Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderNieuws1

KleinWSmitM-MooierWESLEY KLEIN & MONIQUE SMIT WINNAAR HHF-ZOMERKANJER 2018

Opvallend duet ‘Mooier Dan Mooi’ NL-talige Zomerhit van 2018..!

Meer dan 80.000 stemmen zijn uitgebracht op de 11e editie alweer van de HollandseHitsForum.nl Zomerkanjer-verkiezing. Het werd een nek-aan-nek race tussen ‘Zomerliefde’ van Susanna Veldmeijer, ‘Ale Ale Ale’ van Joey Hartkamp en ‘Mooier Dan Mooi’ van Wesley Klein & Monique Smit. Het opvallende duet van Wesley en Monique met die uitgesproken zomerse clip en muziek, kwam uiteindelijk net als winnaar uit de bus. Bekijk de volledige uitslag en eerdere winnaars via ‘lees meer’…

Lees meer...

180520HHF-GFMsamenwerkingSAMENWERKING HOLLANDSEHITSFORUM.NL & GEWOONFM

TOP40-SHOW, HHF-Kanjerschijf en Album v.d. Week verhuizen mee..!

Vanaf donderdag 6 september 2018 zal de vernieuwde opzet van de, al vele jaren door Nick Holland gepresenteerde, HHF-TOP40-SHOW liefst 3x per week te beluisteren zijn via radiostation GewoonFM.nl. De ambitieuze radiozender adopteert tevens de HHF-Kanjerschijf waarmee de Hitschijf van GewoonFM komt te vervallen. Daarnaast zal ook het HHF-Album v.d. Week frequent in de programmering van GewoonFM worden opgenomen, zo hebben beide partijen laten weten te zijn overeengekomen.

Lees meer...

180512JanahLouardPdouglas-WaykleinTHE ENGLISH/SPANISH WAY

Janah Louard ft. Peter Douglas met 'My Way'

• BLARICUM • Precies 20 jaar na het overlijden van Frank Sinatra brengen Janah Louard en Peter Douglas, beiden ooit deelnemer aan de Soundmixshow, een eerbetoon aan hun held! Janah is in Nederland geboren en getogen maar heeft Marokkaanse ouders. Hij begon al op jonge leeftijd met zingen. Op 19-jarige leeftijd won hij bij Henny Huisman de Soundmixshow met zijn vertolking als René Froger met ‘I Will Never Fall In Love Again’. In 2005 bracht hij al een solo album uit met Engels en Nederlandstalige liedjes. Door het succes van de single ‘All Night Long’ gaf hij een concert in een uitverkochte Rijswijkse Schouwburg.

Lees meer...

180507Bouke-TurnEngBOUKE: “BACK IN THE OLD DAYS”

Nieuwe single ‘Turn Back Time’..!

Bij het zien van de nieuwe videoclip van Bouke waan je jezelf Back In The Old Days. De jaren ‘50 in Amerika hebben nog steeds een magische aantrekkingskracht. Bouke liet zich inspireren met zijn 3e single van het succesvolle album ‘This Is Me’, door de U.S.A. met zijn oude auto’s, pettycoats en retro restaurants. Turn back time heeft fraaie gitaarpartijen en een warme sound. Bouke heeft een eigen stijl gevonden die aanslaat bij een breed publiek. Bouke (Scholten) zong op jonge leeftijd thuis al mee met de liedjes die zijn vader speelde op de accordeon. Zijn grote idolen waren Jackie Wilson, Elvis Presley en Tom Jones.

Lees meer...

180506INTERVIEWjettieKleinSPECIAL: JUBILARIS JETTIE PALLETTIE

10-Jarig jubileum gevierd met feest en albumrelease

In 2008 lanceerde ze ‘Ik Zit In Een Cafeetje’ en daarmee introduceerde de kleurrijk uitgedoste Jettie Pallettie, zichzelf aan het publiek destijds. Deze feest-act werd een succes dat zelfs grenzen overschrijden zou. Immers de laatste jaren is onze Jet populair geworden bij onze zuiderburen. 28 april 2018 vierde Jettie haar 10-jarige jubileum met een feest in het Vlaamse Ninove waarbij meteen haar vierde album ‘Pinten & Patatten’ werd gepresenteerd. Van ‘Cafeetje 1.0’ tot ‘Cafeetje 3.0’ ofte 10 jaar Jettie Palettie... hoogste tijd om deze gezellige feest-act eens wat vragen voor te leggen!

