HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderNieuws

SteenwijkS-DoorSAMANTHA STEENWIJK TWEEDE BIJ TVOH

Volkszangeres blijft haar muzikale roots trouw..!

- RIJSWIJK - Als één van de weinige talentenshow-programma’s blijft The Voice Of Holland van RTL4 een miljoenenpubliek trekken. In de 2017-2018-editie verscheen daar ineens een exponent van het Nederlandstalige lied als deelnemer; Samantha Steenwijk! De 31-jarige Rijswijkse die in 2009 met ‘Kom Ga Mee Met Mij’ al een notering in de HHF-TOP40 kreeg, is de enige die én Nederlands zingt én daarnaast tijdens de show ook gewoon zoveel mogelijk trouw blijft aan de volkse touch, waarmee zij de laatste jaren naam begon te maken binnen het Nederlandstalige circuit.

 

Na haar succesvolle deelname aan Bloed, Zweet & Tranen in 2014 waarin ze eveneens de finale haalde, levert ze singles af als: ‘Lieveling, Wat Hou Ik Van Jou’, ‘Proost Op Het Leven’, ‘Het Leven Is Zo Mooi’ (met Mark Rutte in de videoclip) en ‘Als Je Tot Morgen Bij Me Blijft’. Deze producties, allen tot stand gekomen in samenwerking met Hans van Vondelen (ooit leadzanger van The Shorts) en Vinzzent, bereiken hoge posities in de Nederlandstalige hitlijsten. Samantha Steenwijk die al jaren wordt bijgestaan en geplugd door Nel van Olm, lijkt op de drempel te staan van een landelijke doorbraak. Echter na haar zeer succesvolle deelname aan The Voice.. is ze toch over die drempel heen!

 

Ze heeft mede door haar open en vrolijke persoonlijkheid, haar looks en uiteraard door haar krachtige stem, een enorme gunfactor gekregen bij het publiek. En dit wordt versterkt door haar trouw blijven aan het Nederlandstalig. Ze maakt bij de achtste editie The Voice Of Holland grote indruk op publiek en jury met haar vertolkingen van achtereenvolgens; ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’, ‘Altijd’, ‘Papa’, ‘Wat Zou Je Doen’ en ‘Ik Kan Echt Zonder Jou’. Zonder ooit in de gevarenzone te hebben gezeten wandelt Samantha, gecoacht door Sanne Hans, zo naar de finale waarin ze het op moet nemen tegen Jim van der Zee, Demi van Wijngaarden en Nienke Wijnhoven. De finale was vrijdag 16 februari jl. waarin de Haagse beslag wist te leggen op een zeer verdienstelijke tweede plaats.

 

 

180216Samantha TVOH