170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170701PaginaHeaderSingles

Jacco-VrijJACCO - VRIJ

Utopiaan was even ‘vrij’ voor optreden Dutch Valley..!

• CALLANTSOOG • Al zijn hele leven is Jacco Bosma (25) met muziek en entertainment bezig. Op jeugdige leeftijd is hij al actief bij Nederlands Kindertheater in Purmerend en volgde hij pianolessen. Als zanger voelt hij zich aangetrokken tot Engels- en Nederlandstalige repertoire en in 2014 neemt hij samen met Tom Haver de door hemzelf geschreven single ‘Je Bent Zoals Je Bent’ op. De zanger heeft inmiddels meerdere singles op zijn naam staan en krijgt nationale bekendheid door zijn deelname aan Utopia. Zijn nieuwe single ‘Vrij (Je Bent Vrij)’ is een kansrijke, eigentijdse en catchy feel good-single.

Lees meer...

FalconJ-JijWagnerJORDI FALCON & LUGANO WAGNER – JIJ BENT ALLES

Jongste Falcon switcht naar de gipsy..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • Jordi (22) is de zoon van de Bossche zanger Franky (van Valkenburg) Falcon. Hij zingt al van kleins af aan maar in een café op Gran Canaria kreeg hij als 16-jarige een microfoon in zijn handen geduwd en dan gaat het hard. In 2012 verscheen zijn debuutsingle ‘Laat Me Alleen M’n Schat’. Inmiddels zijn we jaren later en een flink aantal singles verder waaronder het succesvolle duet ‘Onze Kroeg’ met zijn vader en kregen meerdere door Jordi uitgebrachte liedjes al een notering in de o.a. de HHF-TOP40.

Lees meer...

HazesR-bloedROXEANNE HAZES – IN MIJN BLOED

Liefde is bitterzoet

• MIJDRECHT • Roxeanne (24) werd geboren als dochter van de in 2004 overleden André Hazes. Thuis zong zij vaak mee met haar vader en ook schreven zij samen liedjes. Roxeanne debuteerde op tv als zangeres in het So You Wannabe a Popstar waarin ze als vierde zou eindigen. Haar debuutsingle ‘Ik Hou Van Jou’ verscheen in 2007. Samen met haar broertje André Jr brengt ze de albums ‘Van Jou, Voor Jou’ en ‘Samen Solo’ uit. In 2015 was Roxeanne gastartiest bij De Toppers in de ArenA en zat ze in de jury van de tv-programma Bloed, Zweet & Tranen. In 2017 maakt ze haar comeback met singles en een soloalbum.

Lees meer...

VisserJ-BeterJEROEN VISSER – IK HAD TOCH BETER MOETEN WETEN

Zet af die roze bril..!

• ARNHEM • 2017, is de start van Jeroen Visser (42) op weg naar een plekje in Nederland Muziekland. De podia kent ie al, nu het publiek en de grote groep fans van dit populaire genre hem laten ontdekken en kennis te maken. Jeroen heeft een aangenaam, een eigen stemgeluid met eigen timing en timbre, die vele fans van het Hollandse Lied zullen kunnen gaan raken. De Arnhemmer debuteerde in 2017 met de single ‘Toen Ik Geld Had, Had Ik Vrienden’. Na nog wat singles hoopt hij in 2018 zijn debuutalbum te kunnen uitbrengen.

Lees meer...

MarkJanina-Sweet

MARK & JANINA – SWEET RENDEZVOUS

Is nieuw leven blazen in de Palingsound wenselijk..?

• GELDERMALSEN/VOLENDAM • Het duo Mark & Janina blaast met de single ‘Sweet Rendezvous’ nieuw leven in de authentieke Volendamse Palingsound, aldus het begeleidende persbericht. Met de door Kees Plat (bekend van zijn solo materiaal en van de Tribute To The Cats Band) geschreven en geproduceerde track, levert dit duo een herkenbare debuutsingle af. Tussen Mark en Janina is sprake van een muzikale klik en de eerste optredens als duo sloegen in als een bom. De release van een duetsingle lijkt een logisch gevolg en zodoende verschijnt nu dus ‘Sweet Rendezvous’.

Lees meer...

MeijsG-DansenGINO MEIJS – WE DANSEN SAMEN

Beweeg met je heupen..!

• TILBURG • Gino (28), groeide op met muziek en begint uiteindelijk op feestjes met zingen. In zijn eigen regio krijgt hij dan al snel het predicaat “talent”. Zijn eerste single ‘In De Zomerzon’ gemaakt op ‘In The Summertime’ van Mungo Jerry uit 1970, met daarop ook het liedje ‘Mama Cita’, verscheen in juni 2010 en kreeg later een nominatie voor de HHF-Zomerkanjerverkiezing in dat jaar. Zijn nieuwe single ‘We Dansen Samen’ is een uptempo eigentijdse zomerse song, welke is geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Lees meer...

GrootdD-HeDEMY DE GROOT – HÉ JA JIJ

Temperamentvol..!

