HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

TheDoubleDJs-Zigeunermeisje DOUBLE DJ’S – ER ZAT EEN KLEIN ZIGEUNERMEISJE

Huilend helemaal alleen..!

BEST/TILBURG - Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen al jaren feestduo The Double DJ’s die zich jaarlijks tijdens het carnaval- en après-ski seizoen laten gelden met een nieuwe single. ‘Boven Op De Berg’, ‘De Reddingsboot’, ‘Goede Vrienden’, ‘Viva (Het Leven Is Een Feest’, ‘Vluggertje’, ‘Onze Jans Heeft Nieuwe Klompen’, of van vorig jaar ‘We Zien Ze Vliegen’, zijn enkele van hun singles. Nu komen de heren met ‘Er Zat Een Klein Zigeunermeisje’ op de proppen. Adrie v.d. Berk en Waylon v.d. Heijden zijn verantwoordelijk voor de track dat zo van Kinderen Voor Kinderen had kunnen zijn. Uiteraard is het liedje wel in een moderne feestjas gestoken. “Droog je traantjes af en kies een kindje uit de kring met wie je dansen mag”! Verzin het maar als carnavalslied!

Lees meer...

DirkDennis-Wakker DIRK & DENNIS – HIER KUN JE MIJ VOOR WAKKER MAKEN

Klassieke carnavalssound..!

HILLEGOM/OSS - Voor het derde achtereenvolgende jaar zijn volkszanger Dirk ‘Ik-Hou-Van-Het-Leven’ Meeldijk en Dennis Jones de studio ingedoken voor de opnames van een carnavalssingle. ‘Heel De Kroeg Op Stelten’ en ‘Samen Onderweg’ wordt gevolgd door ‘Hier Kun Je Mij Voor Wakker Maken’. Daar waar de carnavalsmuziek al jaren wordt gevoed door après-ski klanken vermengd met een zekere partysound, houden Dirk & Dennis vast aan het traditionele carnavalsgeluid. In de sfeer van ‘t ‘bloemetjesgordijn’ dus terwijl de tekst gaat over de verbondenheid welke (blijkbaar) juist tijdens carnaval boven komt drijven bij de feestgangers.

Lees meer...

EkkelS-Meisje STEF EKKEL – M’N ALLERLIEFSTE MEISJE

Slapeloze nachten door haar..!

KAMPEN - Als je, nog maar een paar jaar geleden zijn naam noemde, dan riep iedereen vrijwel meteen in koor: “De Woonboot”! Tijden zijn veranderd en de (h)erkenning moet alleen maar verder zijn toegenomen na dé hit van 2016 ‘Liever Te Dik In De Kist..’ welke Stef (38) met René Karst uitbracht. Net als die woonboot zal de kist voor altijd verbonden zijn met de zanger uit Overijssel. Sinds ‘Op Een Terrasje’ in 2002-2003, bracht hij al talrijke successingles uit, naast vele albums natuurlijk. ‘M’n Allerliefste Meisje’, geschreven door de Ko ’s en Waylon v.d. Heijden, is de titel van zijn nieuwste plaat. Ja ja.. een ode aan haar én de liefde! Wél een feestplaat, geen typische carnavaller/après-ski single, maar wel een echte Ekkel-meezinger die gewoon bruist van de gezelligheid.

Lees meer...

Alex-Kus ALEX – KUS ME SNEL

Dit kan zomaar de ware zijn..!

NOORDWIJK - Twee weken achtereen, van 6 t/m 20 juni van het vorige jaar, stond zijn single ‘Ik Schreeuw Het Van De Daken’ op de eerste plaats van de HHF-TOP40 en was dus de meest populaire single van dat moment binnen het levenslied- en feestgenre. En Alex, -dé feestartiest van Nederland- zoals hij door velen wordt gezien, scoorde eerder al in 2013 een succes met ‘Kijk De Zon Eens Schijnen’ dat toen tot de HHF-ZomerKanjer van dat jaar werd uitgeroepen. Natuurlijk is en blijft ‘Een Bossie Rooie Rozen’ zijn hit maar ondertussen heeft Alex (47) dus al meerdere succesplaten op zijn naam staan. Zijn nieuwe wederom, wat ons betreft in elk geval, hitgevoelige feestsingle ‘Kus Me Snel’…

Lees meer...

Lawineboys-Kroeg LAWINEBOYS – ONZE KROEG

Met de 5 in de klok wordt het werk stil gelegd..!

