170101HHFlogoAdresHome1

Logo HHF-Facebook Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Instagram
170701Artiestenoverzicht02


 

170707HHF-promo
160000ADVtussenbalk
 160000ADVtussenbalk
161202ADVems 
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
171118ADVwescur01
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
180701-7HillsMusic
160000ADVtussenbalk
171231ADVcdhal
 160000ADVtussenbalk
170801ZK-banner200x100
160000ADVtussenbalk
170801ZK-banner200x100nomineer
160000ADVtussenbalk
161201ADVpuurnationaal 
 160000ADVtussenbalk
180601ProRecordings1
160000ADVtussenbalk

.

DanpP-2017PATRICK DANO MET HARTKLACHTEN OPGENOMEN

Tilburgse zanger krijgt katheterisatie..!

In week-28 kozen we ‘Je Bent De Mijne’ van het Tilburgse gelegenheidsduo Frank Smeekens & Patrick Dano als HHF-Kanjerschijf. Patrick (41) bleek echter de laatste week te worstelen met pijn op de borst en in zijn linkerarm. Nadat hij het ziekenhuis ervoor bezocht voor een check-up waarna hij medicatie meekreeg en een vervolgafspraak, zijn de klachten verergerd. Patrick, die niet drinkt of rookt, is nu opgenomen in het ziekenhuis voor een katheterisatie. De zanger wordt 14 juli in het ziekenhuis geholpen aan zijn klachten.

Lees meer...

ZK2017kleinHOLLANDSEHITSFORUM.NL – ZOMERKANJER 2017

Zoektocht naar dé HHF-zomerhit start 27 augustus..!

Van 27 t/m 3 september a.s. gaat HollandseHitsForum.nl voor het tiende achtereenvolgende jaar alweer, samen met haar bezoekers op zoek naar dé Zomerhit Van Het Jaar. Wat wordt de HHF-Zomerkanjer 2017? Op deze traditionele HHF-verkiezing worden jaarlijks vele tienduizenden stemmen uitgebracht. Vanaf 27 augustus kan gedurende een week lang 1x per uur worden gestemd op 10 door HHF genomineerde singles. Het aantal stemmen en het gemiddeld aantal sterren bepalen voor 50% de eindstand. De overige 50% zijn scores van een onafhankelijke HHF-panel afkomstig uit elke provincie van ons land.

Lees meer...

SpecialTemmingTemming01SPECIAL: TEMMING & TEMMING

Utregse broer en zus werken aan release debuutalbum..!

Een kleine 15 jaar maakte Erna Temming (46) deel uit van het befaamde en ook nú nog alom gewaardeerde, Holland Duo. Tussen 2011 en 2015 brengt de Utrechtse een aantal solosingles op de markt. Tussen de vier Temming-meiden groeit uiteraard ook Danny, de enige zoon uit het gezin, met muziek op. Met de soundmixer in de huiskamer en meestal als hun ouders met het orkest op pad waren, stapte Danny tussen de schuifdeuren. Zijn eerste single ‘Ik Hou Het Meest Van Jou’ verschijnt in 2008. Acht jaar nadien kwam een grote wens van Danny en Erna in 2016 uit; ze vormen nu duo.. Temming & Temming!

Lees meer...

Logo-ToppersVanOranje99TOPPERS VAN ORANJE TREKT DUIZENDEN TIJDENS RIJNWEEK

TV-opnames vinden plaats in zomerse omstandigheden

RHENEN - Van 30 juni tot 8 juli vindt in Rhenen de ‘Rijnweek’ plaats. Een week vol festiviteiten en uiteenlopende activiteiten op het evenemententerrein aan de Veerweg. Eén daarvan was Rijnpop met televisieopnames voor Toppers van Oranje dat op 4 juli jl. tussen 11 en 15:00 uur plaatsvond. Voor vele duizenden aanwezigen waren er optredens van meer dan 40 Nederlandse artiesten uit het levensliedcircuit waaronder: Jannes, Dennie Christian, Frank van Etten, Willem Barth, Temming & Temming, Yoeri L’Abée, Leen Zijlmans, Mart Hoogkamer, Tinus Hoekstra, Koos Alberts, Dario, Johnny Gold, Sasja Brouwers e.v.a.

Lees meer...

Vinzzent97VINZZENT KOMT MET EIGEN FESTIVAL!

