Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany
160000ADVtussenbalk
180510ActieTOP50wwhits

.

190103HeaderSingles

SteenwijkS-GeefSAMANTHA STEENWIJK – GEEF JE WEER AAN MIJ

Publiekslieveling en runner-up van The Voice pakt door..!

• RIJSWIJK • Met een schitterende tweede plaats achter winnaar Jim van der Zee (23) kan Samantha Steenwijk terugkijken op een zeer succesvolle deelname aan The Voice Of Holland. Ze heeft laten zien dat je óók met Nederlandstalige liedjes de harten van publiek en jury voor kan winnen. Haar nieuwe single ‘Geef Je Weer Aan Mij’ vloeit voort uit haar finaleplaats, het is een Nederlandstalige bewerking van ‘Let Me Try Again’ van Frank Sinatra.

Lees meer...

RoodJ-DenktJANNEKE DE ROO – ALS JE DENKT AAN JE LEVEN

“Soms hoor je een nummer waar je dan niet omheen kan..”.

• EMMEN • Afgelopen najaar lanceerde Janneke (61) haar 20-tracks tellende album ‘Het Mooiste Van..’ met hierop liedjes als ‘Huisje Bij De Brug’, ‘Niemand Weet’, (met Chris de Roo), ‘Blauwe Korenbloemen’, ‘Sierra Madre’, ‘Espresso Italiano’ en ‘Ga Nooit Meer Van Huis’. Nu is een nieuwe single uitgekomen van de Drentse getiteld ‘Als Je Denkt Aan Je Leven’: “Ik hou van mooie liedjes met mooie teksten en soms hoor je een nummer waar ik niet omheen kan. Zo ook dit nummer van Hein Migchelbrink (Spitfires), hij zingt het zo mooi in het dialect waar ik erg van hou”!

Lees meer...

DondersR-JapaROY DONDERS – JAPAPADADA

Single voorloper van nieuw Donders-album..!

• TILBURG • Terwijl de dampen van het net afgelopen carnaval langzaam optrekken, lanceert Roy Donders (26) na zijn tweede samenwerking met Patty Brard (‘We Zullen De Laatste Zijn’) een nieuwe single. De stylist van het zuiden moest afgelopen december de Roy Donders-Show afgelasten vanwege het overlijden van zijn oma. Maar er is ook positief nieuws; dit voorjaar komt een nieuw album uit van Roy en daarnaast is hij vanaf 4 maart te zien in, ‘Stelletje Pottenbakkers’, een nieuw televisieprogramma van SBS6. ‘Japapadada’ is de titel van zijn nieuwe single…

Lees meer...

Marlous-VerlaatMARLOUS – VERLAAT ME NIET

Vecht verdomme..!

• KLUSE (D) • Marlous had haar eigen real-life soap, nam in 2010 deel aan het Nationale Songfestival en daarvoor al was ze te zien bij Idols. Voor haar laatste single ‘Er Komt Een Andere Tijd’ moeten we bijna 2 jaar terug in de tijd want deze plaat verscheen 25 mei 2016. Deze single bereikte destijds de zeventiende plaats in de HHF-TOP40. Ook voor haar nieuwste product, ‘Verlaat Me Niet’ zakte de zangeres helemaal af naar Helmond…

Lees meer...

Marlane-WeetMARLANE – WEET JIJ WEL

Betuwse komt eraan..!

• OCHTEN • Marlane Dirksen telt nog maar 22 lentes en toch heeft ze al behoorlijk wat bekendheid opgedaan binnen het Nederlandstalige circuit. Ze behoort zonder twijfel tot het zeer selecte gezelschap talentvolle zangeressen die het in zich heeft door te gaan breken, zo menen wij. Ook Jeffrey Schenk, met wie zij in 2015 het fraaie duet ‘Heel Even’ op de markt bracht, is uitermate lovend over de mogelijkheden van Marlane. Vorig jaar juni verscheen haar laatste single ‘De Allerliefste’ dat landelijk volop gedraaid werd en medio augustus de zestiende plaats van de HHF-TOP40 wist te bereiken.

Lees meer...

ZuidemaD-TrotseDANIËL ZUIDEMA – EEN TROTSE VADER ZAL IK WEZEN

Autobiografische single..!

• ZWOLLE • Daniel is sinds begin 2016 actief als zanger van het Nederlandse lied en treedt inmiddels veelvuldig op. Ooit hoopt hij een heel album op de markt te mogen brengen. Zijn debuutsingle ‘Nergens Goed Voor’ heeft inmiddels al enkele opvolgers gekregen. Marco Luesink is de man die de tekst en muziek heeft gemaakt van ‘Een Trotse Vader Zal Ik Wezen’, de vierde single van deze 31-jarige Zwollenaar. Marco hoorde het levensverhaal aan van Daniel, schreef hierop de tekst en muziek en samen hebben zij gewerkt aan de productie van de single.

Lees meer...

BerendseY-OoitYVES BERENDSE – HEB IK JE OOIT GEZEGD DAT IK JE LIEFHEB

Valentijnskadootje..!

• ZANDVOORT • Speciaal voor Valentijnsdag heeft Yves Berendse (24) een Nederlandstalige versie opgenomen van ‘Have I Told You Lately (That I Love You)’. Het liedje dat in 1989 door Van Morrisson en in 1991 door Rod Stewart is uitgebracht, heet nu ‘Heb Ik Je Ooit Gezegd Dat Ik Je Liefheb’ en wordt Yves op prachtige wijze neergezet. Hiermee bewijst de Noord-Hollander maar weer eens waarom hij als één van onze grootste aanstormende talenten wordt gezien. Yves scoorde vanaf 2015 met singles als ‘Droomvrouw’, ‘Zin In Jou’ en ‘Ik Wil Alleen Maar Jou’ terwijl momenteel ‘Als Zij Danst’ goed wordt opgepikt in het land.

