170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 
180101HHFPlaylistKerst1
160000ADVtussenbalk

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerSingles

Daantje-KwestieDAANTJE – KWESTIE VAN TIJD

Aan de vooravond van ‘Daantje zingt Hazes’..!

• HELLEVOETSLUIS • Het grote publiek kent Daantje (52) van haar succesvolle deelname aan Bloed, Zweet & Tranen. Tijdens de door SBS6 uitgezonden en veel besproken talentenjacht waarin de nieuwe volkszanger(es) zou moeten opstaan, eindigde de geboren Amsterdamse als derde. Het leverde haar volop aandacht op, er verschenen singles en een album maar Daantje kwam vooral in het nieuws vanwege haar uitlatingen over de hierboven genoemde TV show. Op 29 oktober vindt in Uitgeest het evenement ‘Daantje zingt Hazes’ plaats met optredens van Wesly Bronkhorst, Jason Bouman, Mart Hoogkamer, Denny Braaf e.v.a.

Lees meer...

LeverB-SchelenBOY LEVER – HET KAN ME ALLEMAAL NIKS MEER SCHELEN

Eerste single van in Utrecht geboren zanger..!

• ZALTBOMMEL • Boy (26) is nu ongeveer een jaartje bezig met zingen en zong aanvankelijk veel op eigen feestjes van o.a. zijn familie. Het zingen gaat voor de geboren Utrechter vanaf 2017 een stuk serieuzer worden, want met ‘Het Kan Me Allemaal Niks Meer Schelen’ is onlangs zijn debuutsingle gepresenteerd. Deze vrolijke en feestelijke meezinger waarvoor Henk Damen de tekst schreef trouwens, is er eentje met een rustige start maar daarna gaat het nummer helemaal los gaat en is de verwachting dat het elke kroeg en feesttent in polonaise-stemming zal weten te brengen.

Lees meer...

MezzT-KomTHEO MEZZ – KOM DANS VANAVOND MET MIJ

Feesten met de ‘Zingende Patatkoning’..!

• WIJK BIJ DUURSTEDE • 14 oktober jl. vond in een theater in zijn eigen woonplaats, dezelfde plek waar Theo (53) een jaar eerder zijn debuutalbum ‘Toen En Nu’ presenteerde trouwens, het evenement Theo Mezz & Friends plaats. “Het gezelligste feest van het jaar”, aldus de zanger. Een mooie gelegenheid om meteen zijn nieuwe single ‘Kom Dans Vanavond Met Mij’ aan zijn fans voor te schotelen. Een aantrekkelijke feestplaat die, zo vermoeden wij althans, landelijk gezien wel eens succes zou kunnen gaan oogsten bij zowel publiek als de radiomedia.

Lees meer...

DamenH-CommentHENK DAMEN – COMMENT ÇA VA

De woorden waar alles mee begon..!

• ZALTBOMMEL • De Bossche volkszanger Henk Damen (37), 15 jaar geleden alweer debuterend met de single ‘Ik Droom M’n Hele Leven Van Jou’, heeft een Nr1-hit uit 1983 van The Shorts in een eigentijdse uitvoering op single gezet. Uiteraard kent bijna iedere muziekliefhebber ‘Comment Ça Va’ dat vanaf mei 1983 bijna 4 maanden lang in de Nederlandse hitlijsten vertoefde, maar ook uitstekend scoorde in België, Duitsland en Frankrijk. Later werd het ook in cover-uitvoeringen op de markt is gebracht in diverse landen. Zo gingen De Sjonnies en Cooldown Café in respectievelijk 1993 en 2009 in ons land, Henk Damen al voor.

Lees meer...

GrausG-KussenGINO GRAUS – IK WIL JE KUSSEN

Maar ja, je gaat er steeds van tussen..!

• DEN BOSCH • Voor wie het Nederlandse lied nauwgezet op de voet volgt sinds, laten we zeggen al 7-8 jaar, die kent Gino Graus ongetwijfeld. In 2010 verscheen zijn eerste single en sindsdien heeft hij vele singles en albums al uitgebracht. Eerst in het volkse genre, tegenwoordig klinkt het vooral eigentijds. Op zijn verjaardag, 25 oktober, wordt zijn nieuwe single ‘Ik Wil Je Kussen’ gelanceerd. En geloof het of niet, als u deze zanger al jaren kent.. hij wordt nu pas 18 !

Lees meer...

IAN-verwegIAN – VERWEG MAAR OOK DICHTBIJ

Debuutsingle met gevoel..!

• TURNHOUT • IAN is een 18-jarige Vlaming die met zijn debuutsingle ‘Verweg maar ook dichtbij’, opgenomen bij Hans van Seggelen in het Brabantse Someren, een andere kant van zichzelf en het leven laat zien. Het liedje gaat over afscheid, vol emoties waar ieder van ons zich in kan vinden. “Ik hoop met deze song een steun te kunnen zijn voor vele in die moeilijke periode, want ook al zijn je overleden dierbaren ver weg, toch krijgen zij dichtbij een plaatsje in je hart”, aldus IAN. Kanttekening die wij hierbij plaatsen moeten is dat “verweg” naar ons idee “ver weg” had moeten zijn.

Lees meer...

RobbemondH-Waarom

HENK ROBBEMOND – WAAROM, WAAROM, WAAROM

Huisje, boompje, beestje..!