Vinzzent op het strand

OOSTERHOUT - ‘Vinzzent Op Het Strand’ is het festival van de zanger dat op zondag 20 augustus gaat plaatsvinden op het festivalterrein van Beachclub Puur in Drimmelen. Het is het eerste grote feest in zijn carrière in een sfeer die helemaal bij hem past. Hartje zomer met je vrienden een drankje doen en genieten van muziek op een mooie zomerse locatie is de beleving van het festival.

Lees meer...

BronkhorstW-2017JONGENSDROOM WESLY BRONKHORST KOMT UIT!

Jubileumconcert in uitverkocht Concertgebouw

AMSTERDAM - Samen met familie, vrienden, fans en gastzangers, vierde Wesly  Bronkhorst 15 mei jl. zijn 15-jarig artiestenjubileum in het Amsterdamse Concertgebouw. “Degene die hier al op het podium hebben mogen staan liegen er zeker niet om. Dat ik hier nu mijn 15 jarig jubileum heb mogen vieren is fantastisch”, aldus Wesly. De zanger begon ooit zijn zangcarrière in Café Bolle Jan. Ook het Concertgebouw werd al snel omgetoverd in dit café, de sfeer zat er zeker goed in!

Lees meer...

DeLiedjesKast01

‘DE LIEDJESKAST’ MUZIKAAL TAALPROGRAMMA

Tweede Kamer-voorzitter Khadija Arib reikte eerste exemplaar uit

DEN HAAG - Oefenen.nl heeft 16 mei jl. het nieuwe taalprogramma ‘De Liedjeskast’ gelanceerd: een vrolijk en muzikaal (online) programma waarmee iedereen zijn Nederlandse taalvaardigheden kan verbeteren. In een vol theater Bellevue kreeg Tweede Kamer-voorzitter Khadija Arib het eerste exemplaar uitgereikt van de cd ‘De Liedjeskast’ met vijftien taalliedjes van topartiesten als Frans Duijts, Guus Meeuwis en Brigitte Kaandorp met daarbij een ‘Steun en onthoudboekje’. De Liedjeskast is online te vinden op de website van Oefenen.nl.

Lees meer...

170510JANNESkleinCONCERT JANNES IN GELREDOME

15-jarig artiestenjubileum gevierd met concert en nieuw album

EMMEN - Op zaterdag 7 oktober a.s. viert de Drentse zanger Jannes zijn 15-jarig jubileum als artiest met een megaconcert in GelreDome in Arnhem. Bovendien verschijnt op vrijdag 2 juni zijn splinternieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’, die wordt voorafgegaan door de vrolijke up-tempo single ‘Laat Me’.

Lees meer...

170506DuoDoublonKleinFRIESE ZANGERESSEN VERDER ALS DUO DOUBLON

Nienke en Gyna lanceren 14 juni hun eerste single..!

“A music-match made in Heaven” zou je de nieuwe samenwerking van deze stralende en ervaren uit Friesland afkomstige zangeressen kunnen noemen; Gyna (Gerda v.d. Meulen) is bekend van haar singles 'Hemel Op Aarde’, ‘Ik Ga Weer Van Je Dromen,' en haar laatste 'Ik Voel Het Geluk’. Nienke (de Ruiter) bekend van nummers als: 'In De Kantine’, ‘Pico Bello’, ‘Je Kan De Pot Op’, en 'Rotzooi Je Zegt Het Maar'. Ze kennen elkaar al jaren, en door de vele raakvlakken hadden ze regelmatig contact, waardoor ze al snel een vriendschap hadden opgebouwd.

Lees meer...

Logo-MPF99THE KELLY FAMILY OP HET MEGA PIRATEN FESTIJN

Formatie te zien op 6 MPF ’s..!

VOLENDAM - “Het is gelukt; we zijn blij en trots u te mogen melden dat -The Original Voices of The Kelly Family- optredens gaan verzorgen tijdens het Mega Piraten Festijn. Ruim 1 jaar hebben de onderhandeling geduurd om ze naar Nederland te krijgen om op te treden op het Mega Piraten Festijn”, laat organisator Eddie Mensink weten. The Original voices of The Kelly Family; Patricia Kelly, Kathy Kelly, Paul Kelly en Johnny Kelly, is een van oorsprong Amerikaans/Duitse groep bestaande uit het gezin Kelly.

Lees meer...

