HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

SteenwijkS-MamaSAMANTHA STEENWIJK – MAMA

Single voorloper van in 2019 te verwachten debuutalbum..!

• RIJSWIJK • 16 februari 2018 was de finale van The Voice Of Holland te zien met Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden, Nienke Wijnhoven én Samantha Steenwijk. Jim won en Samantha (32) eindigde meer dan verdienstelijk als tweede. Sindsdien zijn vele deuren opengegaan voor de geboren Voorburgse, deuren ook die zeer waarschijnlijk nooit zouden open zijn gegaan zonder The Voice. Een klein jaar later, als die flow nog altijd maar voortduurt, werkt Samantha aan haar debuutalbum waaraan grote namen hebben geschreven, én nu verschijnt haar single ‘Mama’. Thomas Berge, Paul Sinha, Catali en Edwin van Hoevelaak…

Lees meer...

EversdijkS-KerstmisSIMONE EVERSDIJK – HET IS GEEN KERSTMIS ZONDER JOU

3e track al dit jaar van debuteerende zangeres..!

• ZEVENBERGEN • Dit jaar heeft het publiek kennis kunnen maken met Simone Eversdijk (33) middels het gevoelige ‘Ik Mis Je Zo’ dat medio september de 20e plaats in de HHF-TOP40) wist te bereiken. Momenteel draait haar nieuwe single ‘Leef!’ volop mee en komt ze  op veler verzoek speciaal voor de fans met haar eigen sfeervolle kerstsingle ‘Het Is Geen Kerstmis Zonder Jou’, waarvan de tekst wederom door haarzelf geschreven is. “Fijne feestdagen en geniet van de mensen om je heen”, aldus de in Breda geboren zangeres. Een topliedje, allthans zo ervaren wij deze song. 

Lees meer...

HazesA-DezeKerstANDRÉ HAZES – DEZE KERST BEN IK BIJ JOU

Geen ‘eenzame kerst’ voor de jongste Hazes…!

• ROTTERDAM • Voorloper van een kerstalbum, dat overigens verschijnt via een drogisterij, lanceert André Hazes nu de kerstsingle ‘Deze Kerst Ben Ik Bij Jou’. Afgelopen oktober stond André (24) voor het tweede achtereenvolgende jaar meermalen met een concert in Ahoy en ook de volgende staan alweer op de rol namelijk 18 en 19 oktober 2019. Momenteel is hij weer te zien op televisie met zijn realitysoep terwijl zijn onlangs gelanceerde album ‘Anders’ weer uitstekend wordt ontvangen. ‘Deze Kerst Ben Ik Bij Jou’ is een vlotte sfeerrijke meezinger met net als ‘Driving Home For Christmas’(Chris Rea), de piano als rode draad. 

Lees meer...

KarstR-ZienRENÉ KARST – LAAT ZE MAAR ZIEN

‘Hellup.. hij wil ‘ze’ zien..!

• HOOGEVEEN • Al op 10-jarige leeftijd schreef Karst zijn eerste liedje. Samen met zijn moeder bracht hij vele albums op de markt maar vanaf 2007 laat hij voor solo van zich horen. ‘Supergave tijd’ of ‘Dat moet je niet doen’ zijn succesvol in de begin jaren (en nu nog steeds), ‘Hollanders’ wordt een hitje maar dé absolute klapper was in datzelfde jaar natuurlijk ‘Liever Te Dik In De Kist’ uitgebracht met Stef Ekkel. Inmiddels is hij toegetreden tot de Dino-familie en lanceert hij met ‘Laat Ze Maar Zien’ een echte René Karst-plaat. Een kolderieke tekst, ondeugend of toch niet… dit gaat toestanden opleveren in de feesttenten! 

Lees meer...

Jannes-VandaagJANNES – LAAT VANDAAG DE ZON MAAR SCHIJNEN

Twee harten spreken dezelfde taal..!

• NOORDESCHUT • ‘Laat De Zon Maar Schijnen’, haalde in 2007 een #1-notering en nu is een single van de populaire Drenth verschenen die qua titel erg lijkt op die hit van toen; ‘Laat Vandaag De Zon Maar Schijnen’. De ingrediënten van deze meezinger die onlangs tijdens de jaarlijkse fandag van Jannes (45) in Assen voor eerst aan het publiek is voorgesteld, zijn uiteraard bekend. Een gevoelige start wordt gevolgd door een vrolijk zomers (ja u leest het goed) sfeertje met de welbekende Mediterane invloeden. Vooral de Jay-La-La-lah’s in het liedje klinken wel héél erg als een eerder uitgebracht Jannes-liedje. Gezellig blijft ’t wel !

Lees meer...

Standaard-EchtSTANDAARD – NIETS BLIJKT ECHT TE ZIJN

Over je dubbelleven..!

• ZAANDAM/AMSTELVEEN • Sinds 2016 vormen Rosita Loth (40) en Philip Mouwes (45) duo STANDAARD. De muziek kenmerkt zich door een groovy, funky, easy-swing popsound, met invloeden vanuit de R&B en elementen uit de Disco, late 80’s en ook 90’s Club sound. De teksten zijn in het Nederlands, waarbij het leven, liefde en relaties de rode draad vormen. De nieuwe single van dit tweetal is getiteld; ‘Niets Blijkt Echt Te Zijn’. “Het is een lekkere catchy en eigentijdse popsong geworden met een easy flow en pakkende tekst”, aldus Rosita en Philip over deze trendy poppy track.

Lees meer...

KwartenS-JongenSANDER KWARTEN – MIJN JONGEN

Jij bent mijn leven..!