Lees meer...

180420MonteiroKlein2018.. HÉT JAAR VAN ANTJE

Musical, single en album..!

• HILVERSUM • Er staan spannende dingen op de rol voor Antje Monteiro. 19 april jl. werd bekend dat ze vanaf september te zien is in de feel-good musical ‘Mamma Mia’, haar nieuwe single ‘Hou Me Vast’ is verschenen en vanaf 15 juni a.s. ligt het gelijknamige album in de winkels. Antje presenteerde bij de KRO-televisie ‘Het Gevoel Van’ en hierna nam ze deel aan diverse musicals zoals; There's No Business Like Show Business, Aida, Cats, Crazy Shopping de musical en We Will Rock You. Daarnaast doet ze presentatieklussen en brengt ze regelmatig singles op de markt naast haar tot nu toe enige album ‘100% Antje’ uit 2009.

Lees meer...

180610LeroyR02ROBERT LEROY VIERT 30-JARIG JUBILEUM

Dinner Show in Hilversum en later dit jaar een jubileumalbum..!

• VINKEVEEN •  10 juni a.s. organiseert Robert Leroy een dinnershow in Studio21 te Hilversum. De geboren Amsterdammer zit 30 jaar in het vak. Om dit te vieren zal naast de dinnershow eveneens een album gaan uitkomen. In 1999 verscheen het album ‘Laat Mij Maar Gaan’, in 2010 volgde ‘Opnieuw Met Jou’ en zijn laatste album ‘Een Nacht Met Jou’ is uitgebracht in 2014. Singles van Robert die landelijk scoorden zijn o.a. ‘Jij Leeft In Mij’ ‘Que Je T’Aime (ik hou van jou)’, ‘Denk Aan Mij’, ‘Zonder Jou’, ‘Slaap Ik Bij Jou’ en ‘Ik Droom Alleen Maar Van Jou’. Voorloper van zijn komende album is zijn huidige single ‘Adem In, Adem Uit’.

Lees meer...

180403WestFrogerKleinRENÉ FROGER REIKT ALBUM AAN JOHN WEST UIT

“Meest gevarieerde album tot nu toe”, aldus de Hagenees

• DEN HAAG • Vrijdag 30 maart jl. ontving John West uit handen van René Froger het eerste exemplaar van zijn nieuwe album ‘Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw’. John keerde voor deze gelegenheid terug naar 013 in Tilburg waar hij zijn nieuwste release vierde samen met gasten als Frans Duijts, Wolter Kroes, Danny en René Froger en natuurlijk Lange Frans en ruim 2500 fans. Op Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw hebben naast John, die zelf voor een groot deel verantwoordelijk was voor de teksten, ook Manfred Jongenelis, Bram Koning en René Karst meegeschreven.

Lees meer...

TemmingTemming2018DANNY TEMMING PAKT SOLOCARRIÈRE WEER OP

Duo ‘Temming & Temming’ maakt pas op de plaats door stemproblemen Erna

• UTRECHT • Erna ging op een T-splitsing vaak naar links en Danny naar rechts, maar ooit zouden zij elkaar bij een rotonde weer gaan tegenkomen, aldus de ‘Utregse’ Danny en Erna Temming zodra ze weer eens de vraag kregen wanneer zij een duo zouden gaan vormen. Wel, medio mei 2016 parkeerden zij op die bewuste rotonde. Zonder blikschade vanwege die move, was duo Temming & Temming vanaf dat moment een feit, en lanceerden zij hun allereerste duetsingle; ‘Zomerliefde’.

Lees meer...

SteenwijkS-DoorSAMANTHA STEENWIJK TWEEDE BIJ TVOH

Volkszangeres blijft haar muzikale roots trouw..!