• CAPELLE A/D IJSSEL • Demy (20) brengt sinds 2013 in rap tempo singles uit, het doel lijkt duidelijk; op de muziekkaart van ons land gaan terechtkomen. Zes jaar geleden zette hij zijn eerste stapjes in de muziekwereld en drie jaar later was zijn debuutsingle ‘Want Als Je Echt Niets In Me Ziet’ een feit. Deze frisse en meest vrolijke verschijning begint meer en meer aan bekendheid hij te winnen bij zowel publiek als media en dus blijft het tempo onverminderd hoog en levert hij met het door Chris Cohen geschreven liedje ‘Hé Ja Jij’, alweer zijn zevende single af.

Lees meer...

ValentinoJ-WakkaJOHNNY VALENTINO – DE WAKKA WAKKA

Positieve zomerse meezinger..!

• HELLEVOETSLUIS • Rotterdammer Johnny Valentino (Wally Preyll van 23 december ’63) debuteerde op de plaat met het liedje ‘Oh Mona’. Na jarenlang op de buitenlandse podia de mensen vermaakt te hebben verhuisde hij terug naar Nederland en leverde hij diverse meest rock’n roll-getinte geluidsdragers af waarvan de swingende en vrolijke single ‘Het Gaat Gebeuren’ op 30 april 2010 zelfs de zevende plaats van de HHF-TOP40 wist te bereiken.

Lees meer...

Marvin-HoortMARVIN – JIJ HOORT IN MIJN LEVEN

6e single voor Arnhemmer..!

• ARNHEM • Marvin de Geest (28) nam op zijn zeventiende de microfoon voor het eerst ter hand. De toehoorders zijn meteen enthousiast en dus krijgt Marvin de smaak te pakken. In 2010 verschijnt zijn debuutsingle ‘Liefdesverlangen’ dat landelijk onder de aandacht wordt gebracht. In de jaren die volgen verschijnen meerdere singles van de zanger. Vorig jaar bracht de zanger met looks en stem, een remake uit van Barry White ‘s ‘Let The Music Play’ dat naar het Nederlands werd bewerkt tot ‘Word Jij Ooit Van Mij’ welke prima is opgepikt.

Lees meer...

MerchaR-GelukREIN MERCHA – OH WAT EEN GELUK

Met dé grote liefde van je dromen..!

• DEN HAAG • Rein Mercha (54) is een zanger die elk liedje wel wat extra lading geeft. Soms lijkt het wat too much maar dat is juist hetgeen waar zijn echte fans zo van smullen. Passie, beleving, inleving en dan gebracht met alle beschikbare energie. Kortom, deze Hagenees die in 2013 middels het televisieprogramma Bloed Zweet & Tranen veel landelijke bekendheid opdeed, is voor iedere liefhebber van het Nederlandstalig wel een opvallende verschijning. Zijn 10-tracks tellende album ‘Mijn Hart En Ziel’ verschijnt aanstonds en na de single ‘Met Hart En Ziel’ is ‘Oh Wat Een Geluk’ de tweede track welke op single verschijnt.

Lees meer...

MeeuwenvL-ParadijsLUC VAN MEEUWEN – ÉÉN NACHT IN HET PARADIJS

Vlaamse zanger werkt aan nieuw solo album..!

• MEEUWEN (B) • Luc (52), geboren als Leo Nijs, groeit op in het Vlaamse Meeuwen. Al vroeg bleek dat hij over een krachtige stem beschikte. Ondertussen heeft Luc al heel wat liedjes op zijn palmares en heeft hij enkele tientallen cd´s op zijn naam staan. Regelmatig is hij samen met zijn goede vrienden Cliff Rilly en Chrissy op diverse podia in Vlaanderen te zien. Daaruit ontstonden verschillende duetten. In 2013 scoort Luc een Nr1-notering in de HHF-TOP40 in combinatie met Mieke. Drie jaar later lanceert het tweetal een duettenalbum dat ook in Nederland wordt uitgebracht.

Lees meer...

LoonvS-SterkerSTEFAN VAN LOON – STERKER DAN OOIT

Op het lijf geschreven..!

• DEN HELDER • Stefan van Loon (50) is vader van 4 zoons, het zingen was jarenlang gewoon een hobby voor hem, maar sinds enige tijd neemt dit steeds serieuzere vormen aan. In 2013, als hij voor het eerst op de bühne staat, maakt hij indruk op de aanwezigen. Er volgen zelfs boekingen en hij gaat deelnemen aan talentenjachten. Zijn eerste single is een bewerking van de Hazes-hit 'Amor, Amor, Amor' waarmee hij meteen de schijnwerpers goed op zich gericht weet. De ambities van de zanger reiken tot het optreden op de grote podia van ons land.

Lees meer...

HeerenJ-AltijdJOHAN HEEREN – VOOR ALTIJD MIJN LIEFSTE

Tweetalige uitgebrachte single is eerbetoon aan The King..!

• ROOSENDAAL • Zanger Johan Heeren (48) is geboren en getogen in Roosendaal wiens muzikale carrière nu zo’n 20 jaar geleden van start ging. Als winnaar van een karaoke-wedstrijd mocht hij een demo-cd opnemen vol liedjes van zijn idool Elvis die nu, 40 jaar na zijn overlijden, weer wereldwijd in de schijnwerpers staat. In 2008 kreeg Johan ‘s carrière een meer landelijke karakter doordat zijn single ‘Alles’ hoog in de hitlijsten terechtkwam. In 2014 vierde Johan zijn 15-jarig artiestenjubileum met o.a. de release van het 19-tracks tellende album: ’15 Jaar Liefde Voor Muziek’.

Lees meer...