170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170701PaginaHeaderSingles

Sieneke-OverkomenSIENEKE – WAT MIJ IS OVERKOMEN

Een glaasje water leek wel 'roze' wijn..!

• NIJMEGEN • Eind vorig jaar werd ‘Donkere Dagen’ van Sieneke (25) door zowel publiek als HHF-panel, verkozen tot “Beste Levenslied van 2016”. En ook dit jaar maakte de Nijmeegse al indruk met het nummer ‘Lievelingsmelodie’. Komende februari zal, als alles goed blijft gaan natuurlijk, dochter Rosalie (3) een broertje gaan krijgen. Maar voor het zover is lanceert moeder een toch wel hele verrassende plaat. Net als de voorganger is ‘Wat Mij Is Overkomen’ geschreven door Marianne Weber. Natuurlijk kennen we ‘Vita Bella’ van Sieneke als zomerse meezinger, ditmaal echter wordt beduidend steviger ingezet!

Lees meer...

SteenwijkS-GaSAMANTHA STEENWIJK – GA MAAR DOOR

Zangeres tapt uit ander vaatje..!

• RIJSWIJK • Vergelijkingen maken is gevaarlijk maar daar waar bij de zangers de laatste jaren Tino Martin en André Hazes serieus doorbraken, geldt dat voor Samantha Steenwijk bij de zangeressen. Alleen zij blijft vooralsnog verstoken van albums, awards en grote concerten. Dat heeft méér met het wereldje te maken dan met de zangeres in deze. Maar dat Samantha stevig op de muziekkaart staat ondertussen moge duidelijk zijn. Singles als ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’, ‘Proost Op Het Leven’, ‘Het Leven Is Zo Mooi’ en zeker ook haar hit van eerder dit jaar ‘Als Je Tot Morgen Bij Me Blijft’, worden volop gedraaid en meegezongen.

Lees meer...

RomeinJ-ZuipJOHNNY ROMEIN – ZUIP ES EFFE DOOR

Zigge zagge bier bier bier.. wie is de Bob?

• ST.ANTHONIS • “Ik schrok zelf van het enorme feestgehalte”, zo liet Johnny weten. “Ik ben er erg blij mee en hoop dat iedereen die op wintersport gaat en de Oktoberfeesten nog meemaakt gaat genieten van dit lied waarin de accordeon zorgt voor een Tirolersfeertje”. Deze geboren Amsterdammer, bekend van de ultieme feestklassieker ‘De Vrolijke Koster’ (met Het Feestteam) maar ook van de successingles ‘Alie-mentatie’ en ‘Je Hebt Me Belazerd’, zocht naar een track die wat aansluit bij deze successen: “Ik gaf aan dat ik feest wilde vieren en recht op de man af iets wilde uitbrengen. Vervolgens kwamen er een aantal ideeën op tafel, waaronder dit liedje”, aldus Johnny.

Lees meer...

FuchsA-NeemARMAND FUCHS – NEEM ME MEE

Wat je vertelt klinkt als een melodie..!

• ZWANENBURG • Voor Armand is ‘Neem Me Mee’ zijn tweede Nederlandstalige single nadat hij in april ‘Ondeugend’ op de markt bracht. “Jarenlang heb ik nummers van Tom Jones en Lou Rawls gezongen, ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging en stort me op de Nederlandstalige markt”, aldus de in Eindhoven geboren zanger. Deze voor ons eerste kennismaking met Armand, waarvan zijn fans maar niet begrijpen dat hij nog niet is doorgebroken – daar zijn het fans voor natuurlijk, is er eentje die in de basis bevalt maar waarbij weldegelijk ook enige kritiek is op te voeren.

Lees meer...

Rika-VuurRIKA – VUUR VAN VERLANGEN

Voorloper van gelijknamig album..!

• SAPPEMEER • Rika (54) is recentelijk druk geweest met haar nieuwe album dat op 29 oktober a.s. zal worden gepresenteerd in Annen. In mei bracht de zangeres haar single ‘Als Hij Wist’, dat vooral airplay opdeed in het noorden, oosten en bij de piratenzenders. Haar nieuwe single ‘Vuur Van Verlangen’ is een sfeervol levenslied in schlagersetting en is de voorloper van haar album dat dezelfde titel zal dragen. Tijdens de albumpresentatie zal Rika zich per Limousine zal laten vervoeren naar de feestlocatie, alwaar een grote groep vaste fans haar zullen opwachten.

Lees meer...

BemmelvR-DenkRONNIE VAN BEMMEL – DENK OOK AAN MIJ

Gevangen zitten in een fantasie..!

• MAARSSEN • Sinds 2015 brengt de Utrechtse volkszanger Ronnie van Bemmel (52) weer tweemaal per jaar iets nieuws op de markt. Zijn 6 juni jl. gelanceerde single 'Houd Je Vinger Op De Knip' heeft een aantal hitlijsten gehaald en is dus volop gedraaid in het land. De zanger, die een kleine 25 jaar alweer op de vaderlandse podia staat, komt nu met de single ‘Denk Ook Aan Mij’. In 2012 bracht Harold Verwoert het liedje in reggaestijl uit en daarvoor was het Grieks/Nederlandse zanger Spiros die het in 1996 de hitlijsten in zong. De nieuwe versie van Ronnie, geproduceerd door Frank Verkooyen trouwens, nodigt uit tot het maken van een dansje!

Lees meer...

OffenbergB-ZomerliefdeBOB OFFENBERG – JIJ WAS MIJN ZOMERLIEFDE

De zomer voorbij - de liefde ook..?!