• BREDA • Na de verrassende Nederlandstalige danceplaat ‘Blijf Bij Mij Vannacht’ (op ‘Show Me Love’ van RobinS), dat begin augustus verscheen, brengt Sander Kwarten (26) nu een levenslied op de markt. ‘Mijn Jongen’, waarvan ook een karaokeversie is verschenen trouwens, is een sfeerrijk neergezet en gevoelige persoonlijke song. Wat dat betreft heeft de Bredase zanger zich de laatste jaren al bewezen als een allround artiest die 20 oktober jl. in Bergen Op Zoom zijn eerste live-concert gaf begeleid door de Marcel Fisser-Band met daarnaast ook diverse gastoptredens.

Lees meer...

SchalkxT-BovenTIM SCHALKX – BOVEN OP DE BERG

Bekende klanken, bekende titel..!

• BOXTEL • Alweer 15 jaar geleden na zijn eerste optreden in zijn eigen woonplaats kreeg Tim Schalkx (32) de bijnaam ‘De Boxtelse Frans Bauer’. Sindsdien heeft de Brabander bepaald niet stil gezeten getuige de vele singles en albums die hij heeft uitgebracht. Met het winterseizoen op de stoep brengt Tim traditiegetrouw weer een nieuwe après-ski plaat uit. ‘Boven Op De Berg’ (waar kennen we die titel ook alweer van), is een stampende partyplaat dat toch vooral geschikt lijkt voor de feesttent.

Lees meer...

DamvP-VriendPIERRE VAN DAM – HÉ VRIEND

Neef eert Koos Alberts met treffende song..!

• OOSTZAAN • Pierre (52) kijkt terug op een mooie vriendschap en is blij dat hij de laatste duet single ‘Echte Vrienden’ (augustus 2016 - 3 weken Nr.1 in de HHF-TOP40) samen met zijn neef Koos mocht opnemen. ‘Echte Vrienden’ (clip) is voor Pierre een dierbaar document geworden die zijn vriendschap met Koos en liefde voor de muziek laat zien. Voor Pierre is het een grote eer dat Emile Hartkamp een persoonlijk lied heeft geschreven en gecomponeerd welke zijn gevoelens voor Koos naar voren brengen. “De muzikale erfenis en geschiedenis die Koos heeft achtergelaten is enorm en leeft voort in vele harten”, aldus Pierre.

Lees meer...

BosE-DieselEDWIN BOS – HET RONKEN VAN MIJN DIESEL

Wederom truckerslied van Drentse zanger..!

• SCHOONEBEEK • “Hoor ik het ronken van mijn diesel, is het zijn hart dat ik hoor slaan”, is slechts één regel uit de nieuwe single, een gevoel dat vele chauffeurs waarschijnlijk wel zullen herkennen. De zanger is weer ontzettend trots op deze mooie productie, welke hij en zijn vaste team weer tot stand wisten te brengen. Een onvervalste truckersplaat met de juiste cadans, welke absoluut weer lekker kan worden meegezongen. Met oog op de naderende feestdagen, is er tevens een speciale kerstversie gemaakt van het liedje getiteld: ‘Met Kerst weer thuis’. Dit is als bonustrack toegevoegd aan de fysieke single.

Lees meer...

CompierJ-NeeJEFFREY COMPIER – NEE HET KOMT NIET MEER GOED

Tweede Nederlandstalige single van Amsterdammer..!

• AMSTERDAM • Zingen heeft Jeffrey (37) van huis uit meegekregen van zijn vader. Samen met zijn broer Berry heeft hij de beschikking over een professionele studio en in 2007 verscheen van Jeffrey een album met covers. Hij was te gast in het real life TV programma 'De Gouden Kooi', trad veelvuldig op in het restaurant van Imca Marina, bracht in 2009 de single ‘Dansen In De Zomer’ uit, hij immiteerde Michael Bublé bij 'The Winner Takes It All' en was finalist bij meerdere talentenjachten. Zijn tweede Nederlandstalige single is getiteld ‘Nee Het Komt Niet Meer Goed’….

Lees meer...

VerkooyenF-BekijkFRANK VERKOOYEN – BEKIJK ‘T MAAR

Award-winnaar pakt door..!

• BREDA • “Wat een onvoorstelbaar toffe verrassing in de studio bij JND Radio. Meer dan 1 miljoen streams op Spotify en Deezer. ‘t Is de waarheid mensen”, zo liet Frank (51) weten nadat hij hiervoor een Award kreeg overhandigd. ‘De Waarheid’ is een echte publieks-hit gebleken. Het bereikte de 6e plaats in de HHF-TOP40 en stond liefst 19 weken in deze hitlijst. Inmiddels is deze zanger, tekstschrijver, componist en producer alweer 2 singles verder middels de release van ‘Bekijk ’t Maar’. Het origineel is te vinden op het in 1985 door Koos Alberts uitgebrachte album ‘Ik Zal Je Nooit Vergeten’…

Lees meer...

GrijsbachR-SleutelROB GRIJSBACH – DE SLEUTEL VAN JE HART

Melancholieke ballade..!

• KAATSHEUVEL • “Neem mij nu maar even in je armen, dit moment mag nooit meer overgaan”, is een romantisch zinnetje uit de melancholieke en meeslepende ballad ‘De Sleutel Van Je Hart’. Rob Grijsbach, met o.a. de albums 'Alles', 'Anders', 'Live' en 'Een Beetje Voor Jou', op zijn naam, immiteerde als tiener al Koos Alberts. En het was de onlangs overleden icoon van het levenslied zelf, die Rob destijds het advies gaf zich op het zingen te gaan storten. Na jaren waarin de zanger geen nieuwe muziek uitbracht, is nu het door Marc Daniels gecomponeerde en geschreven ‘De Sleutel Van Je Hart’ op single uitgebracht.

Lees meer...