Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190104HeaderTalent

 

 

 

 

LingvanR-SterrentopperRICHELLE VAN LING

Nominatie HHF-Sterrentopper Beste Talent-2018

Deelnemen aan talentenjachten, is maar vaak al hét vertrekpunt voor menig carrière. Vaak begint zoiets lokaal, dan regionaal en als je mazzel hebt, dring je door tot de grote shows op televisie zoals de Soundmixshow vroeger en tegenwoordig zijn daar Idols, Popstars, The Voice en noem ze maar op. Dé mogelijkheid natuurlijk je voor een miljoenenpubliek te presenteren. Tijdens de achtste reeks van The Voice Of Holland begin 2018, gewonnen door Jim v.d. Zee met een glansrol ook voor volkszangeres Samantha Steenwijk trouwens, was ook Richelle van Ling te zien.

Lees meer...

Tiffany-SterrentopperTIFFANY OOSTING

Nominatie HHF-Sterrentopper Beste Talent-2018

Tiffany is open, sociaal, maakt makkelijk contact, treedt graag op de voorgrond, heeft uitstraling, van podiumvrees heeft ze totaal geen last en haar liefde voor muziek moet haast wel in de genen zitten met Jannes en Bouke in de familie. Ze zingt moeiteloos de liedjes van André Hazes, Marianne Weber en Sieneke mee en hoopt ooit als levensliedzangeres te kunnen doorbreken in ons land. Frank Verkooyen produceerde ‘Deze Rozen Zijn Voor Jou’, de debuutsingle voor de toen nog maar 12-jarige Tiffany Oosting.

Lees meer...

SprenkelsY-SterrentopperYOURI SPRENKELS

Nominatie HHF-Sterrentopper Beste Talent-2018

Als 3-jarige jongen stond Youri al met een microfoon in de hand mee te zingen met de liedjes van André Hazes. Muziek is dus altijd al zijn passie geweest. Zo begint hij op 13-jarige leeftijd muziek te draaien op feestjes en enkele jaren laten nadat hij samen met Sander Kwarten een duet had gezongen op zijn eigen verjaardag, gaat hij zanglessen volgen. Zo begint hij ook te zingen bij gelegenheden waar hij als Dj is geboekt en wat later volgen optredens bij diverse evenementen. Precies op zijn 18e verjaardag verschijnt vervolgens zijn debuutsingle ‘Ik Moet Me Laten Gaan’.

Lees meer...

WoltersE-SterrentopperEVERT WOLTERS

Nominatie HHF-Sterrentopper Beste Talent-2018

Evert Wolters ontdekte op 15-jarige leeftijd dat hij wel een klein beetje kan zingen. Op advies van zijn muziekdocent op de Havo deed hij mee aan de jaarlijkse culturele avond alwaar hij het nummer ‘Alles of Niets’ van Jannes bracht. Hierna gaat hij werken aan de scholing van zijn stem. Na de Havo en een vervolgstudie, gaat hij zich meer en meer richten op het zingen. In 2013 verschijnt dan ook zijn debuutsingle ‘Ik Ben Nog Steeds Op Jou Verliefd’ en bouwt hij verder aan zijn muzikale carrière met diverse singles en de release van zijn debuutalbum ‘Vanuit Mijn Gevoel’ in 2016, als resultaat.

Lees meer...

LeiVdN01

NATASJA VAN DER LEI

Nominatie HHF-Sterrentopper Beste Talent-2018

De in Dordrecht geboren Natasja van der Lei is al van jongs af aan bezig met muziek. Op de jeugdtheatervereniging ontdekt ze dat ze kan zingen. haar zangcoach vind haar stem uniek en wil hier graag meer uithalen. Inmiddels is ze fulltime moeder van haar twee zoons. In 2017 tijdens een optreden, hoort ze het liedje ‘Si Una Vez’ van Selena voorbij komen. Eén van haar collega’s aldaar attendeerde Natasja op het nummer en adviseerde het in ’t Nederlands te gaan opnemen. Zo verscheen eind 2017 haar debuutsingle ‘Het Is Klaar’. (clip)

Lees meer...

Velden 2PETER V.D. VELDEN

Nominatie HHF-Sterrentopper Beste Talent-2018

De in ’s-Hertogenbosch geboren volkszanger Peter v.d. Velden neemt al sinds 2007 liedjes op en mag dus niet worden gerekend tot de groep talenten die nog maar kort aan de weg timmeren. Desondanks geniet de bijna 30-jarige levensliedzanger nog niet van grote landelijke bekendheid en om die reden vonden we het wenselijk Peter te selecteren en uit te nodigen voor deze talentenrubriek. Deze vader van twee brengt, na een periode waarin het even stiller was, sinds 2014 vrijwel jaarlijks iets nieuws op de markt.

Lees meer...

HemertvR-Sterrentopper2018ROBERT VAN HEMERT

Nominatie HHF-Sterrentopper Beste Talent-2018

Robert is sinds 2015 op de vaderlandse podia te vinden doordat zijn broer hem stimuleerde te gaan meedoen aan talentenjachten. Toch is deze twintiger uit het westen van ons land weldegelijk iemand die vrijwel dagelijks zingt en zo zijn stem ontwikkelt. Bij Jantjes Verjaardag en Het Feestje Zeist gooit hij hoge ogen waardoor de release van zijn debuutsingle ‘Love You Voor Altijd’ in de zomer van 2017 een feit is. Nu hoopt de zanger dat hij ooit van deze hobby zijn werk kan maken.

Lees meer...

Spang-Sterrentopper2018SPANG!

Nominatie HHF-Sterrentopper Beste Talent-2018

Harm Spang opereert onder de artiestennaam Spang! Hij is zanger van het levenslied, wordt gezien als een aanstormend talent, terwijl hij in zijn werkzame leven als heftruckchauffeur actief is. In april 2017 verscheen zijn debuutsingle ‘Als Het Moet’. Sindsdien mocht de zanger zijn kunsten vertonen tijdens de “Nacht van Johnny Hoes XXL”, bij de TV-opnames van Euregiotap in Enschede, tijdens “Stoppelhaene” in Raalte en stond hij eind 2017 zelfs op het podium van het Mega Piratenfestijn in het GelreDome.

Lees meer...