Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
ZK18 200x100_Klein_Master_copy 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle

.

190103HeaderSingles

BosB-OndertussenBOWIE BOS – ONDERTUSSEN

Twintiger lanceert derde single..!

• AMSTERDAM • Bowie (22) is sinds 2015 actief in het kroegencircuit in en rond onze hoofdstad. Na het volgen van zanglessen treedt hij nu volop op in zijn eigen regio tot zelfs aan de Spaanse Costa's en op Gran Canaria. Medio 2017 verscheen zijn debuutsingle 'Een Knipoog' maar ondertussen heeft hij al drie singles op zijn conto. Afgelopen maart van dit jaar stuurde Bos tekstschrijver/componist Hans Louws een berichtje met het verzoek of hij iets voor hem zou kunnen betekenen. Uiteindelijk werd ‘Ondertussen’ opgenomen waarvoor een zonnige videoclip op het strand is geschoten.

Lees meer...

AndrewsN-DingNIGEL ANDREWS – IK DOE MIJN EIGEN DING

Rotterdammer debuteert met feestelijke meezinger..!

• ROTTERDAM • Toen Nigel (22) nog maar net kon lopen stond hij al op het podium tijdens playbackshows in Oostvoorne. Hoewel zingen nog niet aan de orde was, wist Nigel wel dat zijn plek in de spotlights is. Op zijn 14e ging hij aan de slag als dj op feesten en partijen en later krijgt hij zijn eigen radioprogramma bij de lokale omroep. In 2006 startte Nigel met theaterlessen en een jaar later kwamen hier dans- en zanglessen bij. Via karaoke ontdekt hij in 2012 het zingen…

Lees meer...

VoormolenR-UurtjeROGIER VOORMOLEN – UURTJE MINDER

Met ijzeren precisie tikt je klokje door..!

• ALKMAAR • Vanaf zijn 17e doet Rogier al mee aan talentenjachten en bij één ervan wordt hij ontdekt Er worden enkele nummers voor Rogier geschreven, hij wordt steeds vaker geboekt voor feesten en optredens en vanaf 2005 wordt Rogier huiszanger bij Café Peter Beense. Na 12 jaar geeft de geboren Haarlemmer in 2017 aan te stoppen met zijn zangcarrière. Niet veel later komt hij terug op zijn beslissing. Na ‘Een Vrolijk Liedje’ en ‘Zijn Het Je Ogen’ lanceert Rogier (42) nu het liedje ‘Uurtje Minder’ dat een melodieuze danceachtige meezinger is, met eigentijdse muzikale invloeden.

Lees meer...

OffenbergB-ZieBOB OFFENBERG – ALS IK JOU ZIE

Vierde single van ‘Mijn Trots’..!

• SCHIEDAM • Bob (22) sluit met zijn nieuwe plaat ‘Als Ik Jou Zie’ de promotie periode van zijn laatste album ‘Mijn Trots’ af. Op 28 mei vorig jaar kreeg hij uit handen van Frans Bauer het eerste exemplaar overhandigd van genoemd album. Inmiddels zijn van dit album al drie tracks op single verschenen en met ‘Als Ik Jou Zie’ komt de teller op vier te staan. “Dat is tevens de laatste. Als het goed is komt er in oktober een gloednieuwe productie van mij uit”, glundert Bob. Het onderwerp van zijn nieuwe single spreekt hem erg aan. Het gaat namelijk over een meisje. “Trefwoorden als verliefdheid, zweven en fantasie passen perfect bij me…

Lees meer...

HolzkenD-HartDIEGO HOLZKEN – HOE KAN IK JE HART BEREIKEN

Tweede single van Limburgse volkszanger..!

• SITTARD • Bij Diego (25) speelt muziek al van jongs af aan een belangrijke rol in zijn leven. Op feestjes stond hij vaak met een microfoon in zijn handen liedjes te zingen. Tijdens een artiestenreis in 2015 kreeg hij de kans een liedje te zingen tijdens een artiestenavond. Dit optreden leverde hem veel positieve reacties op. In mei 2016 besloot Diego om serieus verder te gaan met zijn zangcarrière als volkszanger en eind 2017 verscheen zijn debuutsingle ‘Alleen Jij’ (100.000+ views). Zijn tweede single ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ is een lekker ritmische, trendy en jeugdige zomerse meezinger.

Lees meer...

KleinjansP-WereldPIERRE KLEINJANS – JIJ BENT DE WERELD VOOR MIJ

Vanuit de goot naar de hemel..!

• CAPELLE A.D. IJSSEL • Pierre Kleinjans (51) groeit op in een muzikale familie in Zuid-Limburg. Vanaf zijn derde gaat hij wat drummen en later gaat Pierre zich richten op zingen. Zanglessen volgen evenals deelnames aan talentenjachten. In 2008 verschijnt zijn debuutsingle ‘Vreselijk Zin In Jou’ dat een jaar nadien gevolgd wordt door de release van zijn debuutalbum ‘Veelzijdig’. Voor zijn nieuwe single, de sferische popballade boordevol romantiek ‘Jij Bent De Wereld Voor Mij’, heeft Pierre een geheel nieuw team om zich heen verzameld.

Lees meer...

TomassenP-DroomPIET TOMASSEN – MIJN DROOM

Nieuwe Heintje of Jantje Smit wordt al geroepen..!?