• DORDRECHT • “Mijn eerste eigen single ‘Ik Vraag U Lieve Heer’ is er eentje met een tekst welke volledig op mijn lijf geschreven was”, zo verklaarde de Dordtse zanger. Nu met zijn tweede single ‘Waarom, Waarom, Waarom’, wordt hieraan gevolg gegeven. De Drechtstedeling schreef zelf de tekst van deze uptempo en sfeerrijke schlager en daarnaast speelde hij ook de trompetpartij voor deze opname in. Een autobiografisch nummer en dus opnieuw op het lijf geschreven van Henk.

Lees meer...

VilsterenvJ-GevoelensJORDY VAN VILSTEREN – MET GEVOELENS MOET JIJ NIET SPELEN

Jij verandert nooit… lelijk ding!?

• ZWOLLE • Alle liedjes die Jordy van Vilsteren (23) tot op heden uitbracht, vond hij mooi. ‘Jij Hebt Mijn Hart Gebroken’ uit 2015 is stiekem toch zijn favoriet en om die reden moest zijn nieuwe single diezelfde stijl gaan krijgen. “Ik vind deze stijl toch iets beter bij mij passen dan het vorige liedje. Het juiste ritme, vrolijke klanken en een goede tekst met een verhaal, zijn cruciaal voor Jordy. Nadat ze samen in de studio dit liedje hadden bedacht, heeft Frank het verder uitgewerkt tot wat het nu is. “En ik vind het persoonlijk goed gelukt. Ik heb er een goed gevoel bij”, aldus de tevreden Zwolse zanger.

Lees meer...

AshwinF-voelFRANS ASHWIN – IK VOEL ME ZO ALLEEN

Ter ere van zijn 20 jaar geleden overleden vader..!

• DEN HAAG • Precies 20 jaar geleden, vlak na het overlijden van zijn vader, heeft Frans Ashwin speciaal voor hem het nummer ‘Ik Voel Me Zo Alleen’ ingezongen. Al die tijd lag deze prachtige emotionele ballad op de plank omdat het voor Frans te pijnlijk was om deze live te zingen. Nu 20 jaar later heeft Frans de kracht gevonden om het gevoelige ‘Ik Voel Me Zo Alleen’ op single uit te brengen.

Lees meer...

HeerenJ-BarcelonaJOHAN HEEREN - BARCELONA

Single voorloper van in november te verschijnen album..!

• WOONPLAATS • ‘Puerto de Llansa (Oh Lady Rose)’ is een nummer van Jack Jersey uit 1982. Als groot bewonderaar van Jack Jersey heeft Johan Heeren (49) wederom een oude hit nieuw leven ingeblazen, deze in een feestelijk 2017-jasje gestoken en zoals gebruikelijk 2-talig opgenomen en uitgebracht. De Nederlandse versie van het nummer, ‘Barcelona’ getiteld, werd geschreven door Collin Heikens. Deze single is de voorloper van een nieuw album dat Johan Heeren 25 november a.s. feestelijk zal presenteren in Roosendaal.

Lees meer...

PaterR-DoeROBERT PATER – DOE MET ME WAT JE WILT

Hazes Sr.-liedje in een vrolijk volks jasje gestoken..!

• RAALTE • De in Meppel geboren volkszanger Robert Pater (29) heeft gezien dat zijn laatste singles ‘Een Roos In De Morgen’, ‘Helena’, ‘Laat Mij Maar Gaan’ en dat geldt zeker ook voor ‘Als Een Meeuw In De Wind’ van eerder dit jaar, volop worden gedraaid. Volkse meezingers, covers ook en bijna altijd in een feestelijk jasje gestoken. Dat geldt nu ook voor de André Hazes-cover ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’ dat in 1983 op diens album ‘Voor Jou’ werd gezet. Opnieuw een zeer radiovriendelijke en voor het publiek zeker ook aantrekkelijke remake waarvoor Harald Queens de productie verzorgde.

Lees meer...

JonesD-GaanDENNIS JONES – LAAT ME NIET ALLEEN VANNACHT

Van country naar reggae..!

• OSS • Met ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’ verschijnt er weer een typische Dennis Jones (50) single waarin de reggae de boventoon viert. In het verleden wist Dennis regelmatig successen te behalen met reggaeachtige nummers als ‘Don’t Wanna Give Up’ (1988), ‘Heart Of Gold’ (1991), ‘Mississippi’ (2007) en ‘De Zon Die Zal Schijnen’ (2008). “Reggae blijft tijdloze muziek, en ik kreeg regelmatig de vraag wanneer ik weer eens met een reggaeliedje zou komen…

Lees meer...

BurgW-MijnWILLIAM BURG – MIJN LEVEN

Eerdere albumtrack nu als single..!

• DEN BOSCH • In 2013 verscheen van de Bossche volkszanger William Burg (42) het album ‘Mijn Leven’. Het liefst 16 tracks tellende schijfje diende als vertrekpunt richting meer landelijke aanzien voor deze zelfstandig ondernemer uit Brabant die relatief gezien nog niet zo heel lang aan de weg timmert als zanger. Op dit album is uiteraard de titeldrager als liedje te vinden dat nu in opgefriste uitvoering als single wordt gelanceerd met hierop nog 3 liedjes.

Lees meer...