170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170701PaginaHeaderSingles

RiversW-SMSWENDY RIVERS – IK WACHT OP JE SMS

Iedereen kent ’t wel; wachten op een belangrijk berichtje..!

• LANDGRAAF • Wendy (39) is moeder van twee dochters en zingen is haar lust en haar leven! In 1992 stond ze als Bonny Tyler in de finale van de Soundmixshow met ‘Total Eclips Of The Heart’ waarmee ze als tweede eindigde. Deze prestatie herhaalde ze een jaar later bij de Soundmixshow in België. Meerdere singles en een albums heeft Wendy ondertussen (solo) uitgebracht. In 2014 heeft ze met Frank van Etten een duettenalbum opgenomen waarvan de track ‘Islands In The Stream’ op single verscheen.

Lees meer...

SmithR-OhRAY SMITH – OH LALA

'n tikkie ondeugend..!

• AMERSFOORT • De in Friesland geboren Ray Smith (55), leerde op jeugdige leeftijd gitaar spelen waarna hij bij diverse bands zijn kunsten ten gehore gaat brengen. Zodra hij solo gaat scoort hij in 2005 een zomerhit aan de Turkse kust met een dance-clubmix van ‘Crazy Way About You’ gemaakt door DJ Ozzie. In 2016 kwam Ray, graag geziene artiest op Pasar Malan-festivals, in contact met producer Laurens van Wessel. Hij tekende bij Rood-Hit-Blauw en voor het eerst sinds jaren verscheen weer een Nederlandstalige single van Ray. ‘Zonnestralen’ werd gemaakt op de klanken van ‘Keep On Smiling’!

Lees meer...

MahieuK-JijKAREL MAHIEU – OH JIJ, JA JIJ

Haagse teenager debuteert..!

• DEN HAAG • Karel Mahieu ontving als 13-jarige louter lovende kritieken als hij op zeer volwassen wijze Elvis Presley weet te coveren tijdens The Voice Kids. Drie jaar later zijn de verwachtingen bijzonder hooggespannen als het Haagse talent zijn debuutsingle ‘Oh Jij, Ja Jij’ uitbrengt. De 16-jarige met zijn charmante looks, imponerende stemgeluid en uitstekende beheersing van dit instrument, tekent voor een vlotte ritmische en gepassioneerde debuutsingle welke bij Manfred Recordings werd geproduceerd.

Lees meer...

Alwin-KriebelsALWIN – DE KRIEBELS

Vrolijke meezinger van Zeeuwse volkszanger..!

• SCHORE • Deze ambassadeur van Kika Nederland is vader van drie kinderen en startte zijn muzikale carrière op hele jonge leeftijd. Als drummer bij diverse formaties en met optredens in zowel binnen- als buitenland, leerde hij de kneepjes van het muzikanten vak. Maar zingen was toch zijn grote liefde en dus besluit hij in 2000 solo te gaan. De Alwin (46) treedt zowel in ons land als in het buitenland op en levert met op dit moment met ‘De Kriebels’ een nieuwe single af. De uptempo en feestelijk meezinger met zomers muzikaal elan is afkomstig uit de studio van Emile Hartkamp en Noris Padidar.

Lees meer...

WijngaardH-HoeveelHENK WIJNGAARD – HOEVEEL KILOMETER

..Is ‘t naar de maan?

• EMMEN • Liefhebbers van Henk Wijngaard zijn verwend vorig jaar. Naast een album met nieuwe liedjes ‘Hoe Die Zomer Was’, verschenen er ook nog twee verzamelboxen van de nu 71 jarige zingende trucker. Momenteel staat zijn laatste single ‘Deze Zomer Is Voor Jou’ nog in de HHF-TOP40 en nu al is de opvolger ook daar. "Hoeveel Kilometer’, is het naar de maan, ik ben 3 landen en 1 nacht bij je vandaan”, aldus deze lekkere truckersong afkomstig uit de studio van Niels Lingbeek. "Hopelijk voelen mijn fans en aanhang de emotie van de lange ritten en afstanden met mij mee in dit nieuwe truckersliedje”, aldus Henk.

Lees meer...

ZwierB-LieverBERT ZWIER – ‘K HEB LIEVER DAT JE NU GAAT

Kibbeling-koning lanceert meedeiner voor in de kroeg..!

• GRONINGEN • Bruiloften, partijen, feestjes en op de Roder- en Leekstermarkt, daar begon het allemaal voor de immer gezellige zanger Bert Zwier. Liedjes als ‘Onder de Balustrade’, ‘Simpel Amore’, ‘Laila’, ‘Voorbij’, en ‘Carmelita’ worden vooral in het noorden en oosten van ons land behoorlijk gedraaid. Zingen is de ideale uitlaatklep voor deze vijftiger die te boek staat als de “zingende visboer” of de “Kibbeling-koning” van het noorden. 2017 is het jaar dat Bert Zwier zijn 10-jarig artiestenjubileum muzikaal gaat vieren met collega’s maar vooral met zijn fans, veel fans.

Lees meer...

KunzJ-stevigJIMMY KUNZ – HOU ME NOG EVEN STEVIG VAST

Aanstekelijke pop..!