• SCHIEDAM • Hij is nog maar 21 lentes jong maar Bob Offenberg is wel al meer dan 15 jaar actief met het zingen. Zijn voorlaatste album ‘Dansen’ (2005) werd aan Bob uitgereikt door wijlen Arne Jansen en de opvolger ‘Mijn Trots’ kreeg de Schiedammer eerder dit jaar uit handen van Frans Bauer. Van dat laatste album is ‘Jij Was Mijn Zomerliefde’ gekozen als nieuwe single. Een vlotte meezinger met feestgehalte en gipsyelementen waarvoor Kees Tel de muziek en tekst schreef. De zomer is voorbij en dus kijken velen nu terug op hun vakantieliefde(s) die uiteindelijk in veel gevallen gewoon zullen verwateren.

Lees meer...

VoetR-Wil

RANDY VOET – WAT JIJ WIL

Na 3 jaar weer single van Brabander..!

• BERGHEM • Na enkele jaren waarin niets nieuws verscheen van Randy (26) keert de zanger in 2017 weer terug met de single ‘Wat Jij Wil’. “Nadat ik in het verleden verschillende stijlen, van feestliedjes tot Nederpop tot levenslied gezongen heb, heb ik nu het idee dat ik mijn eigen stijl gevonden heb. Ik ben dan ook erg blij met ‘Wat Jij Wil’ en ik hoop hiermee het Nederlandse en Vlaamse publiek ook”, aldus een trotse Randy Voet.

Lees meer...

KluitmansM-Spijt

MARTINO KLUITMANS - SPIJT

Derde single van horecaman..!

• EINDHOVEN • Martino (24) trad een aantal jaar geleden alweer voor het eerst op tijdens een Nederlandstalig evenement. Voor zo’n 1500 man publiek debuteerde hij op de bühne. Dit bleek het vertrekpunt van de carrière van de Brabander. De zanger, die ondertussen meerdere singles al op zijn naam zette, studeerde horeca-management en droomt ervan een eigen zaak te mogen openen. ‘Spijt’ is de derde single van Martino Kluitmans dat een dansbare track is geworden met een pakkende melodie.

Lees meer...

SwikkerG-CantaGIO SWIKKER – CANTA CANTA

Zijn zingende en dansende vakantieliefde..!

• DEN HAAG • Ondanks zijn jeugdige leeftijd, hij wordt namelijk binnenkort 14, heeft Giovanni al heel wat op zijn palmares staan, zoals u hieronder bij zijn biografie kunt ontdekken. Dit Haagse talent die ook al zijn opwachting maakte in het televisieprogramma Toppers Van Oranje, is onlangs de studio ingedoken voor de opvolger van ‘Jouw ogen’. Een fraai uitgedoste schone dame, de zogenaamde vakantieliefde, heeft de jonge zanger weten te verleiden met haar zang en dans. Over haar gaat dus deze temperamentvolle single met Spaanse invloeden van de jeugdige Gio!

Lees meer...

EttenvF-LoslatenFRANK VAN ETTEN – JOU LOSLATEN DAT KAN IK NIET

Het is klaar maar, hoe verwerk je dat..?

• APELDOORN • Na de uptempo en commerciële airplay-successen ‘Ik Sta In Lichterlaaie’ en ‘Huisje Op Wielen’, stort Frank van Etten zich op het gevoelige en indringende levenslied. De weerbarstige volkszanger is na zijn kortstondige avontuur in Brabant terug in Apeldoorn waar hij zichzelf moet zien te hervinden na een echtscheiding. Dit lied verhaalt dan ook over zo’n ingrijpende breuk. De koek is op, het vuur gedoofd, na al die jaren samen vergeet je haar natuurlijk nooit. Houden van, doet pijn. Versteend, vervreemd, spijt en vergeving.. ze zijn een gepasseerd station. Als iemand dit verwoorden en vertolken kan, dan is dat Van Etten wel!

Lees meer...

Picobello-meerPICOBELLO – LIEFDE IS MEER

Opgefrist en opnieuw uitgebracht..!

• HEERDE • 7 oktober jl. is in een bomvolle zaal in Heerde de nieuwe single ‘Liefde Is Meer’ gepresenteerd van Picobello. Voor de fans werd het een avond om nooit te vergeten want zij werden verrast. Het liedje ‘Liefde Is Meer’ is bij hen weliswaar bekend maar dan wel uitgevoerd in de vorige Picobello-bezetting. Het nummer is echter opnieuw opgenomen. De opzwepende schlagersound afgewisseld met de warme zang en heldere gitaren, hebben het levensliedje meer nationale uitstraling gegeven waardoor het ook kans maakt op airplay bij de niet-piraat!

Lees meer...

Alex-BegonALEX – HET BEGON OOIT MET EEN BOSSIE ROOIE ROZEN

Daar is het bossie weer..!

• NOORDWIJK • Naast dat de plaat de HHF-Kanjerschijf te pakken had, scoorde ‘Jij Bent Veel Te Mooi’, de vorige single van Neerlands feestzanger Alex (45), medio augustus jl. een tweede plaats in de HHF-TOP40. Een regelrecht airplay-succes dus die het tot in lengte van jaren in de zalen ook goed zal blijven doen. Nu komt de Noordwijker met iets “nieuws” want de Ko’s (daar zijn ze weer) schreven ‘Het Begon Ooit Met Een Bossie Rooie Rozen’ voor hem.

Lees meer...