Harten10-BestemmingalbumHARTEN 10 PRESENTEERT ‘BESTEMMING BEKEND’

René Karst reikt eerste exemplaar uit van 2CD/DVD

DALFSEN - 7 april jl. tijdens een goed bezocht theaterconcert in de Stadsgehoorzaal te Kampen, presenteerde Harten 10 hun nieuwe album ‘Bestemming Bekend’. De box bevat 2 CD’s en een DVD met videoclips. Op de CD ’s staan naast reeds eerder uitgebrachte singles ook nieuwe nummers, solonummers van de zangeres en diverse bonustracks. Tijdens een avondvullend programma vol anekdotes, terugblikken op 8 jaar Harten 10 in voor en tegenspoed, akoestische optredens, kreeg het publiek uiteraard ook de nieuwe nummers te horen.

Lees meer...

171025EchteVriendenConcertKleinCONCERT PETER BEENSE, FRANS DUIJTS EN DJANGO WAGNER

3MAN STERK geeft 27 oktober 'Echte Vrienden'-concert in Afas Live..!

AMSTERDAM - Nadat volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner al eerder samen verschenen in het TV-programma ‘3Man Sterk’, is bekend geworden dat de zangers opnieuw hun krachten bundelen en een gloednieuw evenement lanceren: ‘Echte Vrienden’. Tijdens het concert op 27 oktober 2017 zullen de 3 mannen van formaat hun meest bekende repertoire brengen, maar ook verrassende elementen aan de show toevoegen. De drie leerden elkaar kennen in het muziekvak en zijn al heel wat jaren vrienden.

Lees meer...

Boris-BestOfMeBORIS GEEFT NIEUWE EP 'BEST OF ME' WEG

Toer wegens succes verlengd..!

AMSTERDAM – De in Venlo geboren zanger Boris (Titulaer – 36), bekend van o.a. zijn deelname aan Idols in 2003-2004, gaat zijn nieuwe EP 'Best of Me', welke 7 april verschijnt, gratis weggeven aan fans. Na de start van zijn gelijknamige comeback-tour met uitverkochte zalen als Paradiso, Paard van Troje en Grenswerk gaat zijn nieuwe muzikale hoofdstuk pas echt beginnen.

Lees meer...

10JaarHHF10-JARIGE HOLLANDSEHITSFORUM.NL PRESENTEERT...

“Live in Concert” & “Album TOP20”..!

Binnenkort start bij PuurNationaal.nl een nieuwe serie radiospecials in het kader van het 10-jarige bestaan van HollandseHitsForum.nl. Vele artiesten binnen de Nederlandse muziek hebben in het verleden concerten gegeven en deze laten vastleggen. In specials van een uur wordt het komende jaar teruggeblikt op ca. 25 concerten van Marianne Weber, Frans Bauer, BZN, René Froger, John West, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, René Schuurmans, Tino Martin, Corry Konings, Ruth Jacott, Marco Borsato, Doe Maar, Django Wagner e.v.a.

Lees meer...

MonAmour-50JaarPalingsoundTHE MON AMOUR BAND LANCEERT ‘50 JAAR PALINGSOUND’

Dubbel CD-Album met DVD

VOLENDAM - The Mon Amour Band speelt live ‘50 jaar Palingsound’. Palingsound (een term bedacht door Willem van Kooten, vroeger bekend als radio DJ Joost den Draaijer), is al ruim 50 jaar een begrip in Nederland! Van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick en Simon, de term is algemeen bekend en hele generaties groeiden op met de harmonieuze muziek afkomstig uit het Volendamse vissersdorp.

Lees meer...

161231JaaroverzBanner150x150HOLLANDSEHITSFORUM.NL JAAROVERZICHT 2016

HHF maakt de winnaars van 2016 bekend

Traditioneel werd door HHF op één van de laatste dagen teruggeblikt op het muzikale jaar 2016. Bezoekers van HollandseHitsForum.nl hebben gedurende 10 dagen massaal gestemd op in totaal 7 categorieën. Tijdens de radio uitzending van 29 december jl. op Puur Nationaal.nl, zijn de winnaars in het HHF-Jaaroverzicht 2016 gepresenteerd. Opvallend daarbij was dat zanger Tino Martin voor het tweede achtereenvolgende jaar werd uitgeroepen tot “Artiest van het Jaar”.

Lees meer...

Meer artikelen...