170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram


 

180101JubileumkransGoud8
160000ADVtussenbalk
170623FransBauer2
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701-7HillsMusic
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170104PaginaHeaderSingles

KramerJ-StadJOEY KRAMER – ALS HET NACHT WORDT IN DE STAD

Koos Alberts gecoverd..!

• DEVENTER • “Het is een oud liedje van Koos Alberts uit 1986”, zo vertelt Joey. “Er zit een super goed verhaal in en dat pakte mij. Frank Verkooyen heeft het nummer vervolgens in een 2017-stijl gegoten. Ik hoop dat de mensen hier veel plezier van zullen hebben”, aldus de 26 jarige zanger die vorig jaar nog twee duetten op de markt bracht met Gerrit Haverman. Joey zingt vanaf zijn zestiende en was toen al vastbesloten zanger te worden. Hij heeft meegedaan aan talentenjachten en viel menigmaal goed in de smaak. Zijn grootste inspiratiebron is André Hazes.

Lees meer...

CarreroJ-VerJORDY CARRERO – HIER VER VANDAAN

Zomerse techno..!

• DORDRECHT • Jordy Carrero (21) heet eigenlijk Jordy Breevaart. In samenwerking met Peter Koelewijn bracht de Dordtenaar in 2016 de single ‘Allemaal Beestjes’ op de markt waarmee hij inhaakte op de Pokémon-rage. Zijn nieuwe single ‘Hier Ver Vandaan’ is een vrolijk, sensueel, uptempo zomers nummer, overgoten met een technobeat. De tekst en de muziek zijn afkomstig van Frans van Nispen en Tony van Boxtel en het geheel is opgenomen in de Mickim Music Studio. “De mooiste dingen gebeuren hier ver vandaan”  het is dat zomerse vakantiegevoel wat Jordy graag overbrengt.

Lees meer...

GebroedersKo-FeestjeGEBROEDERS KO – WIJ SLAAN GEEN FEESTJE OVER

De Ko’s hebben weer eens een klapper..!

• GEERTRUIDENBERG • Natuurlijk slaat de ene meer aan dan de ander. Lola, de frikandel, de kano, de omi’s.. allemaal best leuk maar nu hebben Ton (51) en Gerard (47) Koopmans oftewel de Ko’s, weer eens echte in handen met hun nieuwe single ‘Wij Slaan Geen Feestje Over’. Voor iedereen toegankelijk, vrolijk, zomers, uiteraard wel feestelijk en verder ontzettend herkenbaar. ‘This Old House’ (Shakin’ Stevens) en ‘Reet Petite’ (van Jacky Wilson) zijn vakkundig samengesmeed tot een kostelijk en zeer aanstekelijke radiovriendelijk meezinger. Een beetje de opvolger van ‘Wil Jij Wat Van Mij Drinken’ uit 2009.

Lees meer...

AnitaEd-ZomerzonANITA EN ED - ZOMERZON

Zullen we maar weer..?!

• THOLEN • Soms heb je als artiest een single die zonder dat je dat direct verwacht en dus compleet uit het niets, inslaat als een bom. Een toevalstreffer of kun je daar ook patent op hebben. Nou dat laatste lijkt wel een beetje het geval met Anita en Ed. Ze hebben er al een paar gehad maar ‘Hé Ouwe Gek’ van vorig jaar sloeg wel zo’n beetje alles, daar kan geen dieet tegen op! Landelijk opgepikt en zelfs te zien bij Paul de Leeuw. Deze radiomakers, want dat doen ze tegenwoordig ook, hebben bij Martin Sterken een cover opgenomen (‘Rosetta’) welke zij zelf herschreven en eentje die vlot, vrolijk en uiteraard zomers klinkt.

Lees meer...

ColindaDaisy-JagersCOLINDA & DAISY – DE JAGERS EN ‘T WILD

Prooien laten van zich horen..!

