Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

BeckerR-VoelRENÉ BECKER – VOEL !

Ding.. dong..!

• STADSKANAAL • Een kleine 20 singles heeft René (44) op zijn naam gezet de afgelopen 10 jaar waarvan een flink aantal uitgroeiden tot landelijke successen. Denk hierbij aan ‘Als Een Komeet’, ‘Daarom Leef Ik’, ‘Eén En Al Gezelligheid’ of ‘Jij Bent Een Wonder’. Zijn nieuwe in twee versies verschenen single ‘Voel’ welke trendy en goed dansbaar is gaat op voor dé zomerhit van 2018. De tweede versie van het lied is uitgevoerd met Feest DJ Maarten en is een onvervalste feestsingle. Met deze track(s) zou René voor het eerst in lange tijd wel weer eens de hitlijsten kunnen gaan bestijgen, zo is onze verwachting althans.

Lees meer...

BerendseY-DatYVES BERENDSE – DAT IS LIEFDE

Hier schuilt een dikke hit in..!?

• ZANDVOORT • Liefhebbers van het Nederlandse lied kennen Yves Berendse (24) nu ongeveer drie jaar. Lange benen, looks en gewapend met een uitstekende stem, wordt de zanger gezien als één van onze grootste talenten. Vorig jaar verraste de Noord-Hollander met de single ‘Als Ze Danst’, dat een geheel andere sound bevatte dan bijvoorbeeld eerdere singles als ‘Droomvrouw’, ‘Zin In Jou’, ‘Ik Wil Alleen Maar Jou’. Die aangeboorde nieuwe sound van ‘Als Ze Danst’, wordt nu verder uitgebouwd met zijn nieuwste track ‘Dat Is Liefde’. Een krachtige, trendy en dansbare en melodieuze poppy track met..

Lees meer...

TanisJ-ZonJEFFREY TANIS – IN DE ZON

Samen voor een week of twee de oceaan in..!

• SWIFTERBANT • De in Utrecht geboren maar in Flevoland woonachtige Jeffrey (31) was in zijn jeugd al verzot op de muziek van André Hazes, Willy Alberti en Engelbert Humperdinck. Vanaf 2003 duikt Jeff het circuit in samen met zijn broer en bezingt hij kroegen in zijn regio. In 2008 verscheen zijn eerste single ‘Waarom Kan Ik Geen Afscheid Nemen’ en na zijn deelname aan Bloed Zweet & Tranen in 2015 tekent hij zijn 10-jarig jubileum in 2016 op met de release van zijn debuutalbum ‘Verloren Tijd’. Voor zijn nieuwe single ‘In De Zon’ is ‘Sweat (A-La-la-Long)’ van Inner Circle uit 1992 weer eens van stal gehaald.

Lees meer...

Dikdakkers-Vlaggen1DIKDAKKERS – ZIE JE AL DIE VLAGGEN HANGEN

Tradities in stand houden..!?

• MEPPEL • Dit lied roept nog altijd warme herinneringen op bij Hans Voogd: “Op de lagere school zongen wij dit altijd op Koninginnedag en die melodie is nooit uit mijn hoofd en hart verdwenen”, zo verwoordt Hans van de Dikdakkers, “daarom hebben we het nieuw leven ingeblazen en durven we er gerust hoge verwachtingen van te hebben”. En dat in een tijd waarin steeds meer afstand én afscheid wordt genomen van aloude tradities. “Spreken van een tegengeluid gaat misschien wat ver, maar wij vinden dat sommige tradities absoluut in stand gehouden moeten worden. Koningsdag is er daar eentje van”, aldus de Dikdakkers.

Lees meer...

BakkerH-JouwHANS BAKKER – JOUW LIEFDE IS VEEL MOOIER

Debuutsingle van Drentse twintiger..!

• HOOGEVEEN • Hans (25) groeide op in een echte volksbuurt, hij woont samen met zijn Daniëlle en hun zoontje. Hij zong altijd in het café van zijn tante maar hij besluit in 2017 om het te gaan proberen als zanger. Met een eigen geluidsetje en orkestbanden begon hij te zingen, en daarbij kreeg hij vele positieve reacties. Na zijn zege tijdens een talentenjacht van een radiozender gaat het snel waardoor in 2018 zijn debuutsingle ‘Jouw Liefde Is Veel Mooier’ verschijnt.

Lees meer...

LeonD-IneensDÉON LEON – INEENS

Tweede single maar eerste zelfgeschreven track..!

• ROTTERDAM • Déon Leon (27) lanceert zijn eerste zelfgeschreven solo single ‘Ineens’. Precies tien jaar na de winst in Popstars in 2008 is hij nu aan het werken aan zijn debuutalbum dat na de zomer uit moet komen. Voor ‘Ineens’ ging Déon terug naar zijn roots. Het heeft een zomerse latinsound. Déon is half Antilliaans en daardoor is de latin muziek met de paplepel ingegoten. Daarnaast houdt hij van de Amsterdamse gezelligheid en van die twee elementen heeft hij een combinatie gemaakt waaruit een nieuwe stijl Nederlandstalige Latinpop is ontstaan..

Lees meer...

HeesbeenN-BeloofdNELIS HEESBEEN – IK HEB JOU NIKS BELOOFD

Volkszanger uit de Betuwe heeft er de pas weer in..!

