HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderService

 

LogoServicepaginaRPmediaWebdesignRP MEDIA & MUZIEK

Webdesign

Van eenvoudig met stijl tot een uitgebreide webshop. RP Media ontwikkelt professionele websites met alle denkbare opties. Van een fraai design tot een geavanceerd Content Management System (CMS), inclusief zoekmachineoptimalisatie (SEO). De klant levert logo, teksten en foto’s aan, RP Media doet de rest. Met een goede voorbereiding is een website al binnen een week online. De prijzen? Die zijn heel aantrekkelijk!

 

Website voor bedrijven:

Een eigen website is een must voor iedere ondernemer. Veel (toekomstige) klanten zoeken online naar informatie over bedrijven, diensten of producten. Een overzichtelijke website is hét visitekaartje van een bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat de informatie up to date en volledig is en dat een website die uitstraling heeft die bij een bedrijf past.

Website voor artiesten:

RP Media is gespecialiseerd in websites voor artiesten, bands en evenementen. Biografie, discografie, gastenboek, You Tube integratie, uitgebreid boeking formulier, fotoalbum en social media implementatie. RP Media heeft alles in huis om artiesten professioneel op het internet neer te zetten.

 

Mogelijkheden:

Alle websites van RP Media worden gemaakt op basis van een CMS systeem. Met dit systeem kun je als je wil, zelf je website zelf bijhouden of updaten. Ook is het mogelijk in een later stadium modules toe te voegen, zonder dat daar weer een nieuwe website voor nodig is.


Info ? Klik hier !