170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 
180101HHFPlaylistKerst1
160000ADVtussenbalk

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerSingles

HelemaalHollands-GeborenHELEMAAL HOLLANDS – GEBOREN OM MET JOU TE VRIJEN

‘Een Ster Vernoemd..’ heeft na 10 jaar een opvolger gekregen..!

• ROTTERDAM/OUD-BEYERLAND • Carlo en Leo oftewel Helemaal Hollands, brengen gemiddeld 2-3 singles per jaar op de markt terwijl de heren op dit moment ook toewerken naar de release van het tweede deel van hun ‘Meezingmedleys’. Dit album vol nationale en internationale meezingers, zal begin januari tijdens een nieuwjaarparty in Vlaardingen worden gepresenteerd waarbij ook Django Wagner zal optreden. Na de successingles ‘Wie Geeft Er Nog Een Rondje’ en ‘O Wat Een Meid’ en in iets mindere mate ‘Niemand Op De Wereld’, gaan de mannen nu muzikaal gezien terug naar begin 2007.

Lees meer...

PonsenD-GaDONNY PONSEN – GA TOCH

Als dit is wat je wilt..!?

• NOOTDORP • Donny (25), de in Den Haag geboren zoon van de welbekende volkszanger Rinus Ponsen, debuteerde afgelopen maart met zijn single ‘Alles Wat Je Zei’. De track, die in diverse lijsten een notering kreeg, wordt nu gevolgd door ‘Ga Toch’. Dit liedje is in 2008 door wijlen Jeroen Spierenburg (2014) opgenomen als albumtrack met de titel ‘Als Dit Is Wat Je Wilt’. Het door Henk van Broekhoven (John Spencer) geschreven en gecomponeerde nummer is nu in een vernieuwd muzikaal jasje uitgebracht door Donny Ponsen.

Lees meer...

Burdy-GaanBURDY – LAAT ME NU GAAN

Groninger lanceert single met vernieuwde sound

• ULRUM • De Groningse volkszanger Bertus Schaap (53), beter bekend als Burdy, lanceert zijn allernieuwste single ‘Laat Me Nu Gaan’. Een single met een geheel nieuwe sound maar wel uiteraard met de herkenbaarheid van Burdy. Een vrolijke plaat met wel een serieuze tekst over een liefdesrelatie. Met deze nieuwe single hoopt Burdy zich te onderscheiden met betrekking tot eerder door hem uitgebracht platen, en hoopt hij uiteraard op landelijke airplay en aandacht.

Lees meer...

JoellD-Jij

DONNY JOËLL – JIJ BENT ALLES

25-jarige Haagse zanger debuteert..!

• DEN HAAG • Als je als jochie opgroeit met de klanken van o.a. André Hazes en René Froger, dan is de besmetting met de Hollandse volksmuziek een feit. Het overkomt Donny Joёll (25). Hij is nog maar net een tiener als hij de liedjes van zijn idolen feilloos weet mee te zingen waardoor hij ongemerkt zijn stem begint te ontwikkelen. Als hij enkele jaren later een karaokesetje weet te bemachtigen is het spreekwoordelijke hek van de dam. De Hagenees trekt zich regelmaat met zijn vrienden terug op zolder om zich veel repertoire toe te gaan eigenen.

Lees meer...

HoffmanR-KusROY HOFFMAN – DIE EERSTE KUS

Vijfde single voor 26-jarige zanger..!

• APELDOORN • In 2013 verscheen van de in 1991 geboren Roy Hoffman zijn debuutsingle ‘Als Ik Jou Zie’. Met de release van ‘Die Eerste Kus’, 14 oktober jl. officieel gepresenteerd met gastoptredens van o.a. Ron de Ridder, Enrico, Jordi Falcon, Gerard Palts, staat zijn teller ondertussen op 5! ‘Die Eerste Kus’, een vier minuten durende feestelijke en volks getinte meezingschlager, zal naar verwachting het publiek in de kroegen en feesttenten dusdanig kunnen gaan vermaken, waardoor een gezellige menigte zal ontstaan.

Lees meer...

KoevoetJ-WereldJAN KOEVOET – DE HELE WERELD MAG HET WETEN

Onderweg: De' Jan-Koevoet-TOP50'..!

• ROOSENDAAL • ‘De Hele Wereld Mag Het Weten’, de nieuwe single van Jan Koevoet, is de voorloper van een nieuw album dat de titel ‘Jan Koevoet Top 50’ mee zal krijgen. Het gezellige, vrolijke uptempo liedje is door de zanger zelf geschreven en gearrangeerd en zal op 18 oktober uitkomen. Met deze single komt de zanger op een totaal van 50 eigen liedjes die hij de afgelopen 17 jaar heeft gemaakt. Om die reden zal nog dit jaar de 3CD-box verschijnen, waarop alle 50 liedjes staan.

Lees meer...

BoomVdJ-GenoegJEROEN V.D. BOOM – NOU IS HET GENOEG

Ik ga met lege handen bij je weg..!

• BLARICUM • Na ‘Werd De Tijd Maar Teruggedraaid’ (Live in Ahoy), ‘Lieveling’, en ‘Ik Meen ’t is ‘Nou Is Het Genoeg’ dus al de vierde track die uitkomt van "Topper" Jeroen van der Boom. Na het tijdperk ‘Dit Ben Ik’ dat een album en een theatertoer behelsde, is het tijd voor een nieuwe episode op de route naar ongetwijfeld weer een nieuw album. ‘Nou Is Het Genoeg’ is een stevige uit-je-dak popplaat waaraan klassieke- (Bach) en dance-ingrediënten zijn toegevoegd.