• UTRECHT • Het gezin waarin Jimmy (28) opgroeit, bestaat uit zijn vader, moeder en zijn zus. Al vanaf negende jaar is deze geboren Utrechter bezig met zingen waarbij zich in eerste instantie vooral richt op het rap-repertoire. Anno 2017 staat Jimmy echter bekend als een allround zanger met een breed aanbod liedjes van Italiaans- tot Nederlandstalig. Jimmy weet met zijn stem praktisch elke zaal wel in te pakken. Medio 2017 verschijnt zijn uptempo poppy debuutsingle ‘Hou Me Nog Even Stevig Vast’ dat werd geschreven door Harry Gerritse én de producer van de song, Mario Veltman.

Lees meer...

Deon-GeefDÉON – GEEF JE OVER

‘n Sensatie..?

• ROTTERDAM • In 2008 wint Déon Leon (27), samen met twee andere deelnemers, Popstars en stapt hij in de popgroep RED. Hun single ‘Step Into The Light’ is een landelijk succes maar een vervolg komt er niet en de groep valt hierop uiteen. Vanaf 2012 wordt Déon de leadzanger van coverband Beethoven maar blijft hij ook dromen van een solocarrière. In 2017 is het zover; Met de Nederlandstalige Latinpop plaat ‘Geef Je Over’ verschijnt zijn debuutsingle. “Jarenlang heb ik naar dit moment toegewerkt en toegeleefd. Mijn eigen muziek, m'n eigen stijl, m'n eigen ideeën”, aldus Déon.

Lees meer...

3JS-Misschien3JS – MISSCHIEN NIET NU

Sensationele move van de JS..!

• VOLENDAM • Sinds de oprichting van de 3JS is de band een successtory als je dat bijvoorbeeld alleen al afmeet aan het aantal verkochten seats bij hun vele theatertoers, hun 9 uitgebrachte albums en hun naar verluidt ruim 1200 optredens. Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte hebben met hun nieuwe single ‘Misschien Niet Nu’ (tekst: Diggy Dex - Productie: Oscar Holleman) een even verrassende als dansbare track in jaren’80-stijl gelanceerd als opvolger van de vorig jaar verschenen singles ‘Dan Ben Jij Weer Hier’ en ‘Spijt’. 28 oktober zullen de heren in AFAS Live hun 10-jarig bestaan uitgebreid te vieren met een concert.

Lees meer...

NicolayD-ZweefDANNY NICOLAY – IK ZWEEF (EYO)

Almeerder pakt uit met swingende single..!

• ALMERE • Danny Nicolay (44), is sinds de jaren 80 al actief in de muziek. Vele van zijn singles bereikten hoge posities in de hitlijsten. In 2011 vierde de sympathieke zanger zijn 25-jarig jubileum met een groots feest in Harderwijk en lanceerde hij het album ’25 Jaar Danny Nicolay’. In datzelfde jaar stond hij drie avonden achtereen in een uitverkochte Arena als vijfde topper bij De Toppers-concerten. Nicolay maakte deel uit van de formatie Gents dat naast de Almeerder bestond uit Danny Froger en Wesley Klein. De singles ‘Geheime Liefde’ en zeker ‘Dans en Zing’ werden uitstekend ontvangen. 

Lees meer...

GrootheestvD-AllesDENNIE VAN GROOTHEEST – ALLES IN MIJN LEVEN

Stapje voorwaarts voor Utrechter..!

• MAARSSEN • Dennie (29) heeft een passie voor muziek wat leidde tot een eigen drive-in-show. Vanaf 2013 pakte hij de microfoon om ook te gaan zingen en in dat jaar ook had hij zijn eerste optreden in Maarssen. In 2014 bracht hij een cd uit met zes covers, het aantal optredens bleef stijgen waarna de wens kwam een eigen single op te gaan nemen. Begin 2016 verschijnt zijn debuutsingle ‘Ik Ben Blij Dat Je Gaat’. “Je kan niet voorspellen wat de toekomst gaat brengen, maar het zal zeker met muziek en optreden te maken hebben”, aldus de Utrechter.

Lees meer...

SmitJ-WereldJAN SMIT – DE WERELD ROND

Want voor je ’t weet zijn we oud en bedorven..!

• VOLENDAM • Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit, die in 1997 op Nr1 binnenkomt in de TOP40, met ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’. Vele gouden en platina awards, nummer-1 hits , concerten, een Edison, Televizier Ring, een Gouden Harp en tal van andere prijzen schreef hij sindsdien op zijn naam. In 2016 vierde de 31-jarige Volendammer zijn 20-jarig artiestenjubileum met een concerttour waarvan een DVD gaat verschijnen. In 2017 scoort Klubbb3 waar Jan deel van uit maakt, naast in Vlaanderen ook in ons land een megahit met ‘Het Leven Danst Sirtaki’.

Lees meer...

NendelsT-PolonaiseTYGO NENDELS – TIJD VOOR DE POLONAISE

Feestje..!

• BEST • Tygo Nendels (46) afkomstig uit Best lanceerde in 2010 verscheen zijn debuutsingle ‘Omdat Ik Van Je Hou’. Later in datzelfde jaar wist zijn tweede single ‘Geen Wonder Dat Ik Ween’ de TOP100 halen, de plaat kreeg veel airplay en werd volop gedraaid in het uitgaansleven. Inmiddels zijn al diverse singles verschenen van Tygo die te boek staat als een levensliedzanger met een natuurlijke snik en unieke en opvallende timbre.

Lees meer...