170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

170707HHF-promo
160000ADVtussenbalk
170731Ilse Jansen-Alex 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701-7HillsMusic
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
170801ZK-banner200x100
160000ADVtussenbalk
170801ZK-banner200x100nomineer
160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170701PaginaHeaderSingles

DisselHDouwsmaT-GevoelGoedHENK DISSEL & TIM DOUWSMA – HET GEVOEL

De zon schijnt voor niets..!

• DIEMEN/ZEIST • Tim Douwsma (29) deed in 2007 mee met de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar waarin hij vijfde werd. Eind van dat jaar verscheen de debuutsingle ‘Wil Je Bij Me Blijven Slapen’ van dit multi-talent dat de tweede plaats wist te bereiken van de HHF-TOP40. Henk Dissel (26) kreeg op zijn beurt bekendheid door zijn deelname aan de TROS Sterren.nl Academy in 2008, waarin hij het nummer ‘10 Seconden Later’ bracht. Dit was het begin van een carrière waarin vele diverse hit-singles verschenen, de release van het dubbelalbum ‘Stap Voor Stap’ in maart 2016 en een jubileumconcert in Afas-live.

Lees meer...

WoltersE-VerEVERT WOLTERS – HOE VER KAN IK GAAN

Drentse zanger trekt ‘Sexy Sax’-sound door..!

• EMMEN • Evert Wolters (26) ontdekte op 15-jarige leeftijd dat hij wel een klein beetje kan zingen. Op advies van zijn muziekdocent op de Havo deed hij mee aan de jaarlijkse culturele avond alwaar hij het nummer ‘Alles of Niets’ van Jannes bracht. Hierna gaat hij werken aan de scholing van zijn stem. Na de Havo en een vervolgstudie, gaat hij zich meer en meer richten op het zingen. In 2013 verschijnt dan ook zijn debuutsingle ‘Ik Ben Nog Steeds Op Jou Verliefd’ en bouwt hij verder aan zijn muzikale carrière met diverse singles en de release van zijn debuutalbum ‘Vanuit Mijn Gevoel’ in 2016, als resultaat.

Lees meer...

BeverdJ-LachOranjeversie

JOHN DE BEVER – JIJ KRIJGT DIE LACH NIET VAN MIJN GEZICHT (oranje versie)

Sowieso huldigen..!

• VLEUTEN • Waar het vrouwenvoetbal jarenlang niet serieus werd genomen en er ook nú nog een analist rondloopt, die meent dat dit geen topsport is, zijn miljoenen in ons land inmiddels om. Op het huidige EK in ons eigen land met volle stadions tijdens de wedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal en enkele miljoenen voor de buis gekluisterd, tonen de Oranje Leeuwinnen keer op keer aan dat de sport volwassen is geworden. Op 6 augustus spelen zij, na zeges op Noorwegen, Denemarken, België, Zweden en Engeland, de EK-finale in Enschede voor 33.000 toeschouwers tegen.. opnieuw Denemarken.

Lees meer...

StanekeD-HuiltDANY STANEKE – ZIJ HUILT NIET MEER OM MIJ

Zingende dakdekker lanceert 4e single..!

• BREDA • Danny Staneke (31) volgde hij een timmeropleiding en is nu alweer een aantal jaren dakdekker. In het uitgaansleven kwam hij in aanraking met Nederlandstalige muziek en bezocht hij graag Nederlandstalige feestcafés alwaar het zingen voor hem begon. Danny pakte de microfoon en begon het liedje ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ van Wolter Kroes te zingen op karaokeband. Dit vond hij zo leuk dat hij thuis is gaan oefenen en later opnieuw in een café ten gehore mocht brengen. Op 16 november 2014 presenteerde Danny zijn eerste single ‘Wereldwonder’.

Lees meer...

Enrico-DenkENRICO – IK DENK NA

‘Summerlove’ van David Tavare razendpopulair..!

• APELDOORN • Enrico Moes (21) werkt wekelijks aan zijn stem, trad al op diverse podia op en hoopt ooit talent-af te zijn en ambieert een plaatsje tussen de bekende Nederlandse artiesten. Een eerste plaats bij een talentenjacht ondersteunt die ambitie. Enrico heeft gevarieerd repertoire van rustige ballads tot o.a. gezellige meezingers. Het maakt hem niet uit of dat nu op een bruiloft een verjaardag of een braderie is, niks is deze jonge zanger te gek! In 2015 verscheen zijn debuutsingle ‘Kom Maar, Ga Mee’.

Lees meer...

PlaizierJ-ParadijsjeJOERI PLAIZIER - PARADIJSJE

Met een exotische schone in de 7e hemel..!

• HANK • De in 1988 geboren Joeri komt er op jonge leeftijd al achter dat zingen zijn passie is. De Brabander rondt eerst zijn middelbare hotelstudie af en gaat dan in zee te met een platenlabel dat in 2010 zijn debuutalbum ‘Vandaag Is Vandaag’ uitbrengt. Met de single ‘Adem Onder Water’ krijgt hij een televisieoptreden bij Life 4 You, de plaat wordt HHF-Kanjerschijf en scoort medio oktober 2010 een zevende plaats in de HHF-TOP40. In de jaren die volgen experimenteert de zanger met releases in behoorlijk uiteenlopende muziekstijlen. Vanaf 2017 vindt Joeri onderdak bij Berk Music. 

Lees meer...

ChristianD-BloemenDENNIE CHRISTIAN – BLOEMEN GEVEN KLEUR AAN JE LEVEN

‘Beste Zanger’ kleurt Varend-Corso-Westland met vrolijke meezinger..!

