pekela geboren zanger goed gevuld met optredens en heeft hij met de komst van ‘Kom Laat Je Horen’, nu 4 singles op zijn naam staan. Marco is volop actief zijn carrière op te bouwen, onlangs stond hij nog op het Mega Piratenfestijn. Zijn nieuwe single is een feestelijke plaat die het in de kroegen vast goed zal gaan doen én het is de voorloper van Marco ’s debuutalbum welke in november verwacht wordt.

Lees meer...

NickSimon-MumNICK & SIMON – MUM VAN TIJD

Ouder, ’n kont en wat grijzend haar..?

• VOLENDAM • Op de route naar hun eerste concerten in de Ziggo Dome eind april volgend jaar, lanceren Nick (34) & Simon (34) een nieuwe single met een zeer opvallende en dus ook zich onderscheidende titel: ‘Mum Van Tijd’. Het aparte ontstaan van de song is in beeld vastgelegd en wordt als mini-soap aan de liefhebbers voorgeschoteld via hun website maar uiteraard is ook de videoclip gewijd aan het thema; ‘reünie’! Een lekker ritmische popsong in moderne muzikale setting en een liedje met een boodschap ook; In een mum van tijd, lijken al die jaren kwijt.. dus leef nu!

Lees meer...

BerendseY-VakantieliefdeYVES BERENDSE – VAKANTIELIEFDE

Je moet ze vaak laten gaan..!

• ZANDVOORT • Hij is één van de artiesten die binnen een paar jaar naam maakte in ons land en wie weet is Yves Berendse (24) wel één van de aankomende sterren binnen de Nederlandstalige muziek. Hij lanceerde onlangs tijdens zijn eerste grote concert in Tuschincki zijn debuutalbum ‘Het Einde Van Het Begin’ met hierop reeds uitgebrachte singles én uiteraard ook zijn nieuwste: ‘Vakantieliefde’. Een prachtig liedje dat klein, romantisch en hypergevoelig begint met louter piano maar uiteindelijk een echte gedragen en best stevige powerballade wordt. Een magnifieke song waarop Yves bewijst wat hij zoal in huis heeft!

Lees meer...

ZornR-DollyROB ZORN – MY DOLLY

Zwijgend wiegt ze haar heupen..!

• HAARLEM • Gewoonlijk levert Rob Zorn (52) één single per jaar af maar ‘My Dolly’, een naar het schijnt levensechte, aantrekkelijke en nooit zeurende schone (mits onderhouden) jonge dame, was aanleiding voor de Haarlemse volkszanger om na ‘Geniet Ervan’ er nog eentje aan toe te voegen dit jaar. “Als je het één keer hoort, zit het nummer in je kop”, zo laat Zorn weten, en dat is absoluut het geval. De single welke nadrukkelijk riekt naar méér dan alleen maar een leuke feestplaat alleen, want leuk is ie zeker maar de commercie én meer, druipt er vanaf natuurlijk. Niks mis mee want zo’n knipoog moet ook kunnen! 

Lees meer...

HeesenJ-LieverJEFFREY HEESEN – IK LAAT JE LIEVER ALLEEN

Waar 2 vechten hebben 2 schuld..!

• OSS • De komst van het tweede album van Jeffrey Heesen (28) is aanstaande en deze zal ‘Verbintenis’ als titel gaan meekrijgen. Over zijn debuutalbum ‘Intens’, bijna louter gevuld met échte hits, schreven we hier destijds: “Wij durven het aan te stellen dat ‘Intens’ binnen het Nederlandstalige wereldje één van de allerbeste albums ooit moet zijn”, iets dat we nog steeds onderschrijven trouwens. Na ‘Liefde Voor Altijd’ en ‘Nikita’ zal ‘Ik Laat Je Liever Alleen’ de derde single afkomstig van ‘Verbintenis’ zijn. Na een vrij kleine akoestische inleiding ontstaat na een halve minuut…

Lees meer...

LaatdW-DatWENDY DE LAAT – DAT DOE JIJ

“Zowwwww vet”, aldus de zangeres..!

• OOSTERHOUT • x

“De nieuwe single gehoord, en ik vind 'm zooowww Vet”, aldus een zeer enthousiaste Wendy (41) de Laat over haar nieuwste plaat, het swingende en dansbare feel good liedje ‘Dat Doe Jij’. Direct na haar vakantie dook ze de studio in, om daar dit door haar zelf geschreven liedje op te nemen. De laatste jaren tekende de goedlachse Brabantse, die onlangs haar winkeltje ‘Wendy ’s Lifestyle’ opende, al voor diverse singles nadat ze in 2014 debuteerde met het door haar zelf geschreven ‘Zonder Jou’. Vanaf 10 oktober is de nieuwe single van Wendy de Laat verkrijgbaar en 21 oktober wordt het gepresenteerd in Oosterhout.

Lees meer...

ChristianD-OogDENNIE CHRISTIAN – OOGVERBLINDEND

Ontstaan na een ontmoeting met opvallende Delftse dame..!

• WARDENBURG (D) • In 2017 is Dennie (62) voor velen, dé verrassing van het tv-programma de ‘Beste Zangers van Nederland’ waardoor erkenning voor diens zangkwaliteiten alleen maar verder toeneemt. Dennie oppert na zijn deelname hieraan dat hij denkt aan een theatertoer. Tijdens het Varend Corso van 2017 in het Westland, had Dennie een eigen boot in de jaarlijkse optocht door de wateren aldaar. Bij aankomst in Delft was het dringen om met Dennie op de foto te kunnen. Opeens was daar een bijzondere dame die zich er speciaal voor had gekleed in een jurk met Delfts Blauwe figuurtjes….

Lees meer...

ToolenVdE-ZondenEDWIN V. D. TOOLEN – ZEVEN ZONDEN

‘Sieben Sünden’ weer eens opgepakt..!

• SCHIEDAM • Jaren vernamen we, op platengebied dan toch, niets van de in Delft geboren Edwin (39). Echter dit jaar verscheen hij weer eens ten tonele met een single ‘Hup Faldera’ dat we toch wel een erg gedateerd vonden. Nu opnieuw een cover van de zanger getiteld ‘Zeven Zonden’. De trouwe volger van het Nederlandstalig kent het als ‘Als Je Lacht’ (2005) van Thomas Berge terwijl Vlaming, en één van de leden van Klubbb3, Christoff (de Bolle) het ook uitbracht als ‘Zeven Zonden’ in 2008. Het blijft een leuk pakkend liedje al moet gezegd dat eerder genoemde versies ook anno 2018 nog volop gedraaid worden in den lande.

Lees meer...