Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180101ADVradioshow 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeEvertW

.

190103HeaderNieuws

180322NijsdR-LaatstalbumTV-SPECIAL ROB DE NIJS

Over carrière, zijn leven en zijn nieuwe album

- HILVERSUM -  Rob de Nijs is al vele jaren een van de bekendste gezichten uit de Nederlandse muziekwereld. Still going strong vierde de zanger afgelopen januari zijn 75e verjaardag in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. In de Sterren NL Special: Rob de Nijs vertelt hij openhartig over zijn succesvolle carrière, zijn persoonlijke leven en vol trots over zijn nieuwe muziek.

Lees meer...

180313Wende-MensWENDE LANCEERT ‘MENS’

Zangeres, actrice en singer-songwriter lanceert Nederlandstalige album..!

• AMSTERDAM • Op 2 maart jl. presenteerde de 39-jarige zangeres Wende (Snijders) haar nieuwe album ‘Mens’, een volledig Nederlandstalige plaat. Op ‘Mens’ worden de nummers uit Wendes succesvolle gelijknamige theatervoorstelling uit 2017 muzikaal nog verder uitgewerkt, waardoor haar confronterende teksten en gedurfde elektronische sound rijker en urgenter klinken dan ooit. Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en bevlogen artiesten van Nederland.

Lees meer...

180308ChristaanT-ZoveelTOMMIE CHRISTIAAN LANCEERT ‘ZOVEEL LIEFDE’

Succes bij ‘Beste Zangers Van Nederland’ krijgt vervolg..!

Tommie Christiaan brengt op 16 maart zijn eerste EP uit, met als titel Zoveel Liefde. Na succesvolle musicalrollen en zijn optredens in het programma Beste Zangers, waarmee hij zichzelf als zanger bewees, volgt Tommie zijn hart en gaat voor de muziek. Zijn eerste EP vol eigen nummers is een feit, en in het najaar trekt hij het land in met zijn theatertour In Een Ander Licht, vernoemd naar een van de liedjes. De afgelopen maanden heeft Tommie een intense zoektocht afgelegd, op zoek naar zijn muzikale identiteit.

Lees meer...

180512Waylon-OutlawWAYLON MET ‘OUTLAW IN 'EM’ NAAR EUROVISIE SONGFESTIVAL

''It's okay to be different''

• HILVERSUM • Het hoge woord is eruit: Outlaw In 'Em is het nummer waarmee Waylon ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Lissabon. Dit heeft hij vanavond bekendgemaakt in De Wereld Draait Door. Outlaw In 'Em is vooral een ode aan zijn eigen authenticiteit, maar ook aan zijn vele helden die buiten de lijnen durfden te lopen. Opgegroeid met de liefde voor muziek van getalenteerde rebellen als Freddie Mercury, James Brown, Waylon Jennings en Johnny Cash, was er voor Waylon geen ontkomen aan dat Outlaw In 'Em zijn inzending moest worden.

Lees meer...

PoetsP-2018PAULTJE POETS KLAAR VOOR DE TOEKOMST!!

Zanger zet streep onder 10 jaar vol operaties en tegenslagen

• OCHTEN • Zoals wellicht bekend heeft Paul Ouwerkerk, in het Nederlandstalige wereldje beter bekend als Paultje Poets, enkele jaren geleden meerdere ingrijpende operaties ondergaan ten einde zo’n 200 kg af te vallen. De impact van dit enorme gewichtsverlies zijn zowel fysiek als geestelijk enorm. Na deze operaties werd in 2009 gewerkt aan een comeback en volgden de singles ‘Als We Straks Met Vakantie Gaan’, ‘Als We Straks Naar Tirol Toe Gaan’, ‘Eenzaam Met Kerst’ en ‘Lijn 10’. Echter vanaf 2012 wordt het toch weer stiller rond de feestzanger.

Lees meer...

180501WeberBever-concert1MARIANNE WEBER VIERT 25-JARIG JUBILEUM

Concert met John de Bever in Scheveningen..!

