HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderInformatie

Publicaties

Voor het publiceren van artikelen/recensies en/of opname in het Release-overzicht is het van belang dat de nu volgende gegevens bekend zijn bij de redactie:


-Naam artiest – Geboortedatum - Geboorteplaats - Woonplaats - Biografie - Discografie -Titel single/album - Persbericht - Producer/auteur(s) – Label - Artwork (voor + achter) - Geluidsbestand - Link videoclip single - Link naar streamingpage - Link naar website en/of Facebookpagina


Gegevens welke bij ons bekend zijn vanwege eerdere publicaties, hoeven uiteraard bij volgende releases niet opnieuw te worden aangeleverd. In tegenstelling tot singles, zal over een album uitsluitend worden gepubliceerd als een fysiek exemplaar is aangeleverd. Het postadres van HHF is op aanvraag beschikbaar hiervoor.

 

Koerswijziging

Vanaf 1 januari 2019 richt HHF zich, mede vanwege het enorme aanbod, méér op het publiceren van recensies waarbij kwaliteit, talent en ambities en kansen van de uitvoerende artiest(en) voorop staan. HHF moet een (landelijke) toekomst zien in zowel de plaat als de artiest. Hierbij wordt totaalplaatje kritisch tegen het licht gehouden: Zang, tekst, muziek, productie, uitstraling, ambities, videoclip, promotie etc.

 

Materiaal dat naar het idee van de redactie van onvoldoende kwaliteit is, waarbij te weinig informatie is meegeleverd, in dialect is uitgevoerd, aanstootgevende titel en/of teksten bevat of niet binnen de genres volksmuziek, levenslied, feest of lichte Nederpop vallen, zal zonder verdere mededeling niet in behandeling worden genomen voor publicatie.

 

Aangemelde releases welke voldoen aan de minimale HHF-kwaliteitsnormen en passen binnen de categorie Nederlandstalige-volksmuziek, kunnen worden opgenomen in het “Releaseoverzicht”. Releases die al enige tijd op de markt zijn, kunnen niet meer worden opgenomen in deze actuele lijst, welke meermalen per dag wordt voorzien van updates. HHF publiceert geen persberichten meer van (komende) singles of albums. Hieruit kunnen wel passages/quotes worden gebruikt als wordt besloten over te gaan tot het schrijven van een recensie.

 

Een recensie van HHF geeft een inschatting (mening) hoe de muziekliefhebber en de media, op een product zou kunnen reageren. Deze gaat inhoudelijk in op kwaliteit, tekst, muziek, zang en productie. Bij een recensie treft u ook een gemiddeld aantal sterren (0 t/m 10) aan welke door enkele onafhankelijke insiders aan een single zijn gegeven. Hoe hoger het aantal sterren, hoe groter de kans wordt geacht op landelijke airplay en eventuele noteringen in hitlijsten. Bij de icoontjes treft u een A-, B- of C-icoon aan, dit is een HHF-rotatieadvies voor de radiozenders. Daarnaast kunnen bezoekers 1 t/m 5 sterren geven aan geluidsdragers.

 

Ingezonden persberichten voor de rubriek ‘Nieuws’ worden door de redactie gescreend en ontdaan van te gekleurde berichtgeving en eventuele reclame-uitingen. Dit omdat we onze bezoekers, graag een objectief beeld willen blijven verschaffen.

 

 

 

Samen delen

HHF is actief op zowel Facebook als Twitter. Artiesten die de URL van een artikel kopiëren en op deze social media plaatsen, wordt door HHF met ingang van 1 januari 2019 verder gedeeld.