Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

WeideVdT-BoemTINUS V.D. WEIDE – CHIQUE CHIQUE BOEM BOEM

Hormonen vliegen heen en weer als zij heupen wiegt..!

• COEVORDEN • Tinus (40), geboren te Emmen, was als 17-jarige al een succesvolle zanger in Drenthe e.o. en dus ook een vertrouwd gezicht in de vele uitgaansgelegenheden aldaar. Echter door de drukte die zijn werk met zich meebracht moest hij in 1998 gedwongen stoppen maar in 2013 maakte hij zijn comeback met de single ‘Wat Moet Ik Zonder Jou’. Na de singles ‘Ware Liefde’, ‘Nooit Meer Alleen’, ‘Ben Zo Blij’ en ‘Dansen In Het Rond’ van vorig jaar komt hij nu met ‘Chique Chique Boem Boem’. Het liedje gaat over de verleidingen van de vrouw en combineert een zomerse sound met een ritmisch gipsygeluid.

Lees meer...

CarreroJ-ZoonJORDY CARRERO – JIJ BENT MIJN ZOON

Persoonlijk..!

• DORDRECHT • De nu 22-jarige Jordy (Breevaart) bracht in 2016 in samenwerking met Peter Koelewijn de single ‘Allemaal Beestjes’ op de markt waarmee hij inhaakte op de Pokémon-rage van destijds. Inmiddels heeft deze Dordtenaar al meerdere singles op zijn naam staan en is zijn nieuwe single ‘Jij Bent Mijn Zoon’ er eentje met uiteraard een zeer persoonlijk karakter. Het is geschreven tijdens de zwangerschap van zijn vrouw en beschrijft het gevoel van liefde zoals je die alleen voor je kind kunt voelen en de verwondering wat zo’n klein mensje met je doet.

Lees meer...

CraaneT-DansenTHOM CRAANE – DANSEN

Dansend richting release debuutalbum

• KAATSHEUVEL • De in Waalwijk geboren Thom (26) treedt al van kleins af aan op en wordt op zijn zestiende voor het eerst geboekt. Hij begint playbackend maar later gaat hij ook zingen waaronder bij de plaatselijke revue. In 2012 verscheen zijn debuutsingle ‘Kom Maar Op’ en nu werkt de Brabander toe naar de release van zijn debuutalbum volgende maand, dat dezelfde titel zal dragen als zijn eerste single. Voorloper hierop is zijn single ‘Dansen’ dat bepaalt geen dertien in een dozijn-liedje is. Een vrolijke kroegenplaat met aanstekelijk ritme, gestoken in een verrassend folk-achtig muzikaal jasje.

Lees meer...

RijkenW-StrandWIM RIJKEN – STRAND

Je baadt er in een zee van tijd..!

• AMSTERDAM • 4 maanden na de release van hun hitsingle ‘Wie Weet Wat Liefde Is’ eind 1988, brengen Conny Vandenbos († 7 april 2002) en Wim Rijken (59) de single ‘Stapelgek Op Jou’ op de markt. Als B-kant werd het duet ‘Strand’ op de single geperst. Dit liedje nam de in Kinderdijk geboren zanger, acteur, presentator en tekstschrijver vorig jaar opnieuw (solo) op voor zijn album ‘Zo Zijn We Samen’. Een prachtig, sfeerrijk, tijdloze en zwoel-romantische song waarin de liefde centraal staat en waarbij in de tekst elementen van onze kust gebruikt worden om één en ander tot uitdrukking te laten komen.

Lees meer...

JongdG-KijkGUIDO DE JONG – KIJK EENS NAAR MIJ

Brabantse zanger debuteert met feestplaat..!

• SON EN BREUGEL • Guido (25) groeit op in een muzikale familie. Als klein jongetje zong hij al graag op feestjes. Samen met zijn vader treedt hij later met jazzmuziek op tijdens feesten, bij speciale gelegenheden en in restaurants. Vervolgens gaat Guido aan het werk als DJ, en af en toe zingt hij mee met een liedje. Door dus zijn deze brede ervaring weet Guido als geen ander hoe het is om publiek te entertainen. In 2018 lanceert hij zijn debuutsingle; ‘Kijk Eens Naar Mij’, dat een gezellige tijdloze meezinger is op aanstekelijke klanken, maakt volgens ons kans op volop airplay.

Lees meer...

Spang-AfterpartySPANG! – MIJN AFTERPARTY

Zij wordt zijn afterparty..!

• COEVORDEN • De nieuwe single van de in Hardenberg geboren Harm Spang! (21) gaat over een afterparty. Dat hoort bij zijn carrière, maar hij heeft er niet altijd tijd voor. Binnen 1,5 jaar is dit alweer zijn 5de single. Team Spang! is achter de schermen bezig met o.a. Spangsation White van 28 september a.s. Dit wordt een avond rondom Spang! Muziek, show, spektakel en verrassende momenten. ‘Mijn Afterparty’, ook Jettie Pallettie kwam onlangs met ‘Afterparty’ trouwens, is een moderne Hollandse dansplaat dat vooral de jeugd zal gaan aanspreken, zo is onze verwachting. Meer over Spang lees je hier!

Lees meer...

EssenvM-MijMITCH VAN ESSEN – GELOOF JE IN MIJ

Cher op z’n Hollands..!

