Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190104HeaderTalent

 

 

 

 

LeiVdN01

NATASJA VAN DER LEI

Nominatie HHF-Sterrentopper Beste Talent-2018

De in Dordrecht geboren Natasja van der Lei is al van jongs af aan bezig met muziek. Op de jeugdtheatervereniging ontdekt ze dat ze kan zingen. haar zangcoach vind haar stem uniek en wil hier graag meer uithalen. Inmiddels is ze fulltime moeder van haar twee zoons. In 2017 tijdens een optreden, hoort ze het liedje ‘Si Una Vez’ van Selena voorbij komen. Eén van haar collega’s aldaar attendeerde Natasja op het nummer en adviseerde het in ’t Nederlands te gaan opnemen. Zo verscheen eind 2017 haar debuutsingle ‘Het Is Klaar’. (clip)


Naam: Natasja van der Lei

 

Geboortedatum: 9 september 1984

Geboorteplaats: Dordrecht

Woonplaats: Rotterdam

Facebook: https://www.facebook.com/Natasjavanderlei/

 

 

Hallo Natasja, kun je je nog herinneren welk liedje je als eerste ooit aansprak?

Vroeger zong ik in de auto altijd mee met de liedjes van Mariah Carey, zoals bijvoorbeeld ‘Vision of love’

 

Was je in je jeugdjaren al druk met zingen voor jezelf en met welke liedjes zong je bijvoorbeeld toen al mee?

Op de basisschool zong ik altijd in het koor voor de kerstmissen, in mijn tienerjaren had ik een eigen versterker, box en microfoon op mijn kamer en zong ik liedjes van o.a. Celine Dion, Spice Girls en Britney Spears

 

Wanneer kwam je erachter dat je zelf best wel aardig kon zingen?

Ik zat op een jeugdtheater vereniging, we moesten auditie voor een toneelstuk doen. Toen ik aan de beurt was om te zingen zei de docente steeds okay super en probeer dit is en dat! Ze was aangenaam verrast en toen had ik eigenlijk pas door dat ik kon zingen! Ik kreeg de hoofdrol als zangeres in het stuk.

 

Weet je nog van wie je je eerste compliment kreeg?

Mijn ouders vonden me altijd goed kunnen zingen, dus zij gaven mij wel de eerste complimenten. Alleen nam ik dat iets anders aan dan van een zangdocente! Toen werd ik me echt bewust van het feit dat ik kon zingen zeg maar, en dat voelde ontzettend goed.

 

Wanneer en waar was je allereerste optreden voor publiek?

Vroeger wel eens gezongen op feestjes en voor publiek tijdens een voorstelling alleen maak je dat niet zo bewust mee als bijvoorbeeld nu. Ik weet wel dat ik genoot van de positieve reacties. Toen ik 2 jaar geleden besloot echt het zingen op te pakken was ik wederom nieuwsgierig naar de reacties. Als ik er nu op terugkijk heb ik de afgelopen tijd zoveel geleerd en ben ik zoveel vooruit gegaan in zoveel opzichten.

 

Heb je zelf voorbeelden van talenten die zijn doorgebroken en waarvan je hoopt dat het jou ook zo zal gaan in de toekomst?

Tino Martin, Samantha Steenwijk zijn natuurlijk echt toppers vind het geweldig dat zij in een korte tijd zo groot zijn geworden. Natuurlijk hoop ik dit ook voor mezelf alleen ben ook wel realistisch dat ik nog een lange weg te gaan heb en dat het zeer belangrijk is dat je de juiste mensen leert kennen en dat het je gegund wordt. En mocht dit niet voor mij zijn weggelegd is het ook prima, maar zal er sowieso hard voor werken. En Ruth Jacott vind ik echt een geweldige powervrouw met een super stem zou een droom zijn daar eens een keer mee te kunnen jammen ofzo.

 

Hoe denk jij je talent verder te gaan ontwikkelen?

Ik wil zeer binnenkort zangles beginnen bij iemand die er ook echt verstand van heeft, en daarnaast zoveel mogelijk blijven optreden en mijn repertoire uitbreiden en zo allround mogelijk te worden. Mezelf dus zoveel mogelijk laten zien en nog een paar leuke singles uitbrengen.


LeiVdN02

 

Zou je ooit mee gaan doen aan bijvoorbeeld zoiets als The Voice Of Holland?

The Voice of Holland is een prachtig programma alleen weet ik niet of dit ook echt wat voor mij is. Ik kan zingen voor volle zalen maar audities doen is voor mij altijd een beetje lastig. Ik weet niet waardoor maar onbewust heb ik dan toch zenuwen! Mocht ik dat onder controle hebben misschien dat ik het dan een keer probeer. En mocht er een mogelijkheid zijn om iets kunnen doen voor televisie, zal ik het natuurlijk altijd aanpakken en proberen.

 

Welke mensen zijn voor jou héél belangrijk rond jouw zangcarrière?

Mijn gezin/familie, de collega zangers die je op weg helpen en je wat gunnen in de muziekwereld en natuurlijk sponsors die je de mogelijkheid geven om meer uit je carrière te halen.

 

Stel je treedt op voor mensen die meer met elkaar praten dan naar jou kijken en luisteren.. hoe pak jij dat dan aan?

Ik probeer het publiek altijd erbij te betrekken! Dit kan zijn door een vraag te stellen aan iemand of iemand wat meer aandacht geven zodat je hen betrekt bij je optreden.

 

Hoe ga jij om met kritiek?

Ik vind het belangrijk om kritiek te krijgen zo weet ik precies waar ik nog aan moet werken. Het is wel fijn als dit op een goede manier gebeurd dat is natuurlijk niet altijd het geval maar ik probeer gewoon te leren van de feedback.

 

Het aanbod (opkomende) artiesten is enorm groot, hoe wil jij je gaan onderscheiden t.o.v. de anderen?

Door vooral mezelf te blijven! Ik merk dat het een harde wereld is met veel loze beloftes en leugens. Ik ben een positief persoon die het andere ook enorm gunt en dat wil ik zeker zo houden, daarnaast hoop ik mensen enthousiast te houden tijdens optredens en liedjes uitbrengen die ik zelf super vind! Ik weet dat ik een apart stemgeluid heb en hoop hierdoor ook een stukje onderscheidend te zijn.

 

Wat zijn je plannen voor de nabije toekomst?

Dit jaar wil ik mezelf nog meer laten zien voor het publiek en nog een single opnemen en uitbrengen.

 

Over vijf jaar van nu hoop ik als artiest….

Meer naamsbekendheid te hebben ontwikkeld daarnaast een groei te hebben gemaakt met zingen en entertainen! En hoop ik een mooie samenwerking te kunnen bewerkstelligen met een bekende artiest.

 

Hoeveel sterren geeft u dit talent?