Marianne Weber viert maandag 23 april a.s. samen met John de Bever haar 25-jarig artiestenjubileum, in het AFAS Circustheater te Scheveningen waarbij zij begeleid worden door de band van Marcel Fisser. Het concert maakt deel uit van de concertreeks ‘Sterren aan Zee’. De opbrengsten komen ten goede aan het KWF. De ‘Koningin van het Levenslied’ staat al ruim 25 jaar aan de top van de Nederlandse Muziekwereld en verkocht al meer dan 1.500.000 geluidsdragers.

Lees meer...

SteenwijkS-DoorSAMANTHA STEENWIJK TWEEDE BIJ TVOH

Volkszangeres blijft haar muzikale roots trouw..!

- RIJSWIJK - Als één van de weinige talentenshow-programma’s blijft The Voice Of Holland van RTL4 een miljoenenpubliek trekken. In de 2017-2018-editie verscheen daar ineens een exponent van het Nederlandstalige lied als deelnemer; Samantha Steenwijk! De 31-jarige Rijswijkse die in 2009 met ‘Kom Ga Mee Met Mij’ al een notering in de HHF-TOP40 kreeg, is de enige die én Nederlands zingt én daarnaast tijdens de show ook gewoon zoveel mogelijk trouw blijft aan de volkse touch, waarmee zij de laatste jaren naam begon te maken binnen het Nederlandstalige circuit.

Lees meer...

BeverdJ-Proost1KNVB REIKT ALSNOG ‘HAASJE’ UIT AAN JOHN DE BEVER

Zanger ontvangt kleinood voor interlandcarrière..!

-VLEUTEN- John de Bever heeft uit handen van de KNVB een bijzondere onderscheiding ontvangen. Het ‘Haasje’ krijgen spelers van het Nederlands Elftal, nadat ze voor het eerst een Interland hebben gespeeld. Vandaag bereikt dit bijzondere eerbetoon, John de Bever alsnog. Het eerbetoon van de KNVB aan spelers die Nederland hebben vertegenwoordigd, ook in de zaal. John de Bever is in 1997 uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’. Hij speelde op het veld in de Nederlandse eredivisie én ruim twintig jaar betaald voetbal in België.

Lees meer...

BauerF-2018FRANS BAUER IN AMERIKA

8-delige TV-serie start 17 maart..!

Hilversum - Voor het nieuwe 8-delige programma ‘Frans Bauer in Amerika’ reist de zanger samen met zijn vrouw Mariska, voor het eerst zonder kinderen, door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Met zijn tweeën ervaren ze de gastvrijheid van de Amerikanen, leren ze meer over de cultuur en staan ze stil bij een aantal belangrijke momenten in de Amerikaanse geschiedenis. Ze bezoeken wereldberoemde steden als Memphis, New Orleans en natuurlijk New York en hebben bijzondere ontmoetingen met zowel beroemdheden als met ‘de gewone Amerikaan’.

Lees meer...

LOGO-MuziekfeestvhJaar‘MUZIEKFEEST VAN HET JAAR’ KRIJGT 2E EDITIE

7 december opnames in de Ziggo Dome

- AMSTERDAM - Ook 2018 krijgt haar Muziekfeest van het Jaar. Na het grote succes van vorig jaar volgt op vrijdag 7 december de tweede editie in de Ziggo Dome en later ook op televisie. De grootste artiesten van Nederlandse bodem brengen wederom klassiekers, hits en meezingers ten gehore onder begeleiding van een groot symfonisch orkest. Presentator van het Muziekfeest van het Jaar, Jan Smit maakte vanavond bekend dat onder anderen Samantha Steenwijk, Rob de Nijs en Tino Martin van de partij zijn.

Lees meer...

BronkhorstW-2017WESLY BRONKHORST POPULAIRSTE HORECA-ARTIEST-2017

Volkszanger pakt Koos Alberts Award..!

