Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeTiffany
160000ADVtussenbalk
180510ActieTOP50wwhits

.

190103HeaderSingles

FijnA-ZegAUKJE FIJN – ZEG DAT JE ME NIET VERGEET

Wijs waarheen we moeten..!

• WEZEP • Ze telt nog geen twintig lentes en toch stond Aukje al op de podia van o.a. Zomertoers, Mega-Piratenfestijnen en het Tros Muziekfeest, daarnaast heeft ze al meer dan 10 eigen singles op haar naam staan. Nu voor het eerst heeft ze zelf een tekst geschreven voor haar nieuwe single: ‘Zeg Dat Je Me Niet Vergeet’. “Luister naar mijn verhaal”, zegt ze hier zelf over. “Een verhaal dat ik speciaal voor veel mensen heb geschreven. Mensen die een persoon (moeten) missen. Voor mij is het gevoel, dat ik hierin verwerkt heb, heel belangrijk en herkenbaar voor mijzelf…

Lees meer...

KoolsL-ZonnestraalLINDA KOOLS – KLEINE ZONNESTRAAL

Nieuwste schilderij is klaar om door de wereld bekeken te worden..!

• HOEVEN • Linda liet voor het eerst van zich horen in 2011 toen ‘Je Moet Genieten’ verscheen, waarvoor Jan Hermans en Grad Damen destijds verantwoordelijk waren. Na diverse singles en HHF-TOP40-noteringen, werd het vanaf 2013 stil rond de Brabantse: "Door de gevolgen van een ongeval waar ik een whiplash aan over heb gehouden heb ik helaas een tijd niet kunnen optreden. Maar gelukkig kruipt bloed waar het niet gaan kan, en is de passie en liefde voor muziek altijd gebleven", aldus Linda.

Lees meer...

MullerR-EvenRENE MULLER – HEEL EVEN

Misschien wel iets te vaak gecoverd ondertussen..?

• ROTTERDAM • Rene Muller (52) is in Rotterdam en omgeving een bekende zanger. Na het ‘Pappa’, ‘Jouw Woorden’ en ‘Veel Is Het Niet’, komt hij nu met ‘Heel Even’. Rene is onlangs in contact gekomen met Peter van Kesteren die een remake van het nummer ‘Heel Even’ voor hem heeft geproduceerd. U kent dit liedje van Italiaanse komaf, reeds vaak gecoverd in ons land trouwens, van Shirley Zwerus uit 1981. De versie van de Rotterdammer lijkt in het begin op het origineel maar krijgt later een meer feestelijk-, gipsyachtig en dansbaar muzikaal karakter.

Lees meer...

ColindaDaisy-AlsCOLINDA & DAISY – ALS JIJ…

Over de kampioen ‘smoezen verzinnen’..!

• TILBURG • ‘Als Jij…’ is alweer de zesde duetsingle van, zover wij weten in elk geval, het enige moeder/dochter-duo binnen het Nederlandstalige circuit. Colinda en Daisy presenteerden vier jaar geleden, hun eerste gezamenlijk single ‘Mannen Mannen Mannen’. De verwachting is dat Colinda medio april met een nieuw album op de proppen zal komen en als het aan de zangeres ligt: “Ga ik mij hierna helemaal richten op het levenslied”, dus de richting op van haar huidige solosingle: ‘Dat Heb Ik Allemaal Voor Jou Gedaan’. Niet altijd zo commercieel wellicht, maar wel iets wat als gegoten past bij Colinda, denken wij.

Lees meer...

Cornel-HebCORNEL – HEB JE WEER WAT

Zanger vindt dat hij de juiste weg is ingeslagen..!

• HOEK VAN HOLLAND • Cornel stond op 7-jarige leeftijd al tussen de schuifdeuren om familie en vrienden te vermaken. Hij playbackte, zong zelf allerlei liedjes of deed André van Duin na. Vanuit de kindertijd droomde hij ervan mensen te vermaken met shows, optredens, mooie nummers te zingen en gezelligheid te brengen. Inmiddels heeft Cornel (47) de schuifdeuren ver achter zich gelaten en kreeg hij in 2013 zijn debuutsingle ‘Geef Me Nog Een kans’ uitgereikt door Lee Towers. Vorig jaar bracht de Rotterdammer de singles ‘Ik Hou Nog Steeds Van Jou’ en ‘Ik Ben Niet Te Koop Voor 1 Miljoen’ op de markt en nu is ‘Heb Je Weer Wat’ verschenen.

Lees meer...

MeervdC-AlleeCORNÉ VAN MEER – ALÉÉ ALÉÉ

Brabander bouwt aan repertoire voor debuutalbum..!

• HEERLE • Corné (53) presenteert zijn vrolijke en dansbare meezinger ‘Alleé Alleé’, geschreven, gecomponeerd en geproduceerd door Mario Veltman. Na de release van de debuutsingle ‘Waarom Ben Jij Nog Niet Van Mij’ van vorig jaar, heeft de Brabantse zanger de smaak te pakken! Na een drukke periode met o.a. een groeiend aantal optredens, is nu gekozen om het eigen repertoire uit te breiden. Nieuwe liedjes met een eigen sound, welke uiteindelijk moeten leiden tot de release van zijn soloalbum!

Lees meer...

EttenvF-HuisjeYes-RFRANK VAN ETTEN Ft. YES-R – HUISJE OP WIELEN (Remix)

Volks met rap..!

