Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Mail
190101Contact

 

180101HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk
180101HHFPlaylist01 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701Mickim
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk
NominatieplaatjeRichelle
160000ADVtussenbalk

.

190103HeaderNieuws1

180524Dilana-Behindkl‘BEHIND CLOSED DOORS’ VAN DILANA SMITH

‘Met muziek maken we mensenhandel zichtbaar’..!

• DEN HAAG • ‘Behind Closed Doors’, zo heet de nieuwe single van de ambassadeur van het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM); zangeres Dilana Smith! Het is niet zomaar een single, maar één die het verschrikkelijke verhaal vertelt van de handel in mensen: van kinderen die in Afrika en Azië worden verkocht tot loverboypraktijken in ons eigen land. Met dit nummer willen de zangeres en het CKM dat mensenhandel nog beter zichtbaar wordt en ervoor zorgen dat het stopt.

Lees meer...

180524Bronkhorst-Proud‘TROTS OP JOU' NU OOK IN HET ENGELS

Wesly Bronkhorst lanceert ‘Proud Of You’..!

• AMSTERDAM • Zes weken stond ‘Trots Op Jou’ van Wesly Bronkhorst op de eerste plaats van de HHF-TOP40. Daarmee evenaarde de single het record van Django Wagner die in 2012 met 'Als Jij Niet Kiezen Kan' ook zolang op de bovenste trede van deze hitlijst stond. In februari schreven we in de recensie op HollandseHitsForum.nl: “Dit is het beste wat Bronkhorst tot op heden opnam en misschien ook wel het beste in jaren wat is uitgekomen binnen dit genre”. Vanaf nu is de track ook in het Engels verkrijgbaar.

Lees meer...

180523LewisB-ConfidentklBERGET LEWIS LANCEERT 'LOVE NATION'!

Eerste release van Amsterdamse in 5 jaar..!

• AMSTERDAM • De vorige soloplaat van Nederlands eigen Lady of Soul, het album 'Berget Lewis', verscheen in 2013. Nu komt ze met 'Love Nation', een EP met zes songs waarop Berget teruggaat naar haar roots: ”Ik krijg echt weer het gevoel van soul, het gevoel dat je dat met je familie doet en de mensen met wie je al jaren werkt, het gevoel van thuiskomen”. Berget heeft de afgelopen vijf jaar bepaald niet stilgezeten…

Lees meer...

180520HHF-GFMsamenwerkingSAMENWERKING HOLLANDSEHITSFORUM.NL & GEWOONFM

TOP40-SHOW, HHF-Kanjerschijf en Album v.d. Week verhuizen mee..!

Vanaf donderdag 6 september 2018 zal de vernieuwde opzet van de, al vele jaren door Nick Holland gepresenteerde, HHF-TOP40-SHOW liefst 3x per week te beluisteren zijn via radiostation GewoonFM.nl. De ambitieuze radiozender adopteert tevens de HHF-Kanjerschijf waarmee de Hitschijf van GewoonFM komt te vervallen. Daarnaast zal ook het HHF-Album v.d. Week frequent in de programmering van GewoonFM worden opgenomen, zo hebben beide partijen laten weten te zijn overeengekomen.

Lees meer...

180516Lagerfett-BummsOTTO LAGERFETT MIT BUMMSFALLERA

Single voorloper van album..!

• DUITSLAND •  Otto staat al vanaf 1997 in de hitlijsten in Duitsland. en verder kunt u van deze schlagerkoning bekende hits verwachten als: ‘Ein Festival der Liebe’, ‘Du’, ‘Fiesta Mexicana’ of ‘Griechesche Wein’. Na Duitsland en Vlaanderen gaat misschien ook ons land wel plat voor Otto Lagerfett. Na de singles Es Komtt Der Tag (2016), Das Kann Doch Nur Die Liebe Sein (2017) is nu de single ‘Bummsfallera’ verschenen als voorloper van een album dat in september van dit jaar verwacht wordt.

Lees meer...

180512JanahLouardPdouglas-WaykleinTHE ENGLISH/SPANISH WAY

Janah Louard ft. Peter Douglas met 'My Way'

• BLARICUM • Precies 20 jaar na het overlijden van Frank Sinatra brengen Janah Louard en Peter Douglas, beiden ooit deelnemer aan de Soundmixshow, een eerbetoon aan hun held! Janah is in Nederland geboren en getogen maar heeft Marokkaanse ouders. Hij begon al op jonge leeftijd met zingen. Op 19-jarige leeftijd won hij bij Henny Huisman de Soundmixshow met zijn vertolking als René Froger met ‘I Will Never Fall In Love Again’. In 2005 bracht hij al een solo album uit met Engels en Nederlandstalige liedjes. Door het succes van de single ‘All Night Long’ gaf hij een concert in een uitverkochte Rijswijkse Schouwburg.

