Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

NewTimeless-MooieNEW TIMELESS – ZO’N MOOIE VROUW

New en tegelijk zo vertrouwd..!

• ROTTERDAM • Het grote publiek kent (New) Timeless ongetwijfeld nog van nummers gebracht met de klassieke Motown-sound. Vorig jaar echter verrasten de heren met het zomerhitje ‘Ik Draai Er Niet Omheen’, dat media juni zelfs de zesde plaats van de HHF-TOP40 wist te bereiken. Opvallend was dat die single niet meer die zo lekkere soulsaus herbergde. Maar de heren wisten zich met het opzwepende catchy Zuid-Amerikaanse geluid van die plaat, wel te onderscheiden in het soms zo overbevolkte wereldje van de Nederlandstalige muziek. “Never change a winning concept”, moest zijn gedacht…

 

..want hun nieuwe plaat ‘Zo’n Mooie Vrouw’ heeft dezelfde muzikale ingrediënten als de voorganger. “We hadden eigenlijk niet gedacht dat de vorige single zo’n leuke impact zou hebben. Helemaal te gek hoe de radiostations de single draaiden en de reactie van de mensen is, als we ‘m doen, altijd gewoon buitengewoon super”, aldus Marcel Borgarde. De nieuwe single is uitermate vrolijk, wederom onderscheidend, het nodigt uit voor een dansje en brengt je toch alvast in lente/zomer-stemming en laten we eerlijk zijn.. daar zijn wel aan toe! Kleine wasjes, grote wasjes.. het blijft een heerlijke temperamentvolle en pakkende sound. New Timeless kan hier nog jaren mee voort en misschien zelfs wel vele albums mee gaan vullen! Hitgevoelig!

 

 

Stemmen:

Publicatie:

|   08.02.2018   |     19.30 uur   |

Type publicatie:

Recensie Persbericht Redactie artikel

Tekst/Muziek:

J. Sap | J. Pieplenbosch | S. Drinhuyzen | H. Pool

Studio:

Studio One Records

Informatie:

http://www.newtimeless.nl/

Stream:

https://open.spotify.com/0cITHw68HPLMChQETduF5D

Videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=hTVh8CKWafQ

Biografie:

Marcel Bogarde en Eric Jacott waren jarenlang de stuwende krachten achter de succesvolle formatie Timeless. Sinds enkele jaren zijn ze samen actief als New Timeless. Een optreden in de Soundmixshow bleek het vertrekpunt voor de carrière van de Rotterdamse formatie Timeless. Marcel, Eric en Mark scoren een TOP10-notering met hun versie van ‘Where Is the Love’ terwijl ook de opvolger ‘One More Step To Take’ een hit werd, ook hun debuutalbum ‘One More Step’ bereikte de Album TOP100.   In 2000 veranderde het trio in een duo en ging de nieuwe formatie met Marcel Bogarde en Eric Jacott in de gelederen, verder als New Timeless. Eric Jacott kwam op vroege leeftijd vanuit Suriname naar Nederland. Hij is opgegroeid tussen de muziek. Zijn zus Ruth Jacott behoort tot één van de meest populaire zangeressen van ons land. Marcel Bogarde heeft zijn talenten ook absoluut niet van vreemden, hij groeide ook op in een uitermate artistieke familie waar niet alleen muziek maar ook voetbal een grote rol speelt. Neef Winston Bogarde haalde Oranje en speelde o.a. bij Ajax.

Discografie singles:

Where Is The Love <live> (2016), Draai Er Niet Omheen (2017), Zo’n Mooie Vrouw (2018)

Discografie albums:

-

 

©HollandseHitsForum.nl