HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

VilsterenvJ-Alleen JORDY VAN VILSTEREN – ALLEEN VOOR JOU

Ben ik geboren..!

ZWOLLE - Ruim 5 jaar is Jordy (24) nu actief als zanger in zijn eigen stad en regio. Geïnspireerd door de succesvolle collegazanger en plaatsgenoot Wimmie Bouma, tekende Jordy in 2015 voor zijn debuutsingle met die zo treffende titel ‘Dit Is Het Begin’. De afgelopen jaren bracht deze Zwollenaar ‘Jij Hebt Mijn Hart Gebroken’, ‘Ritme Van Muziek’, ‘Zo Mooi, Zo Lief’ en ‘Met Gevoelens Moet Jij Niet Spelen’ al op de markt en nu voegt hij daar ‘Alleen Voor Jou’ aan toe. Dit door Hans Louws geschreven nummer is een pakkende, radiovriendelijke en lekker ritmische meezinger, waarmee Jordy zomaar ineens landelijk in de schijnwerpers zou kunnen komen te staan.

Lees meer...

DoornvM-Morgen MARTIN VAN DOORN – ALS DE MORGEN NOOIT MEER KOMT

Slachtoffers schietincident Utrecht herdacht..!

UTRECHT - 18 maart jl. vielen op het 24 Oktoberplein in Utrecht drie doden en meerdere gewonden te betreuren nadat een schutter het vuur opende in een tram. Later tijdens een stille tocht gehouden ter nagedachtenis aan de slachtoffers, treedt de Utrechtse volkszanger Martin van Doorn (48) op met het liedje ‘Als De Morgen Nooit Meer Komt’. De single, gemaakt op de muziek van ‘If Tomorrow Never Comes’ (Garth Brooks), is nu uitgebracht. De opbrengst ervan wordt gedoneerd aan een inzamelingsactie voor de slachtoffers van het schietincident dat ons land schokte. Martin wil de publiciteit absoluut niet zien als een manier om zichzelf in de spotlight te zetten, hij is erg betrokken bij de slachtoffers.

Lees meer...

Vinzzent-Liefde VINZZENT – LIEFDE

Feel good 2.0..!

OOSTERHOUT - In 2013 tekende Vincent Claase (40), in het wereldje beter bekend als Vinzzent, voor het liedje ‘De Liefde Leeft In Mij’. De liefde, zijn positiviteit en dito kijk op het leven, zijn zo’n beetje het handelsmerk zowel privé als muzikaal van de geboren Winterswijker. In 2010 scoorde hij een landelijke klapper met ‘Dromendans’ dat anno-nu nog altijd populair is onder het publiek en ondertussen gerust als een klassiekertje binnen de Nederlandstalige muziek gezien mag worden. Terug nu naar de ‘Liefde’, de titel van Vinzzent ’s nieuwste liedje. Een voor deze zeer sympathieke Brabander muzikaal gezien uiterst verrassende song. Een erg aanstekelijke en dansbare track…

Lees meer...

KroesW-Kroegenlied WOLTER KROES – HET KROEGENLIED

In de lampen hangen van je tweede huis..!

WESTZAAN - Voorafgaand aan zijn concert in de Afas-live te Amsterdam op 30 maart a.s. brengt Wolter Kroes (50) nog eventjes een verrassing op de markt middels ‘Het Kroegenlied’. Recentelijk stond hij samen met Belinda Kinnaer met de prachtige ballade ‘Oneindig’ nog op de bovenste positie van de HHF-TOP40 maar we willen toch ook beslist nog even het wonderschone liedje ‘Dat Ben Jij’ noemen; uitgevoerd met het Metropool Orkest, is misschien wel één van mooiste zijn stukken ooit. Tjsa en dan ‘Het Kroegenlied’, dat moet de Afas in vuur en vlam gaan zetten straks maar is er ook eentje die in lengte van jaren tot feest zal gaan leiden op de pleinen en in de feesttenten met “Het wordt sowieso te laat” als meest verrassende passage!

Lees meer...

MartinT-Alles TINO MARTIN – ALLES

Maar ’t was nooit genoeg!

