Logo HHF-HHF Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

180801HHF-promo
160000ADVtussenbalk
180101ADVfacebook
160000ADVtussenbalk 

161201ADVnap

 160000ADVtussenbalk
181231AdvDoubleYouMusic
160000ADVtussenbalk
161202ADVrpmedia
160000ADVtussenbalk
181231AdvTheClipAcademy
160000ADVtussenbalk
180928KoosAlbertsOverledenGroot

.

190103HeaderSingles

EkkelSKarstR-BetergoedSTEF EKKEL EN RENÉ KARST – WE ZIJN NOG BETER ALS WE DRONKEN ZIJN

Alcohol-dieet voorgeschreven door 6 dokters..!

• KAMPEN/HOOGEVEEN • En weet u wat mijn dokter zei: “Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist! En het maakt niet uit, je hoeft ‘m zelf niet te dragen, achteraf zal je mij dan ook niet horen klagen”, aldus de tekst van het liedje. Het drukke artiestenbestaan waarin menig maaltijd bestaat uit een vluchtige vaak verre van gezonde hap, zorgt ervoor dat de gemiddelde kledingkast van een zanger(es) soms meerdere maten beslaat. Uiteindelijk zijn ze ‘slechts’ te kort voor hun gewicht! De cijfers? 8 miljoen views op YouTube en het liedje is 4 miljoen keer gestreamd op Spotify. En nu is de opvolger een feit.

 

In juni 2016 schreven we: “En nu nemen de heren zichzelf inclusief overtollige kilo’s, een beetje op de hak want deze gimmickplaat gaat dus hierover. En reken maar dat dit een klapper van jewelste gaat worden die tot in lengte van jaren het feestcircuit gaat domineren”! Dat laatste is ondertussen een feit! De heren mochten zelfs in het pluche van de Hilversumse zenders plaatsnemen, daar waar normaal het woord volksmuziek, als vloeken in de kerk wordt beschouwd. Zowel Stef als René zullen nooit de illusie hebben gehad dat een eventuele opvolger van ‘De Kist’ minstens zo succesvol zal zijn. Dat is gewoon “once in a lifetime”! Het geheim van de heren is dat zij vroeger in de rust bij hun voetbalwedstrijd, de thee verruilden voor een biertje. Maar dit liep zo uit de hand dat zij van hun dokter een alcoholdieet kregen voorgeschreven dat bestaat uit slechts 4 pils per dag. En daar de heren 6 vaste huisartsen p/p hebben, is een rekensom snel gemaakt. Ach, het is vermaak van de bovenste plank van deze Overijsselse en Drentse Peppie en Kokkie. Ook deze single met opnieuw een erg aanstekelijke deun en verder weer een kostelijke tekst, zal weer volop bijval gaan krijgen in het land.

 

 

Stemmen:

Publicatie:

|   11.01.2018   |     10.30 uur   |

Type publicatie:

Recensie

Tekst/Muziek:

S.Ekkel | R.Karst

Studio:

Goldfinger Studio’s

Informatie:

http://stefekkel.nl        http://renekarst.nl

Stream:

https://open.spotify.com/artist/5p49zH0lgJlgwlwDxy5b9i

Videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=l9jelbRmoDA

Biografie:

Stef Ekkel: De vaste gasten van het gezellige café de Boterton in Kampen die wisten het wel; zij wilden niks liever dan dat het 4-jarig zoontje van de uitbaters even een paar liedjes voor hun ging zingen. Dat de kleine Stef later een bekende volkszanger zou worden stond voor de bezoekers van de Boterton toen al vast. Stef, geboren in 1980, had de smaak te pakken, maar het zou toch nog bijna vijftien jaar duren voordat hij serieus werk ging maken van zijn carrière als zanger. Inmiddels zit Stef Ekkel een kleine 20 jaar in het vak en heeft hij talloze albums en (hit)singles op zijn naam staan naast twee live concerten.

 

René Karst: Geboren te Hoogeveen in 1966. Schreef al op 10-jarige leeftijd zijn eerste liedje. Vervolgens treedt hij jarenlang op samen met zijn moeder als Duo Karst met wie hij liefst 25 albums uitbrengt. Vanaf 2007 gaat hij solo en brengt hij tal van succesvolle singles uit die in het feestpopcircuit gerust al tot de klassiekers gerekend mogen worden. Denk aan ‘Supergave tijd’ of ‘Dat moet je niet doen’ die landelijk gedraaid en meegezongen worden. In 2011 verscheen zijn album ‘Hellup’, en reeds jaren schrijft hij liedjes met- en voor diverse collega artiesten.

Discografie singles:

Liever Te Dik In De Kist (Dan Een Feestje Gemist -2016), We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn (2018)

Discografie albums:

-

 

©HollandseHitsForum.nl