- RIJSWIJK - Als één van de weinige talentenshow-programma’s blijft The Voice Of Holland van RTL4 een miljoenenpubliek trekken. In de 2017-2018-editie verscheen daar ineens een exponent van het Nederlandstalige lied als deelnemer; Samantha Steenwijk! De 31-jarige Rijswijkse die in 2009 met ‘Kom Ga Mee Met Mij’ al een notering in de HHF-TOP40 kreeg, is de enige die én Nederlands zingt én daarnaast tijdens de show ook gewoon zoveel mogelijk trouw blijft aan de volkse touch, waarmee zij de laatste jaren naam begon te maken binnen het Nederlandstalige circuit.

Lees meer...

Jaaroverzicht2017-knopHOLLANDSEHITSFORUM.NL JAAROVERZICHT 2017

HHF maakt de winnaars van 2017 bekend

HollandseHitsForum.nl presenteerde op 21 december de winnaars in de diverse categorieën tijdens het traditionele HHF-Jaaroverzicht. Gedurende een week is een record aantal stemmen uitgebracht op HollandseHitsForum.nl welke voor 50% meetellen voor de uiteindelijke eindstand. De overige 50% zijn ingebracht door een panel bestaande uit radiomakers uit praktisch alle provincies van ons land.

Lees meer...

170907Zomerkanjer-HaakKlein1KEES HAAK WINNAAR HHF-ZOMERKANJER 2017

‘Het Is Weer Zomer’ blijft hits van Willem Barth en Frans Bauer voor..!

Van 27 augustus tot en met 3 september zijn ruim 70.000 stemmen door bezoekers uitgebracht tijdens de tiende editie van de HHF-Zomerkanjer verkiezing van HollandseHitsForum.nl. Deze stemmen bepaalden voor 50% de eindescore, de overige 50% kwamen van een onafhankelijk panel bestaande uit een aantal radiomakers en HHF-medewerkers uit praktisch elke provincie van ons land. Het werd een nek aan nek race tussen ‘Bella Italia’ van Frans Bauer, ‘Zakken Naar De Grond’ van Willem Barth en ‘Het Is Weer Zomer’ van Kees Haak.

Lees meer...

ChristianD2015SPECIAL: FACELIFT VAN DENNIE CHRISTIAN

TV-Programma Beste Zangers bezorgt euforisch gevoel..!

Liefst 24 singles en 5 albums zijn sinds 2008 verschenen van de nu 61-jarige zanger Dennie Christian. Gek genoeg dekt voor velen pas sinds kort het stempeltje ‘schlagerzanger’, voor de best Nederlands sprekende Duitser van ons land, de lading niet meer! Wat dat betreft is 2017 misschien ook wel hét jaar van Dennie Christian, maar daarover later meer. De op 22 mei 1956 in de omgeving van Keulen geboren Bernd Althoff, debuteerde op de plaat als hij zeventien is. Genoegzaam bekend is dat zijn vierde single ‘Rosamunde’ de doorbraak betekende voor hem in de Duits sprekende- en Beneluxlanden.

Lees meer...

SpecialTemmingTemming01SPECIAL: TEMMING & TEMMING

Utregse broer en zus werken aan release debuutalbum..!

Een kleine 15 jaar maakte Erna Temming (46) deel uit van het befaamde en ook nú nog alom gewaardeerde, Holland Duo. Tussen 2011 en 2015 brengt de Utrechtse een aantal solosingles op de markt. Tussen de vier Temming-meiden groeit uiteraard ook Danny, de enige zoon uit het gezin, met muziek op. Met de soundmixer in de huiskamer en meestal als hun ouders met het orkest op pad waren, stapte Danny tussen de schuifdeuren. Zijn eerste single ‘Ik Hou Het Meest Van Jou’ verschijnt in 2008. Acht jaar nadien kwam een grote wens van Danny en Erna in 2016 uit; ze vormen nu duo.. Temming & Temming!

Lees meer...

HHF-knop 2016_Official_160x160HOLLANDSEHITSFORUM.NL-AWARDS

Alle winnende artiesten & geluidsdragers op een rij

Aan het eind van elk jaar kunnen bezoekers van HollandseHitsForum.nl stemmen in meerdere categorieën om zo te bepalen welke artiesten en geluidsdrager zij in een jaar het beste/bepalend vonden. Hieronder vindt u alle winnaars op een rij inclusief de HHF-Zomerkanjers die traditioneel begin september worden bekendgemaakt.

Lees meer...