Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190104HeaderTalent

 

 

 

 

WoltersE-SterrentopperEVERT WOLTERS

Nominatie HHF-Sterrentopper Beste Talent-2018

Evert Wolters ontdekte op 15-jarige leeftijd dat hij wel een klein beetje kan zingen. Op advies van zijn muziekdocent op de Havo deed hij mee aan de jaarlijkse culturele avond alwaar hij het nummer ‘Alles of Niets’ van Jannes bracht. Hierna gaat hij werken aan de scholing van zijn stem. Na de Havo en een vervolgstudie, gaat hij zich meer en meer richten op het zingen. In 2013 verschijnt dan ook zijn debuutsingle ‘Ik Ben Nog Steeds Op Jou Verliefd’ en bouwt hij verder aan zijn muzikale carrière met diverse singles en de release van zijn debuutalbum ‘Vanuit Mijn Gevoel’ in 2016, als resultaat. 

Naam: Evert Wolters

Geboortedatum: 13-11-1990

Geboorteplaats: Emmen

Woonplaats: Emmen

Facebook/website adres:

https://facebook.com/woltersevert

https://facebook.com/evertwoltersmusic

http://evertwolters.nl

 

Hoe kwam je in aanraking met het Nederlandstalige lied?

Dat is eigenlijk met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Opgroeien met het Nederlandse Levenslied en de Duitse Schlagers (ik woon vlak aan de grens) hoort bij mijn levensverhaal.

 

Hoe kwam je erachter dat je zingen leuk vond?

Fietsend van en naar school irriteerde ik mijn reisgenoten mateloos omdat ik altijd uitbrak in zingen. Dat is van daaruit doorgegroeid naar een passie. Een passie die ik nog altijd met veel plezier uitoefen.

 

In mijn persoonlijk leven heb grote bewondering voor..

Mijn opa, Grote Geert. Hij is alweer een paar jaartjes bij ons weg maar zijn leven kon je voor een groot deel zien als een jongensboek. Van analfabeet tot zelfstandig ondernemer en erevoorzitter van een nog bestaand bedrijf en voetbalclub. Van onderduiker in de oorlog tot één van de gezichten van Nederlandse woonwagenbewoners en tafelgenoot van Koningin Juliana. Een familieman met uiteindelijk 14 kinderen, 25 kleinkinderen en 27 achterkleinkinderen.

 

Met een miljoen zou ik..

De hypotheken van mijn eigen woning, die van mijn ouders en die van mijn zus afbetalen. De rest zou ik lekker op een spaarrekening laten staan en enkel sporadisch gebruiken.

 

Ik kan behoorlijk chagrijnig worden van..

Arrogante mensen die zich beter voelen dan een ander. Iedereen is gelijk en hoort gelijk behandeld te worden.

 

Mijn Top-3 vakantiebestemmingen zijn..

Amerika

Spanje

Engeland

 

Wat mijn carrière aangaat ben ik het meest trots op..

Het feit dat ik mijn droom heb mogen laten uitkomen. Optreden op een Mega Piraten Festijn, nota bene in mijn eigen woonplaats.

 

Heb je zelf voorbeelden van talenten die zijn doorgebroken en waarvan je hoopt/verwacht dat het jou ook zo zal gaan in de toekomst?

Ik denk dan meteen aan Raymon Hermans. Die heeft vorig jaar en dit jaar hele grote stappen gemaakt. Zijn stijl vind ik gaaf en het wordt nu ook opgepakt. Zo’n scenario heb ik ook voor ogen.


WoltersE-Compilatie

 

Hoe denk jij je talent verder te gaan ontwikkelen?

Door keihard te werken en te laten zien dat ik mijn plaats in dit wereldje verdien. Door elke dag met dit vak bezig te zijn, in denken en doen maar ook in het aanscherpen van mijn kwaliteiten en vaardigheden.

 

Het volgen van zanglessen is cruciaal voor een beginnend zanger(es)?

Weet je, ik dacht eerst dat dit wel meeviel. Ik heb jarenlang zangles gehad maar toen ik eenmaal begon met het uitbrengen van liedjes is dit eigenlijk gestopt. Nu ik dit vorig jaar weer heb opgepakt merk ik hoeveel verschil het daadwerkelijk uitmaakt. Nu zeg ik volmondig ‘JA!’.

 

Wat verwacht jij van een plugger?

Iemand die zich inzet voor mij. Succes of falen is hier niet relevant voor mij. Als een plugger laat zien aan mij dat ze er alles aan gedaan hebben om mijn liedje via de juiste kanalen en via de juiste manier te promoten, dan ben ik tevreden. Aan subjectiviteit kun je nou eenmaal niets veranderen.

 

Mijn favoriete maaltijd bestaat uit?

Een lekkere hamburger met friet en een tiramisu als toetje.

 

Ik zou wel eens een duet willen opnemen met? (Waarom en wat voor type liedje?)

Iemand als Romana van der Linden. Ik vind haar een zeer goede zangeres en ik zou het liefst een mooi uptempo liedje willen maken. Geen zoetsappig liefdesliedje.

 

Mijn 3 favoriete Nederlandstalige liedjes zijn?

‘Hypnose’ - Raymon Hermans

‘Hoe zou je doen’- Milan Milano

‘Laat me’ Ramses Shaffy

 

Over vijf jaar van nu hoop ik als artiest….

Te leven van de muziek en een paar grote feesten per jaar mee te maken op het podium.

 

 

Hoeveel sterren geeft u dit talent?