170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02FBlikeonsButton1

 

171101HHF-promo
160000ADVtussenbalk

 
 160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

180101headerSingles

Jannes-ZwevendGelreJANNES – ZWEVEND NAAR ’T GELUK (LIVE IN GELREDOME)

Voorproefje van live CD/DVD..!

• NOORDESCHUT • Vanaf 24 november is ie verkrijgbaar; De CD/DVD ‘Jannes Live in Gelredome – 15 jaar Fans en Friends’. Zoals bekend had de lange Drenth de voetbaltempel in Arnhem tot de laatste plaats bezet. Een absoluut unicum heden ten dage voor een volkszanger. Ter promotie van het komende album kan het publiek nu alvast genieten middels, download, stream en/of videoclip van de live-uitvoering van ‘Zwevend Naar ’t Geluk’. Gemaakt op de bekende klanken van ‘El Condor Pada’ van Simon & Garfunkel uit 1970 en voor Jannes één van zijn grootste hits welke in 2009 op single verscheen.

Lees meer...

GorpvW-Lessen

WESLEY VAN GORP – ALLE LESSEN

Derde single van geboren Bosschenaar..!

• TILBURG • ‘Alle lessen’ is de derde single van de 30-jarige Wesley van Gorp. Deze door Frank van Etten geschreven en geproduceerde dansbaar slow foxtrot, linkt muzikaal gezien behoorlijk naar iets van volkszanger Jaman. Desondanks is dit een radiovriendelijk product. De zanger mag het verhaal van de song best wat steviger en met meer overtuiging neerzetten om de woorden wat meer tot leven te laten komen. Dit geldt eigenlijk ook wel voor de videoclip waarin een tegenspeelster ontbreekt en de kijker het moet doen met een voordracht voor publiek afgewisseld met wat weinig sprekende beelden van een kroeg.

Lees meer...

MulderM-WaarMARIO MULDER – WAAR MOET IK HEEN

Nieuw elan en imago voor Haagse Hazes..!

• DEN HAAG • Mario Mulder (35), onder meer bekend van het veelbesproken SBS6-programma Bloed Zweet en Tranen (uitgezonden in 2013 en 2015), laat Nederland kennismaken met de videoclip van zijn nieuwe single ‘Waar Moet Ik Heen’. Mario heeft zijn lange haren weliswaar ingeruild voor een strakker kapsel, maar is daarmee zijn rauwe randje niet kwijtgeraakt. ‘Waar Moet Ik Heen’ is gezongen met het kenmerkende doorleefde stemgeluid, dat we kennen van zijn debuut singles ‘Wat Een Geluk’ en ‘Dansen Op De Maan’....

Lees meer...

LoreeP-HouPETER LOREE – IK HOU VAN IEDEREEN

Bezeten van iedere vrouw..!

• WOONPLAATS ONBEKEND • Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende Après-Ski hut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie ‘Het Feestteam’ opgericht dat diverse hits scoorde en meermalen is uitgeroepen tot ‘Beste Feestact' van Nederland. Vanaf 2011 brengt Loree echter solosingles op de markt. Zijn nieuwe single ‘Ik Hou Van Iedereen’ (maar speciaal van jou) is een sterke feest/kroegenplaat met klassieke accordeonpartij en is uiteraard geschikt voor zowel het après-ski seizoen als het hele carnavalsgebeuren!

Lees meer...

VenemannA-DuimARJAN VENEMANN – DUIM OMHOOG

‘Vind-ik-leuk’ als inspiratiebron..!

• KERKENVELD • Net als Arjan ‘s vorige singles is ‘Duim Omhoog’ opnieuw een Schlager. Omdat hij qua muziek in dat straatje zit, kijkt de zanger regelmatig over de grens in Duitsland voor nieuwe ideeën. Hij doet in Duitsland inspiratie op qua muziek, want met de tekst redt hij zichzelf wel. De tekst heeft Arjan samen met zijn vriendin Jennifer geschreven. “Zij kwam met het idee en dat hebben we samen verder uitgewerkt”, aldus Arjan. Als idee voor de tekst heeft het setje de ‘vind ik leuks’ op Facebook gebruikt. Wellicht levert deze single straks ook vele duimen omhoog op.

Lees meer...

BischoffS-SchoorsteenSIDNEY BISCHOFF – OP DE SCHOORSTEEN STAAT EEN FOTO

Opgedoken Hazes-nummer weer eens gecoverd..!

• APELDOORN • In 2016 dook vanuit het niets een nieuw liedje van André Hazes op. Twaalf jaar na de dood van de volkszanger werd het nummer ‘Op De Schoorsteen Staat Een Foto’, op de dag dat hij 65 jaar zou zijn geworden, gelanceerd. In eerste instantie nam André het lied op voor het album ’n Vriend’, maar hij vond het toch niet geschikt. Sidney (48) was al een tijdje op zoek naar de opvolger van zijn laatste single. “Telkens als ik ergens optrad kreeg ik de vraag of ik ‘Op De Schoorsteen Staat Een Foto’ wilde zingen. Dat inspireerde mij om er een 2.0-versie van te laten maken…

Lees meer...

BauerF-KomFRANS BAUER – KOM NU MAAR IN M’N ARMEN

Single aan de vooravond van theatertoer ‘Tour de Frans’..!