Wesly Bronkhorst is door het publiek gekozen tot “populairste horeca artiest van 2017” en heeft daarvoor 14 januari jl. in Uitgeest een Koos Alberts Award ontvangen. “Ik ben enorm trots op deze prijs. Het is een publieksprijs waarbij het publiek kan stemmen. Als artiest wil je dat je liedjes gehoord worden. Gelukkig hebben we natuurlijk de radiozenders die het Nederlandstalig lied draaien en ook de Streamingdienst HITSNL is voor ons erg belangrijk maar het mooiste is nog toch als ik in de horecagelegenheden mag optreden en ik de mensen al mijn liedjes mee zie zingen”, aldus Wesly.

 

Jaaroverzicht2017-knopHOLLANDSEHITSFORUM.NL JAAROVERZICHT 2017

HHF maakt de winnaars van 2017 bekend

HollandseHitsForum.nl presenteerde op 21 december de winnaars in de diverse categorieën tijdens het traditionele HHF-Jaaroverzicht. Gedurende een week is een record aantal stemmen uitgebracht op HollandseHitsForum.nl welke voor 50% meetellen voor de uiteindelijke eindstand. De overige 50% zijn ingebracht door een panel bestaande uit radiomakers uit praktisch alle provincies van ons land.

Lees meer...

NickSimon2017-01NICK & SIMON JAGEN MUZIKALE DROOM NA IN SURINAME

The Dream vanuit Suriname..!

Nick & Simon reizen samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname om te kijken of ze daar opnieuw kunnen doorbreken. Tien jaar geleden stond het duo daar op nummer 1, met hun liedje Steeds Weer, maar sinds die tijd zijn ze niet meer terug geweest. De artiesten hebben zichzelf tijdens deze muzikale reis twee doelen gesteld: proberen om opnieuw een nummer 1-hit te scoren en een groot optreden geven voor de Surinaamse bevolking. Nick & Simon: The Dream is vanaf dinsdag 9 januari te zien bij SBS6.

Lees meer...

180225TheStarCompagnyInch-WereldTHE STAR COMPANY & ZANGERES INCH

Op de bres voor stichting ‘Het Vergeten Kind’..!

• BOXTEL • The Star Company is een halfjaarlijks terugkerend project gericht op kinderen in de leeftijd van 4 tot 17 jaar. Kinderen van alle rangen en standen kunnen hier aan deelnemen. De kinderen krijgen zang- acteer- en dansles en mental coaching. De zang/acteerlessen en mental coaching worden in Boxtel en in Liempde gegeven door Inge van den Biggelaar en Roel Jongenelen. De danslessen worden geven door 2 dansdocenten. Gedurende het project zie je de kinderen in positieve zin veranderen.

Lees meer...

Logo-PartyAwards-02JOHN WEST EN HENK DISSEL WINNEN PARTY AWARD

13e edite trekt 700 bezoekers..!

• ETTEN-LEUR • Meer dan 700 bezoekers waren 29 november jl. in Etten-Leur getuige van alweer de 13e editie van de uitreiking van de Party Awards. Vele artiesten, deejays, acts en horecazaken kwamen samen om in een feestelijke ambiance de uitreiking aan de winnaars van 2017 te aanschouwen naast de optredens. Bekend is gemaakt dat de 14e editie van de Party Awards op woensdag 28 november 2018 zal plaatsvinden. Hieronder treft u een aantal winnaars aan in de verschillende categorieën zangers/zangeressen.

Lees meer...

StadEnLand-LeefDOEK VALT VOOR BOYBAND ‘STAD EN LAND’ !

Zangers kiezen weer voor hun solocarrières..!

“Via deze weg willen we laten weten dat wij helaas genoodzaakt zijn te stoppen als Stad en Land”, aldus de mannen op de social media. "We willen iedereen, maar dan ook echt iedereen, onwijs bedanken voor alle mooie momenten die we met jullie mochten delen. We zullen alle drie onze solocarrières weer oppakken en hopen jullie natuurlijk op die manier weer tegen te mogen komen ergens in het land”, zo laten Allan Hoekman, Dennis Baars en Anno van Wanrooy weten. De boyband bracht de singles ‘Kom Maar Op’ (2015), ‘Lieveling’ (2015), ‘Geloven’ (2016) en ‘Leef Vandaag’ (2016) op de markt.

Lees meer...

Meer artikelen...