• APELDOORN • De 31-jarige Amsterdamse rapper Yesser Roshdy die u kent als Yes-R, is zanger, acteur en presentator. Hij kreeg bekendheid door in 2011 met Brownie Dutch de schlagerklassieker ‘Rosamunde’ te coveren voor het programma “Ali-B op Volle Toeren”. Hij heeft diverse singles en albums op zijn naam staan en in 2016 werkte hij samen met Mike Peterson aan diens single ‘Altijd Bij Jou Zijn’. De rapper doet ’t nu met Frank van Etten (36) op een remix-versie van ‘Huisje Op Wielen’ dat in 2017 uitgroeide tot een behoorlijke (airplay)hit en afgelopen augustus de veertiende plaats wist te bereiken in de HHF-TOP40.

Lees meer...

GoversD-LekkerDAVE GOVERS – LEKKER DING

Via een camping-tour naar een single..!

• DORST • Voor Dave (23) is het zingen pas in 2017 begonnen en heeft sindsdien al een aantal singles opgenomen. In de zomer van 2017 heeft hij met een team artiesten een campingtour gemaakt georganiseerd door Henk Damen. De succesvolle volkszanger wilde met deze tour nieuw talent een kans te geven. Een gesprek tussen Henk en Dave leidde tot de release van de single 'Lekker Ding'. Een feestelijke meezinger dat in de uitgaansgelegenheden tot volop gezelligheid zal kunnen gaan leiden. De single heeft een totaal andere sound dan de voorgaande, Dave wilde graag wat anders uitproberen.

Lees meer...

WoltersE-TotalEVERT WOLTERS – TOTAL LOSS GAAN

Kansrijke dansplaat van stevig aan de weg timmerende Drent..!

• EMMEN • In 2013 nam hij zijn eerste single op en drie jaar later was zijn debuutalbum ook al een feit. Evert Wolters (27), binnenkort uitgebreid belicht als genomineerde op deze website in de rubriek “HHF-Sterrentopper Beste Talent 2018” trouwens, is de laatste paar jaar geswitcht van het levenslied naar meer eigentijds en vlotter repertoire. Zijn laatste singles ‘Sexy Sax’ en ‘Hoe Ver Kan Ik Gaan’ stonden dan ook behoorlijk in de belangstelling vorig jaar. Zijn nieuwe single ‘Total Loss Gaan’, een erg leuke en originele titel trouwens, is een vlotte energieke en toegankelijke meezinger waarop prima gedanst kan worden.

Lees meer...

Hermano-ArmenHERMANO – IK SLA M’N ARMEN OM JE HEEN

Door haar je weg gevonden..!

• ‘S-GRAVENHAGE • Herman Massing (56) is al jaren actief in de muziek. Reeds op jonge leeftijd ging hij met zijn familie mee om overal muziek te maken en te zingen. Overal waar ze kwamen was het feest en dat is nog steeds zo. Hermano heeft zelfs in Amerika gezongen in een gospel groep, maar het was zijn vrouw die hem op de hedendaagse muziek wees en aangaf dit eens te gaan doen. In 2017 mocht Hermano bij de Haagse Toppers optreden en hij heeft ook diverse keren mogen optreden in Spanje.

Lees meer...

TerpD-LevenDANNY TERP – HET LEVEN IS NIET MAKKELIJK

Maar de dood evenmin..!

• AALSMEER • Nadat hij samen met Arne Jansen zijn eerste single ‘Zonder Jou’ had opgenomen, werd het een tijdje stil rond Danny (32). Er volgt een periode waarin hij bij coverbandjes actief is. Later komt met de release van zijn tweede single ‘Lief Me’, zijn solocarrière op gang. Inmiddels heeft hij al diverse singles op zijn naam staan en deed hij in 2013 mee aan Bloed Zweet & Tranen en voorts maakt hij deel uit van de succesformatie Cooldown Café. Zijn nieuwe single ‘Het Leven Is Niet Makkelijk´ begint als een ballade maar vrij vlot wordt het een stevige popplaat met Marco Borsato-achtige trekjes en diverse gevarieerde passages.

Lees meer...

Alex-MeisieALEX – MEISSIE MEISSIE (Golddiggers Remix)

2006-singlehit oppgefrist..!

• NOORDWIJK • Met ‘Adio Amore’ (Nr.7 ), Anita (Nr.21 ), Jij Bent Veel Te Mooi (Nr.2 ) en met ‘Het Begon Ooit Met Een Bossie Rooie Rozen’ (Nr.2) scoorde Alex (46), dé feestzanger van Nederland genoemd, mooie noteringen in de HHF-TOP40. Na de hits van Marco Borsato en André van Duin was ‘Meissie Meissie’ in 2006 de derde best verkochte Nederlandstalige single van dat jaar. Het nummer is nu in eigentijds 2018-feestversie gestoken door Waylon v.d. Heijden (Goldfinger) en lijkt alles te hebben om komende lente en zomer opnieuw uit te groeien tot een airplay-hit in Nederland en Vlaanderen, zo vermoeden wij.

Lees meer...

OostingT-RozenHHFTIFFANY OOSTING – DEZE ROZEN ZIJN VOOR JOU

Debuutsingle van 12-jarige Drentse..!

• EMMEN • Tiffany (12) is open, sociaal, maakt makkelijk contact, treedt graag op de voorgrond, heeft uitstraling, van podiumvrees heeft ze totaal geen last en haar liefde voor muziek moet haast wel in de genen zitten met Jannes en Bouke in de familie. Ze zingt moeiteloos de liedjes van André Hazes, Marianne Weber en Sieneke mee en hoopt ooit als levensliedzangeres te kunnen doorbreken in ons land. Wat een mooie ambities voor zo’n jong meisje. Hoewel je nooit weet hoe dingen gaan lopen, is dit misschien wel dé benodigde drive om een serieuze poging te gaan wagen.

Lees meer...