Lees meer...

Guney-OgenGUNEY – HET ZIJN JOU OGEN

Herkenbaar en deel autobiografisch levenslied..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • De nieuwe single van Guney (21), voor het eerst op HHF trouwens, is getiteld ‘Het Zijn Jou Ogen’ waarbij wij menen te moeten opmerken dat een 'W' nodig is achter het woordje ‘Jou’. Het liedje is voor een deel autobiografisch volgens de zanger en verder voor velen vast herkenbaar. De Bosschenaar zag het nummer op de Facebook voorbijkomen en had er gelijk een klik mee. Het is een echt levenslied over hoe het in de liefde kan gaan, dat is geschreven en geproduceerd door Frank van Etten, met dus wel een foutje in de titel.

Lees meer...

PaterR-JijROBERT PATER – JIJ EN IK

Lekker ouderwets swingen..!

• RAALTE • De in 1988 in Meppel geboren volkszanger Robert Pater brengt sinds 2015 ook weer solo singles op de markt nadat hij in de periode hieraan voorafgaand een duetalbum en -singles met zijn partner Dora Haverman uitbracht. 18 oktober vorig jaar verscheen Robert ’s laatste single ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’. De Hazes-cover stond eind vorig jaar op de twaalfde plaats van de HHF-TOP40 waarin het uiteindelijk 8 weken vertoefde. Zijn nieuwe plaat ‘Jij En Ik’ is een cover met een swingend muzikaal karakter met een hoog tempo en is een vrolijke meezinger die zeker bij zijn optredens zal gaan leiden tot een volle dansvloeren.

Lees meer...

ValentinoJ-LevenJOHNNY VALENTINO – WAT IS HET LEVEN ZONDER LIEFDE

Zorgeloze meezinger van jubilaris..!

• HELLEVOETSLUIS • Van portier/bordenwasser in tal van hotels in Las Vegas alwaar hij ook diverse talentenshows wist te winnen werkte Johnny (Wally Preyll) zich op als dé zanger/entertainer uit Rotterdam! Na jarenlang op de buitenlandse podia de mensen vermaakt te hebben verhuisde Johnny (54) terug naar Nederland en leverde hij sindsdien vaak swingende rock’n roll-getinte singles af aan de Nederlandstalige markt. Zijn nieuwe single ‘Wat Is Het Leven Zonder Liefde’ is een vrolijke meezinger waar je op kan dansen, meezingen, springen en even je zorgen aan de kant kunt zetten.

Lees meer...

DaaneM-JijMIKE DAANE – JIJ EN IK

Single voorloper van debuutalbum..!

• HAARLEM • In 2013 verscheen Mike ’s single 'Dromen' nadat hij enkele jaren hiervoor ontdekt werd. De zanger is nu wekelijks te horen en te zien in de diverse horecagelegenheden in zijn regio met zeer uiteenlopend repertoire. In 2018 gaat de zanger voor de verwezenlijking van een droom en het verder uitbouwen van zijn carrière: “Yes, dit jaar komt mijn volgende droom uit, we gaan werken aan een album! Nu de juiste albumstukken nog uitzoeken”, zo riep Mike het onlangs uit. Voordat het zover is brengt hij nu de pakkende en smaakvolle poppy meezinger ‘Jij En Ik’ op single uit.

Lees meer...

OffenbergB-SuperBOB OFFENBERG – IK VOEL ME SUPER

Zanger zit ‘prima in z’n vel’..!

• SCHIEDAM • Vorig jaar mei ontving Bob (21) uit handen van Frans Bauer zijn album ‘Mijn Trots’ terwijl ook collega artiesten als Django Wagner, Henk Dissel, Frank van Etten e.v.a. hun opwachting maakten tijdens het releasefeest in Schiedam. Ondanks dat Bob nog maar een jonge twintiger is, heeft hij toch al 3 albums en een hele reeks singles op zijn naam staan waarvan in 2015 ‘Je Bent Te Gek’ zelfs op de eerste plaats van de HHF-TOP40 terecht kwam. Van zijn laatste album is nu ‘Ik Voel Me Super’ op single verschenen. Een aanstekelijke vrolijkmaker welke zowel bij jong, oud als bij de radiomakers in de smaak zal kunnen vallen.

Lees meer...

BoomvdJ-JijJEROEN VAN DER BOOM – JIJ

Niets bestaat alleen maar uit Valentijn..!

• BLARICUM • Vorig jaar debuteerde hij in de Nederlandse theaters met een show dat dezelfde naam kreeg als zijn achtste studioalbum: ‘Dit Ben Ik’. Inmiddels staat Van der Boom (45) alweer ruim 10 jaar als solozanger aan de vaderlandse top na zijn doorbraak met Nr-1hits als ‘Jij Bent Zo’ en ‘Eén Wereld’ in 2007. Zijn nieuwe single ‘Jij’ is een romantische song dat klein begint maar uiteindelijk wel een pakkend lekker ritmisch stuk wordt. De liefde staat centraal in het verhaal dat gaat over de samensmelten van twee geliefden.. in alle facetten van een relatie: “Jij maakt nu mijn zinnen af.. en ik zeg wat jij denkt”.

Lees meer...