170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-WhatsApp Logo HHF-Instagram


 

180101JubileumkransGoud8
160000ADVtussenbalk
170505BZN
 160000ADVtussenbalk
161201ADVinstagram
160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
160000ADVtussenbalk
 161201ADVadverteer
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
161201ADVspotify1

.

170104PaginaHeaderSingles

HoofvR-LieveRON VAN HOOF – LIEVE LIEZE

 Derde single na comeback..!

• PUTTE • Een kleine halve eeuw geleden alweer startte in het Brabante Putte de carrière van Ron van Hoof (58). Hij was namelijk actief bij diverse bands en orkesten, alvorens hij in de jaren tachtig ook gaat. Na het uitbrengen van diverse eigen singles maakt hij jarenlang deel uit van Ricardo en de Calypso’s. Het bleef echter kriebelen bij Ron en uiteindelijk is het zijn achternicht die hem stimuleert ook weer solo aan de slag te gaan. Zo verschenen vorig jaar van de Brabander de singles ‘Het leven met jou’ en ‘Vrouw van mijn leven’, en als het aan Ron ligt zal de release van een album zeker niet uitblijven.

Lees meer...

LenaertsJ-LachtJAMIE LENAERTS – DIE ALTIJD LACHT

Zangeres lanceert derde single..!

• SCHIJNDEL • Muziek was al op jonge leeftijd Jamie Lenaerts (20) grote passie. Vanaf 2006 gaat zij zang-, dans- en acteerlessen gevolgen en treedt ze op tijdens diverse festiviteiten in Brabant. In september 2015 meldt de zangeres zich tijdens Buma NL in ’s-Hertogenbosch bij Tom Peters (NRGY) met de mededeling dat ze heel graag Nederlandstalige liedjes wilde gaan zingen. De jeugdige zangeres tekende een contract en verschijnt haar debuutsingle ‘Levenslang Vertrouwen’ dat meteen HHF-Kanjerschijf werd. Inmiddels is ze toe aan haar derde single.

Lees meer...

WijkstraH-RijdenHESSEL WIJKSTRA – ALS IK AAN HET RIJDEN BEN

Geniet van het moment achter ‘t stuur..!

• SNEEK •  Hessel Wijkstra (47) is tientallen jaren beroepschauffeur geweest maar hij is bij o.a. het radio- en zomertoerpubliek vooral bekend als presentator bij RADIONL. Hij verraste menigeen toen hij in 2014 tekende voor het truckersalbum ‘Cabinevitaminen’ en de release van enkele singles. Precies een jaar geleden stond de zingende presentator op Nr6 van de HHF-TOP40 met het liedje ‘Truckdrivers’. Dit duet met Tina Trucker werd een behoorlijk landelijk succes. Hierna verscheen ‘Ik Moet Nu Door’ en nu brengt hij de single ‘Als Ik Aan Het Rijden Ben’ op de markt.

Lees meer...

KerstenM-VerlangenMITCH KERSTENS – VERLANGEN

Vierde single voor jeugdige Brabander..!

• ETTEN-LEUR Mitch Kerstens (22) begon met zingen als één van de leadzangers van het duo de Partycaptains maar daarnaast gaat hij ook bouwen aan zijn solocarrière. In 2015 verscheen zijn debuutsingle ‘Ik Zag De Maan En De Sterren In Jouw Ogen’. Energiek, jong en dynamisch zijn de trefwoorden bij deze artiest. De muziek van Mitch Kerstens is commercieel, opzwepend, gezellig en spreekt een grote doelgroep van veelal jeugdig café publiek aan. Als het aan de zanger ligt zullen er meer releases van hem gaan verschijnen in de toekomst.

Lees meer...

AlvaresE-PlukETIENNE ALVARES – IK PLUK DE DAG

Vrolijk en zomers..!

• OSS • Etienne Alvares (53) legde de basis voor zijn muzikale carrière aan de draaitafels want vanaf zijn vijftiende zette hij vele pick-up naalden in het vinyl om de mensen ermee te vermaken. Later gaat hij zingen bij diverse bandjes en is hij gedurende vele jaren de vaste huiszanger van Café Bolle Jan in onze hoofdstad. De zanger woont in Brabant, is getrouwd, is vader van een zoon en een dochter en heeft ondertussen al een aantal singles op zijn naam staan.

Lees meer...

EeltinkJ-DoorJOHN EELTINK – DOOR JOU GA IK LEVEN

Cover van Dries Roelvink..!

• BEVERWIJK • John Eeltink (49) als kind al graag mee met de nummers van André Hazes. Dat hij op latere leeftijd in een café in het echt stond te zingen met André Hazes had hij nooit durven dromen. Karaokewedstrijden volgden en steeds meer boekingen. Op het Jordaan Gala stond hij in de line-up met artiesten als Peter Beense, Marianne Weber, Koos Alberts en vele anderen. In 2006 verscheen zijn debuutsingle ‘Geef mij maar de Zon’!

Lees meer...

WagnerD-MilenaDJANGO WAGNER – OH MILENA

Het lekkerste voor het laatste bewaard..?

