Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

WanrooyvA-IkANNO VAN WANROOY – IK HEB LIEFDE VOOR JOU

Niet zo rijk als de sjeik van Bahrein..!

• DEN HAAG • Anno immiteerde als jochie Michael Jackson, later volgen er talentenjachten waaronder Popstars en daarnaast zijn er gastrollen in bekende televisieseries. Na deelnames aan diverse formaties, en een solosingle in 2013, treedt hij in 2014-2015 toe tot de volks-boyband Stad En Land. Ze brengen een kwartet singles op de markt maar in 2017 valt alweer het doek voor het trio heren. De geboren Utrechter (36) komt nu weer met een solosingle: ‘Ik Heb Liefde Voor Jou’ is een eigentijdse, aantrekkelijke, vrolijke en catchy dansbare track dat door een breed publiek wel eens gewaardeerd zou kunnen gaan worden.

Lees meer...

JonesD-IkDENNIS JONES – NU GA IK LEVEN

Single voorloper van nieuw album..!

• OSS • “Dit zijn van die liedjes waar ik me op verheug om straks op de bühne te zingen, omdat dit het publiek hier lekker op kan dansen en meedoen. Ik krijg al ontzettende positieve reacties op dit liedje”, aldus Dennis Jones (51) over zijn nieuwe single ‘Nu Ga Ik Leven’. De track zal ook terug te vinden zijn op het komende album van de Brabander die momenteel hiervoor veelvuldig in de studio is te vinden. Van het liedje; dansbaar, catchy en met een hoog meezinggehalte, zijn overigens ook twee door DJ Storm Swaglord vervaardigde remixen op de single geperst.

Lees meer...

NuijtenK-LieverKEVIN NUIJTEN – LIEVER NIETS

Kroegenhitje..?

• BREDA • Kevin (30) houdt van zingen, darten en hardlopen, hij is afgestudeerd sportleraar en werd afgelopen zomer vader van zoontje Lewis. Als geintje begint hij enkele jaren geleden met zingen en daarbij kreeg hij vele positieve reacties. In 2016 verscheen zijn debuutsingle en de Brabander stond daarna al op het podium van Breda-live voor duizenden toeschouwers. “Zolang de mensen om me heen het leuk vinden en ik kan zien dat ze het naar hun zin hebben als ik zing... dan ga ik er natuurlijk 200% voor en ga ik hier zeker mee door”, ze vertelde Kevin destijds. Zijn 4e single ‘Liever Niets’…

Lees meer...

Ancora-OoitANCORA – WE ZULLEN HAAR OOIT VINDEN

Voorloper van album en jubileumshow..!

• PURMEREND • Voorloper van de 4e cd/dvd van Ancora ‘Door Weer En Wind’ (release 23 november) is de single ‘We Zullen Haar Ooit Vinden’. Patrick Jongschaap, Patrick van Bree en de van een hartoperatie herstelde Harm Wolters, vieren 29 maart met een jubileumshow in Steenwijk, alweer het 5-jarige bestaan van de Santi/pop-formatie. De afgelopen maanden hebben de heren gewerkt aan de nieuwe liedjes voor het album met uiteraard ook een passende videoclip. De nieuwe single bezit vanzelfsprekend weer de bekende Ancora-ingrediënten, welke ondertussen…

Lees meer...

LeroyR-PraatROBERT LEROY – PRAAT MET MIJ

Zeg wat je zeggen wilt..!

• VINKEVEEN • Of iedereen (incl. media) het zo ziet is maar zeer de vraag, maar zeker ook de laatste producties weer van Robert Leroy (47), zijn van een bijzonder hoog niveau. Liedjes als ‘Jouw Wil Is Wet’, ‘Wat Een Heerlijke Dag’ en van eerder dit jaar ‘Adem In, Adem Uit’ mag je wat ons betreft in alle opzichten tot de topstukken beschouwen binnen dit circuit. Naast dit behoort de zanger tot één van de betere entertainers van dit land met een dijk van een stem en dito inhoud. De nieuwe single ‘Praat Met Mij’, origineel ‘Abràzame’ van Julio Iglesias, zingt Robert geregeld tijdens zijn dinnershows…

Lees meer...

Romana-AdioROMANA – ADIO ADIO ADIO

Klassieker nu in een vlot dansbaar jasje gestoken..!

• LEEUWARDEN • 10 jaar geleden alweer werd hier al positief geschreven over Romana van der Linden (27). Toen nog een jonge meid, nu een volwassen zangeres die tussen 2012 en 2017 maar weinig van zich liet horen. ‘Adio Adio Adio’ is echter alweer haar derde single sinds haar ‘zeg maar’ comeback vorig jaar. Met een Koos Alberts-award op zak, heeft de Friezin inmiddels een mooi gevulde agenda en lanceert ze nu dus een Corry & De Rekels-cover uit 1970. De versie van Romana is uiteraard aangepast naar de mogelijkheden van nu daarnaast zijn gipsy-ingrediënten toegevoegd. Wij zijn enthousiast!

Lees meer...

SepJ-GekomenJOSÉ SEP – IN DE NACHT BEN JIJ GEKOMEN

Stella-cover in feestjas..!