LANDSMEER - De eerste release van 2019 van Tino Martin (35) is de single ‘Alles’. De video van de opvolger van het poppy ‘Zij Weet Het’, is geschoten in de Franse hoofdstad en dus krijgt u alle overbekende toeristische hoogstandjes uit de lichtstad zien. Het liedje is typisch-Tino en kan naadloos in het rijtje (nou ‘tje’) hits worden geplaatst waarmee hij doorbrak in 2013-2015. Denk hierbij dus aan het sentiment van ‘Jij Liet Me Vallen’ of ‘De Gevierde Man’. Een gecompliceerde liefde is weer eens het thema van deze uiterst fraaie ballade waarin de zanger zowel in het kleine- als bij de wat meer stevige passages, zijn vocale mogelijkheden kan laten horen. Een nieuwe Tino Martin-klassieker lijkt te zijn geboren met ‘Alles’!

Lees meer...

MerchaR-Parels REIN MERCHA – WITTE PARELS

Uit liefde voortgekomen..!

DEN HAAG - Onlangs werd Rein (56) voor de derde keer vader en voor de derde keer ook, van een dochter; Delilah Alicia. Moeder en kind maken het naar verluidt goed. De Haagse Sinti tekende sinds 2010 voor de albums ‘Vuur’, ‘Recht Uit M’n Hart’, ‘Vol Passie En Emotie’, ‘Mijn Hart Zingt’, ‘Mijn Hart En Ziel’, kortom een score van al gauw 60 eigen liedjes. De man van de driekwart jas, nonchalante loshangende strop en zijn kenmerkende bewegingen met zijn handen om o.a. het gevoel van zijn teksten te benadrukken, komt nu met de single ‘Witte Parels’. Op een gedragen en fraaie meeslepende melodielijn, bezingt Rein een liefdesdroom! Tranen als witte parels. Een klassieke en hitgevoelige smartlap want.. hij komt nooit meer terug!

Lees meer...

Mieke-Morgen MIEKE – ALS DE MORGEN NOOIT MEER KOMT

Garth Brooks-klassieker weer eens opgepakt..!

HERSELT (B) - ‘Als De Morgen Nooit Meer Komt’ klinkt best dramatisch al weet de muziekliefhebber ook dat deze titel, maar dan in iets andere samenstelling, al vaker aan hen is voorgeschoteld. Het liedje is een bewerking van Mary Boduin op ‘If Tomorrow Never Comes’, van Gart Brooks, wat ook al vaker is gecoverd zowel binnen- als buiten onze landsgrenzen. Wie had ooit kunnen denken dat Mieke (61), vijftig jaar nadat ze aan hand van Pierre Kartner de showbizz binnenwandelde, nog bijna iedere dag ergens te vinden is op de Nederlandse of Belgische podia. En zoals al vaker hier beschreven, doet ze dit met een stem die binnenkomt en nog altijd indruk maakt op de levensliedliefhebber.

Lees meer...

BernardH-Mi HENK BERNARD – MI AMOR

Hét lied van de liefde..!

ST. MICHIELSGESTEL - Henk (53) is een typische laatbloeier! Deze Brabantse vijftiger zit pas 12 jaar in het vak maar sinds hij ontdekt werd in 2007-2008 regent het singles, albums, concerten en blijft zijn fan schare maar groeien. De gunfactor, een stem waarmee hij zich onderscheid en daarnaast liedjes die gevoel uitdragen, of het nou feestelijk is of een ballade. ‘Mi Amor’ is weer zo voorbeeld. Een meeslepende en krachtige liefdesballade waar de gebruikelijke Henk Bernard-melancholie weer vanaf druipt. De opvolger van de vorig jaar verschenen singles ‘Kon Jij Hier Nog Maar Een Keer Zijn’ en ‘Blijf Vannacht Bij Me’, zal vast weer innig omarmd gaan worden binnen het volkse circuit.

Lees meer...

Versteeg-Liever SVEN VERSTEEG – LIEVER DE LIEFSTE

Want hij trapt er niet meer in..!

DIEMEN - Bij wijze van grap deed deze jeugdige zanger (22) mee aan een talentenjacht van Jantjes Verjaardag in Amsterdam. “Wat er toen gebeurde is met geen woorden te beschrijven. Ik ging door naar de volgende ronde en werd uiteindelijk vijfde tussen allemaal ervaren artiesten. Ik had de avond van mijn leven en vanaf dat moment groeide bij mij het idee om mij verder te ontwikkelen als entertainer”, aldus Sven toen. In 2017 verscheen zijn debuutsingle ‘Alles Voor Mij’. “Ik weet zeker dat jullie nog veel van mij gaan horen”, zo liet hij destijds weten. Op 22 maart verschijnt z’n nieuwe single ‘Liever de liefste’ op tekst en muziek van Billy Dans, Mark Pattiapon en Hansen Tomas...