BUDEL - Een optreden bijwonen van de Lawineboys staat garant voor een dampend spring- en meezingfeest en is vooral voor de nog maar schaars behaarde mannen bepaald niet ongevaarlijk. Want zelfs de verstokte hater van het Nederlandstalig kent de kreet ‘Seks met die Kale’.. inderdaad dé hit van de Lawineboys uit 2010 die ook in 2019 nog altijd scoort. Koen van Steenbergen en Addie Compen hebben eigenhandig ‘Onze Kroeg’  geschreven en samen met Waylon v.d. Heijden gebakken in de studio. En dit zou wel weer eens een echte kunnen worden voor de Lawineboys. Het verhaal is bekend; de boer, de bakker, de heftruckchauffeur, om 17:00 uur sluiten ze de werkdeuren, om hun ietwat te droge mond van vocht te laten voorzien in hun stamkroeg!

Lees meer...

RoosW-Zeg WOUTER ROOS – ZEG ME NIET

Klassiek levenslied..!

TIEL - De in Amersfoort geboren Wouter Roos (33), begon jaren geleden voor zijn plezier nummers te zingen op familiefeestjes. In 2013 deed hij mee aan de talentenjacht "Volks hart en ziel", waar hij de derde plaats bemachtigde. Eind 2016 kwam zijn debuutsingle ‘Dit Huis Is Zo Leeg’ op de markt en een jaar later verscheen ‘Als Het Even Niet Meer Gaat’, het bijzondere duet van Wouter met de alom gewaardeerde levensliedzangeres Stella Bos (83). Zijn nieuwe single ‘Zeg Me Niet’ is een klassiek levenslied zoals je die anno 2019 eigenlijk nog nauwelijks hoort. Het liedje is voortgekomen uit een talentenjacht uitgeschreven door producer, tekstschrijver en componist Martin Sterken. Wouter Roos won en mocht hierdoor begin 2018 ‘Zeg Me Niet’ opnemen in Sterken ’s studio.

Lees meer...

WatzeelsR-Dorst RANDY WATZEELS – VAN DRINKEN KRIJG JE DORST

En met bier wordt niet gemorst..!

RIJSBERGEN - Op 23 januari is van Randy (21) de single ‘Van Drinken Krijg Je Dorst’ verschenen. Randy Watzeels is vanaf zijn negende met muziek bezig via playbackshows, talentenjachten en karaokewedstrijden. Later wordt hij gevraagd voor feesten en partijen, in 2012 verschijnt zijn debuutsingle ‘Die Heerlijke Zoen’. Ondertussen valt zijn naam regelmatig als talentvolle producer maar heeft hij zelf ook al een tiental singles uitgebracht. ‘Van Drinken Krijg Je Dorst’ is door de Brabander zelf geschreven en gecomponeerd en ook sleutelde hij met Harald Queens aan de productie van de plaat. Een gezellige en kansrijke uit-je-dak-plaat dat uiteraard wordt uitgebracht voor het feestseizoen.

Lees meer...

SmitsD-Beste DENNIS SMITS – JE BESTE VRIEND

Vrolijke vlotte meezinger vult dansvloeren..!

REUSEL - De in Eindhoven geboren Dennis (36), is getrouwd met Caroline, is vader van twee zoontjes en zingt pas een paar jaar. Met feestduo D en D scoorde regionaal met 'In Het Stamcafeetje Aan De Oliekade' dat in het feestcircuit in het zuiden, goed is opgepakt. In 2017 leverde hij zijn eerste solosingle 'Ik Ben Nu Eenmaal Zo' af en nu tekent hij voor het liedje ‘M’n Beste Vriend’. Bij wie kan je compleet jezelf zijn, wie kan jouw gedachten lezen, wie luistert er echt naar jouw problemen, wie kent jou van binnen en van buiten, en bij wie voel je je volledig op je gemak en is er sprake van blindelings vertrouwen? Precies.. bij je beste vriend! Een vrolijke en gezellige meezinger waaraan Frank Verkooyen, Daniël Metz en Marcel Fisser hun medewerking verleenden.

Lees meer...

RonaldsR-Sofie ROB RONALDS – SOFIE

Mooier dan de mooiste symfonie..!

HILVERSUM - Zo’n 10 jaar geleden scoorde Rob (bijna 53) het ene na het andere grote succes. ‘Och Was Ik Maar’ (2008), ‘Voor Een Zoen’ (2008), ‘Haar Rode Lampje’ (2008), ‘De Heilsoldaat’ (2009) en ‘Meisjes Van De Nacht’ (2009), stonden in praktisch elke hitlijst van ons land. Deze inmiddels grijzende ras-entertainer bezingt nu ‘Sofie’. Een stewardess uit zijn fantasie; blond, slanke heupen, lange benen, mooie heupen, daar dromen alle mannen van volgens deze après-ski plaat. Ja.. dat wordt op zeker trouwen! Arie Kuipers schreef het liedje dat door Dylan van der Feen in The Office Studio werd geproduceerd! Gezellig, aanstekelijk en feestelijk.

