170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

170707HHF-promo
160000ADVtussenbalk
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701-7HillsMusic
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
170801ZK-banner200x100
160000ADVtussenbalk
170801ZK-banner200x100nomineer
160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

170104PaginaHeaderSingles

HerwijnenvR-GaROBIN VAN HERWIJNEN – GA MET ME MEE

Tilburgse feest-Dj lanceert eerste single..!

WASPIK • De in Waalwijk geboren Robin van Herwijnen (21) is al jarenlang feest-Dj met een voorkeur voor Nederlandstalige muziek en daarnaast is hij elektromonteur. Op menig feestje grijpt hij zelf ook de microfoon om te zingen, waarop hij al veel positieve reacties kreeg. Al een tijdje kriebelt het om een eigen plaat te maken en zo verschijnt in de zomer van 2017 zijn debuutsingle ‘Ga Met Me Mee’. Hiermee hoopt Robin van Herwijnen zoveel mogelijk aandacht te krijgen bij het grote publiek om zo zijn zangcarrière verder te kunnen uitbreiden!

Lees meer...

NoyeM-AlsMIKE NOYE – ALS IK JOU BELOOF

Tilburger covert Bellamy Brothers-evergreen..!

• TILBURG • Mike Noye (37), geboren als Maickel heeft al jaren een grote passie; muziek! Hij begint als DJ in de Tilburgse kroegen maar ontdekt daarbij dat zingen ook ontzettend leuk is. Zijn in 2011 overleden moeder zong in een popkoor en dus zit het zingen blijkbaar in de genen. Mike bleef op feesten en partijen zijn passie uitvoeren als DJ en sfeerzanger maar het bleef toch knagen om met het zingen zijn moeder trots te maken. Medio 2015 verscheen uiteindelijk zijn debuutsingle; ‘Zoals Jij Bent’.

Lees meer...

HazesA-VertellenANDRÉ HAZES – WIE KAN MIJ VERTELLEN

Wat ik heb uitgevreten vannacht..?

• ROTTERDAM • De jongste Hazes was onlangs na een evenement in het Brabantse Oosterhout, onderwerp van discussie omdat collega zanger Frank Verkooyen aldaar een medley van zijn vader ten gehore bracht. Zo blijft André Jr. in het nieuws zoals op zijn Facebookpagina is te lezen dat hij groot droomt en deze, de krachtterm ‘verdomme’ gebruikend, ook laat uitkomen! Dit doet hij met iets wat een jongen van 23 nog niet eerder deed, zo is te lezen, namelijk twee keer Ahoy vullen. Hij is er klaar voor, óók om op een dag tussen de grootste te staan. Wat een teksten!

Lees meer...

LipsR-StadRICARDO LIPS – MIJN STAD

Debuutsingle Briellenaar..!

• BRIELLE • Ricardo (23) was als kind al tijdens vakanties in de kantine van een plaatselijke camping bezig was om de gasten muzikaal te vermaken. Dat leverde veelal positieve reacties op. Het gevolg was dan ook dat hij vaker gevraagd werd voor feestjes en partijen. Ondertussen heeft Ricardo al behoorlijk wat podiumervaring opgedaan en vond hij het in 2017 tijd worden om het zingen op meer professionele basis voort te gaan zetten

Lees meer...

HeesakkerJ-LaylaJOHN HEESAKKERS - LAYLA

Draaien met je heupen..!

• HEERLEN • De in Hoensbroek woonachtige John Heesakkers (50) is meewerkend voorman in de bouw. De zanger is getrouwd en vader van een zoon die inmiddels ook zingt. Op zijn veertiende ging John plaatjes draaien op feesten en partijen en daarnaast was hij jarenlang actief op zijn eigen radiostation. Later besluit hij zich volledig te gaan richten op het zingen. Zijn eerste liedje, het door hemzelf voor zijn kleindochter geschreven ‘Ik Hou Van Jou’ kreeg meteen een nominatie voor de RadioNL-trofee waarop hij uiteindelijk beslag wist te leggen. Inmiddels heeft deze Limburger al diverse singles op zijn naam staan.

Lees meer...

GeertsR-ZegROY GEERTS – ZEG HET DAN

Werk aan de winkel..!

• TETERINGEN • Zoals vaak begon het ook voor Roy op een feestje dat hij de microfoon voor de eerste keer pakte waarop een hoop spontane reacties kwamen. In 2015 maakte Roy zijn debuut met zijn eerste single ‘Wanneer Komt Die Dag’. Tijdens het eerstkomende carnaval na deze release zette hij menig feesttent en kroeg al op z’n kop! Regelmatig vernieuwd Roy zijn repertoire voor zijn optredens zodat de mensen niet steeds hetzelfde horen tijdens zijn vele optredens.

Lees meer...

EssenvM-AllerMITCH VAN ESSEN – MIJN ALLERGROOTSTE LIEFDE

Froger-cover..!

• UTRECHT • Mitch van Essen (21) groeit op met zijn ouders en zus in Maarssen-dorp. Als kleuter zingt hij feilloos een medley van Manke Nelis mee. Ruim 10 jaar later zet hij zijn eerste stapjes in de entertainment-business. Hij begint als geluidsman maar vanaf zijn achttiende volgen deelnames als zanger aan talentenjachten. In Hilversum volgt hij de zanglessen van Lisa Boray, dat zijn vocale bagage ten goede komt. Vanaf 2014 wordt Mitch geboekt door heel het land en in 2017 verschijnt zijn debuutsingle; ‘Mijn Allergrootste Liefde’

Lees meer...