Lees meer...

RosbachL-Vuur LESLEY ROSBACH – VUUR EN VLAM

Dansbare meezinger..!

HAARLEM - Al op jeugdige leeftijd bleek dat Lesley (21) graag met zijn handen bezig is, en dus rondde hij jaren later de opleiding voor timmerman af. Als 15-jarig schreef hij zich in voor Bloed, Zweet en Tranen (SBS6) maar de televisierondes haalde hij niet. Drie jaar later duikt zijn debuutsingle ‘Wie Ben Jij Dan?’ op in de digitale winkelschappen. Nu 5 maanden later tekent hij voor de opvolger ‘Vuur En Vlam’ dat een sterk ritmische meezinger is, eentje met een vlot eigentijds geluid en een pakkende melodie. Uiteraard heeft de jeugdige zanger in ‘t wereldje nog geen bekendheid. Kwestie van doorzetten, eigen stijltje vinden en met goeie producties blijven komen. Wie weet.. gaat het dan eens gebeuren.

Lees meer...

TomassenP-Lied PIETJE TOMASSEN – IK ZING DIT LIED VOOR JOU ALLEEN

Runner-up van Holland ’s Got Talent covert Jan Smit-klassieker..!

UTRECHT - Hij is nog niet eens 10 jaar als in 2018 zijn debuutsingle ‘Mijn Droom’ van de persen rolt. Hij zou wel eens de nieuwe Heintje, Wilma of Jantje Smit zijn, zo wordt dan geroepen. Met André Hazes, John West, Sieneke en Marianne Weber als grote voorbeelden droomt het jochie al van een optreden met Hazes Jr. in de Johan Cruyff-Arena! Hij doet vervolgens mee aan Holland’s Got Talent en op 16 maart 2019 weet hij beslag te leggen op de tweede plaats met zijn vertolking van de eerste Jan Smit-hit ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’ uit 1997. Hierop is de cover van ‘Ich Zeige Dir Mein Paradies’ uit 1978 van Andrea Jürgens, op single uitgebracht door Pietje die nu toch wel heel stevig op muziekkaart is komen te staan.

Lees meer...

KarstR-Sfeer RENÉ KARST – ATJE VOOR DE SFEER

Het leven is te kort om nuchter te blijven..?!

HOOGEVEEN - Zo’n discoklassieker wordt toch ook maar overal voor gebruikt he. Of het nou in een bomvolle darttempel is als Vincent v.d. Voort wordt bezongen of je gebruikt voor een feestliedje.. iedereen kent het! Ook René Karst (50) gebruikt passages uit die zo aanstekelijke hit ‘Give It Up’ van KC & The Sunshine Band uit 1982 (51 miljoen streams - 3 jaar geleden in 4 versies op een album geperst door KC) voor zijn nieuwe liedje ‘Atje Voor De Sfeer’. Deze opvolger van het vorig jaar verschenen ‘Laat Ze Maar Zien’, heeft volgens ons alles om uit te groeien tot een knoepert van een hit de komende jaren en wordt straks in elk feesttent en kroeg luidkeels meegezongen.

Lees meer...

Jaman-Zoals JAMAN – ZOALS ’T TOEN WAS

Terug naar de roots..!

OLST - Liefhebbers van het Nederlandstalig (volksmuziek) kennen ’n Beetje Hoop’, ‘Blijf Bij Mij De Hele Nacht’, ‘Het Geeft Niet’, ‘Lieveling Moet Dat Nou’, ‘Laat De Zon Voor Altijd Schijnen’ en ‘Al Ben Je Voor Een Dubbeltje Geboren’ op zeker! Het zijn de laatste singles van Jaman (37). In 2011 maakte hij naam met ‘Gewoon Weer Opnieuw’ en sindsdien verschenen talloze singles en 4 albums van deze in Deventer geboren Man-met-de-Cap. Zijn nieuwste product ‘Zoals ’t Toen Was’, geschreven door Hans Louws en afkomstig uit de studio van Manfred Jongenelis, is er eentje met die kenmerkende en o zo herkenbare Jaman-sound. Ook is het een beetje terug naar ‘Gewoon Weer Opnieuw’ want ritme, geluid en de sfeer…

Lees meer...