• NUENEN • ‘Wij Met Z’n Twee’ (met Danny de Munk), ‘Laat Me Lachen’, ‘Zonder Jou Kan Ik Niet Leven’, zijn de singles afkomstig van het afgelopen augustus gelanceerde album ‘Emoties’ van Django Wagner (46). Allen werden/zijn weer (airplay-) hits geworden. De Sinti-zanger die sinds 2009, sinds ‘Kali’ dus, met zijn volkse gipsysound een compleet nieuwe richting aanboorde binnen het Nederlandstalig, komt nu met misschien wel het lekkerste van zijn laatste album: ‘Oh Milena’.

Lees meer...

Stefano-LoopSTEFANO – LOOP DI LOVE 2017

Na 10 jaar terug op de bühne..!

• MAASSLUIS • De liefde voor muziek zit er bij Stefano Vermeer al vroeg in. Op school speelt hij als drummer in de schoolband, hierna werkt hij jarenlang als geluidstechnicus en nog wat later gaat hij zingen. In 2003 komt zijn eerste single uit getiteld: ‘Alleen Maar Jou’ gemaakt op ‘Jessie’ van Joshua Kadison. Vanwege het faillissement van zijn bedrijf wordt het echter stil rond de zanger. Tien jaar later keert Stefano in 2016 weer terug op de bühne en pakt hij zijn carrière weer op met een nieuwe single.

Lees meer...

FuchsA-OndeugendARMAND FUCHS - ONDEUGEND

Zanger werkt toe richting album..!

• HAARLEMMERMEER • Na vele jaren als fietsenmaker te hebben gewerkt in Amsterdam, heeft de in Eindhoven geboren Armand Fuchs (49) gekozen voor een fulltime zangcarrière. Armand bracht eerder ‘Al The Thieme’, ‘Leven Lukt Me Niet Met Jou’, ‘Zomertijd’, ‘Lekker Ding’ op de markt. Zijn droom is dan ook gewoon te zingen en veel mensen blij te maken. Voor zijn nieuwe single ‘Ondeugend’ is gekozen voor de studio van Ger Oerlemans in Alkmaar die eveneens stukken voor het aankomende album (verwacht medio 2018) van Armand heeft klaarliggen.

Lees meer...

DammevR-OgenROBIN VAN DAMME – KIJK IK IN JE OGEN

Derde single Bredanaar..!

• BREDA • Robin van Damme (30) liet met zijn eerste singles ‘Smoorverliefd’ en ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ een goeie indruk achter. Hierna werd het bijzonder stil, Robin kreeg het zo druk met optredens, dat een nieuwe single even op zich liet wachten. 15 april jl. echter presenteerde hij in Prinsenbeek zijn nieuwe single ‘Kijk Ik In Je Ogen’ welke is geschreven door Carlo Verkooijen en geproduceerd door Manfred Jongenelis. De verwachting is dat Robin hiermee regelmatig op de Nederlandse en Vlaamse radiostations zal gaan passeren.

Lees meer...

DiegoD-SteeltDANNY DIËGO – ZE STEELT DE SHOW

Popsong met een vleugje reggae..!

• HEERENVEEN • De in Delft geboren Danny Diëgo (33) werkte in de horeca in Heerenveen en Emmen, ging aan de slag als Dj en was mede-eigenaar van een nachtclub in het noorden van het land. Daarnaast was hij kortstondig te zien in het SBS programma Utopia. Verder is Danny dol op motorrijden, feesten, duiken en hardlopen. Na zijn vertrek uit Utopia wil Danny zich naast zijn modellenwerk ook gaan richten op een carrière als zanger. In het voorjaar van 2015 verscheen zijn Nederlandstalige debuutsingle ‘Oyalela’.

Lees meer...

AarlevD-DenkDONNY VAN AARLE – DENK NIET AAN MORGEN

Vervolg op vorig jaar gelanceerde debuutsingle ‘Marguerita’..!

• HAARLEM • Donny van Aarle (18) wist Miss Malaga te strikken voor zijn allereerste clip. De Spaanse schone speelde de vakantieliefde van de zanger in de video voor zijn debuutsingle ‘Marguerita’. Op 22 mei vorig jaar presenteerde Donny zijn eerste single welke geschreven is door Bram Koning en aan hem werd uitgereikt door Wesley Klein. De Haarlemmer begon op z’n achtste met zingen in de kroeg bij zijn opa en had nooit het idee dat hij het echt kon. Sinds de samenwerking met zijn zanglerares Sasja Brouwers is hij het zingen serieus gaan aanpakken.

Lees meer...

VelzenvH-LaatHENRI VAN VELZEN – IK ZAG HAAR DAAR

Vrolijkheid troef..!

• ZWOLLE • Henri van Velzen (50) is achttien als hij begint te zingen bij de coverband Highway. Als de band zes jaar later uiteenvalt, stort Henri zich op zijn maatschappelijke carrière en zijn gezin terwijl het zingen op de achtergrond komt te staan. In 2005 neemt Henri een coveralbum op vol liedjes van zijn idool André Hazes. Een jaar later verschijnt zijn debuutsingle en dat is de aanzet naar meer singles en zelfs twee albums. De olijke en vrolijke volkszanger uit het oosten komt nu met ‘Ik Zag Haar Daar’ op single.

Lees meer...