• UTRECHT • Mitch (22) groeit met zijn ouders en zus op in Maarssen-dorp. Hij begint als geluidsman maar vanaf zijn achttiende volgen deelnames als zanger aan talentenjachten. In Hilversum volgt hij de zanglessen van Lisa Boray, dat zijn vocale bagage ten goede komt. In 2017 verschijnt vervolgens zijn debuutsingle ‘Mijn Allergrootste Liefde’ (17.000 views op YouTube). Dat liedje van toen wordt nu gevolgd door de track ‘Geloof Je In Mij’ dat gemaakt is op de welbekende klanken van de hit ‘Believe’ van Cher dat in 1998 de eerste plaats behaalde in de Nederlandse hitlijsten.

Lees meer...

NobbeM-JouwMICHAEL NOBBE – HET IS JOUW LACH

De liefde is geen spel..!

• ZWAAGDIJK-OOST • Amsterdammer Michael Nobbe (47) deed mee aan de Soundmixshow in 1997. Jarenlang kreeg hij klassieke zangles. Joop van den Ende was al snel gecharmeerd van zijn talent en in 1998 organiseerde Nobbe twee keer een uitverkocht gala in Zwanenburg. Deze opticien met een eigen praktijk, bracht toch pas in maart 2016 zijn eerste single op de markt. Na ‘Sterker Dan Voorheen’ van toen zet hij in 2018 de teller met eigen liedjes alweer op vijf als ‘Het Is Jou Lach’ verschijnt dat gaat over een relatie waar de ene de ander in de maling heeft genomen.

Lees meer...

LitsdF-WantFERRY DE LITS – WANT JIJ

Door jou de hele wereld aankunnen..!

• EINDHOVEN • De presentator van het populaire tv-programma Hart Voor Muziek, bracht afgelopen maart middels ‘I Love You Baby’ een Nederlandstalige versie uit van de discoklassieker ‘Can ’t Take My Eyes Off You’. De 38-jarige Eindhovenaar is sowieso zeer productief daar zijn nieuwe single ‘Want Jij’ al zijn zestiende is binnen 5 jaar terwijl vorig jaar ook zijn tweede album ‘Ademloos’ verscheen. ‘Want Jij’ (release 20.07) is overigens aantrekkelijk levenslied welke weliswaar klein en indringend begint, maar uiteindelijk wordt het weldegelijk een vlotte en zeer feestelijke track met hoog meezinggehalte.

Lees meer...

PonsenW-GaWESLEY PONSEN – GA JE MET ME MEE

Er allebei voor gaan..!

• NOOTDORP • De carrière van Wesley (30) begint in de kroeg van zijn oom en tante waar hij zijn favoriete muziek draait als Dj Wess. Zijn debuutsingle ‘Laat Me Niet Alleen’ verschijnt in maart 2010 maar als hij later de talentenjacht van Oosterhout Live wint gaat het hard met de geboren Hagenees die kort hierop succesvol is met de single ‘Laat Mij Maar Gaan’. Voor zijn nieuwe single ‘Ga Je Met Me Mee’ dat overigens al sinds 6 juli jl. via de streamingdiensten is te beluisteren, schreef Wesley zelf de Nederlandse tekst. Een uptempo, best trendy en muzikaal zomers ingerichte song dat alles heeft uit te groeien tot een airplayhit.

Lees meer...

FrielingB-ZonBIANCA FRIELING – LAAT DE ZON IN JE HART

Na-na-na-na..!

• DUIVEN • Vanaf haar vijftiende laat Bianca (26) zich als zangeres gelden en meteen krijgt ze veel positieve reacties. In 2010 wordt ze tweede achter Susanna Veldmeijer in een talentenjachten waarin gezocht wordt naar ‘de prinses van het levenslied’. In 2011 tekende ze voor haar debuutsingle ‘Hey Lieve Schat’ maar pas vanaf 2016 brengt ze regelmatig nieuwe singles uit. Haar nieuwe liedje getiteld ‘Laat De Zon In Je Hart’ (nee, niet die van René Schuurmans), is een vlotte best leuke meezinger waarbij het toch wel wat jammer is dat de muziek zo overduidelijk uit een doosje komt.

Lees meer...

LeonD-GelukDÉON LÉON– JOUW GELUK

Wolter Kroes: “Déon, Nederlandse Ricky Martin”..!

• ROTTERDAM • Déon (27) lanceerde tijdens zijn eigen concert z'n zelfgeschreven solosingle ‘Jouw Geluk (Vivo Por Ti)’. Het zomerse liedje, dat gaat over zijn liefde voor zijn verloofde Rachel Kramer, is geschreven door Déon zelf en Emy Perez: “Emy komt uit Venezuela en heeft eerder geschreven voor Enrique Iglesias en Christina Aguilera. De klik met haar was zo tof, ze snapt helemaal wat ik wil. Die heerlijke zomerse klanken gemixt met mijn liefde voor het Nederlandstalige lied. Je kan er niet op stil blijven zitten en dát is nou precies wat ik wilde”, aldus Déon.

Lees meer...

BosE-DeuntjeEDWIN BOS – EEN LEKKER DEUNTJE

Vorige single basis voor nieuw liedje..!

• SCHOONEBEEK • Met zijn vorige single ‘Truckchauffeur In Hart En Nieren’ van maart jl. heeft Edwin (49) volgens eigen zeggen, behoorlijk goed gescoord wat airplay betreft. De sound van dat truckersnummer was de basis voor de opvolger ‘Een Lekker Deuntje’. Een vrolijk en aanstekelijk deuntje, uptempo en met een zeer herkenbare tekst voor jong en oud. Je herkent het vast wel, dat je ongemerkt een liedje of een melodietje in je hoofd hebt, waar je een bepaald gevoel bij hebt. Meestal gekoppeld aan een bepaalde herinnering. Soms met een lach en soms met een traan.

Lees meer...