• TILBURG • Colinda (47), geboren in Breda kreeg in 1987 landelijke bekendheid met haar singles ‘Kom Dans Met Mij Colinda’ en ‘Let Me In’ waarmee ze op de nationale televisie was te zien. De zangeres vierde in 2016 haar 30-jarig artiestenjubileum. Dochter Daisy v.d. Aa (20) uit Tilburg, verschijnt in 2014 voor het eerst ten tonele als moeder en dochter het duet ‘Mannen, Mannen, Mannen’ op single uitbrengen. Het tweetal tekent met ‘De Jagers En ’t Wild’ alweer voor hun vijfde single samen.

Lees meer...

KarstR-PleinRENÉ KARST – DE STENEN OP HET PLEIN

Om dorst van te krijgen..!

• HOOGEVEEN • Wist u dat René Karst (volgend jaar wordt ie 50!) veertig jaar geleden al zijn eerste liedje schreef en dat de Drent liefst 25 albums uitbracht met zijn moeder? Wat u wel zeker weet is dat hij samen met Stef Ekkel vorig jaar een hit had die zelfs de deuren van de Hilversumse media-elite deed openen. ‘Liever Te Dik In De Kist’, nu al een feestklassieker! De man van ‘Supergavetijd’, ‘Dat Moet Je Niet Doen’, ‘Ik Wil Zo Graag Weer 20 Zijn’ en wat te denken van dat leuke hitje ‘Hollanders’ (met Dj Bart) van vorig jaar, heeft weer eens zitten te broeden op een bijzondere tekst: Wat zou er toch zijn met.. ‘De Stenen Op Het Plein’?

Lees meer...

ZUS-ZomerZUS – DE HELE ZOMER LANG

Zon en zomer blijven favoriet bij ZUS..!

• SCHIJNDEL • Bo Sluijpers (1997) en zus Kiki Sluijpers (2000) uit het Brabantse Schijndel, vormen sinds 2013 een muzikaal duo onder de naam: ZUS. Het duo, groot liefhebbers van zang, dans en musical trouwens, debuteerden in dat jaar op de plaat met ‘Ik Wil Met Jou Naar De Zon’ en ‘In Mijn Rode Cabrio’. Met vrolijke, vlotte, jeugdige klinkende en energieke meezingers, proberen de Brabantse zusjes nu naam te maken in hun regio en daarbuiten. De nieuwe single van ZUS is getiteld ‘De Hele Zomer Lang’ welke afkomstig is uit de studio van Kees Tel op compositie van Quinn Warmerdam.

Lees meer...

Ancora-WoestANCORA – DOOR STORM EN WOESTE REGEN

Mannen worden als zeeman geboren..?

• WILLEMSOORD/ZWOLLE/ZEDDAM • De unieke mix van Shantymuziek, Irish folk en pop, waar Ancora ineens mee op de proppen kwam in 2013, heeft vele muziekliefhebbers verrast. Het aanstekelijke karakter van de songs, de unieke sfeer van de liedjes, de stijlvolle clips – heuse mini-speelfilms zijn het, de stoere zeemannen-looks van de heren.. ze zorgden ervoor dat een nieuwe ouwe richting binnen de lichte Nederlandstalige muziek werd aangeboord. Het gevolg; single-hits maar belangrijker, de albums incl. DVD, zijn allen bekroond met edelmetaal en stormen direct na de release richting de hoogste positie in de lijsten.

Lees meer...

ZijlmansL-MissenLEEN ZIJLMANS – IK ZAL JE MISSEN

Brabantse Leen heeft ‘r weer één..!