• ETTEN-LEUR • De 8e single van de Brabantse (feest)zangeres José Sep (46) sinds haar entree in 2015, is getiteld: ‘In De Nacht Ben Jij Gekomen’. In 1986 stond de nu 83-jarige Stella Bos met dit levenslied 4 weken in de Vaderlandse tipparade. José heeft al menig succes op haar naam staan en is ondertussen ook boven de grote rivieren als ook in Vlaanderen actief. ‘He! Ga Jij Vanavond Met Me Mee’ haalde de HHF-TOP40 nog niet zo lang geleden en is dus wederom goed gedraaid in het land. Ook haar Stella Bos-cover, uiteraard in een bruisende feestjas gehuld, zou wel weer eens kunnen gaan scoren, zo vermoeden wij.

Lees meer...

DaaneM-VergeefMIKE DAANE – ALS IK JOU VERGEEF

Hazes-liedje opnieuw gecoverd..!

• HAARLEM • Mike was al op jonge leeftijd liefhebber van muziek. Als zingende bouwvakker werd hij in 2008 ontdekt door een klant en zo ontstond de motivatie om zich te bewijzen al snel. Het duurde niet lang of hij was een graag geziene zanger in cafés in Haarlem en omstreken. In 2013 verscheen Mike ’s single 'Dromen'. Mike, die eerder liet weten aan een album te werken, brengt nu een speciale feest- en kroegenversie van 'Als Ik Jou Vergeef' van André Hazes op de markt. In de zomer van 2016 verscheen van Lesley Williams trouwens ook al een remake van dit liedje.

Lees meer...

DrostA-AllesA3AAN DROST – JE BENT ALLES

Je bent op wie je lijkt..!

• DE BLESSE • Een jaar na zijn deelname aan Showmasters (de zoektocht naar een nieuwe tv-presentator), scoorde Jan ten Hoopen (72) in 1989 een behoorlijke hit (zijn enige) met het liedje ‘Je Bent Alles’. Adriaan Drost (44) heeft het liedje nu opgepakt, in modern jasje laten steken en op single laten persen. Voor met name de iets oudere muziekliefhebber zal er dus sprake zijn van herkenbare klanken. Het is in elk geval een pakkende en vrolijke meezinger geworden. Momenteel is de Friesche zanger druk in de weer met de opnames voor een nieuw album dat in het voorjaar van 2019 wordt verwacht.

Lees meer...

SchuurmansR-ZelfsRENÉ SCHUURMANS – ZELFS IK HEB IETS TEVEEL GEDRONKEN

Ow.. we nemen er nog eentje.. op het leven..!

• ST. MICHIELSGESTEL • Bijna 15 jaar nadat hij solo ging, 6 albums, 2 live-concerten en vele successingles later, presenteert René Schuurmans (54) een compleet nieuwe single: ‘Zelfs Ik Heb Iets Teveel Gedronken (Release 09.11.18). Een toch best verrassende titel, een aparte melodie ook maar verder muzikaal gezien helemaal René Schuurmans! Zelfs eentje met de sound ook waarmee hij doorbrak nu zo’n 10 jaar geleden. Uitermate vrolijk, pakkend, feestelijk, hoog meezing- en mee zwaaigehalte én het staat garant voor een opperbeste stemming in de kroegen en bij de podia waar de Brabander zijn opwachting zal gaan maken.

Lees meer...

Picobello-SterrenPICOBELLO – ZOLANG ER STERREN AAN DE HEMEL STAAN

Liefde doet soms pijn..!

• HEERDE • In 2000 is het duo Picobello ontstaan, het waren hun fans die met deze naam op de proppen kwamen. Met het succes van de single ‘Liefde Is Meer’ stond het duo direct goed op de kaart, waarna ‘Vlieg Je Met Jij Naar De Sterren en ‘Stil Verlangen’ ook goed werden ontvangen. In 2012 nam Gert De Jong (Heerde op 4.4.1962) het stokje over. Bij velen is hij bekend mensen van zijn deelnames aan zangwedstrijden waarbij hij veelvuldig de prijzen pakte. Betsy, die al vanaf 1979 in het artiestenvak zit, heeft zeker ook haar sporen verdiend. Liedjes als…

Lees meer...

WestJ-NeeJOHN WEST – NEE IK RIJ NIET (WANT IK WIL DRINKEN)

Single voorloper van concerttournee..!

• DEN HAAG • Afkomstig van het in maart jl. verschenen album ‘Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw’ lanceert de Haagse volkszanger John West (30) het liedje ‘Nee Ik Rij Niet (Want Ik Wil Drinken)’. West wil absoluut niet met het bestraffende vingertje wijzen, hij is zelf ook niet vies van een glaasje, maar weet tegelijk dat een avondje drinken en zelf naar huis rijden een slechte combinatie is. “Per jaar treed ik zo’n 250 keer op in diverse locaties”, zegt hij. “Daar zie ik natuurlijk veel mensen die een gezellige avond hebben met een drankje erbij. Helaas neemt niet iedereen aan het eind van de avond zijn verantwoordelijkheid…

Lees meer...

DamsM-WatMARTIN DAMS – WAT BEN JE ZONDER JE VRIENDEN

Van links naar rechts..!

• WESTERHAAR • Je kan er niet omheen ‘Bye Bye Belinda’ is dé hit van Martin Dams (48). Het dik 10 jaar geleden uitgebrachte liedje wordt door een breed publiek meegezongen. Na zijn avonturen bij de Piratentoppers én zeker ook bij Ancora, is Martin bekend om zijn warme sound, sinds 2015 weer solo met toch alweer 6 singles als resultaat. Het eerder dit jaar verschenen liedje ‘Geluk Voor Iedereen’ haalde de HHF-TOP40 en ook voor Martin zelf is dit liedje een succes gebleken: “Na jaren van schitterende producties en veel prachtige optredens en mooie successen..

Lees meer...