DuoNL-DrieDUO NL – IK KLOP DRIE KEER OP JOUW DEUR

Wie niet waagt die niet wint, blijft misschien altijd wel onbemind..!

• HELMOND • Duo NL wordt gevormd door Chris en Williejan van der Linden, die elkaar tijdens optredens leerden kennen. In 2007 debuteren zij met de single ‘Echte Vrienden’. Na diverse singles en een album, wijzigde het tweetal in 2010 hun artiestennaam in Duo NL. Op 18 januari 2012 gaven deze ‘echte vrienden’ elkaar hun ja-woord op een plaatselijk kasteel. Ondertussen heeft Duo NL vier albums op haar naam staan en verschenen al vele van hun singles in diverse hitlijsten. Op 23 april 2017 vierde het stel, met een groot feest in hun eigen woonplaats en diverse gastoptredens, dat zij 10 jaar samen op de bühne staan.

Lees meer...

HavermanG-MisGERRIT HAVERMAN – MIS JE ZO

Hooggespannen verwachtingen rond verre van alledaagse single..!

• RAALTE • Nadat hij jaren geleden alweer in contact kwam met voormalig Ancora-lid Martin Dams, belandde Gerrit (32) in de studio van Edwin van Hoevelaak om daar in 2004 zijn debuutsingle ‘Kom Ik Neem Je Mee’ op te nemen. En een jaar nadien was zijn debuutalbum ‘Als Ik In Jouw Ogen Kijk’ ook een feit. Latere singles als ‘Het Is Mijn Leven’ en ‘Viva La Vida’ verschijnen op diverse verzamelalbums. Vorig jaar bracht de zanger twee duetten op de markt met zijn plaatsgenoot Joey Kramer en nu is er weer een solosingle.

Lees meer...

VerbeuckenH-HartHARRY VERBEUCKEN – HEEL MIJN HART

Hobbyist gaat ervoor..?!

• BEEKBERGEN • In Breda en omgeving is Harry Verbeucken (27) al lang geen onbekende meer en als het aan hem ligt, zal ook de rest van Nederland te weten gaan komen wie deze zanger is. In 2014 verscheen zijn debuutsingle ‘Zonder Jou Ben Ik Alleen’, afkomstig uit de Soundwise Studio dat in Spanje officieel werd gepresenteerd. Zingen is echt een hobby ik wil gewoon mooie en gezellige nummers maken en hopen dat ik er mensen mee kan raken. Ik heb al twee singles uitgebracht en eigenlijk nooit iets mee gedaan ook nooit open gestaan voor boekingen”, aldus de in Beekbergen geboren zanger.

Lees meer...

Maico-LachMAICO – LACH, LEEF EN GENIET

Ligt gemakkelijk in het gehoor aldus de jonge Tukker..!

• ENSCHEDE • Maico Eijlders (22) was al een aantal jaren de feestzanger van familie, vrienden en kennissen, echter als hij in 2010 optreedt reageert het publiek zo enthousiast en krijgt hij het advies hiermee door te gaan. En dat heeft Maico dan ook gedaan want zingen is zijn passie geworden! Als winnaar van een talentenjacht in Oude Pekela mocht hij een single opnemen. ‘Liefde Is Een Virus’ is de titel van zijn debuutsingle die destijds volop aandacht kreeg bij de media. Inmiddels zijn diverse singles verschenen van de Tukker.

Lees meer...

KortewegD-LaatDAVE KORTEWEG – IK LAAT JOU NOOIT MEER GAAN

30-jarige Arnhemmer debuteert..!

• ARNHEM • Dave Korteweg nam onlangs zijn debuutsingle op. Hij kijkt terug op een zeer geslaagde CD-presentatie en als klap op de vuurpijl won hij 2 juli jl. ook nog de zangwedstrijd “Talent Zingt” in Tiel. De 30-jarige Arnhemmer die naast als zanger ook als DJ- en met een Drive-In disco is te boeken, presenteerde bij zijn voetbalclub MASV in Arnhem alwaar hij in het 4e elftal acteert, zijn single. “Mijn eerste single presentatie, ik kan wel zeggen dat het zeer geslaagd is”, zo laat Dave weten die lovend was over de optredende artiesten en het aanwezige publiek: “Jullie hebben er echt een top feest van gemaakt”! 

Lees meer...

SchalkxT-DansenDJ CarloDj CARLO Ft. TIM SCHALKX – MET ME DANSEN

Party !

• BOXTEL • In 2003 had Tim Schalkx (31) zijn eerste optreden op de kermis in Boxtel! Nadat hij een nummer van Frans Bauer had gezongen met big band kreeg hij de eretitel; “De Boxtelse Frans Bauer”. In 2007 leverde hij met ‘1, 2 Hoppakee’ zijn debuutsingle en in 2014 verscheen zijn tot nu toe enige album ‘Elke Nieuwe Dag’. Zijn single ‘Laila’ bereikte in 2012 de dertiende plaats in de HHF-TOP40. Dj Carlo is al ruim 10 jaar een bekende naam. Staat hij niet op het podium, dan zit hij in zijn studio en werkt hij aan zijn eigen remixen en edits. Door zijn ervaring in binnen- als buitenland weet hij precies op zijn publiek in te spelen.

Lees meer...