Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeLei

.

190103HeaderSingles

MahieuK-GaKAREL MAHIEU – GA JE MEE

Tweede single van talentvolle Hagenees..!

• DEN HAAG • De net zeventien geworden Karel Mahieu debuteerde eerder dit jaar met de single ‘Oh Jij, Ja Jij’. De Hagenees die een aantal jaar geleden meedeed aan The Voice Kids, presenteerde medio november zijn nieuwste single ‘Ga Je Mee’ in bomvolle locatie waaraan o.a. Willem Barth, Rein Mercha en John West hun bijdrage leverden. José Feliciano ‘s ‘Paso La Vida Pensando’, uitgebracht in 1984 via het album ‘Me Enamoré’, werd door John West van een Nederlandse tekst voorzien …

Lees meer...

EkkelS-KerstBijSTEF EKKEL – MET KERST BEN IK BIJ JOU

En dan is hij weer thuis..!

• KAMPEN • Zeg je Stef Ekkel (37), dan zeg ‘De Woonboot’ en sinds vorig jaar wordt deze vast in één adem genoemd met ‘Liever Te Dik In De Kist’. (Tijd voor een opvolger?). Maar de volkszanger uit de Hanzestad Kampen heeft al meer dan 40 singles uitgebracht sinds het moment dat in 2002 ‘Op ’n Terrasje’ uitkwam. ‘Met Kerst Ben Ik Bij Jou’ is volgens ons de allereerste echte kerstsingle van Stef Ekkel. Een prachtig, gevoelig, indringend en vast ook autobiografisch liedje dat gaat over de man des huizes die altijd maar onderweg is, maar er alles aan zal doen om met kerst bij zijn geliefde en de kinderen te zijn.

Lees meer...

WagnerD-SnowDJANGO WAGNER – LET IT SNOW

Django houdt een traditie in ere..!

• NUENEN • Voor de 47-jarige Django Wagner stond 2017 voor een groot deel in het teken van het 'Echte Vrienden-project'. Samen met Frans Duijts en Peter Beense werden de singles ‘We Zullen Allemaal Een Keer Naar Boven Gaan’ en ‘Muziek Is Ons Leven’ gelanceerd, was er een spectaculair concert van de mannen in Afas Live en werd ook nog het album ‘Muziek Is Ons Leven’ uitgebracht. Elk jaar trakteert deze Sinti-zanger wel op een kerstplaatje en dit jaar is dat de traditional ‘Let It Snow’ geworden. Ditmaal gestoken in een sfeervol jazzy-achtig jasje met een belangrijke rol toch ook voor de Hollandse touch.. de accordeon!

Lees meer...

Jaman-KerstJAMAN – MET KERST WIL IK BIJ JOU ZIJN

Emotionele kerstsong..!

• OLST • 4 singles en een album lanceerde volkszanger Jaman in 2017. De 36-jarige in Deventer geboren volkszanger die landelijk doorbrak met ‘Gewoon Opnieuw’, heeft zich net als véél van z’n collega ’s gestort op de release van een kerstsingle. ‘Met Kerst Wil Ik Bij Jou Zijn’ is een door Pascal de Vormer geschreven emotionele, sfeerrijke en zeer indringende ballad met prachtig koorwerk. Een liedje dat bij menigeen het kippenvel zal aanwakkeren, en misschien zelfs wat tranen op zal kunnen roepen. De song gaat over het gemis van je grote liefde, een gevoel dat richting kerst vaak méér nog dan anders, komt bovendrijven.

Lees meer...

RijkenW-ZoWIM RIJKEN – ZO ZIJN WE SAMEN

Persoonlijk, intiem en voor bijna iedereen herkenbaar..!

• AMSTERDAM • Sinds begin november is het 11-tracks tellende nieuwe album ‘Zo Zijn We Samen’ van de in het Zuid-Hollandse Kinderdijk geboren Wim Rijken (59) verkrijgbaar. Bijna 30 jaar geleden schreef deze acteur, zanger, presentator, tekstschrijver en componist, ‘Wie Weet Wat Liefde Is’, zijn hit met Conny Vandenbos (†07.04.2002). Van z'n nieuwe album is nu de gelijknamige single verschenen: “Dit liedje komt uit mijn ziel en gaat over het verdriet wanneer je iemand los moet laten en afscheid moet nemen, maar ook in liefde verbonden kan blijven en daar troost in kan vinden”, aldus Wim die…

Lees meer...

WolsinkKinnaer-AdemMICHEL WOLSINK & TESSA KINNAER – LAATSTE ADEM

Tot de dood ons scheidt..!

• BRAAMT • Michel Wolsink ’s grote droom kwam afgelopen oktober uit toen hij mocht optreden tijdens het Mega Piraten Festijn in Wanroy. Daarnaast verscheen in 2017 zijn 3-talige debuutalbum ‘Dit Ben Ik’ dat hij zelf produceerde. Zijn nieuwe single, de ballad ‘Laatste Adem’ is afkomstig van genoemd album en is een duet met Tessa Kinnaer. Zij is als zangeres actief bij Trio XL en ambieert een carrière als solozangeres. De cover ‘Laatste Album’ is een romantische dik 4 minuten durende powerballade met schlagerinvloeden waar Michel Wolsink zelf de Nederlandstalige tekstbewerking voor zijn rekening nam.

Lees meer...

HeesenJ-KerstmisJEFFREY HEESEN – JA, HET IS KERSTMIS

Kerstmis lijkt wel magie..!

