Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeLei

.

190103HeaderSingles

PauwR-AlsROCKY PAUW – ALS JE GAAT

Verrassend..!

• LEXMOND • Onlangs deelde de in Utrecht geboren Rocky Pauw (29) tijdens een groot evenement in Hagestein, nog de bühne met artiesten als Peter Beense, Gerard Joling en New Timeless. De zanger, die volgend jaar alweer 15 jaar in het artiestenvak actief is, bracht eerder dit jaar nog de Corry Konings-cover ‘Zoals Je Weet’ op de markt en nu is de opvolger uit: De originele versie van ‘Als Je Gaat‘, uit de pen van Emile Hartkamp en Riny Schrijenberg trouwens, stamt uit 1999 toen Marianne Weber het liedje op single zette.

Lees meer...

VugtvR-Bedankt

RICARDO VAN VUGT – IK ZEG JE BEDANKT

Persoonlijke single van geboren Bosschenaar..!

• HELMOND • Afgelopen september verscheen ‘Zolang Ik Maar Bij Je Ben’ en nu is de opvolger ‘Ik Zeg Je Bedankt’ uitgekomen. Tijdens de cd-presentatie van zijn vorige single zong hij een nummer over zijn vader welke hij samen met Frank van Etten schreef. Ricardo (37) werd ‘s nachts wakker, hij dacht aan zijn vader, begon te schrijven en de dag erna heeft hij contact gezocht met Frank. Natuurlijk hebben we allemaal wel eens iemand verloren, maar voor hem voelde dat bijzonder en natuurlijk ook voor Frank want die is ook zijn vader verloren, beiden gingen zitten en dat resulteerde in ‘Ik Zeg Je Bedankt’.

Lees meer...

WestJ-BlijfkerstJOHN WEST – BLIJF MET KERST BIJ MIJ

IJzige kilte en dat tijdens kerst..!

• DEN HAAG • Met ‘Een Dag Zonder Jou’ verraste John (29) enkele maanden geleden. Opgenomen voor de oktoberfeesten was het ineens feest en polonaise! Maar dit is uitstekend bevallen bij het publiek, dat de single in menig hitlijst op de hoogste positie wist te komen. Sinds Bloed, Zweet & Tranen en zéker sinds zijn samenwerking met Lange Frans, staat de Hagenees er uitstekend op. Daarnaast schrijft John nu ook regelmaat songs waaronder ook zijn nieuwe kerstplaat dat een gevoelige maar intense ballad met popinvloeden is over een op klappen staande relatie.. en dat uitgerekend tijdens kerst. Gelooft ze er niet meer in soms?

Lees meer...

KwartenS-MetKerst

SANDER KWARTEN – MET KERST HOU IK NOG MEER VAN JOU

Romantiek tijdens kerst..!

• BREDA • De laatste single ‘Door Jou’ van Sander Kwarten (25) is- en wordt nog altijd goed ontvangen door zowel publiek als bij de radiozenders. De Frans Bauer-cover staat zelfs al weken in de HHF-TOP40 en was HHF-Kanjerschijf. Speciaal voor deze periode van het jaar heeft de Brabander zichzelf gecoverd door ‘Dromen’, één van z’n grootste successen uit 2010, op tekstueel vlak om te turnen tot een pakkende gipsy-kerstplaat met hoog meezinggehalte. De herkenbaarheid is dus groot en verder is gezelligheid ook nog altijd ruimschoots aanwezig.

Lees meer...

RuysdaelR-DrinkRONNIE RUYSDAEL – DRINK ‘R NOG MAAR EENTJE MEE

 Allereerste Nederlandstalig Oud & Nieuw-lied..!?

• AMSTERDAM • Ronnie: “En ‘s nachts in bed zingt iedereen nog steeds “Nanananaaaa het allerbeste voor het nieuwe jaar,  want als het 1 keer in je kop zit, krijg je het er niet meer uit”, aldus een breeduit lachende Ronnie over zijn nieuwe single: ‘Drink ‘r Nog Maar Eentje Mee’. De cover is een melancholieke meezinger dat enerzijds gezellig is maar feitelijk ook behoorlijk serieus. Vooral dat laatste is toch eigenlijk best opzienbarend te noemen voor deze artiest gelet ook op de lekker plat uitgesproken slotzin van Van Ruysdael in deze: “Enne.. pas op met vuurwerk”!

Lees meer...

FrielingB-Kerst

BIANCA FRIELING – WAS HET MAAR KERSTMIS ELKE DAG

Kerstsong met boodschap..!

• DUIVEN • Bianca (25) levert met haar swingende, dik vier minuten durende kerstplaat ‘Was Het Maar Kerstmis Elke Dag’, na ‘Het Leven Is Een Feest’ en ‘Hé Lekker Beest’, alweer haar derde single van 2017 af. Deze nieuwe kerstsong bezit een boodschap welke iedereen kan aanspreken. Het met elkaar kerst vieren, gezellig rond de kerstboom met cadeaus en lekker eten, het licht mag voor iedereen stralen. Zoals gezegd, een swingende en pakkende song die wat ons betreft een tandje lager geproduceerd en opgenomen had mogen worden om wat aan sfeer te kunnen winnen.

Lees meer...

FranklinI-TweestrijdIVO FRANKLIN - TWEESTRIJD

Indrukwekkende emotioneel geladen en autobiografisch song..!