Lees meer...

180507Bouke-TurnEngBOUKE: “BACK IN THE OLD DAYS”

Nieuwe single ‘Turn Back Time’..!

Bij het zien van de nieuwe videoclip van Bouke waan je jezelf Back In The Old Days. De jaren ‘50 in Amerika hebben nog steeds een magische aantrekkingskracht. Bouke liet zich inspireren met zijn 3e single van het succesvolle album ‘This Is Me’, door de U.S.A. met zijn oude auto’s, pettycoats en retro restaurants. Turn back time heeft fraaie gitaarpartijen en een warme sound. Bouke heeft een eigen stijl gevonden die aanslaat bij een breed publiek. Bouke (Scholten) zong op jonge leeftijd thuis al mee met de liedjes die zijn vader speelde op de accordeon. Zijn grote idolen waren Jackie Wilson, Elvis Presley en Tom Jones.

Lees meer...

180507KimsenM-HouBe1e SINGLE MARCO KIMSEN IN NEDERLAND

Vlaming al bijna 25-jarig actief bij Zuiderburen..!

• VLAANDEREN • Al een kleine 25 jaar is Vlaming Marco Kimsen actief als zanger/entertainer. Op zijn achtste leerde hij trompet spelen, wat later werd hij lid van de plaatselijk fanfare en nog wat later neemt hij zanglessen. Zodra de soundmixshows in opkomst zijn, kruipt Marco regelmatig in de huid van zijn grote voorbeeld: Elvis Presley. Vanaf 1994 brengt de nu 52-jarige zanger eigen cd’s op de markt en maakt ook Nederland kennis met de Vlaming als hij in De Winkel Van Sinkel opduikt bij Veronica televisie.

Lees meer...

180507PieternelEngDEBUUT ‘NASHVILLE-GIRL’ PIETERNEL

Amsterdamse debuteert met EP 'All Night Café..! 

• AMSTERDAM •  Pieternel brengt Nashville-sound debuut-EP ‘All Night Cafe' uit. In september zal ook haar debuutalbum verschijnen. Helge Slikker en Femke Weidema hebben de nummers geproduceerd. Deze avontuurlijke ‘Nashville-girl’ uit Amsterdam verlegt de grenzen van het genre op een onverwachte manier. Natuurlijk speelt Pieternel gitaar, maar ze geeft haar eigen draai aan de geliefde sound uit Music City. Haar zang en melodische stijl laten invloeden horen van namen als First Aid Kit, Douwe Bob, Bonnie Raitt, Lucius en Chris Stapleton.

Lees meer...

180507MonteiroR-StoneDEBUUTSINGLE ROMY MONTEIRO

‘Stone By Stone voorloper van album en theatertoer..!

• UTRECHT • Romy, dochter van zangeres, musicalster en presentatrice Antje Monteiro, werkt momenteel hard aan haar debuutalbum. De eerste singel ‘Stone By Stone’ is uitgekomen. Een soulpoptrack dat laat horen dat Romy niet alleen een talentvolle vocaliste is, maar ook een internationaal en iconisch geluid weet neer te zetten. Op 22-jarige leeftijd ontdekte Romy Monteiro haar passie voor zingen. Met haar deelname aan ‘The Voice of Holland’ in 2014, trad ze als eerste naar buiten als zangeres en performer en behaalde de kwartfinales…

Lees meer...

180506INTERVIEWjettieKleinSPECIAL: JUBILARIS JETTIE PALLETTIE

10-Jarig jubileum gevierd met feest en albumrelease

In 2008 lanceerde ze ‘Ik Zit In Een Cafeetje’ en daarmee introduceerde de kleurrijk uitgedoste Jettie Pallettie, zichzelf aan het publiek destijds. Deze feest-act werd een succes dat zelfs grenzen overschrijden zou. Immers de laatste jaren is onze Jet populair geworden bij onze zuiderburen. 28 april 2018 vierde Jettie haar 10-jarige jubileum met een feest in het Vlaamse Ninove waarbij meteen haar vierde album ‘Pinten & Patatten’ werd gepresenteerd. Van ‘Cafeetje 1.0’ tot ‘Cafeetje 3.0’ ofte 10 jaar Jettie Palettie... hoogste tijd om deze gezellige feest-act eens wat vragen voor te leggen!

