HHF-logo2019-250pix Logo HHF-Spotify Logo HHF-Twitter Logo HHF-Facebook

 

190201HHF-bannerSpecialist

161201ADVnap

190201HHF-bannerRadio
161202ADVrpmedia
190201HHF-bannerSpotify 
190201HHF-bannerInsta
 00sidebannerHHFtransparant

.

190201HeaderSingles03

LingvR-KussenRICHELLE VAN LING – WAAR HEB JIJ ZO KUSSEN GELEERD

“Ik moet zeggen, het voelt niet verkeerd..”!

• ZWANENBURG • Eind maart jl. verscheen de debuutsingle van de in Amsterdam geboren zangeres Richelle van Ling (20). De single werd Kanjerschijf, bereikte de zevende stek in de HHF-TOP40 en de zangeres is genomineerd voor ‘Beste Talent 2018’ op deze website. “Is het Nederlandstalige wereldje weer een echt talent rijker? De toekomst zal het uitwijzen maar deze start is in elk geval zeer veelbelovend”, schreven we destijds. Richelle, begin dit jaar was ze te zien in The Voice Of Holland, lanceert nu haar tweede single ‘Waar Heb Jij Zo Kussen Geleerd’. Ook op deze dansbare, moderne en gedragen melodieuze schlager…

 

 

…bewijst de zangeres, wat ons betreft in elk geval opnieuw weer een echte aanwinst te zijn voor dit genre. Ze had een contract voor 2 singles zo begrepen wij, maar na deze twee uitstekende radiovriendelijke singles, is het te hopen dat er weldegelijk méér gaan volgen.

 

 

Stemmen:

Publicatie:

|   07.08.2018   |     14.15 uur   |

Type publicatie:

Recensie

Tekst/Muziek:

T. Peters

Studio:

Hans Aalbers Recordings

Informatie:

https://www.facebook.com/richelle.vanling

Stream:

https://open.spotify.com/artist/6FN3oCYVFpUUHEyQ1zwXas

Videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=tinJ6J08tTA

Biografie:

Deelnemen aan talentenjachten, is maar vaak al hét vertrekpunt voor menig carrière. Vaak begint zoiets lokaal, dan regionaal en als je mazzel hebt, dring je door tot de grote shows op televisie zoals de Soundmixshow vroeger en tegenwoordig zijn daar Idols, Popstars, The Voice en noem ze maar op. Dé mogelijkheid natuurlijk je voor een miljoenenpubliek te presenteren. Tijdens de achtste reeks van The Voice Of Holland begin 2018, gewonnen door Jim v.d. Zee met een glansrol ook voor volkszangeres Samantha Steenwijk trouwens, was ook Richelle van Ling te zien. De Zwanenburgse viel af tijdens de battles met het liedje ‘Dominique’ (Anouk) nadat ze eerder indruk had maakte met haar vertolking van ‘Alles Is Liefde’ (Blöf) tijdens de blind-auditions. “Wat was dit fantastisch! Helaas zit mijn Voice avontuur erop, maar wat heb ik genoten en geleerd”! Eerder deed ze succesvol mee aan de Voice of the Haarlemmermeer, won ze The Voice 2.0 en was ze finalist tijdens De Stem Van Hollands Kroon in Wieringerwaard. Haar debuutsingle ‘Toch Zal Ik Lachen Als Je Gaat’ verschijnt in het voorjaar van 2018.  

Discografie singles:

Toch Zal Ik Lachen Als Je Gaat (2018), Waar Heb Jij Zo Kussen Geleerd (2018)

Discografie albums:

-

 

©HollandseHitsForum.nl