• UTRECHT • Hij is nog niet eens 10 als van de Utrechtse zanger in 2018 zijn debuutsingle ‘Mijn Droom’ van de persen rolt. Reeds bewierookt in het artiestenwereldje als zou Pietje de nieuwe Heintje, Wilma of zelfs Jan Smit zijn. Breken dergelijke sterren anno nu nog door zoals dat vroeger gebeurde, en is dat inderdaad ook voor Pietje weggelegd? De toekomst zal het leren! Met grote voorbeelden als André Hazes, John West, Sieneke en Marianne Weber droomt deze jongeman van een optreden met Hazes Jr. in de Arena! ‘Mijn Droom’ is zo’n typische Hollandse (piraten) meezinger dat menig liefhebber zal gaan vermaken én raken!

Lees meer...

HelemaalHollands-DelenHELEMAAL HOLLANDS – IK WIL ALLES MET JE DELEN

“Samen met je janken..”!

• ROTTERDAM/OUD-BEYERLAND • Na de twee toch best verrassende popschlagers ‘Geboren Om Met Jou Te Vrijen’ en ‘Dans Op De Tafel’, keren de mannen van Helemaal Hollands met hun nieuwe single ‘Ik Wil Alles Met Je Delen’ terug naar wat toch méér hun ding lijkt; feest met een knipoog naar de kroeg en dansvloer. Gekozen is om Maywood ‘s krachtige popballade ‘Ik Wil Alles Met Je Delen’ uit 1990..

Lees meer...

CharelleFranky-Alleen

CHARELLE & FRANKY FALCON – ALLEEN JIJ

‘If You Go’ weer ‘ns opgepoetst..!

• ‘S-HERTOGENBOSCH • De derde single van dit Bossche tweetal, dat dus eigenlijk niet langer als gelegenheidsduo omschreven mag worden, is een trendy remake van de nummer-1-hit (in Nederland) uit 1975 ‘If You Go’, destijds uitgevoerd door van Barry & Eileen. Dit liedje is overigens al vaker gecoverd en in het Nederlands uitgebracht waaronder door Elz Bakker & Joop Evers. De melodielijn en de sfeer zijn bepalend voor het karakter van deze nog altijd erg fraaie en tijdloze song. De moderne en zomerse setting van deze nieuwe versie van Franky (54) en Charelle (25), pakt de muziekliefhebber vast wel weer mer plezier op.

Lees meer...

Michelle-LevenMICHELLE – HET LEVEN LACHT ME TOE

Nieuwe kansen..!

• VALTHERMOND • Michelle Okken werd geboren als jongste in een gezin van vijf. Zingen, dansen en paardrijden zijn haar grootste hobby’s. In 2011 organiseerden haar ouders een artiestenavond waar Michelle haar eerste optreden voor publiek mocht geven. Hierop heeft zij enkele covers opgenomen en kwam erachter dat dat haar ding is. Inmiddels zijn diverse singles van deze Drentse verschenen. Na de release van ‘Als Ik Jou Zie’ in 2017 heeft Michelle een jaar lang moeten wachten alvorens ze een nieuwe single kon gaan maken. “Ik moest lang wachten…

Lees meer...

JonesD-NooitDENNIS JONES – NOOIT GEEF IK HET OP

Hit na 3 decennia nu ook in ’t Nederlands..!

• OSS • Precies 30 jaar geleden bracht de Brabander zijn eerste single ‘Don’t Wanna Give Up’ uit. “Daar wilde ik iets mee doen, en ik besloot een nieuwe versie op te nemen”, aldus de nu 51-jarige zanger. Grappig detail is het feit dat voor de hoes van ‘Nooit Geef Ik Het Op’, de originele single hoes uit 1988 is nagebouwd in dezelfde setting en pose. Tijdens deze fotoshoot werd tevens de videoclip geschoten met daarin diverse verwijzingen naar de originele single uit 1988. Op de single staan naast de originele Engelstalige versie van destijds, een 2018-remake ervan en dus ook een Nederlandstalige versie van het liedje.

Lees meer...

JanninkE-OverdoenELLEN JANNINK – OVERDOEN

Catchy zomers..!

• OLST • Na haar single ‘Jij Gelooft In Mij’ van vorig jaar oktober was Ellen (49) op zoek naar een waardig opvolger. Frank Swenne, die de clip maakte van Ellen ’s vorige single, had een nummer geschreven en stuurde haar het ingezongen gitaarlijntje van ‘Overdoen’. Ellen was direct enthousiast. “Mooi om een nummer zo ‘geboren’ te zien worden tot een lekker catchy zomernummer”, vertelt Ellen. ‘Overdoen’ sluit goed aan bij de vorige drie singles. Dezelfde stoere gitaarlijn en het is wederom een eigen liedje.

Lees meer...

SepJ-VanavondJOSÉ SEP – HE! GA JIJ VANAVOND MET ME MEE

Bestemming onbelangrijk..!

• ETTEN-LEUR • Ofschoon ze zelf ook coverde, is ‘He! Ga Jij Vanavond Met Me Mee’ alweer haar derde single op rij welke compleet nieuw is. “Zeker in een tijd waarin zoveel artiesten bestaande liedjes bewerken of voorzien van een Nederlandse tekst, voel ik mij super trots dat we weer een origineel nieuw liedje hebben wat een typische José Sep-plaat is, maar net even anders. Steeds het publiek blijven verrassen is toch het leukste”. De Brabantse (46) heeft zichzelf geïntroduceerd als de vrolijke noot onder de zangeressen…

Lees meer...