Lees meer...

180425CannootE-Hartslagalbum‘HARTSLAG’, NIEUW ALBUM EVELINE CANNOOT

Opvolger van in 2015 verschenen ‘AnderSterker’..!

• VLAANDEREN • Eveline Cannoot, geboren 1986 te Aalst (B), speelt al op jeugdige leeftijd saxofoon en dwarsfluit en daarnaast gaat ze zingen en acteren. Ze presenteert een kook- en spelprogramma op televisie, speelt rollen in musicals. Ze nam in 2006 deel aan Star Academy van de VTM-televisie. Vanaf levert ze singles en albums af en is ze in Vlaanderen actief bij MENT TV. Naast televisiewerk werkte ze vorig jaar 140 optredens af en verscheen o.a. de single ‘Ben Jij Gelukkig Met Mij’ en is nu het album ’Hartslag’ verschenen met 6 nieuwe liedjes waarvan 3 eigen geschreven nummers.

Lees meer...

180425DamaroD-AnderBEJUBILEUMJAAR DENNIE DAMARO

Joe Dolan gecoverd voor nieuwe single

• VLAANDEREN •  Dit jaar (2018) staat Dennie Damaro exact 30 jaar op de Vlaamse podia. Om dit jubileumjaar niet onopvallend voorbij te laten gaan verscheen reeds een nieuwe CD en DVD met zijn bekende liedjes. De laatste tijd bracht Dennie trouwens heel wat zelf geschreven singles op de markt maar nu kiest hij ervoor om nog eens een cover uit te brengen. Hij schreef zelf een Nederlandse tekst op het zeer aanstekelijke ‘You’re Such A Good Looking Woman’ van Joe Dolan uit 1970. Manfred Jongenelis verzorgde de productie van de single die vanaf 30 april beschikbaar komt.

 

180420MonteiroKlein2018.. HÉT JAAR VAN ANTJE

Musical, single en album..!

• HILVERSUM • Er staan spannende dingen op de rol voor Antje Monteiro. 19 april jl. werd bekend dat ze vanaf september te zien is in de feel-good musical ‘Mamma Mia’, haar nieuwe single ‘Hou Me Vast’ is verschenen en vanaf 15 juni a.s. ligt het gelijknamige album in de winkels. Antje presenteerde bij de KRO-televisie ‘Het Gevoel Van’ en hierna nam ze deel aan diverse musicals zoals; There's No Business Like Show Business, Aida, Cats, Crazy Shopping de musical en We Will Rock You. Daarnaast doet ze presentatieklussen en brengt ze regelmatig singles op de markt naast haar tot nu toe enige album ‘100% Antje’ uit 2009.

Lees meer...

180610LeroyR02ROBERT LEROY VIERT 30-JARIG JUBILEUM

Dinner Show in Hilversum en later dit jaar een jubileumalbum..!

• VINKEVEEN •  10 juni a.s. organiseert Robert Leroy een dinnershow in Studio21 te Hilversum. De geboren Amsterdammer zit 30 jaar in het vak. Om dit te vieren zal naast de dinnershow eveneens een album gaan uitkomen. In 1999 verscheen het album ‘Laat Mij Maar Gaan’, in 2010 volgde ‘Opnieuw Met Jou’ en zijn laatste album ‘Een Nacht Met Jou’ is uitgebracht in 2014. Singles van Robert die landelijk scoorden zijn o.a. ‘Jij Leeft In Mij’ ‘Que Je T’Aime (ik hou van jou)’, ‘Denk Aan Mij’, ‘Zonder Jou’, ‘Slaap Ik Bij Jou’ en ‘Ik Droom Alleen Maar Van Jou’. Voorloper van zijn komende album is zijn huidige single ‘Adem In, Adem Uit’.

Lees meer...

180406SmitJ-2018-1JAN SMIT DE THEATERS IN

Tour ‘Met Andere Woorden’ start in september

• VOLENDAM • Voor het eerst in 4 jaar zal Jan Smit weer in de Nederlandse theaters te zien zijn. De theatertour ‘Met Andere Woorden’ gaat van start op 26 september a.s. in Zaandam. De afgelopen jaren stonden voor Jan Smit in het teken van zijn 20-jarig jubileum wat hij uitgebreid vierde in zowel Nederland met de ‘Elfstedentour’, als in België met een uitverkocht Antwerps Sportpaleis. Zijn Duitse avontuur met KluBBB3 bracht hem in concertzalen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Denemarken.

Lees meer...

Meer artikelen...