• OSS • ‘Mag Ik De Zon Laten Schijnen’, ‘De Wereld Is Van Ons’, ‘Zijn we uitgepraat’, ‘One Night Stand’, ‘M’n Engel’, ‘Jij’ en nu weer het succes van ‘Liefde Voor Altijd’. Jeffrey Heesen (27) heeft met een geheel eigen sound zijn plaatsje weten te bemachtigen binnen het Nederlandstalige wereldje en daarin behoort hij inmiddels tot grote jongens. Vorig jaar rond deze tijd begon het succes rond ‘M’n Engel’ en nu komt de Oost-Brabander met ‘Ja, Het Is Kerstmis’.

Lees meer...

BeverdJ-KerkklokkenJOHN DE BEVER – KERKKLOKKEN LUIDEN IN DE TOREN

Denk hier maar eens over na..!

• VLEUTEN • Als 14e track op zijn onlangs verschenen album ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ staat het door Marianne Weber geschreven liedje ‘Kerkklokken Luiden In De Toren’. Een fonkelnieuw kerstnummer met een enerzijds mooi maar ook dramatisch verhaal erachter. De kerstperiode breekt aan, voor een eenzaam geworden dame op leeftijd bepaald niet de leukste tijd. Als op kerstmorgen haar zoon bij haar aanbelt doet niemand open, ze is al vertrokken.. richting de hemel! Haar gebeden zijn gehoord terwijl de statig klinkende kerkklokken haar tijdens haar reis vergezelden.

Lees meer...

WitdA-BijANDY DE WITT – BIJ JOU

Emotionele single voorloper van in 2018 verwacht album..!

• ARENDONK • De 65-jarige in Eindhoven geboren volkszanger Andy de Witt, komt in 2018 met een nieuw album als opvolger van ‘25 Jaar Andy De Witt’ welke in 2010 uitkwam. Gezien de tijd van het jaar wilde Andy een passend liedje uitbrengen waarvoor de zanger zelf de Nederlandse tekstbewerking voor zijn rekening nam, terwijl hij de zangpartij opnam in zijn eigen studio. Deze kleine emotioneel geladen en kwetsbaar neergezette ballad, gaat over de littekens van een even plots als groot persoonlijk verlies. Dit verwerken lijkt onmogelijk, om maar te zwijgen over acceptatie van dit leed.

Lees meer...

JongdW-KeekWILLEM DE JONG – JIJ KEEK NAAR MIJ

Reggae wordt dance..!

• WERKENDAM • In 2015 gaat de zangcarrière van Willem (28) van start als hij voor z’n plezier een liedje zingt aan de bar van een kroeg. Hierbij werd zijn talent ontdekt en kreeg hij steeds vaker het verzoek op te komen treden. En zoals het bij vele opkomende zangers en zangeressen gaat, ontstaat dan ook de vraag naar eigen materiaal. Zo gezegd, zo gedaan; eind 2017 lanceert Willem zijn debuutsingle ‘Jij Keek Naar Mij’. De plaat is gemaakt op de klanken van Inner Circle ‘s ‘Sweat (A-la-la-long)’ uit 1992. Al vaker gecoverd en daarnaast heeft de track bekende- al veelvuldig gebruikte dance ingrediënten.

Lees meer...

FlorackW-ItalieWIM FLORACK – GA MET MIJ MEE NAAR ITALIË

Met je geliefde de wereld rond..!

• OOSTERHOUT • Verschillende singles heeft Wim Florack (28) al uitgebracht waaronder ‘Hoe Zou Het Anders Zijn Gegaan’, ‘Dit Is Ons Leven’, ‘Mijn Koningin’ en ‘Meisje Van De Wagen’, en in 2014 verscheen daarnaast zijn debuutalbum ‘Jij Bent Wat Ik Verloor’. Wim werkt momenteel hard aan zijn muzikale toekomst en dit doet hij o.a. met de release van zijn nieuwe single ‘Ga Met Mij Naar Italië’. Een gezellige en typische après-ski plaat, deels met de welbekende Tirolersound maar je krijgt daarnaast ook voldoende Hollandse volkse ingrediënten erbij.

Lees meer...

VisserJ-Tranen

JEROEN VISSER – MET TRANEN KUN JE MIJ NU NIET MEER RAKEN

Achteraf bleek elke roddel waar..!

• ARNHEM • De trouwe volgers en luisteraars van het Hollandse levenslied hebben dit jaar vast al eens kennisgemaakt met Arnhemmer Jeroen Visser (42). Dat had toch vooral te maken met zijn best opvallende en leuke singles ‘Toen Ik Geld Had, Had Ik Vrienden’ en ‘Ik Had Toch Beter Moeten Weten’, welke positief zijn belicht op deze website. De zanger hoopt volgend jaar zijn debuutalbum te lanceren maar introduceert nu alvast zijn nieuwe 2-tracks tellende single ‘Met Tranen Kun Je Mij Nu Niet Meer Raken’ welke net als de voorgangers o.l.v. Emile Hartkamp tot stand zijn gekomen.

Lees meer...

Vinzzent-ProostVINZZENT – PROOST OP DEZE DAG

Neem jezelf niet al te serieus..!

• OOSTERHOUT • ‘Kleine Voetjes’, de 13 april jl. laatst verschenen single van Vinzzent (39), is er eentje die met name voor de zanger, zijn partner én zoontje Vince, tot in lengte van jaren van grote waarde zal blijven: Het jochie (1) is namelijk al brabbelend op deze single te horen. De zanger die afgelopen augustus een groots strandfeest met vele gastoptredens organiseerde bij een beachclub in Drimmelen, lanceert 1 december zijn nieuwe single: ‘Proost Op Deze Dag’.

Lees meer...