• FIJNAART • ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Waarom’ en ‘Bella Italia’ zijn de singles waarmee Frans Bauer vorig jaar en dit jaar uitstekend scoorde. Dé volkszanger nummer-1 van ons land keerde met zijn album ‘Geluk, Hoop & Liefde’ weer helemaal terug naar het pure levenslied maar zorgde daarbij wel voor verbreding op muzikaal vlak waarvan de popballade met volkse touch ‘Waarom’ het beste voorbeeld is. En natuurlijk is ‘Bella Italia’ een echte zomerhit gebleken met een kleine 200.000 YouTube-views en ruim 205.000 streams op Spotify. Maar hij kondigde het al aan, hij is weer druk in de studio met…

Lees meer...

Denans-NachtDENANS – DIE NACHT

Vol muziek en wijn..!

• BREDA • Hij zegt al jaren geen ambities meer te hebben om als zanger naam te maken, laat staan door te breken. Maar ga ons nou niet vertellen dat je heel diep van binnen als artiest niet stiekem hoopt dat een liedje van jou plots van noord tot zuid gedraaid wordt en je agenda plots begint over te stromen? Feestzanger Denans (51), bekend van die ‘Sombrero’, die van ‘Oh Marian’, zijn (plons) ‘Navigatieapparaat’, of ‘Meisjes Zoals Jij’, wat te denken van die lekkere foxtrot ‘Geef Mij Een Antwoord Op Mijn Vragen’ en het absolute hoogtepunt, dat gevoelige levensliedje ‘Ik Kan Er Niet Meer Tegen’…

Lees meer...

SchoutenM-GaMARCO SCHOUTEN – DAN GA JE MAAR

Wil je weg… nou dan ga je maar..!

• SCHUTTORF • De in Almelo geboren Marco Schouten (48) is gehuwd en heeft twee dochters. Hij was een fervent voetballer en heeft dit gedaan tot 2000. En ook muziek is een grote hobby van hem. Hierdoor is Marco vanaf 2004 gaan zingen, dit doet hij bij Duo MaJo. Vijf jaar en tien singles later, gaat de Tukker vervolgens solo met als resultaat diverse singles en in 2013 verscheen zelfs zijn debuutalbum ‘Alles Wat Ik Doe’. Zijn nieuwe single ‘Dan Ga Je Maar’ is een opvallende, uptempo moderne en dansbare song, dat in tegenstelling tot eerdere singles van de Tukker, ver weg is van het volkse stijltje. Zijn publiek zal hieraan wellicht dus even moeten wennen!

Lees meer...

LucasGea-MerryLUCAS & GEA – MERRY CHRISTMAS

Brandt een kaarsje voor elkaar..!

• OUDE-PEKELA • Nadat het succesvolle Groningse duo Lucas & Gea een aantal jaren geen kerstnummer hebben uitgebracht, is besloten dat in 2017 wel weer te doen. Ondanks de Engelstalige titel is dit weldegelijk een Nederlandstalige song dat zelfs (voor de verzamelaars) op fysieke single te verkrijgen zal zijn vanaf 6 december. Deze swingende rock ’n roll-achtige en gemakkelijk mee te zingen kerstplaat met country-invloeden, bevat uiteraard die fijne zo kenmerkende en herkenbare Lucas & Gea-sound naast een hele opvallende instrumentale passage met Hammondorgel. 

Lees meer...

LipsT-Stamcafe

TOMMY LIPS – ONS EIGEN STAMCAFÉ

Met z’n allen gezellig zwaaien op de pof..!

• TILBURG • Met zijn vorige singles heeft de in Breda geboren Tommy Lips (29) binnen korte tijd veel bekendheid weten op te bouwen. Het winterse feestseizoen is weer begonnen, de Après-ski bars lopen weer vol in de skigebieden en hier gaat het carnaval losbarsten. En dus heeft Tommy besloten een feestnummer op te nemen. Een maandje op de pof drinken is geen probleem in dit stamcafé waarover deze plaat gaat, welke 17 november uitkomt! Deze single gaat, zeker beneden de rivieren, de boel op stelten zetten maar heeft absoluut de potentie om ook landelijk volop gedraaid te gaan worden!

Lees meer...

BosEEDWIN BOS – WAT LIJKT ZE OP JOU

Aangrijpend..!

• SCHOONEBEEK • Liefhebbers van Nederlandstalige muziek hebben vast al eens iets gehoord van Edwin Bos (49). Hij heeft inmiddels diverse singles op zijn naam staan. Steevast met een tekst die uit het leven gegrepen is en muzikaal altijd gevoed met countryinvloeden. Zijn nieuwe single ‘Wat lijkt ze op jou’, daarin herkent iedereen zich wel die kinderen heeft; de vergelijking die je als ouder vaak maakt met je kind: “Dat heeft ze van mij... of wat lijkt ze op jou”. Naar verluidt is menigeen al geraakt door het nummer en moest al even een traantje erbij wegpinkt worden.

Lees meer...

SipmaB-Vroeg

BERTUS SIPMA – JIJ BENT VEEL TE VROEG

Single aan vooravond van 10-jarig jubileum..!

• SIRHUISTERVEEN • In 2018 staat deze down-to-earth Fries 10 jaar op de bühne! Samen met producers Ronald Wielstra en Sybren Schaafsma, heeft hij de single ‘Jij Bent Veel Te Vroeg’ opgenomen. Het origineel is van De Four Tak (Een in 1965 opgerichte populaire formatie uit het Brabantse Oud-Gastel) en is in een geheel nieuw jasje gestoken. Deze single is de opvolger van ‘Want Toen Ik Jou Zag’ dat eerder dit jaar uitkwam. 2018 wordt dus een jubileumjaar voor de 28-jarige Bertus Sipma, naar verluidt staan er hele leuke dingen te gebeuren!

Lees meer...