HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

KayJ-AchterafJOHNNY KAY – ACHTERAF

Tweede single van Fries talent..!

• SNEEK • Johnny Kamminga (29), geboren en getogen in Sneek, heeft één grote passie in zijn leven en dat is zingen. Reeds op jeugdige leeftijd ontdekte hij al dat op de voorgrond treden, zingen en optreden.. zijn ding is. Deze ondertussen allround zanger deed jaren geleden mee aan Popstar waar hij de laatste 14 haalde. Johnny, onlangs geslaagd voor rijinstructeur, zingt zowel Engels- als Nederlandstalig, van de Hollandse meezingers tot de huidige popmuziek in uiteenlopende muziekstijlen. Eerder dit jaar verscheen…

 

…zijn eerste single ‘Hasta la Vista’ en nu is de opvolger getiteld ‘Achteraf’ uitgebracht. Een relatie wordt beëindigd maar één van de personen in kwestie krijgt spijt en wil terugkomen. Inmiddels heeft de ander een nieuwe relatie waardoor terugkeer op het oude nest onmogelijk is geworden. Een temperamentvol stuk met voor het publiek makkelijk op te pikken refreintjes. Muzikaal gezien is dit best een muur van geluid waar pop en dance lijken te zijn vermengd. Luisterend naar Johnny zodra er geen koorwerk is, ontdek je nog een beetje zijn Friesche afkomst, iets waaraan mogelijk nog wat geschaafd moet worden. Een paar keer draaien leert wel dat er potentie zit in deze song.  

 

Stemmen:

Publicatie:

|   02.11.2018   |     11.45 uur   |

Type publicatie:

Recensie / Redactie artikel

Tekst/Muziek:

D. v. d. Feen | A. Kuipers

Studio:

The Office Studio

Informatie:

https://www.facebook.com/kammingajohnny/

Stream:

https://open.spotify.com/artist/4ZSBRDEmcDoEyYRjuiaJJp

Videoclip:

-

Biografie:

Johnny Kamminga, geboren en getogen in Sneek, heeft één grote passie in zijn leven en dat is zingen. Reeds op jeugdige leeftijd ontdekte hij al dat op de voorgrond treden, zingen en optreden.. zijn ding is. Deze ondertussen allround zanger deed jaren geleden mee aan Popstar waar hij de laatste 14 haalde. Johnny, onlangs geslaagd voor rijinstructeur, zingt zowel Engels- als Nederlandstalig, van de Hollandse meezingers tot de huidige popmuziek in uiteenlopende muziekstijlen. In 2018 verscheen zijn eerste single ‘Hasta la Vista’.  

Discografie singles:

Hasta la Vista (2018), Achteraf (2018)

Discografie albums:

-

 

©HollandseHitsForum.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

deel