Lees meer...

DeFikErin-Boogie DE FIK ERIN – PANTALONNENBROEKENBOOGIE

Swingen..!

RAAMSDONKSVEER - De Fik Erin is een Nederlandstalig bandje bestaande uit Sven, Bjorn, Maurice Niek en Jens. Ska, folk en een vleugje rock ’n roll lopen als een rode draad door hun muziek. Vorig jaar pakten ze de HHF-Kanjerschijf met hun bijzonder aanstekelijk liedje ‘Honululu’ dat zelfs de 15e plaats bereikte van de HHF-TOP40. Hun nieuwste single met waarschijnlijk de langste titel ooit uitgebracht in één woord ‘Pantalonnenbroekenboogie’, bevat nog steeds de bekende vrolijkheid van deze formatie maar ditmaal geen ska of folk maar pakkende en swingende rock ’n roll. Een geheel eigen geschreven liedje geïnspireerd door legendes als Elvis Presley, Chuck Berry en vele anderen. En de tekst gaat zoals gebruikelijk over van alles en nog niks!

Lees meer...

WeertCanters-Hallelujah FRANK VAN WEERT & DANNY CANTERS – HALLELUJAH

Zelfs in hemel wordt gefeest, aldus de pastoor..!

BERGEIJK-EINDHOVEN - Frank van Weert is al jaren bevriend met Django Wagner en stond mede aan de wieg van diens doorbraak in 2009 met ‘Kali’. Ook anno nu schrijft Van Weert nog altijd volop liedjes maar zelf tekende hij ook al voor leuke tracks als ‘Nergens Goed Voor’, ‘Hield Jij Van Mij Of Van Mijn Centen’, of ‘Jij Was De Ware Voor Mij’. De in Best geboren Danny had vroeger een drive-in show, debuteerde in 2008 met de single ‘De Avond Voor Ons Tweeën’, was horecaondernemer en heeft een eigen platenlabel. Dit gelegenheidsduo heeft het door Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg naar het Nederlands bewerkte ‘Hallelujah’ opgenomen voor het feestseizoen. Deze aanstekelijke feestplaat met landelijke kansen, gaat vast hoge ogen gooien straks!

Lees meer...

Kinnaer-Kroes-Oneindig BELINDA KINNAER & WOLTER KROES – ONEINDIG

Intens liefdesduet..!

ZEDDAM - Twee jubilarissen hebben elkaar gevonden; Wolter (50) vierde in 2018 zijn 30-jarig jubileum en geeft in maart in navolging van zijn Carré-concert van 4 december jl. een show in de Afas te Amsterdam. Belinda (49), sinds 2014 solo nadat ze 20 jaar in de coverband Commercial Break heeft gezongen, viert op 11 februari in de Amphion Schouwburg te Doetinchem haar 25-jarig jubileum met de show: ‘De tijd van m'n leven | 25 jaar hits’. Beide artiesten nemen op bij Edwin van Hoevelaak en daar komt ook hun duet ‘Oneindig’ vandaan. En wat kleuren hun stemmen geweldig! Een juweeltje van ballad ook met kippenvelopwekkende kleine passages opgevolgd door krachtige prikkelende stukjes. Nederlandstalig op z’n best, vinden wij!

Lees meer...

LipsR-Laat RICARDO LIPS – LAAT MIJ MAAR LEKKER GAAN

Loopt niet in zeven sloten tegelijk..!

BRIELLE - Ricardo (24) was als kind al gasten muzikaal aan vermaken op een camping. Het gevolg was dat hij vaker gevraagd werd voor feestjes en partijen. Ondertussen heeft Ricardo al behoorlijk wat podiumervaring opgedaan en vond hij het in 2017 tijd worden om het zingen op meer professionele basis voort te gaan zetten. ‘Laat Mij Maar Lekker Gaan’ is na ‘Mijn Stad’, ‘Ik kan Niet Zonder Jou’ en ‘Nog Eentje Dan’, zijn 4e single. “Ik wilde graag weer een uptempoplaat in de sfeer van ‘Nog eentje dan”, aldus de Brielse zanger. Een typische kroegenplaat, makkelijk mee te zingen en met een prominente rol voor de accordeon. Je kent ’t enerzijds maar ’t blijft ook wel gewoon gezellig! Al Ricardo ’s uitgebrachte liedjes staan nu op de fysieke uitvoering van deze single.

Lees meer...