Lees meer...

HazesA-MisschienANDRÉ HAZES – HEEL MISSCHIEN

Geen leven zonder spijt..!

• ROTTERDAM • Op het moment van schrijven van dit artikel, is André bezig met de allerlaatste voorbereidingen van zijn Ahoy-concerten (13-14 oktober). Zijn singles ‘Leef’, ‘Niet Voor Lief’, ‘Wat Is De Waarheid’, ‘Hé Ouwe’, ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’, ‘Steeds Weer’ en ‘Wie Kan Mij Vertellen’, zijn de laatste 2-3 jaar in hoog tempo op het publiek gedropt net als de albums ‘Leef’ en ‘Wijzer’. Concerten in Afas Live, een soap op televisie, nu op dit moment én volgend jaar, in Ahoy. Dit joch is nog maar 23! Gaat ’t niet te hard? Heel misschien wel!

Lees meer...

HardersH-HouHENK HARDERS – IK HOU VAN HET LEVEN

Na-na-na-na-na…

• STADSKANAAL • “Henk is al jaren actief en zijn populariteit breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, zijn warme stem en het charisma van een echte artiest is zijn ster rijzende”, aldus het persbericht behorend bij zijn nieuwe single ‘Ik Hou Van Het Leven’. Is dat eigenlijk allemaal wel zo? Oké, zijn naam passeerde regelmatig de afgelopen 8-9 jaar maar om nou te zeggen dat echt “iedere” liefhebber van het Nederlandstalig deze 50-jarige gewezen ‘zingende keukenverkoper kent’, daar hebben wij onze twijfels wel over.

Lees meer...

NijsdR-MorgenROB DE NIJS – MORGEN KOM JE TERUG

M’n jas ruikt naar de zomer en naar jou..!

• BENNEKOM • Tweede kerstdag hoopt Rob de Nijs, één van de iconen van de lichte muziek, 75 jaar te worden. Binnenkort verschijnt een album met een veelzeggende titel ‘Niet Voor Het Laatst’ oftewel, we gaan nog heel veel van Rob horen. Op 6 januari is er een speciaal jubileumconcert in de grote zaal van het Concertgebouw in Amsterdam, op 9 december zal Rob met zijn uitgebreide band de Lotto Arena in Antwerpen aandoen en op 25 oktober a.s. is er een speciale albumrelease in de Kleine Zaal van het Concertgebouw. Van zijn komende album is nu ‘Morgen Kom Je Terug’ op single verschenen.

Lees meer...

KwartenS-JouSANDER KWARTEN – VOOR JOU

Van Groningen tot Maastricht, ‘k zie jouw gezicht..!

• BREDA • Zijn nieuwe single ‘Voor Jou’ is alweer de derde dit jaar van de 25-jarige Sander Kwarten. De zanger gaat steevast voor kwaliteitsproducties en oogst langzaam maar zeker meer en meer landelijke waardering bij zowel media als publiek. Hij combineert het volkse geluid met een eigentijdse frisse sound waarmee het levenslied een jeugdig en energiek karakter krijgt. Zijn nieuwe single ‘Voor Jou’ is een remake van een uit 2009 stammend fraai en indringend levenslied van….

Lees meer...

Sieneke-OverkomenSIENEKE – WAT MIJ IS OVERKOMEN

Een glaasje water leek wel 'roze' wijn..!

• NIJMEGEN • Eind vorig jaar werd ‘Donkere Dagen’ van Sieneke (25) door zowel publiek als HHF-panel, verkozen tot “Beste Levenslied van 2016”. En ook dit jaar maakte de Nijmeegse al indruk met het nummer ‘Lievelingsmelodie’. Komende februari zal, als alles goed blijft gaan natuurlijk, dochter Rosalie (3) een broertje gaan krijgen. Maar voor het zover is lanceert moeder een toch wel hele verrassende plaat. Net als de voorganger is ‘Wat Mij Is Overkomen’ geschreven door Marianne Weber. Natuurlijk kennen we ‘Vita Bella’ van Sieneke als zomerse meezinger, ditmaal echter wordt beduidend steviger ingezet!

Lees meer...

SteenwijkS-GaSAMANTHA STEENWIJK – GA MAAR DOOR

Zangeres tapt uit ander vaatje..!

• RIJSWIJK • Vergelijkingen maken is gevaarlijk maar daar waar bij de zangers de laatste jaren Tino Martin en André Hazes serieus doorbraken, geldt dat voor Samantha Steenwijk bij de zangeressen. Alleen zij blijft vooralsnog verstoken van albums, awards en grote concerten. Dat heeft méér met het wereldje te maken dan met de zangeres in deze. Maar dat Samantha stevig op de muziekkaart staat ondertussen moge duidelijk zijn. Singles als ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’, ‘Proost Op Het Leven’, ‘Het Leven Is Zo Mooi’ en zeker ook haar hit van eerder dit jaar ‘Als Je Tot Morgen Bij Me Blijft’, worden volop gedraaid en meegezongen.

Lees meer...