• ZALTBOMMEL • Nelis (45) stond van kinds af aan al met een microfoon in zijn handen en vanaf zijn 14e gaat hij dan ook zingen op feestjes van familie en vrienden. Ondanks plankenkoorts raakte hij besmet met het artiestenvirus en sinds 2004 heeft hij diverse singles en zelfs albums op zijn naam gezet. Na enkele jaren van stilte keerde hij uiteindelijk in 2016-2017 weer terug in het circuit met o.a. een duet met dochter Richelle. Zijn nieuwe single is een karaktervolle meezinger en is getiteld; ‘Ik Heb Jou Niks Beloofd’. Op het Griekse Kos ontving hij symbolisch het eerste exemplaar uit handen van Willem Barth.

Lees meer...

Anita-RozenANITA – ROZEN VERWELKEN

Uiteraard weer uit de eigen pen..!

• SPRUNDEL • Eén van de bekendste liedjes welke Anita (56) schreef was ‘Kleine Merel’ dat nog altijd vrijwel dagelijks passeert op diverse radiostations ondanks dat het 30 jaar geleden uitkwam. Overigens schrijft Anita vanaf het begin van haar carrière al haar liedjes zelf en zoals bekend toerde zij jarenlang met De Rapsodies door zowel ons land als door Vlaanderen. ‘Rozen Verwelken’ is een klassiek levenslied waar de aloude piratenliefhebber vast veel plezier aan zal beleven zal.

Lees meer...

VoetB-BentBRIAN VOET – JIJ BENT HET

’n Dijk van een single..!

• OSS • Pas in 2016 grijpt Brian voor het eerst de microfoon, begin 2017 verschijnt zijn debuutsingle ‘Alles’ dat de zestiende plaats in de HHF-TOP40 weet te bereiken en met de opvolger ‘Vanaf Morgen’ pakt hij de HHF-Kanjerschijf. We herkennen meteen een groot aanstormend talent in de nu 24-jarige zanger. Zijn nieuwe single ‘Jij Bent Het’ is wat ons betreft opnieuw een voltreffer. De track begint als een gevoelige ballad maar een klein minuutje later ontstaat een heerlijke dansbare feel good plaat dat al na één keer draaien je stemming echt positief beïnvloedt. We vermoeden opnieuw landelijk succes voor Brian.

Lees meer...

BeeckvT-WereldTINA VAN BEECK – IK WIL MET JOU DE HELE WERELD ROND

Aanstekelijke meezinger..!

• PRINSENBEEK • Randy Watzeels, schreef, componeerde en produceerde ‘Ik Wil Met Jou De Hele Wereld Rond’, de nieuwe single van Tina van Beeck (44). Vóór dat je met iemand een wereldreis gaat maken moet je uiteraard wel 100.000% zeker zijn van je reispartner en dat lijkt het geval voor Tina!  Zoals te doen gebruikelijk is dit een vrolijke meezinger waarvan het refrein zich snel in je hoofd nestelt en dus maakt het schijfje volop kans op landelijke airplay. De tweede track op het fysieke schijfje is het liedje ‘Ik Ben Met Jou Niet Getrouwd’ dat Tina vorig jaar op single uitbracht.

Lees meer...

KandersM-DesperadoMIKE KANDERS – DESPERADO

Tweede leven voor Jannes-song..!

• HAELEN • Zingen is voor Limburger Mike (26) altijd een hobby geweest. Het begon allemaal in 2015; Django Wagner kwam in de plaatselijke kroeg een optreden geven en Mike mocht een paar nummers meezingen en zo raakte hij besmet met het artiestenvak. In 2016 werd hij eerste bij het demopanel van BumaNL én dat jaar ook won hij een Koos Alberts Award van de provincie Limburg. ‘Doe Mij Maar Een Dansje’ was zijn debuutsingle dat eveneens in 2016 verscheen. Ook 2017 was een uitstekend jaar voor de zanger..

Lees meer...

MonteiroA-HouANTJE MONTEIRO – HOU ME VAST

Ode aan die eerste grote liefde van toen..!

• UTRECHT • Antje (49) is presentatrice, musicalster en zangeres. En een zangeres van dit kaliber zou eigenlijk een platenkast moeten kunnen vullen met albums maar de muziekliefhebber moet het nog altijd doen met ‘100% Antje’, een album dat reeds in 2009 verscheen. Haar nieuwe single ‘Hou Me Vast’ is de opvolger van de vorig jaar verschenen track ‘Zuurstof’. Haar jongste product is een meeslepende en romantisch popballade. Het luisterliedje gaat uiteraard over de liefde; ditmaal eens geen relatiebreuk maar een terugblik op die eerste waarop je razend verliefd werd. Maar toen.. was toen, en nu is nu!

Lees meer...

HeesakkersJ-BarbaraJOHN HEESAKKERS – GA MET ME MEE (BARBARA)

Vrolijke schlager..!

• HEERLEN • John (51) is helaas één van de weinig zangers uit het diepe zuiden die ook landelijk aandacht weet te genereren. Hij is geboren in Hoensbroek, getrouwd en vader van een zoon die inmiddels ook zingt. Op zijn veertiende ging John plaatjes draaien op feesten en partijen en daarnaast was hij jarenlang actief op zijn eigen radiostation. Later besluit hij zich volledig te gaan richten op het zingen. De opvolger van ‘Layla’ is een cover van Chris Roberts (‘Wann Liegen Wir Uns Wieder In Der Armen, Barbara’) dat door de zanger zelf van een Nederlandse tekst is voorzien en nu ‘Ga Met Me Mee (Barbara)’ is getiteld.

Lees meer...