• RAAMSDONKSVEER • Eind 2014 werd zijn single ‘Daar Zijn Opa’s Voor’ gekozen tot “Meest bijzondere song van het jaar” op HollandseHitsForum.nl. De clip behorend bij dit liedje dat in november van dat jaar de tweede plaats van de HHF-TOP40 wist te bereiken trouwens, is bijna 150.000 keer bekeken. Het bijzondere en persoonlijke nummer kreeg in 2015 een plaatsje op het album ‘Mijn Herinneringen’ van Leen. Eind van dat jaar werd dit schijfje door stemmers en jury verkozen tot “Beste Album 2015”. Sindsdien bleef het stil rond *Brabantse Leen* die ondertussen al dik 40 jaar in het vak zit.

Lees meer...

ToontjeLagerMesi-DansTOONTJE LAGER/ERIK MESIE – IK DANS DE ZOMER

Stiekem dansen op Sicilië..?!

• ARNHEM • In 1978 is de formatie Maandverband opgericht door Bert Hermelink. Een jaar later is die naam gewijzigd in Toontje Lager. Als ook de 12 maart 1957 in Eindhoven geboren zanger Erik Mesie als tot de bandleden gaat behoren, groeien de albums ‘Erop of Eronder’ en zeker ‘Stiekem Dansen’ uit tot successen. De singles ‘Stiekem Gedanst’, Zoveel Te Doen’ en ‘Net Als In De Film’ worden hits. Er zijn meerdere personele wijzigingen gedurende de jaren maar in 1985 valt het doek voor Toontje Lager. Erik Mesie gaat solo en scoort in 1986 een hit met zijn single ‘Zonder Jou’.

Lees meer...

WoltersW-keerWESLEY WOLTERS – ÉÉN KEER

Tafels en stoelen aan de kant..!

• ZWOLLE • Wesley Wolters (24) zingt sinds 2011. Nadat hij een cover cd opnam met ‘Lieve Heer Heb Medelij’ en ‘Aan Alle Mooie Meiden’, van Willem Barth, kreeg hij zulke positieve reacties dat Wesley ging nadenken over een eigen nummer. In mei 2013 rolde zijn in eigen beheer uitgebrachte debuutsingle, ‘O Angeline!’ van de CD-persen. “Ik wil de mensen vermaken, ik hoop eens een hitje te kunnen scoren, ik droom van optredens op bijvoorbeeld het Mega Piratenfestijn en een album uitbrengen zou helemaal geweldig zijn”, aldus de ambitieuze Wesley.

Lees meer...

RoodJKasF-VerlangJANNEKE DE ROO & FRANK KAS – IK VERLANG ZO

Zwoele, zonnige en zomerse duetsingle..!

• EMMEN/NIJKERK • Janneke de Roo, bekend van liedjes als ‘Blauwe Korenbloemen’, ‘Huisje Bij De Brug’, haar vele singles en albums, leerde tijdens een opnamedag van Het Artiesten Festival, presentator/zanger Frans Kas kennen. Hij is bekend onder de naam Franky Stardust met singles als ‘De Handen Ineen’, ‘Mag Ik Dansen’ en duetten met Johnny Valentino op zijn naam. De muzikale band werd tussen Janneke en Frans tijdens de verschillende gezamenlijke optredens door het land steeds hechter.

Lees meer...

MartinT-BlijfTINO MARTIN – BLIJF BIJ MIJ

Volgende tussenstop: Olympisch Stadion..?!

• LANDSMEER • Binnen een tijdstek van maar een paar jaar van de schouwburg in Amstelveen, via de HMH naar de Ziggo Dome én.. alles was uitverkocht! Onwaarschijnlijk en ongeëvenaard! Als het aan de geboren Hagenees ligt, die overduidelijk in een enorme positieve flow zit, dan is een concert in het Olympisch Stadion de volgende op zijn route. ‘Hoe Ik Het Zie’ is de titel van het nieuwe album van Tinus en dat is alweer zijn vierde schijfje binnen twee jaar en ook dat is natuurlijk waanzinnig allemaal. Van dat album is nu ‘Blijf Bij Mij’ op single verschenen als opvolger van zijn duet met Gerard Joling dat ook nu nog scoort.

Lees meer...