• WARDENBURG (D) • Eerder dit jaar was Dennie (61) wekelijks te zien in het Avrotros programma Beste Zangers waarin hij grote indruk maakt. Dennie ondergaat, zoals hij dat zelf zegt, bijna een muzikale facelift daar er ineens volop erkenning is voor zijn kwaliteiten en mogelijkheden als zanger. Nadat hij dit jaar ook a; zijn debuut maakte op het witte doek in de zeer succesvolle film “Ron Goossens Low Budget Stuntman", streeft Dennie er nu naar om in 2018 een theatertoer te gaan doen. Speciaal voor het jubilerende Varend Corso (Westland) maakte Dennie het nummer; ‘Bloemen Geven Kleur Aan Je Leven’.

Lees meer...

MiekeBandit-EenzaamMIEKE & BANDIT – ALS IK EENZAAM BEN

’n Pareltje..!

• HERSELT (B) • Liefst 4 singles en een album bracht de Vlaamse zangeres Mieke uit in combinatie met Luc van Meeuwen. In 2013 staat ze samen met Luc liefst 5 weken op de hoogste positie van de HHF-TOP40 met het duet ‘Samen Kunnen We De Wereld Aan’. In november 2014 verscheen Mieke ’s (3CD) jubileumalbum ’Mieke 40 jaar’ en vorig jaar verscheen het duettenalbum ‘Mieke & Luc van Meeuwen’ dat in het Antwerps Sportpaleis werd gepresenteerd. Nu is de 60-jarige zangeres een duet aangegaan met Bandit als voorloper van het album ‘Parels’ dat over enkele weken verschijnt.

Lees meer...

Macy-LachtMACY – ALS JE LACHT

Utrechtse zangeres debuteert..!

• UTRECHT • Macy Loffeld Arroyo (16) heeft een Filipijnse moeder en een Nederlandse vader, en door de Filipijnse cultuur is het fenomeen karaoke haar met de paplepel ingegoten. Macy kon eerder zingen dan lopen. Op 10-jarige leeftijd gaf Macy haar eerste optreden, deed ze vervolgens mee aan diverse talentenjachten en trad ze op met Glennis Grace. Met het liedje ‘Partytime’ nam ze in 2015 deel aan het Junior Songfestival. Medio 2017 verschijnt haar debuutsingle ‘Als Je Lacht’.

Lees meer...

TruckerTWijkstraH-TruckersticTINA TRUCKER & HESSEL WIJKSTRA - TRUCKERSTIC

Ze hebben een T, een I en een C, kortom; een TIC..!

• HELMOND/SNEEK • Tina Trucker (65) tekende al in 1982 voor haar debuutsingle ‘Ik Ben Een Vrouw Om Te Benijden’. Later haalt ze de landelijke media met nummers als ‘M’n Good Old Ducky’, ‘Lady Trucker Is Mijn Naam’ of ‘King off the Road’. Na enkele jaren van afwezigheid maakte ze in 2013 haar comeback. Hessel Wijkstra (47) is beroepschauffeur geweest, nu is hij alweer jaren presentator bij RADIONL. Daarnaast staat hij sinds 2013/2014 ook als zanger op de bühne. Zo verscheen in 2014 zijn debuutalbum ‘Cabinevitaminen’. In 2016 scoren Tina en Hessel met het in drie talen uitgebrachte liedje; ‘Truckdrivers’.

Lees meer...

SepJ-SchatJOSÉ SEP – LIEVE SCHAT

Brabantse heeft zichzelf goed op de kaart gezet..!

• ETTEN-LEUR • José Sep (45) studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum, hierna volgde zij een musicalopleiding in Tilburg en doorliep ze diverse trainingen op gebied van zang/dans en entertainment. Ze was al regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres, ze was ook al te horen bij diverse radiocommercials en in 2015 debuteert ze op de plaat als ‘Het Is Een Wonder’ wordt gereleased. Na de twee zeer feestelijke covers ‘Ik Weet Dat Er Een Ander Is’, en ‘Adios Amor’, is ‘Lieve Schat’ haar eerste single van dit jaar.

Lees meer...

FrogerD-OmdatDANNY FROGER – OMDAT IK ZOVEEL OM JE GEEF

Alles kan en alles mag..!

• BLARICUM • Danny Froger (29) kwam in 2004 kwam voor het eerst in de schijnwerpers te staan tijdens het concert van zijn vader in de Arena. In 2012 scoorde hij zijn eerste succesjes met twee stevige Nederpop singles. In 2013 trad hij samen met Danny Nicolay en Wesley Klein als Gents op bij de Toppersconcerten. Het drietal scoort in 2014 een hit met ‘Dans en Zing’. Na de opvolger ‘Geheime Liefde’ in 2015 lijkt het er nu op alsof Gents gestopt is. Danny wordt in 2016 presentator Nederland Muziekland en ook verschijnt na een aantal jaar weer eens een single van de zanger.

Lees meer...

Ivo-liefdeIVO STUIVENBERG - LIEFDE

NL-soul uit Rotterdam..!

• ROTTERDAM • Ivo begon op 8-jarige leeftijd met muziek spelen. Ondertussen is hij pianist, zanger en entertainer die in zijn eentje een complete band vormt en zingt in diverse talen met sterk uiteenlopende repertoire. Op een cruiseschip van de Holland America Line leerde hij het vak van entertainer Met 25 jaar ervaring en een inmiddels onuitputtelijk repertoire staat deze muzikale duizendpoot garant voor een onvergetelijke avond. Ivo Stuivenberg won in 2016 de eerste prijs bij het Talent der Lage Landen.

Lees meer...