• WASPIK • Ivo (61) is vooral bekend als presentator van shows, evenementen en uiteraard ook van het muziekprogramma Toppers van Oranje. Echter al in de jaren 80 verschenen er singles en albums van de Brabander. Met zijn autobiografische single ‘Tweestrijd’ is hij nu ook weer eens als zanger te horen. Deze emotioneel geladen en indringende popballad welke door Frans van Nispen is geproduceerd, komt recht uit het hart! De aanleiding voor deze single is een recente en persoonlijke emotionele ervaring, dit vanwege een breuk met de liefde van zijn leven.

Lees meer...

HolzkenD-Alleen

DIEGO HOLZKEN – ALLEEN JIJ

Veelbelovend debuut van geboren Limburger..!

• SITTARD • Bij Diego Holzken (24) speelt muziek al van jongs af aan een belangrijke rol in zijn leven. Hij was dan ook altijd bezig met zingen en het draaien van muziek. Op feestjes stond hij vaak met een microfoon in zijn handen liedjes te zingen. In het najaar van 2015 was Diego op vakantie in Spanje waar op dat moment in een hotel verderop een artiestenreis plaatsvond. De organisatoren van deze reis en tegelijkertijd kennissen van Diego vroegen hem of hij het leuk zou vinden om een nummer te komen zingen tijdens de artiestenavond…

Lees meer...

AlvaresE-MorgenETIENNE ALVARES - MORGEN

Feest met deze Noord-Hollandse Brabander..!

• OSS • De in Zaandam geboren Etienne (54) staat al jaren garant voor feest, polonaise en gezelligheid. Hij legde de basis voor zijn muzikale carrière aan de draaitafels want vanaf zijn vijftiende draait hij als DJ. Later gaat hij zingen bij diverse bandjes en is hij gedurende vele jaren de vaste huiszanger van Café Bolle Jan in onze hoofdstad geweest. De zanger woont in Brabant, is getrouwd, is vader van een zoon en een dochter en heeft ondertussen al een aantal singles op zijn naam staan. Zijn nieuwe single ‘Morgen’ is een bruisende, lekker ritmische en best zomers aanvoelende meezinger.

Lees meer...

NobbeM-WeetMICHAEL NOBBE – HÉ WEET JIJ WEL

Verliefdheid soms niet uit te leggen..!

• ZWAAGDIJK-OOST • Deze in Amsterdam geboren opticien, met een eigen zaak in het Noord-Hollandse Zwaagdijk, heeft inmiddels alweer een aantal singles op zijn naam staan nadat Michael (46) in 2016 debuteerde met ‘Sterker Dan Voorheen’. Frank van Etten schreef en produceerde ‘Hé Weet Jij Wel’ voor de zanger dat gaat liefde op het eerste gezicht, die ene blik. Helaas zal er van een vervolgstap niets komen, want cupido is helaas al weg. Er wordt gezocht door de hele stad en alle bekende Amsterdamse kroegen passeren de revue. De plaat is gestoken in een discoachtige muzikale setting.

Lees meer...

EverettD-HelloDANNY EVERETT – HELLO, GOOD MORNING, HOE GAAT HET

Klassieker op z’n Hollands..!

• BOXTEL • In 1990 begon de muzikale carrière van de in Venlo geboren Herman van der Velden (57) die koos voor Danny Everett als artiestennaam. Dit vanwege de speelfilm Jailhouse Rock waarin Elvis Presley in de huid kroop van Vince ‘Everett’, terwijl Danny de voornaam is van zijn veel te jong overleden jongste broertje. Als zanger begon hij bij de Tilburgse formatie The Spectacles. Na zijn duet met Trea Dobbs start hij in 1995 zijn solocarrière. Vele optredens volgden, talloze albums bracht hij tot heden op de markt en daarnaast was hij verantwoordelijk voor A Tribute To Jack Jersey Show!

Lees meer...

VeldenVdP-EvenPETER V.D. VELDEN – EVEN ALLEEN

Even geen toekomst en verleden..!

• WAALWIJK • Peter (29) brengt al sinds 2007 eigen nummers uit en toen al tekende hij voor de release van zijn debuutalbum. Zijn liedjes groeien in de loop der jaren, worden breed gedragen en alom gewaardeerd door de fijnproever van het levenslied. Immers zoiets goed overbrengen, is niet voor iedereen weggelegd. Uit de pen van Jeff Weber is de nieuwe single ‘Even Alleen’ afkomstig. Een gezellige, uiterst radiovriendelijke en gedragen foxtrot die de dansvloeren gaat vullen. Even tijd voor jezelf nemen, genoeg van al dat gezeur, even geen zorgen meer, even alleen! Een prima single!

Lees meer...

MartinT-KerstfeestTINO MARTIN – KERSTFEEST WIL IK VIEREN

Genesteld..!

• LANDSMEER • Bij elke talkshow op televisie kan hij tegenwoordig wel aanschuiven waardoor naast zijn shows in de Afas en Ziggo Dome en reeds uitgebrachte hitsingles, zijn naamsbekendheid óók bij de niet-volgers van het Nederlandstalig, alleen maar zal doorgroeien. 3-4 jaar geleden is zijn doorbraak ingezet met echte hits als ‘Jij Liet Me Vallen’ en ‘De Gevierde Man’ en anno 2017-2018 behoort Tino niet langer tot de aanstormende talenten.. hij heeft zich genesteld tussen de Hollandse topartiesten.

Lees meer...